Phantom Pain بازی جدید کوجیما؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی مراسم دیشب (Video Game Awards 2012 (VGA 2012 بازی Phantom Pain که توسط استودیو Moby Dick در حال ساخت است، معرفی شد. بنا بر حدس و گمان ها بازی برای نسل بعد خواهد بود اما در وب سایت رسمی استودیو Moby Dick، می توان لوگوی PS3 و X360 را دید. هنوز برای نتیجه گیری در این باره زود است و باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم.

the-phanton-pain.jpg

اما جالب ترین موضوع، نه خود بازی، بلکه حدس و گمان هایی است که مبنی بر درگیر بودن بازی ساز شهیر ژاپنی، هیدئو کوجیما در ساخت و Metal Gear بودن بازی در فضای اینترنت پخش شده است. این حدس و گمان ها با حضور شخص کوجیما در مراسم VGA دیشب، قوی تر شده اند.

استودیو Moby Dick که در استکهلم سوئد قرار دارد، توسط Joakim Mogre تاسیس شده است. حال اگر به کلمه ی Joakim نگاه کنید، می بینید که حروف جا به جا شده کلمه ی Kojima است و همچنین از کلمه Mogre نیز می توان کلمه Ogre را استخراج کرد. آیا این بازی همان Project Ogre کوجیما است؟ شباهت بین شخصی که در تریلر ها به نمایش در آمد و اسنیک (شخصیت اصلی سری متال گیر) که انکار ناپذیر است.

بنا بر سایت رسمی استودیوی Moby Dick، این استودیو یک استودیو بازی سازی واقع در استکهلم، سوئد است که توسط Joakim Mogre (کسی که پیش تر در چند استودیو آمریکایی کار کرده است و برای تاسیس این استودیو چندین بازی ساز مختلف را از منطقه اسکاندیناوی دور هم جمع کرده است) تاسیس شده. هدف آنها ساخت یک بازی مهیج و زیبا برای تمامی مردم دنیاست.

طبق آنچه در سایت رسمی این استودیو آمده است، اطلاعات بیشتری به زودی منتشر خواهند شد.

منبع

تا جایی که من می دونم لیکوئید از لحاظ ژنتیک به مادرش ایوا رفته بود، یعنی ایوا هم مثل زیر و باس بریتانیایی بوده نمی دونستیم؟:biggrin1:
اينارو از كجا مياريد :d .
اصن ايوا فقط رحمش رو قرض داده بوده به اين پروژه ، ژنتيك كجا بوده؟ قسمت مونث قضيه از يه دكتر يا يه زن جاپوني بوده كه هويتش معلوم نيس هنوز ، يعني مادر اسنيك ها يه جاپونيه پدرشون بيگ باس.

ليكوئيد هم انگليسي نيس ، اما تو انگليس بزرگ شده و SAS بوده.

دمو رو دیدم !خب اینکه معلومه متال گیره :دی اولش که دست مصنوعیشو بالا میاره چنتا پر گل سفید تو هوا پخش میشه ! همون گل هایی که اخر 3ـش و تو قبرستون 4 بودند :دی
دقیقا چشمیو هم باند پیچی کردند که کوره :دی
فکر میکنم اسم این بخش از بازی phantom pain بوده به همون نام یه تریلر دادند :دی چون همه چیزش با متالگیر جوره !
البتهاگه استاده میاد میگه داشتیم قدرت موتور جدیدو تست میکردیم :دی ( شوخی:| )

دمو رو دیدم !خب اینکه معلومه متال گیره :دی اولش که دست مصنوعیشو بالا میاره چنتا پر گل سفید تو هوا پخش میشه ! همون گل هایی که اخر 3ـش و تو قبرستون 4 بودند :دی
دقیقا چشمیو هم باند پیچی کردند که کوره :دی
فکر میکنم اسم این بخش از بازی phantom pain بوده به همون نام یه تریلر دادند :دی چون همه چیزش با متالگیر جوره !
البتهاگه استاده میاد میگه داشتیم قدرت موتور جدیدو تست میکردیم :دی ( شوخی:| )

يه ضزب المثل هست که ميگه:
معما چون حل شود آسان گردد :|

اينارو از كجا مياريد :d .
اصن ايوا فقط رحمش رو قرض داده بوده به اين پروژه ، ژنتيك كجا بوده؟ قسمت مونث قضيه از يه دكتر يا يه زن جاپوني بوده كه هويتش معلوم نيس هنوز ، يعني مادر اسنيك ها يه جاپونيه پدرشون بيگ باس.

مطمئن نیستم اما فکر کنم دازی اشتباه می کنی !
لیکوئید و اسنیک از رحم ایوا استفاده شده ! پس چرا ایوا به اسنیک گفت اسم من بیگ ماماس ؟
سالیدوس هم با یک سال تاخیر بدنیا اومد اما اون مادرش مشخص نیست یا به قول شما مادرش ژاپنی و نا مشخصه

لیکوئید و اسنیک از رحم ایوا استفاده شده ! پس چرا ایوا به اسنیک گفت اسم من بیگ ماماس ؟
سالیدوس هم با یک سال تاخیر بدنیا اومد اما اون مادرش مشخص نیست یا به قول شما مادرش ژاپنی و نا مشخصه
ايوا فقط رحمش ماله پيتريوتس بود به قولي surrogate mother بود ، لقاحو با يكي ديگه انجام دادن ، فقط گذاشتنش تو رحم ايوا. چرا نگه؟ 9 ماه تو شكم اون بودن بلاخره تو رحم اون كه بودن خودش هم ميگه شما تو رحم من بوديد.
ساليداس كلا فرق ميكرد داستانش ، يه جورايي تكميل شده ي دوتا اسنيك اولي بود. خيلي بيشتر از نظر ژنتيكي نزديك بيگ باس بود.

بفرما :
The initial phase of the project involved manipulation of Big Boss' genes to create genetically identical clones. An egg from Dr. Clark's Japanese assistant was fertilized with Big Boss's DNA and transferred to the womb of EVA, another member of the Patriots, who acted as a surrogate mother.

سالیدوس هم با یک سال تاخیر بدنیا اومد اما اون مادرش مشخص نیست

تو کلیسا تو 4 بیگ ماما جون (:دی) تو کلیسای اروپای میگه که از رحمش به عنوان میزبان (Surrogate) استفاده میشه ولی مادر حقیقی دوقولوها یه دکتر جاپونیه:دی

تریلرو دیدم این یارو خود اسنیک بود! باهاش مو نمیزنه!

شما تازه به این موضوع پی بردین؟:دی بچه ها 15 صفحه دارن در مورد همین بحث می کنند. حتی چند تا از سایت ها هم دلیل آوردن که PP نسخه جدیدی از MGSـه.

صدای kiefer sutherland رو که شنیدم کف کردم! :d خوشم میاد انتخاب های کوجیما برای voice actorها و صداپیشگی ها مو لا درزشون نمیره! :d

درباره ی تریلر هم که whatever dude ... :d مخم هنگ کرد از بس دربارش فکر کردم و تجزیه تحلیل کردم! :d

منم متوجهش شدم و کف و خون قاطی کردم! ولی شک داشتم که شما هم گفتی مطمئن شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or