Peter Molyneux: واکنش ها پیرامون DRM در Xbox One ناعادلانه بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
godus_peter_molyneux.jpg

رئیس سابق استدیو مایکروسافت آقای Peter Molyneux که 22 Cans را نیز احداث کرده اند صحبت هایی پیرامون مایکروسافت و عملکردش در TechRadar داشته اند و گفته اند:
اینکه مایکروسافت می خواست گیمینگ ما را کنترل کند ناعادلانه بود.آنها به زور از ما می خواهند همیشه آنلاین باشیم.مردم از چنین چیزی استقبال نکردند.
آقای Molyneux گفته اند که شاید مایکروسافت می خواسته است چیزی را پایه گذاری کند که اثرات مثبتش در دراز مدت نشان داده می شد اما چند اشتباه در مقابل عموم مردم باعث شد که خشم مردم برانگیخته شود:
من مایکروسافت را می شناسم.می دانم که آنها کارهایی را می کردند که گمان می کردند دور اندیشانه باشد.زمانی که ما در چنین دنیای بزرگ هستیم و شما چنین شرکتی می باشید، بایستی بدانید که اگر یک قدم اشتباه بردارید مردم به شما حمله ور می شوند و بسیار بسیار ناعدلانه شما را قضاوت می کنند و مانند هر چیزی دیگری که در دنیا اشتباه انجام می دهید بایستی قدم های بزرگی برای تصحیح آن بردارید.مایکروسافت سیاست خود را تغییر داد و خیلی ها گفتند عالی شد که شما به حرف ما گوش کردید.اما در واقع در مسیر خود دیگرنتوانستید قرار بگیرید.
نظر شما پیرامون صحبت های Molyneux چیست؟
VG247

مردم نا آگاه تر از اون هستن که بفهمند ماکروسافت برنامش چی هست..! یکی چیزی در مورد DRM شنیدن خیال میکنن الا ماکرو می خواد ملت رو به چاپه..!
ماکرو برای اینکه یک سری تکنولوژی ها رو به اجرا در بیاره مجبوره بود از DRM استفاده کنه الان که DRM رفته نصب کامل بازی ها هم از بین میره و دو باره باید هی دیسک عوض کنیم دیگه نمیشه بین بازی ها به راحتی سوئیچ کرد و باید هی دیسک رو تعویض کنیم..

در کل برای من فرقی نمی کنه به اینترنت وصل بشه یا نه تو این 5 سالی هم که 360 داشتم همیشه اینترنت پر سرعتم وصل بود و برای یک مثل مشکل ساز نیست حالا یک عده تو کودوه ده کوره ای هستن که اینترنت نداره نمی دونم..

اولا درست صحبت کن به شما هیچ ربطی نداره که کی وسط نیویورک داره زندگی میکنه و کی تو ده و روستا !

بعدشم هر چقدر میخوام وارد بحث فنی با شما بشم میبینم ارزش وقت گذاشتن نداره ! آره اصلا حق با شماست اصلا نسل بعد بدون DRM معنی و مفهومی نداره که ! شما کاملا درست میگی اصلا هرچی پیشرفت از نسل اول تا الان بوده زیر سایه DRM بوده و همه کاربرای دنیا همیشه در اشتباه بودن و تنها تو بودی که میفهمیدی.

مردم نا آگاه تر از اون هستن که بفهمند ماکروسافت برنامش چی هست..! یکی چیزی در مورد DRM شنیدن خیال میکنن الا ماکرو می خواد ملت رو به چاپه..!
ماکرو برای اینکه یک سری تکنولوژی ها رو به اجرا در بیاره مجبوره بود از DRM استفاده کنه الان که DRM رفته نصب کامل بازی ها هم از بین میره و دو باره باید هی دیسک عوض کنیم دیگه نمیشه بین بازی ها به راحتی سوئیچ کرد و باید هی دیسک رو تعویض کنیم..

در کل برای من فرقی نمی کنه به اینترنت وصل بشه یا نه تو این 5 سالی هم که 360 داشتم همیشه اینترنت پر سرعتم وصل بود و برای یک مثل مشکل ساز نیست حالا یک عده تو کودوه ده کوره ای هستن که اینترنت نداره نمی دونم..
وای خدا چقدر شما آگاهی:o

منظور من فن های ماکرو هم بود . یعنی الان همه ماکرو فن ها نت خوب دارن و مشکلی نیست ؟
عزیز من دعوا سر کنسول نیست یه احترام به هم نوع این داستانا همین

وقتی ماکرو میگه 48 میلیون کاربر فعال لایو داره خوب مشخصه اکثر کسانی که کنسول 360 دارن به آنلاین هم وصل هستن
منی که همیشه به اینترنت وصل هستم چرا باید از DRM شکایت بکنم اونم DRMی هم که هم تکنولوژِ به همراه داره هم امکانات اضافی که به نفع من هست

همون فن های کنسول رقیب باعث شدن مایکروسافت قبل از شیپ کردن کنسولش شکست مفتضحانه نخوره. یا کلاً از اخبار بی اطلاعی یا کلاً ترول کردن رو دوست داری. بهرحال بهتره قبل از اینکه پست بدی یکم فکر کنی راجع بهش! بعد از همین عوض کردن سیاست ها بود که یکم وضعیت پیش فروش X1 بهتر شد وگرنه قبلش کافی بود یه سر به فروم های خارجی میزدی تا آمار کار دستت بیاد.

وقتی یک حجمه شدیدی از انتقاد ها میاد معلومه اون شرکت ضرر میکنه و ماکرو بهترین کارو کرد که سیاست هاشو تغییر داد
من میگم اونهای که از DRM انتقاد میکنن فقط یک جنبه قضیه رو میبینن که باید روزی یکبار وصل بشن اینترنت ولی جنبه های دیگر قضیه رو نمیبینن ماکرو برای پیشبرد تکنولوژی کنسولش مجبور بود DRM رو فعال کنه یا باید بی خیال یک سری تکنولوژی شد یا باید DRM رو فعال کرد

اولا درست صحبت کن به شما هیچ ربطی نداره که کی وسط نیویورک داره زندگی میکنه و کی تو ده و روستا !

بعدشم هر چقدر میخوام وارد بحث فنی با شما بشم میبینم ارزش وقت گذاشتن نداره ! آره اصلا حق با شماست اصلا نسل بعد بدون DRM معنی و مفهومی نداره که ! شما کاملا درست میگی اصلا هرچی پیشرفت از نسل اول تا الان بوده زیر سایه DRM بوده و همه کاربرای دنیا همیشه در اشتباه بودن و تنها تو بودی که میفهمیدی.

شما به عنوان کسی که فن سونی هستی نظرت اصلا برای من مهم نیست چون دوست داری سونی موفق بشه و ماکرو بخوره زمین پس هر چی بگی برای شخص بنده اهمیت نداره ترجیح میدم حرفهای یک آدم بی طرف رو بشنوم تا کسی که به جزء کنسول محبوب خودش هیچی براش مهم نیست..

ایشون که چیزی حالیش نیست! فن های Xbox تو بازیسنتر کارشناس تر تشریف دارن گویا و وفتی میفرمایند هیچ چیز مشکلی نداشت و همه چیز خوب بود یعنی حتما همینوطره که این عالی جنابان میفرمایند. ولاغیر

وقتی یک حجمه شدیدی از انتقاد ها میاد معلومه اون شرکت ضرر میکنه و ماکرو بهترین کارو کرد که سیاست هاشو تغییر داد
من میگم اونهای که از DRM انتقاد میکنن فقط یک جنبه قضیه رو میبینن که باید روزی یکبار وصل بشن اینترنت ولی جنبه های دیگر قضیه رو نمیبینن ماکرو برای پیشبرد تکنولوژی کنسولش مجبور بود DRM رو فعال کنه یا باید بی خیال یک سری تکنولوژی شد یا باید DRM رو فعال کرد
آسمون که دهن باز نکرد ازش انتقاد بریزه پایین !!!! زورگویی مایکروسافت بوده که باعث شد ازش انتقاد بشه. مشکل شما اینه که قبله ی شما مایکروـه و هرچی اون بگه و هرکاری کنه مطمئناً درسته و به نفع تکنولوژی ! درصورتیکه اینجوری نیست. خودت میگی فقط حاضری با یه آدم بی طرف بحث کنی ولی مگه خودت بی طرفی؟ اینم درنظر داشته باش حداقل تو این فروم تو این چند سالی که من هستم کسی حاضر نیست با شما بحث کنه ولی دلیل اینکه پست هات بعضی مواقع نقل قول میشه واسه اینه که میای یه چیزی میگی ممکنه یه کسی که داره میخونه گمراه بشه و ما نقل قول میکنیم که بگیم نه اینجوری نیست.

وقتی ماکرو میگه 48 میلیون کاربر فعال لایو داره خوب مشخصه اکثر کسانی که کنسول 360 دارن به آنلاین هم وصل هستن
منی که همیشه به اینترنت وصل هستم چرا باید از DRM شکایت بکنم اونم DRMی هم که هم تکنولوژِ به همراه داره هم امکانات اضافی که به نفع من هست .
صرفا جهت اطلاع شما بگم که یه کنسول (ps3 or x360 ) میتونه چندین یوزر بسازه و ربطی به فروش نداره .قبلا هم سر این موضوع صحبت شده دیگه ادامه نده لطفا .

آسمون که دهن باز نکرد ازش انتقاد بریزه پایین !!!! زورگویی مایکروسافت بوده که باعث شد ازش انتقاد بشه. مشکل شما اینه که قبله ی شما مایکروـه و هرچی اون بگه و هرکاری کنه مطمئناً درسته و به نفع تکنولوژی ! درصورتیکه اینجوری نیست. خودت میگی فقط حاضری با یه آدم بی طرف بحث کنی ولی مگه خودت بی طرفی؟ اینم درنظر داشته باش حداقل تو این فروم تو این چند سالی که من هستم کسی حاضر نیست با شما بحث کنه ولی دلیل اینکه پست هات بعضی مواقع نقل قول میشه واسه اینه که میای یه چیزی میگی ممکنه یه کسی که داره میخونه گمراه بشه و ما نقل قول میکنیم که بگیم نه اینجوری نیست.

نگاه کن مسئله خیلی ساده هست

نصب بازی و تکنولوژی های که پیرامون اون هست قطعا یک چیز خوبی هست هیچکی نمی تونه اینو انکار کنه
حالا این نصب بازی اگر یک وسیله امنیتی براش نگزارن امکان پذیر نیست چون هر کس یک دیسک میگیره و به 1000 نفر میده
پس ماکرو یا هر شرکت دیگری دو راه بیشتر نداره
یا نصب بازی و تکنولوژی های پیرامون اون رو + DRM انجام بده
یا بیخیال اون بشه و مثل 20 سال قبل همین روند ادامه پیدا کنه

حالا یک سری ها هستن خیلی راحت به اینترنت وصل میشن مثل اون 48 میلیون نفر داخل لایو 360 که قطعا اونها مشکلی ندارن و این نصب بازی براشون چیز بسیار خوبی هست
یک عده هم هستن دسترسی به اینترنت ندارن که تعدادشون نصبت به اون 48 نفر کمتره (48-75=27) و اونها ناراضی هستن

حالا ماکرو باید بیاد تصمیم بگیره که آخری مجبورش کردن به حرف اون تعداد کم گوش بده و بیخیال یک سری تکنولوژی بشه.

سلام
منا میکشتی میگفتی وان بخر با اون سیاستهای مسخره محال بود حتی تصور خریدش را هم بکنم ولی حالا بازم میگم نه نمیخرم چون عشقم جای دیگس 4

الان خودت یه بار دیگه متنی رو که نوشتی بخون تا بفهمی چقد بی منطقه

نگاه کن مسئله خیلی ساده هست

نصب بازی و تکنولوژی های که پیرامون اون هست قطعا یک چیز خوبی هست هیچکی نمی تونه اینو انکار کنه
حالا این نصب بازی اگر یک وسیله امنیتی براش نگزارن امکان پذیر نیست چون هر کس یک دیسک میگیره و به 1000 نفر میده
پس ماکرو یا هر شرکت دیگری دو راه بیشتر نداره
یا نصب بازی و تکنولوژی های پیرامون اون رو + DRM انجام بده
یا بیخیال اون بشه و مثل 20 سال قبل همین روند ادامه پیدا کنه

حالا یک سری ها هستن خیلی راحت به اینترنت وصل میشن مثل اون 48 میلیون نفر داخل لایو 360 که قطعا اونها مشکلی ندارن و این نصب بازی براشون چیز بسیار خوبی هست
یک عده هم هستن دسترسی به اینترنت ندارن که تعدادشون نصبت به اون 48 نفر کمتره (48-75=27) و اونها ناراضی هستن

حالا ماکرو باید بیاد تصمیم بگیره که آخری مجبورش کردن به حرف اون تعداد کم گوش بده و بیخیال یک سری تکنولوژی بشه.

فقط واسه اینکه روشن بشی این آخرین پستیه که کامنتت رو نقل قول میکنم.
مسئله وقتی ساده تر میشه که همین چیزی که تو داری میگی، اختیاری بود. شما دوست داری بازیهایی که بصورت دیسک میخری رو نصب کنی که دیگه نیازی به عوض کردن اونا نباشه؟ من دوست ندارم ! حالا اینجا جاییه که باید حق انتخاب واسه مشتری قائل شد. شما که میخوای نصب کنی باید آنلاین بشی تا چک بشی و من که نصب نمیکنم چرا باید نیاز به چک شدن داشته باشم.این حالتی که گفته شد همه باید هر 24 ساعت یه بار آنلاین بشن ربطی به تو کوره و دهات زندگی کردن ( به گفته ی شما ) نداره. این ربط به گرفتن استقلال داره در مورد چیزی که اونو خریدی و حالا میخوای ازش استفاده کنی. اینکه یکی بالا سرت باشه که مبادا خطا کنی چیزیه که خیلی ها ( همون 48 میلیونی که گفتی ) نمیپسندن ولی اگه شما دوست داشتی همچین چیزی رو دلیل نمیشه هرکی که به اینترنت دسترسی داره هم همچین چیزی بخواد.
همین الان PS4 برای بازیهایی که روی هارد نصب میشن نیاز به چک کردن آنلاین داره و فقط Disc Basedها هستن که نیازی به چک شدن ندارن. این یعنی دادن حق انتخاب به گیمر. فرقش هم مشخصه. اون کسی که از استور بازی رو میخره باید به اینترنت دسترسی داشته باشه ولی اونی که نمیخواد از استور بخره و اصلاً کلاً حال نمیکنه کنسولش رو به نت وصل کنه میتونه نسخه ی فیزیکی رو بخره و آفلاین بازی کنه اما اون چیزی که مایکرو میخواست انجام بده تنها کلمه ای که میشه روش گذاشت زورگویی بود.

نمی دونم چقدر با پلیرهای خارجی بازی کردی، ولی با این حرفت معلوم میشه که اصلا با پلیرهای خارجی بازی نکردی.
من خیلی اوقات که باهاشون بازی می کردم از همین اینترنتشون که چندین برابر نت ما بهتره می نالیدند و سر قضیه ی DRM مایکرو خیلی اعصابشون خورد بود.
حتما نت شما از نت این بر و بچ خارجی باید قوی تر باشه که این حرفو میزنی دیگه.

خوب خبر امده که دیگه نیازی به اتصال دستگاه XBOX ONE هم به کینکت نیست دلیل اجباری بودنش در دستگاه هم حالا دوستان میتونن بیان کنن . سیاست که اشتباه باشه اشتباهه دلیلی بر طرفداری نیست اگه فردا بگن بدون کینکت هم عرضه میشه دستگاه جای شگفتی نیست دیگه من خودم همین نسخه تهیه میکنم .

Xbox One: Kinect does not need to be plugged in | VG247

خوب خبر امده که دیگه نیازی به اتصال دستگاه XBOX ONE هم به کینکت نیست دلیل اجباری بودنش در دستگاه هم حالا دوستان میتونن بیان کنن . سیاست که اشتباه باشه اشتباهه دلیلی بر طرفداری نیست اگه فردا بگن بدون کینکت هم عرضه میشه دستگاه جای شگفتی نیست دیگه من خودم همین نسخه تهیه میکنم .

Xbox One: Kinect does not need to be plugged in | VG247
با این تفاصیل پس چند روز دیگه باندل بدون کینکت 399 دلاری معرفی میشه

با این تفاصیل پس چند روز دیگه باندل بدون کینکت 399 دلاری معرفی میشه

و اگه باندل بدون کینکت معرفی بشه اون نکته قوت,یعنی داشتن کینکت به همراه هر کنسول=ساختنه بازی های هاردکور(چون بازی ساز میدونه همه کینکت دارن)+اضافه کردنه قابلیت های مخصوص کینکت به بازی های مولتی پلتفرم,از بین میره! من موافقه باندل بودن با کینکت بودم پس برای من به شخصه خبره خوبی نیست.البته احتمالش هم هست کلا این خبرو مایکرو برای کسایی که توهم جاسوسی توسط کینکت رو داشتن گفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or