Peter Molyneux: واکنش ها پیرامون DRM در Xbox One ناعادلانه بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
godus_peter_molyneux.jpg

رئیس سابق استدیو مایکروسافت آقای Peter Molyneux که 22 Cans را نیز احداث کرده اند صحبت هایی پیرامون مایکروسافت و عملکردش در TechRadar داشته اند و گفته اند:
اینکه مایکروسافت می خواست گیمینگ ما را کنترل کند ناعادلانه بود.آنها به زور از ما می خواهند همیشه آنلاین باشیم.مردم از چنین چیزی استقبال نکردند.
آقای Molyneux گفته اند که شاید مایکروسافت می خواسته است چیزی را پایه گذاری کند که اثرات مثبتش در دراز مدت نشان داده می شد اما چند اشتباه در مقابل عموم مردم باعث شد که خشم مردم برانگیخته شود:
من مایکروسافت را می شناسم.می دانم که آنها کارهایی را می کردند که گمان می کردند دور اندیشانه باشد.زمانی که ما در چنین دنیای بزرگ هستیم و شما چنین شرکتی می باشید، بایستی بدانید که اگر یک قدم اشتباه بردارید مردم به شما حمله ور می شوند و بسیار بسیار ناعدلانه شما را قضاوت می کنند و مانند هر چیزی دیگری که در دنیا اشتباه انجام می دهید بایستی قدم های بزرگی برای تصحیح آن بردارید.مایکروسافت سیاست خود را تغییر داد و خیلی ها گفتند عالی شد که شما به حرف ما گوش کردید.اما در واقع در مسیر خود دیگرنتوانستید قرار بگیرید.
نظر شما پیرامون صحبت های Molyneux چیست؟
VG247

خوب خبر امده که دیگه نیازی به اتصال دستگاه XBOX ONE هم به کینکت نیست دلیل اجباری بودنش در دستگاه هم حالا دوستان میتونن بیان کنن . سیاست که اشتباه باشه اشتباهه دلیلی بر طرفداری نیست اگه فردا بگن بدون کینکت هم عرضه میشه دستگاه جای شگفتی نیست دیگه من خودم همین نسخه تهیه میکنم .

Xbox One: Kinect does not need to be plugged in | VG247
اینا همون اولم گفته بودن میشه از تو تنظیمات غیر فعال کرد:
http://www.vg247.com/2013/05/27/kinect-alarms-privacy-watchdogs-but-can-be-deactivated/
ولی این چند مدن به دلایل Privacy ملت ترس داشتن اینام گفتن میتونین غیر فعال کنین یا unplug کنین تا نگرانی بابت Privacy نداشته باشین.
این موردم یه نفر تو پرسش و پاسخ IGN سوال کرده که اینام جواب دادن
در مورد کنسول بدون کینکت هم هفته پیش رد کردن این موضوع رو. در مورد اجباری بودنش هم ربطی به این موضوع (Privacy) نداره.
چیزایی که به هم مربوط نیست رو بهم ربط نده
و اگه باندل بدون کینکت معرفی بشه اون نکته قوت,یعنی داشتن کینکت به همراه هر کنسول=ساختنه بازی های هاردکور(چون بازی ساز میدونه همه کینکت دارن)+اضافه کردنه قابلیت های مخصوص کینکت به بازی های مولتی پلتفرم,از بین میره! من موافقه باندل بودن با کینکت بودم پس برای من به شخصه خبره خوبی نیست.البته احتمالش هم هست کلا این خبرو مایکرو برای کسایی که توهم جاسوسی توسط کینکت رو داشتن گفته
اینو دقیقا برای کسایی که ترس دارن در مورد حریم خصوصیشون گفته که به همین مورد هم اشاره کرده وگرنه اینکه بتونی غیر فعالش کنی ربطی به build-in بودنش نداره.

اینا همون اولم گفته بودن میشه از تو تنظیمات غیر فعال کرد. ولی این چند مدن به دلایل Privacy ملت ترس داشتن اینام گفتن میتونین غیر فعال کنین یا unplug کنین تا نگرانی بابت Privacy نداشته باشین.
این موردم یه نفر تو پرسش و پاسخ IGN سوال کرده که اینام جواب دادن که بهتر بود روشن تر و کامل تر همون اول در این مورد توضیح میدادن.
در مورد کنسول بدون کینکت هم هفته پیش رد کردن این موضوع رو. در مورد اجباری بودنش هم ربطی به این موضوع (Privacy) نداره. اینا گفتن جزئی از سیستم هست برای اطمینان سازنده ها و برنامه هایی که خودشون براش دارن.

گفتم اگه فردا بگن کنسول هم بدون کینکت عرضه میشه جای شگفتی نداره منم همین نسخه تهیه میکنم .:d فکر کنم درست متوجه نشدی چی گفتم .

اینکه بشه فعال باشه یا نباشه با اینکه بشه به دستگاه ارتباط نداشته باشه هیچ فرقی نداره اینم اولشه اینها همچی تغییر دادن اینم میدن .

نگران نباش دل من روشنه .:d

شما به عنوان کسی که فن سونی هستی نظرت اصلا برای من مهم نیست چون دوست داری سونی موفق بشه و ماکرو بخوره زمین پس هر چی بگی برای شخص بنده اهمیت نداره ترجیح میدم حرفهای یک آدم بی طرف رو بشنوم تا کسی که به جزء کنسول محبوب خودش هیچی براش مهم نیست..

من فن سونی هستم ؟ اونوقت شما مشخص میکنی که من فن چه برندی هستم آره ؟
بذار راحت بهت بگم من فن چیزی هستم که به دردم بخوره و به نفعم باشه وگرنه نه SONY شرکت بابامه و نه Microsoft !
من موندم تو کی خسته میشی ! انرژی که برای فن بازی خرج کردی، تو زندگیت گذاشته بودی باور کن الان خودت یه کنسول داده بودی بیرون :|

گفتم اگه فردا بگن کنسول هم بدون کینکت عرضه میشه جای شگفتی نداره منم همین نسخه تهیه میکنم .:d فکر کنم درست متوجه نشدی چی گفتم .

اینکه بشه فعال باشه یا نباشه با اینکه بشه به دستگاه ارتباط نداشته باشه هیچ فرقی نداره اینم اولشه اینها همچی تغییر دادن اینم میدن .

نگران نباش دل من روشنه .:d
ماکرو دقیقا حرفت رو گوش کرده امروز گفته 1 بدون کینکت هم کار میکنه یعنی ماکرو منتظر لب تر کنی انجام میده =))=)):))
من میرم بمیرم :|

ماکرو دقیقا حرفت رو گوش کرده امروز گفته 1 بدون کینکت هم کار میکنه یعنی ماکرو منتظر لب تر کنی انجام میده =))=)):))
من میرم بمیرم :|

علی رضا جان الان من شدم ماکروسافت فن ؟ مارکروسافتی ها میگن PS فنم جماعت PC من و کنسول فن میدونن ؟

خوب باید یک روانپزشک خودم اینجوری نشون بدم که این چندگانگی شخصیت حل کنه برام .:d بابا مهم بازیه برای من من تلاش میکنم هرجا که بازی باب میل من تا حدودی داشته باشه انجا هم باشم از زمان کومودور آتاری 2600 بازی کردن شروع کردم اگه شما هم به اندازه من نسل های مختلف بازی تجربه میکردی و کنسول های مختلف فوقش یکی بیشتر میپسندیدی که منم PS بیشتر میپسندم حقیقته کتمانش هم نمیکنم اما به خاطر اینکه PS میپسندم دلیل نمیشه X1 یا هر کنسول دیگه ای نخوام تجربه کنم .;)

علی رضا جان الان من شدم ماکروسافت فن ؟ مارکروسافتی ها میگن PS فنم جماعت PC من و کنسول فن میدونن ؟

خوب باید یک روانپزشک خودم اینجوری نشون بدم که این چندگانگی شخصیت حل کنه برام .:d بابا مهم بازیه برای من من تلاش میکنم هرجا که بازی باب میل من تا حدودی داشته باشه انجا هم باشم از زمان کومودور آتاری 2600 بازی کردن شروع کردم اگه شما هم به اندازه من نسل های مختلف بازی تجربه میکردی و کنسول های مختلف فوقش یکی بیشتر میپسندیدی که منم PS بیشتر میپسندم حقیقته کتمانش هم نمیکنم اما به خاطر اینکه PS میپسندم دلیل نمیشه X1 یا هر کنسول دیگه ای نخوام تجربه کنم .;)
داداش منظورم اینه که ماکرو خیلی به کامنت ها و فیدبک ها اهمیت میده الان مثلا داره به حرف فن ها توجه میکنه منظورم از فن شما نیستی کلی میگم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or