Phil Harrison: برخلاف چیزی که در کنفرانس E3 دیدیم، تمرکز MS کماکان بر روی گیمران است.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Phil Harrison (هیئت رئیسه Microsoft) عقیده دارد: "برخلاف برنامه های گوناگونی که برای X360 معرفی شدند و ربطی به بازی نداشتند، شرکت ما هنوز در سمت گیمران است." (برای گیمر ها ارزش قائل است)
در مصاحبه با Edge، آقای Harrison اذعان داشت: "همراه با سرگرمی، انجام بازی بر روی کنسول نیز در حال صعود و رشد است ولی در چند وقت اخیر رشد سرگرمی برخلاف گذشته بیشتر از بازی شده است."
"من علاقه ای به وسیله ای که فقط برای گیمر ها باشد؛ چه گیمر های کژوال و چه گیمر های حرفه ای و چه کسانی که بین این دو گروه هستند ندارم." او ادامه داد: "ما در E3 امسال 5 فرانچایز را معرفی کردیم که کمتر از 12 ماه دیگر برای Xbox 360 منتشر خواهند شد و من نمیدانم این اتفاق چند بار در تاریخ یک پلتفرم رخ میدهد؛ حال چه بر روی Xbox باشد و چه هر کنسول دیگری. Halo, Gears of War, Forza, Fable و Dance Central به صورتی بزرگتر و بهتر باز می گردند و من فکر میکنم گیمر ها به خاطر آن ها بسیار خوشنود خواهند شد."
منبع

الان از بچه ي 2ساله ام بپرسي ميدونه كه بازي مثل آنچارتد و ايكس باكس نميتونه اجرا كنه.نيازي به تفكر نيست.
دقیقاً واسه شنیدن چنین جوابی این سوال رو باید از همون بچه 2 سال بپرسید .

پ.ن : تو همین رویای تعداد انحصاری ها بیشتر سیر کنید این نسل که تموم شد نسل بعد رو هم میبینیم .

به نکته خوبی اشاره کردی
تمام عناوین بزرگ واسه 3 ماه اول 2013 تاریخ خوردن و اکثرا قبل E3 عرضه میشن. LOU, GOW, GOEW, TRو...
حتی EA اعلام کرد ساخت FIFA نسل بعد رو شروع کرده
همه اینا نوید یک چیز رو میده :
تابستونی کاملا بیکار و پاییزی از جنس نسل بعد :d
امیدوار بودم E3 امسال درس عبرتی شده باشه برای اینجور پیش بینی ها :دی
قبل از E3 انقد دوستان از این پیش بینی ها کردن من گفتم الان سونی و ماکرو تو رودروایسی با دوستان هم که شده نسل جدید رو آنونس میکنن :دی

به هر حال من شخصا احتمال عرضه ی کنسول های نسل بعد تو پاییز رو زیر 10% میدونم. هرکی دوست داره این پست رو بوکمارک کنه ولی به نظر من امکان نداره زمانی غیر از تعطیلات سال نوی میلادی باشه.
آخه مگه دیوانن همزمان با بازگشایی مدارس کنسول نسل جدید بازی بدن بیرون؟ :| :دی
منم همين فكرو ميكنم قطعا تا e3 بعدي خبري نيست كه نيست
تو پاييز امكان نداره كنسولي رونماييشه اگه ميشد تو e3 رونمايي ميكردن ولي بهرحال چه بخوايم چه نخوايم نسل بعد از e3 بعدي استارت ميخوره
yahoo_3.gif
مصطفی جان منظورم همین پاییزی که داره میاد نیست :دی منظورم این بود که چنانچه تو E3 بعد نسل جدید معرفی شد (که میشه به نظرم) ؛ اما تا قبل از تعطیلات سال نوی میلادی همون سال نمیاد تو بازار.

آخرین ویرایش:
امیدوار بودم E3 امسال درس عبرتی شده باشه برای اینجور پیش بینی ها :دی
قبل از E3 انقد دوستان از این پیش بینی ها کردن من گفتم الان سونی و ماکرو تو رودروایسی با دوستان هم که شده نسل جدید رو آنونس میکنن :دی

به هر حال من شخصا احتمال عرضه ی کنسول های نسل بعد تو پاییز رو زیر 10% میدونم. هرکی دوست داره این پست رو بوکمارک کنه ولی به نظر من امکان نداره زمانی غیر از تعطیلات سال نوی میلادی باشه.
آخه مگه دیوانن همزمان با بازگشایی مدارس کنسول نسل جدید بازی بدن بیرون؟ :| :دی
منم همين فكرو ميكنم قطعا تا e3 بعدي خبري نيست كه نيست
تو پاييز امكان نداره كنسولي رونماييشه اگه ميشد تو e3 رونمايي ميكردن ولي بهرحال چه بخوايم چه نخوايم نسل بعد از e3 بعدي استارت ميخوره;)

خداییش دوستان اون همتی رو که تو تاپیک قبلی(که قفل شد) از خودشون من باب حفظ شرافت سونی و مایکرو نشون دادن:d اینجا هم نشون بدن تا کلی از مطالب استفاده برده و بخندیم......

بعضیا بحث در مورد اینکه کدوم کنسول بهتره رو بیشتر از بازی کردن دوست دارن
6 ساله کنسولا اومدن هنوز فن ـهای مایکرو میخوان هی بگن اقا لایو بهتره ! دسته ایکس باکس خوش دست تره !بازی ما NBA رو زنده پخش میکنه کنسول ما ....
به جای این همه حرف بشین 2 دقیقه بازی کن ببین این بازی یا کنسولی که ازش حمایت میکنی اصلاً ارزش حمایت داره ؟؟؟!!!؟؟؟
دم در تاپیک ها وایمیستن همینکه چیزی علیه مایکرو گفته بشه حمله ور میشه آقا لایو بهتره ! آقا کنفرانس ما بهتر بود ! آقا فروش کنسول ما بیشتره ! آقا سونی فقط به فکر پوله ! آقا . . . blah blah blah
ماشالله تعداشون هم کم نیست ! سرنوشت این تاپیک هم مثل تاپیک قبلیه !

inFAMOUS (ع) ـه دیگه ، نمیدونستی ؟ :dGOTY هم هست :d
اينا چه ربطي داشت به حرف من!!سوني تو اين نسل گيمراش و راضي نگه داشت ولي مايكرو همش خزعبلات تحویل مردم ميده.من خودم همXBOXداشتم همPs3ولي از اونايي كه از بازياي مايكرو خوشم نيومد xboxو فروختم.

اينا چه ربطي داشت به حرف من!!سوني تو اين نسل گيمراش و راضي نگه داشت ولي مايكرو همش خزعبلات تحویل مردم ميده.من خودم همXBOXداشتم همPs3ولي از اونايي كه از بازياي مايكرو خوشم نيومد xboxو فروختم.

آره دیگه! مثلآ الان GeoW و Forza و Mass Effect و Limbo و SC و Witcher و Minecraft و بقیه ی بازیها، نمونه ی خزعبلاتی هستند که مایکروسافت به گیمرها تحویل داده! البته از اون طرف Heavy Rain و GT 5 و iNFAMOUS شاهکارهایی هستند که زبان انسانیت از بیان کردن معجزات اونها قاصر ــه!

خنده تموم شد
کمی هم برای رسیدن به سعادت گریه لازمه
اخطار

دوستانه اگه مودبانه میتونن دامه بدن که دستشونم درد نکنه
اما کوچکترین تخطی و توهین، نتایجی که بار میاره فقط با خودتونه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or