Phil Harrison: برخلاف چیزی که در کنفرانس E3 دیدیم، تمرکز MS کماکان بر روی گیمران است.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Phil Harrison (هیئت رئیسه Microsoft) عقیده دارد: "برخلاف برنامه های گوناگونی که برای X360 معرفی شدند و ربطی به بازی نداشتند، شرکت ما هنوز در سمت گیمران است." (برای گیمر ها ارزش قائل است)
در مصاحبه با Edge، آقای Harrison اذعان داشت: "همراه با سرگرمی، انجام بازی بر روی کنسول نیز در حال صعود و رشد است ولی در چند وقت اخیر رشد سرگرمی برخلاف گذشته بیشتر از بازی شده است."
"من علاقه ای به وسیله ای که فقط برای گیمر ها باشد؛ چه گیمر های کژوال و چه گیمر های حرفه ای و چه کسانی که بین این دو گروه هستند ندارم." او ادامه داد: "ما در E3 امسال 5 فرانچایز را معرفی کردیم که کمتر از 12 ماه دیگر برای Xbox 360 منتشر خواهند شد و من نمیدانم این اتفاق چند بار در تاریخ یک پلتفرم رخ میدهد؛ حال چه بر روی Xbox باشد و چه هر کنسول دیگری. Halo, Gears of War, Forza, Fable و Dance Central به صورتی بزرگتر و بهتر باز می گردند و من فکر میکنم گیمر ها به خاطر آن ها بسیار خوشنود خواهند شد."
منبع

بله که میدونم ، اون تریلر مربوط به بخش مالتی گیرز رو هم دیدم ، اما بحث ما سر چیزیه که مایکرو توی کنفرانسش نشون داد.
چرا به جای این که بیاد چند دقیقه از گیم پلی بازیهاش پخش کنه یا آی پی جدید معرفی کنه ، پرداخت به اسمارت گلس و باقی مسائل مربوط به مالتی مدیا ؟!
من نمیگم کارشون اشتباه بوده ، ولی میگم ادعا هم نکنن که به فکر گیمر ها بودن ، به فکر گیمر ها بودن کنفرانسشون رو اون چیزا در بر نمیگرفت
خوب حق میدم ولی مثلا شما اگه یه چیزی داشتی که جز تو کنفرانس نمیشد جای دیگه در موردش صحبت کرد چی کار میکردی؟
گیم پلی ای که میشه بدن نشون داد رو نمایش میدادی یا در مورد اون قابلیت که نمیشد جای دیگه در موردش گفت؟
این کنفرانس خیلی خوب بود نسبت به قبل. خبری از Kudo Tsunoda نبود. 3 تا نمایش رقص از کینکت نبود. دو تا نمایش مسخره از کینکت اسپورت نبود. یه جورایی فهمیده بود پارسال که کینکت زیادیشم هیتر تولید میکنه :d باید ببینیم چند تا first party که مایکرو جمع کرده که بعضیاشون به 300 نفر هم میرسن و بعضیا رو دو تا ip کار میکنن واسه نسل بعد و e3 13 چی کار میکنن

خوب حق میدم ولی مثلا شما اگه یه چیزی داشتی که جز تو کنفرانس نمیشد جای دیگه در موردش صحبت کرد چی کار میکردی؟
گیم پلی ای که میشه بدن نشون داد رو نمایش میدادی یا در مورد اون قابلیت که نمیشد جای دیگه در موردش گفت؟
این کنفرانس خیلی خوب بود نسبت به قبل. خبری از Kudo Tsunoda نبود. 3 تا نمایش رقص از کینکت نبود. دو تا نمایش مسخره از کینکت اسپورت نبود. یه جورایی فهمیده بود پارسال که کینکت زیادیشم هیتر تولید میکنه :d باید ببینیم چند تا first party که مایکرو جمع کرده که بعضیاشون به 300 نفر هم میرسن و بعضیا رو دو تا ip کار میکنن واسه نسل بعد و e3 13 چی کار میکنن

برای بار دوم میگم ، حرف من این نیست که مایکروسافت اشتباه کرد ، منم به جای مایکروسافت بودم همون کار رو میکردم ، فقط میگم "ادعا" نکُنن که به فکر گیمر ها بودن .
در مورد نسل بعد هم مطمئنم مایکروسافت یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه ، نسل بعد تا میتونه انحصاری میده.فکر کُن اگه انحصاری های مایکروسافت به اندازه سونی بودن این نسل چه اتفاقی میفتاد !

برای بار دوم میگم ، حرف من این نیست که مایکروسافت اشتباه کرد ، منم به جای مایکروسافت بودم همون کار رو میکردم ، فقط میگم "ادعا" نکُنن که به فکر گیمر ها بودن .
در مورد نسل بعد هم مطمئنم مایکروسافت یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه ، نسل بعد تا میتونه انحصاری میده.فکر کُن اگه انحصاری های مایکروسافت به اندازه سونی بودن این نسل چه اتفاقی میفتاد !

اینطوری نیست که تا دوتا قابلیت جانبی نشون دادن یعنی گیمرها رو فراموش کردن همین سونی تو کنفرانسهاش TV معرفی میکرد و برای امکانات 3D ش تبلیغ میکرد..

نه دیگه:دی
یک بار دیگه اگر خبر رو بخونید متوجه می شید که خود Phil هم گفته "بر خلاف چیزی که در E3 دیدیم" ما هنوز به فکر گیمر ها هستیم.

اینطوری نیست که تا دوتا قابلیت جانبی نشون دادن یعنی گیمرها رو فراموش کردن همین سونی تو کنفرانسهاش TV معرفی میکرد و برای امکانات 3D ش تبلیغ میکرد..

وقتی توی کنفرانس E3 چشم همه ی مردم دنیا به نمایش مایکرو دوخته شده ، و اونا به جای معرفی بازی در مورد امکانات جانبی کنسولشون حرف میزنن ، یعنی تبلیغ در مورد اون امکانات جانبی براشون مهم تر از خواسته ی گیمر ها و معرفی بازیهای جدیده ، در مورد موضوع به این سادگی هم باید بحث کرد ؟!

وقتی توی کنفرانس E3 چشم همه ی مردم دنیا به نمایش مایکرو دوخته شده ، و اونا به جای معرفی بازی در مورد امکانات جانبی کنسولشون حرف میزنن ، یعنی تبلیغ در مورد اون امکانات جانبی براشون مهم تر از خواسته ی گیمر ها و معرفی بازیهای جدیده ، در مورد موضوع به این سادگی هم باید بحث کرد ؟!
قبلا اینطوری بود که یه گوشی مبایل فقط قابلیت ارسال text و تماس گرفتن رو داشت ولی الان با اسمارت فون ها 100 تا کار دیگه بجز اون دوتا میشه انجام داد. Xbox360 با حمایت و اینده نگری ماکروسافت پاش رو فراتر از یه Video Game Console گذشته و عملاً معنی Entertainment برای مخاطبش نشون میده. Video Game - Music -Video -TV Show - Sport -Social همه تحت پوشش Xbox 360 هستن.
واسه گیمرهای ایرانی مخصوصاً طرفدارهای سونی، گیم فقط یه Solo Mode ـه 6-7 ساعته س با صحنه های سینمائی و گرافیک خیره کننده که بعد از یه هفته از بازارچه سردرمیاره. حتی خود سونی ام هنوز با مالتی‌پلیر اشنائی نداره .جریان MAG و Metal Gear Online و ّبسته شدن Zipper Interactive و ایجاد زورکی مالتی‌پلیر برای یه Hack&Slash کاملا Stylish مثل Gow و .... .
دوره nintendo 64 و Play Station گذشت. زمانه عوض شده. هموطور که گوشی های همراه از ورژن های ابتدائی به Smart Phone ها رسیدن، کنسولهای بازی ام (Xbox360) رسیدن به این نقطه.

هرکی ام خواست این کامنت رو نقل قول کنه، خواهشاً با دقت بخونید بعد پاسخ بنگاره تا حس و حال بحث کردن از بین نره. ممنون.

قبلا اینطوری بود که یه گوشی مبایل فقط قابلیت ارسال text و تماس گرفتن رو داشت ولی الان با اسمارت فون ها 100 تا کار دیگه بجز اون دوتا میشه انجام داد. Xbox360 با حمایت و اینده نگری ماکروسافت پاش رو فراتر از یه Video Game Console گذشته و عملاً معنی Entertainment برای مخاطبش نشون میده. Video Game - Music -Video -TV Show - Sport -Social همه تحت پوشش Xbox 360 هستن.
واسه گیمرهای ایرانی مخصوصاً طرفدارهای سونی، گیم فقط یه Solo Mode ـه 6-7 ساعته س با صحنه های سینمائی و گرافیک خیره کننده که بعد از یه هفته از بازارچه سردرمیاره. حتی خود سونی ام هنوز با مالتی‌پلیر اشنائی نداره .جریان MAG و Metal Gear Online و ّبسته شدن Zipper Interactive و ایجاد زورکی مالتی‌پلیر برای یه Hack&Slash کاملا Stylish مثل Gow و .... .
دوره nintendo 64 و Play Station گذشت. زمانه عوض شده. هموطور که گوشی های همراه از ورژن های ابتدائی به Smart Phone ها رسیدن، کنسولهای بازی ام (Xbox360) رسیدن به این نقطه.

هرکی ام خواست این کامنت رو نقل قول کنه، خواهشاً با دقت بخونید بعد پاسخ بنگاره تا حس و حال بحث کردن از بین نره. ممنون.

موضوع اینجاست که وقتی با یه آیپد و حتی یه گوشی تمام این کارا رو به راحتی میشه انجام داد ماکرو چرا میاد به جای اینکه واسه کنسول بازیش بازی معرفی کنه میاد این امکانات رو که با یه موبایل 100 دلاری میشه همشونو به راحتی انجام داد معرفی میکنه ؟؟ در حالی همه میخان رو کنسولشون گیم بازی کنن و رو آیپدشون آهنگ گوش کنن و HBO رو نیگا کنن . بر خلاف گفته ی تو هنوز هم که هنوزه صنعت گیم 70 درصدش همون slolomode 7 ساعته است بقیش امکانات جانبی هستن واسه اینکه ارزش اون پولی که میدی در بیاد درسته مولتی بخش جدا ناپذیر صنعت گیم هست ولی 30 درصد و همونطوری که میبینی گوتی های هر سال فقط سینگلشون خدا هست و هر گیمی که solo mode رو فدای مولتی کرده شکست خورده تو این صنعت . یا مثلا تو سینما میان به بلوری که از فیلم میاد بیرون یه چند تا امکانات دیگه میزارن تا خریدار نگه فلان دلار پول دادم به بلوری فقط فیلم توش بود اونو میتونستم دانلود کنم و ...

پ.ن : دقیقا موضوع همینجاست اسمارت فونها پیشرفت میکنن دلیل نمیشه کنسولها هم همون کاری رو که اسمارت فونها انجام میدن انجام بدن چون نیازی نیس به جاش بیاد کارای دیگه ای بکنه و با بازیاش و مولتی پلیر بازیاش ملت رو کفبر کنه . چون کنسول بازی هست رسیور نیست که HBO پخش کنه :دی فرض الان مثلا apple بیاد یه Iphone معرفی کنه بگه این اس ام اس نمیتونه بزنه ولی در عوض بازیهای یورو رو نشون میده . همه میگن برو بابا بازیهای یورو رو تو خونه نیگا میکنم دیگه گوشی موبایل واسه اس ام اس زدنه .
پ.ن : جریان آشنایی نداشتن سونی با مولتی پلیر هم زیاد درست نیس به نظرم شما هر وقت gow رو مولتی زدی و حالت به هم خورد اونوقت میتونی این حرف رو بزنی .

حرف زیاده ولی دیدم پست داره طولانی میشه و چون خودم حوصله خوندن پست طولانی رو ندارم واسه همون دیگه همینقدر بسه حالا بعدا ببینیم چی میشه :دی

آخرین ویرایش:

هیچ کس مشکلی با این مسائل نداره ، من خودم خیلی با مسائل مرتبط با مالتی مدیا حال میکنم ، یدونه PC بستم و فقط هم به عنوان HTPC ازش استفاده میکنم ، هیچ موقع هم نگُفتم مایکروسافت نباید به این مسائل جانبی بپردازه ، فقط میگم وقتی این کارو میکُنه دیگه "ادعا" نکُنه که به فکر گیمر ها هستیم ، چیزی که گیمر ها میخوان Game ـه ، حالا میخواد نسل 5 ـُم ِ بازیها باشه میخواد نسل 100 ـُم باشه .
این که مایکروسافت میخواد پاشو فراتر از کنسول بازی بذاره چیز بدی نیست ولی وقتی میبینی توی مهمترین کنفرانس سال 70 درصد نمایش رو اختصاص میدن به بخش مالتی میدیا ، خیلی ساده میشه فهمید که اونقدر که ادعا میکنن هوای گیمر ها رو ندارن .
شُما با اسمارت گلس و Xbox Music و ... حال کردید ؟؟؟؟! Good For You ! ولی نگید که اون نمایش E3 ـشون به معنای حمایت از گیمر ها بود . تمام بحث این تاپیک هم همینه که مایکروسافت توی E3 چیزی رو نشون نداد که بشه ازش برداشت کرد که به فکر گیمر ها هستن . خود طرف هم داره میگه "برخلاف" نمایش E3 ـمون گیمر ها رو فراموش نکردیم ، خودش هم میدونه که تمکرزشون روی بخش گیم نبوده .

Last edited by a moderator:
چیزی حدود 2000 بازی و DLC برای 360 تا حالا اومده که از سونی شاید 300 - 400 تای بیشتر باشه بعد میگید ماکرو به فکر گیمرها نیست..؟

شُما با اسمارت گلس و Xbox Music و ... حال کردید ؟؟؟؟! Good For You ! ولی نگید که اون نمایش E3 ـشون به معنای حمایت از گیمر ها بود . تمام بحث این تاپیک هم همینه که مایکروسافت توی E3 چیزی رو نشون نداد که بشه ازش برداشت کرد که به فکر گیمر ها هستن . خود طرف هم داره میگه "برخلاف" نمایش E3 ـمون گیمر ها رو فراموش نکردیم ، خودش هم میدونه که تمکرزشون روی بخش گیم نبوده .
به نظرم مشکل کنفرانس مایکروسافت کمبود کانتنت نبود، نحوه اجرا مشکل داشت. Gore Verbinski آدم کوچکی نیست، وقتی این بابا میخواد یه بازی بسازه میشد خیلی راحت ازش خواست بیاد رو سن و 4 دقیقه حرف بزنه. Twisted Pixel یه بازی جدید داره میسازه ولی فقط عکس یه موتورسیکلت رو نشون میدن 8-| خب یعنی چی خداییش؟ :دی منو میزاشتن مسئول برنامه ریزی و اجرای کنفرانس از همین چیزایی که نشون دادن یه کنفرانس خفن در می آوردم :دی اصلا متوجه نمیشم چرا Halo 4 باید اول کنفرانس که ملت هنوز درست سر جاهای خودشون قرار نگرفتن پخش بشه، بعد آخرش که همه یه چیز جدید و جالب میخوان باید BO II رو بزارن، جدا اجرای افتضاحی داشتن :دی

فقط مطمئنم اگه سونی نسل بعد هم بخواد فقط به بازی های خوبش تکیه کنه فاتحه ش خونده ست. این نسل شانس آورد. وقتی Angry Birds سیصد میلیون میفروشه دیگه این از حماقت سونی هست که به فکر گیمر ها باشه. اونم باید بره دنبال چیزای عامه پسند.
کلا دیگه فاتحه ی ما گیمر ها خونده ست. کنسول بعدی بیشتر شبیه یه ریسیور و و دستگاه پخش فیلم هست.
راستی تا یادم نرفته Gamer = Game + er

به نظرم مشکل کنفرانس مایکروسافت کمبود کانتنت نبود، نحوه اجرا مشکل داشت. Gore Verbinski آدم کوچکی نیست، وقتی این بابا میخواد یه بازی بسازه میشد خیلی راحت ازش خواست بیاد رو سن و 4 دقیقه حرف بزنه. Twisted Pixel یه بازی جدید داره میسازه ولی فقط عکس یه موتورسیکلت رو نشون میدن 8-| خب یعنی چی خداییش؟ :دی منو میزاشتن مسئول برنامه ریزی و اجرای کنفرانس از همین چیزایی که نشون دادن یه کنفرانس خفن در می آوردم :دی اصلا متوجه نمیشم چرا Halo 4 باید اول کنفرانس که ملت هنوز درست سر جاهای خودشون قرار نگرفتن پخش بشه، بعد آخرش که همه یه چیز جدید و جالب میخوان باید BO II رو بزارن، جدا اجرای افتضاحی داشتن :دی

محمد جان من اصلا نمیگم که اینا بازی جدید نمیسازن و ... میگم توی E3 چیز زیادی از بازی های جدیدشون نشون ندادن که وقت داشته باشن به اون امکانات جانبی بپردازن ، این اسمش "به فکر گیمرها بودن" نیست . حرف من اینه.

محمد جان من اصلا نمیگم که اینا بازی جدید نمیسازن و ... میگم توی E3 چیز زیادی از بازی های جدیدشون نشون ندادن که وقت داشته باشن به اون امکانات جانبی بپردازن ، این اسمش "به فکر گیمرها بودن" نیست . حرف من اینه.
خب منم همینو میگم :دی اجراشون به حدی ضعیف بود که همون چیزهایی که ساختن هم به چشم نیومد. حالا کاری ندارم به فکر گیمرها هستن یا نه ولی یکی باید به مایکروسافت بگه وقتی یه چیزی ساختی مثل آدم نشون بده تا ببینیم چیه اصلا :دی

یه مقایسه کوچولو برای آنهایی که خود را در خواب فرو برده اند.
Xbox Live titles = 2250 در سال ۲۰۱۲
Xbox Live Indie Games - Wikipedia, the free encyclopedia
PSN network titles = 1500 در سال ۲۰۱۲
منبع از گفته خود Jack tretton در کنفرانس E3 دقیقه ۲۹. (من از سایت Gamespot دانلود کردم پس نسبت به اون زمان رو میگم.)

و حالا برای اون فردی که میگه Sony فقط داره Game های Hardcore به مشتری هاش میده ولی ماکرو فقط آموزش باغبانی و اموزش خرید سبزی از سر کوچه میده.
خوب سونی هم دقیقا داره کارهای ماکرو رو انجام میده ولی نه به اون زیبایی و دقت و کستردگی قبول ندارید؟ E3 2012 دقیقه ۳۳ تا ۳۴ رو ببینین.
و اینکه خدایی شما به Wonder book چی میگین؟ Core Game؟ اصلا میشه اسمشو Game گذاشت؟

هیچ کس مشکلی با این مسائل نداره ، من خودم خیلی با مسائل مرتبط با مالتی مدیا حال میکنم ، یدونه PC بستم و فقط هم به عنوان HTPC ازش استفاده میکنم ، هیچ موقع هم نگُفتم مایکروسافت نباید به این مسائل جانبی بپردازه ، فقط میگم وقتی این کارو میکُنه دیگه "ادعا" نکُنه که به فکر گیمر ها هستیم ، چیزی که گیمر ها میخوان Game ـه ، حالا میخواد نسل 5 ـُم ِ بازیها باشه میخواد نسل 100 ـُم باشه .
این که مایکروسافت میخواد پاشو فراتر از کنسول بازی بذاره چیز بدی نیست ولی وقتی میبینی توی مهمترین کنفرانس سال 70 درصد نمایش رو اختصاص میدن به بخش مالتی میدیا ، خیلی ساده میشه فهمید که اونقدر که ادعا میکنن هوای گیمر ها رو ندارن .

i7818_000000.jpg

ترو جان عزیزت سفسطه نکن. Halo 4 و Forza Horizon و Dance Central 3 و Fable: The Journey بازی ها انحصاری هستن که امسال میان. CoD ام با توجه به فروش بیشتر روی 360 و مخاطب آنلاینش و کانتنت های انحصاری زمانیش یه جورائی جزو 1st Party های ماکروسافت شده.
بعد پارسال ثابت شد 2 تا گونی بازی انحصاری جواب گو نیست. اونها (ماکروسافت) برای Pirate های یک چشم و طوطی به دوشی مثل ما ایرانی ها برنامه ریزی نمیکنن که واسه بدست اوردن دل ما بیان سالی 7-8 تا AAA انحصاری منتشر کنن.
گیمرهای واسه تعطیلات امسال خیلی هنر کنن 2 تا بازی میخرن و اونها که 360 دارن Halo 4 و CoD: BO II در اولیت قرار داده. علاقه مندان ریسینگ هم بدون شک انتخاب اولشون Forza Horizon هست. واسه بچه ها و اهل بیت هم Fable: The Journey و Dance Central موجوده. کل خانواده ام میتونن از کانتنتهای لایو استفاده کنن. شما از یه کنسول دیگه چه توقعی دارید؟

پ.ن. امیدوارم یه روزی بفهمیم که همه دنیا مثل ما بیکار نیستن که ماهی 6-7 تا بازی بخرن و تموم کنن. بفهمیم که وقتی یه کنسول وارد اتاق نشیمن یه خانواده میشه همه میتونن ازش استفاده کنن و مطعلق به شخص خاصی نیست. یه روزی هم یه داستان Piracy به اخر میرسه و اون زمان میفهمید که 6 انحصاری با میانگین 70-80 به اندازه یه بازی مالتی‌پلتفورم/انحصاری میانگین 95 ارزش نداره. اون وقتی که مجبور بشید واسه هر بازی 100 تومن بدید، میرید سراق اونی که بعد از تمام کردن Campaign ـش در حالت Solo و Coop; بتونید حداقل یک سال با Multiplayerش سرگرم باشید و با DLC و Content اون زمان رو بیشتر کنید.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or