Phantom Pain بازی جدید کوجیما؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی مراسم دیشب (Video Game Awards 2012 (VGA 2012 بازی Phantom Pain که توسط استودیو Moby Dick در حال ساخت است، معرفی شد. بنا بر حدس و گمان ها بازی برای نسل بعد خواهد بود اما در وب سایت رسمی استودیو Moby Dick، می توان لوگوی PS3 و X360 را دید. هنوز برای نتیجه گیری در این باره زود است و باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم.

the-phanton-pain.jpg

اما جالب ترین موضوع، نه خود بازی، بلکه حدس و گمان هایی است که مبنی بر درگیر بودن بازی ساز شهیر ژاپنی، هیدئو کوجیما در ساخت و Metal Gear بودن بازی در فضای اینترنت پخش شده است. این حدس و گمان ها با حضور شخص کوجیما در مراسم VGA دیشب، قوی تر شده اند.

استودیو Moby Dick که در استکهلم سوئد قرار دارد، توسط Joakim Mogre تاسیس شده است. حال اگر به کلمه ی Joakim نگاه کنید، می بینید که حروف جا به جا شده کلمه ی Kojima است و همچنین از کلمه Mogre نیز می توان کلمه Ogre را استخراج کرد. آیا این بازی همان Project Ogre کوجیما است؟ شباهت بین شخصی که در تریلر ها به نمایش در آمد و اسنیک (شخصیت اصلی سری متال گیر) که انکار ناپذیر است.

بنا بر سایت رسمی استودیوی Moby Dick، این استودیو یک استودیو بازی سازی واقع در استکهلم، سوئد است که توسط Joakim Mogre (کسی که پیش تر در چند استودیو آمریکایی کار کرده است و برای تاسیس این استودیو چندین بازی ساز مختلف را از منطقه اسکاندیناوی دور هم جمع کرده است) تاسیس شده. هدف آنها ساخت یک بازی مهیج و زیبا برای تمامی مردم دنیاست.

طبق آنچه در سایت رسمی این استودیو آمده است، اطلاعات بیشتری به زودی منتشر خواهند شد.

منبع

یه چیز جالب توی Neogaf دیدم که بد نیست اینجا بذارم.
مثل اینکه شخصیت Captain Ahab توی کتاب معروف Moby Dick هم مبتلا به عارضه Phantom Pain هست ! :دی یعنی پای خودش رو از دست داده ولی احساسش میکنه !
کسی که اینجا کتابش رو نخونده ولی احتمالاً توی تریلر یه سری چیزهای دیگه هم مرتبط با کتاب باشه. یه فیلم معروف هم برای 1956 با بازی گریگوری پک (در نقش همین کاپیتان اهب) داره.

w5ywgc42yowbe7cgo8q7.jpg

مثل اینکه شخصیت Captain Ahab توی کتاب معروف Moby Dick هم مبتلا به عارضه Phantom Pain هست ! :دی یعنی پای خودش رو از دست داده ولی احساسش میکنه !
کسی که اینجا کتابش رو نخونده ولی احتمالاً توی تریلر یه سری چیزهای دیگه هم مرتبط با کتاب باشه. یه فیلم معروف هم برای 1956 با بازی گریگوری پک (در نقش همین کاپیتان اهب) داره.
هی‌ میگم یک چیزی آشناست. moby dick..., نهنگه که میاد هلی کوپتر رو قورت میده ...، انقدر داده‌های تریلر زیاد بوده مچ کردنشون خیلی‌ سخته.

w5ywgc42yowbe7cgo8q7.jpg
آریا جان من زودتر از شما این موضوع رو گفتم:shrewd: این کوجیما چون عشقه فیلمه ما از تریلرهاش زیاد سر در نمیاریم و گرنه همه چیزو خودش میگه:)
بیشتر میخاد به غرور انسانها و نابودی همه چیز توسط انسانها اشاره کنه.
پست #186

آخرین ویرایش:
آریا جان من زودتر از شما این موضوع رو گفتم پس من برنده ام:) این کوجیما چون عشقه فیلمه ما از تریلرهاش زیاد سر در نمیاریم و گرنه همه چیزو خودش میگه:)
بیشتر میخاد به غرور انسانها و نابودی همه چیز توسط انسانها اشاره کنه.
پست #186
خود موبی دیک رو که خب من از زمان کودکی میشناختم و تبلیغش پشت یکی دو تا از کتاب های من (مثل آوای وحش و تام سایر و ...) بود ! :دی اسمش هم یه چیزی تو این مایه ها بود : "موبی دیک ، وال سفید" یا یه همچین چیزی.
بیشتر بحث سر این بود که Captain Ahab هم توی این کتاب Phantom Pain داره. :دی

من شک دارم Phantom Pain اسم بازی باشه احتمالا اسم تریلر هست:d اگر هم mgs5 باشه نمی شه چون gz مقدمه ی mgs5 هست خوب این که اگر این یارو که صورتش پوکیده هم صورت سوخته و این ها باشه این ها می شه ماجرا قبل gz و gz ماجرای در گیری این صورت قشنگ و بیگ باس:biggrin1:

Last edited by a moderator:
تبریک می گم شما مسابقه رو بردید:|
==============================
من شک دارم Phantom Pain اسم بازی باشه احتمالا اسم تریلر هست:d اگر هم mgs5 باشه نمی شه چون gz مقدمه ی mgs5 هست خوب این که اگر این یارو که صورتش پوکیده هم صورت سوخته و این ها باشه این ها می شه ماجرا قبل gz و gz ماجرای در گیری این صورت قشنگ و بیگ باس:biggrin1:
GZ اتفاقات بعد از PW ه.از کجا فهمیدید که مقدمه ی 5 ه؟

GZ اتفاقات بعد از PW ه.از کجا فهمیدید که مقدمه ی 5 ه؟

هیدئو کوجیما اعلام کرده

----------------

اگر این بازی GZ باشه که هیچی اگه نباشه احتمالاً بعد از وقایع MG1 ـه
من فکر می کنم بین برهه زمانی MG1 و 2 باشه

چند نکته!
اونجایی گه سوار ماشینن دست طرف رو نشون میده که مصنوعیه پس مال بعد بیمارستانه.اگه تریلر گراند زیرو رو دیده باشید اسنیک از صخره که بالا میاد از پشت و جلو نشونش میده موهاش عین همین یاروست.وقتی هم که نایت ویژن رو چشمشه به ریش هاش نگاه کنید...
تو گراند زیرو همین صورت سوخته هست و تو فانتوم پین دیدیم که صورت باندپیچی دست مصنوعی نداره پس احتمالاتی که درموردش تو گراند زیرو زده بودیم اشتباهه.
تا بازم چیزی یادم بیاد خدافظ:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

به شخصه بعید می‌دونم اونی که صورتش باندپیچی شدست همونی باشه که تو تریلر GZ صورتش کاملاً سوخته بود. دلیلشم اینه که صدای صداگذار ژاپنی اون صورت‌سوخته تو GZ خیلی خشنه و کاراکترشم ایجاب می‌کنه که همینطور باشه. پس برای Phantom Pain هم باید همینطور باشه و بعید می‌دونم صدای Kiefer Sutherland با اون چهره‌ی کاملاً سوخته و ترسناک جور در بیاد. خودتون یه لحظه صدای Sutherland با طرز حرف زدنش رو روی اون چهره بزارید! اصلاً جور در نمیاد!

اون باندپیچی شده هه عمراً همون صورت سوخته باشه ! :دی یعنی شاید هم باشه ولی حداقل توی این تریلر صورتش رو به خاطر اون سوختگی باندپیچی نکرده. چون اون یارو توی GZ کلهم دیگه صورتی براش نمونده بود و له شده بود ، ولی این خیلی سالم تر از این حرفاست و اجزای صورتش که دیده میشن ، همشون معمولی هستن :

خوب کوجیما تو این اخرین خبرش از متالگیر بعنوان:متالگیر بعدی یاد میکرده!یعنی یا اسم بازیو عوض کرده یا شماره5هست!بازم میگم فانتوم پین اسم یکی از actهای بازیه!:دی درمورد صورت سوخته هم احتمالذ حق باشکا باشه!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اون باندپیچی شده هه عمراً همون صورت سوخته باشه ! :دی یعنی شاید هم باشه ولی حداقل توی این تریلر صورتش رو به خاطر اون سوختگی باندپیچی نکرده. چون اون یارو توی GZ کلهم دیگه صورتی براش نمونده بود و له شده بود ، ولی این خیلی سالم تر از این حرفاست و اجزای صورتش که دیده میشن ، همشون معمولی هستن :

شاید صورتش رو عمل کرده:dجراحی زیبایی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or