pes2008براي x360

آقایون دیگه اعصابم خورد شده :mad:
این دیگه چیه !!
الان دو تا فصل از MAster لیگ رو تموم کردم تا الان 4 تا بازیکن بیشتر نگرفتم
یکی DElpiero , buffon , Sangol , Cruz حالا کاری ندارم
الان 120 هزار تا Point دارم الان دارم C.Ronaldo رو به هر قیمتی که بگید می خرم اما داره Break Down می خوره
حتی یه بار 90 هزار Point و 5000 Salary دارم بهش می دم اما بازم هیچ که هیچ
موندم چه خاکی تو سرم بریزم شاخم در اومده که چطوری داره نمیاد اگه قلقی چیزی داره یکی لطف کنه بگه ما بدونیم بد نیست در ضمن درجه سختی Transfer هم Normal هست
ولی 90 هزار پوینت کم نیست که این نخواد نیاد تو تیم تازه Rank تیم هم S هست
اگه به تیم بستگی داره بگید چون من :love:Juventus رو برداشتم
در ضمن نباید تعداد سالی که می خوام باهاش قرار داد ببندم رو بالا ببرم ؟

سلام هات گل جان (اسمتو نمیدونم چیه)
مثل اینکه با تیم خود مستر لیگ رفتی ینی اون بازیکن اشغالیا (castello , espinats و....)
برا چی ؟ بازی با اونا هیچ لذتی نداره و اصلا مثل تیم واقعی به ادم حال نمیده
همینجور تا میتونی گل بزن بازی ببر جام بگیر بازیکن به درد نخورتمبا قیمت بالا بفروش (من که میگم همشون به جز دل پیرو و بوفون )
اگه بازم نتونستی و حوصله پول جمع کردن نداری درجه ترانسفرو بیار رو پایینترین (فک کنم نمیشه اگه مثل پرو های قبلی باشه وسط فصل یا اخر فصل میتونی اینجور چیزا رو تغییر بدی )

خوب بازیکنی رو انتخاب کردی کریس رونالدو خودش یه تیمه اگه اونو بخری و بازی با این جور بازیکنای تکنیکی رو بلد باشی دیگه میفتی رو غلطک انقد پول جمع میکنی که همرو میتونی بخری
ارزششو داره کریس رونالدو اصن اگه شد با بالاترین قیمت بخرش بره بابا

سلام هات گل جان (اسمتو نمیدونم چیه)
مثل اینکه با تیم خود مستر لیگ رفتی ینی اون بازیکن اشغالیا (castello , espinats و....)
برا چی ؟ بازی با اونا هیچ لذتی نداره و اصلا مثل تیم واقعی به ادم حال نمیده
همینجور تا میتونی گل بزن بازی ببر جام بگیر بازیکن به درد نخورتمبا قیمت بالا بفروش (من که میگم همشون به جز دل پیرو و بوفون )
اگه بازم نتونستی و حوصله پول جمع کردن نداری درجه ترانسفرو بیار رو پایینترین (فک کنم نمیشه اگه مثل پرو های قبلی باشه وسط فصل یا اخر فصل میتونی اینجور چیزا رو تغییر بدی )

خوب بازیکنی رو انتخاب کردی کریس رونالدو خودش یه تیمه اگه اونو بخری و بازی با این جور بازیکنای تکنیکی رو بلد باشی دیگه میفتی رو غلطک انقد پول جمع میکنی که همرو میتونی بخری
ارزششو داره کریس رونالدو اصن اگه شد با بالاترین قیمت بخرش بره بابا
منم با بالاترین قیمت که 50000 تا پوینت هست دارم میدم اما قبول نمی کنه
در ضمن اسمم علی هست
آره من با بازیکنای نسبتا آشغال بازی می کنم اتفاقا خیلی هم حال میده و باعث میشه آدم بازیش بهتر بشه
الان Ordaz که مهاجمم هست دارن تیم های بزرگ می خرنش اما من نمی فروشمش
فعلا همین بازی کنا رو خریدم : Makelele , Del piero , Buffon , Sangol , Rosina و Cruz
فعلا تو کف C.ronaldo , Owen , Viera هسم که فعلا دارم پوینت جمع می کنم ولی فعلا دارم حال می کنم با این بازیکنا ;)
درجه Transfer هم نه آخر فصل و نه نیم فصل نمیشه تغییر داد ولی درجه بازی ها رو میشه تغییر داد که ماله من رو profession هست فعلا هم تو League A با اختلاف 2 امتیاز با میلان فاصله دارم
ولی جالبه که داره از منچستر نمیاد یوونتوس ;)
این بازی از لحاظ خطای 3 چراغ مشکلی نداره؟
چه ربطی داره

سلام
من فکر می کنم بعضی بازیکنا مثل کاکا (خودم امتحان کردم) از جاشون تکون نمی خورن.
حتی با 100000
مسی توز رونی اینیستا یحیی توره هم بازیکنای با استعدادین.
آمار مسی رو بالای 97 بجز( keeper skill) بردم

نبايد كاكا جايي بره :laughing:
اما تو اين فوتبال 2 چيز مهم بازيكن جوان بخريد
بازيكني بخريد كه بهترين درجه رو براي بالا بردن skill داشته باشه مثلا به جاي كروز خز بازيكني مثل جرمن دفو بگير كه هم جوون هم قدرتاش خوبن

منم با بالاترین قیمت که 50000 تا پوینت هست دارم میدم اما قبول نمی کنه
در ضمن اسمم علی هست
آره من با بازیکنای نسبتا آشغال بازی می کنم اتفاقا خیلی هم حال میده و باعث میشه آدم بازیش بهتر بشه
الان Ordaz که مهاجمم هست دارن تیم های بزرگ می خرنش اما من نمی فروشمش
فعلا همین بازی کنا رو خریدم : Makelele , Del piero , Buffon , Sangol , Rosina و Cruz
فعلا تو کف C.ronaldo , Owen , Viera هسم که فعلا دارم پوینت جمع می کنم ولی فعلا دارم حال می کنم با این بازیکنا ;)
درجه Transfer هم نه آخر فصل و نه نیم فصل نمیشه تغییر داد ولی درجه بازی ها رو میشه تغییر داد که ماله من رو profession هست فعلا هم تو League A با اختلاف 2 امتیاز با میلان فاصله دارم
ولی جالبه که داره از منچستر نمیاد یوونتوس ;)

چه ربطی داره
نسبتا اشغالی چیه !!!!1
کلا اشغالین دیگه نسبتا مثه norwich و .....
ولی اینا که شما با هاشون میری نه که اشغالی بلکه خالی بندین;)

نبايد كاكا جايي بره :laughing:
اما تو اين فوتبال 2 چيز مهم بازيكن جوان بخريد
بازيكني بخريد كه بهترين درجه رو براي بالا بردن skill داشته باشه مثلا به جاي كروز خز بازيكني مثل جرمن دفو بگير كه هم جوون هم قدرتاش خوبن
اتفاقا دارم همین کارو می کنم

سلام
من فکر می کنم بعضی بازیکنا مثل کاکا (خودم امتحان کردم) از جاشون تکون نمی خورن.
حتی با 100000
مسی توز رونی اینیستا یحیی توره هم بازیکنای با استعدادین.
آمار مسی رو بالای 97 بجز( keeper skill) بردم

بهتر بدونید که بیشترین مقداری که میشه برای خرید یه بازیکن داد 50 هزار پوینت هست
و منم فکر می کردم اونو به قیمت 90 هزار تا خریدم ولی اینجوری نبود اون 9 هزار تا بود من اشتباهی دیده بودم ;)

نسبتا اشغالی چیه !!!!1
کلا اشغالین دیگه نسبتا مثه norwich و .....
ولی اینا که شما با هاشون میری نه که اشغالی بلکه خالی بندین;)

من یه کلمه هم نفهمیدم چی گفتی :confused: :-"

من الان اتو او و رونالدينيو و ميليتو و C.Ronaldo و پارک جي سونگ و پيتر چک و اشلي کل و رينا و ... را خريده ام .
اگه بخوايد عکس مي گيرم ميذارم ببينيد که باور کنيد خالي نمي بندم .
owen را هم مي تونستم بگيرم ولي نگرفتم .
level بازي هم روي هارد است .

من الان اتو او و رونالدينيو و ميليتو و C.Ronaldo و پارک جي سونگ و پيتر چک و اشلي کل و رينا و ... را خريده ام .
اگه بخوايد عکس مي گيرم ميذارم ببينيد که باور کنيد خالي نمي بندم .
owen را هم مي تونستم بگيرم ولي نگرفتم .
level بازي هم روي هارد است .
احتمالا لول Transfer رو Easy هست ربطی به لول بازی نداره در ضمن
تو لول بازی چیزی به اسم Hard نداریم !
اگه لول Transfer رو هارد بگو چجوری خریدیشون ؟

یه توصیه دارم هم برا فیفا بازها هم برا پرو بازها اینو تو تاپیک فیفا 08 هم گفتم میدونم جای گفتنش شاید انجا نباشه ولی اگه اینکارارو تو فیفا بکنید بازی از این رو به اون رو میشه
برای اینکه تو فیفا از و از اون گیم پلی مسخرش و کندش راحت شین و گرافیکو ببرید بالاتر برین تو اپشن :
1 . تو mach option اپشن برین تو قسمت cameras او لین گزینه رو بزنید رو دینامیک
اگه این کارو بکنید گیم پلی خیلی عالی میشه و از اون حالت خسته کننده و کند در میاد(یا حداقل دیگه اونجوری به نظر نمیرسه )
2. تو همین mach option
برین تو game brightnes control گرافیک بازی رو با contrast بالا و پایین کنید اونو بذارید رو 100 و گزینه ی\بالاش اسمش brightnes هست اونم بذارید رو 60 اینطوری گرافیک بازی خیلی زیباتر میشه
اینطوری از این بازی خیلی بیستر لذت میبرین وخیلی خیلی باحال تر میشه
علی (هاتگل)من تو فیفا دارم با یوونتوس میرم توصیه میکنم تو هم کارایی که بالا گفتو بالا بکنی و بری تو منیجر مد با همون یوونتوس بری چون قیافه بازیکنای یوونتوس تو فیفا خیلی تمیز در اومدن مخصوصا یاکویینتا که من خیلی دوسش دارم الان اقا ی گله الانم به رونالدینیو پیشنهاد 98 میلیون دلار دادم با بالاتری حقوق و ازش خواستم فقط یه سال برام بازی کنه(میخوام گولش بزنم یه جوری بیارمش تو تیمو بعد دیگه تا اخر نگهش دارم =)) ) قبلا نامرد 90 میلیون دلار پیشنهاد دادم قبول نکرد

آخرین ویرایش:
یه توصیه دارم هم برا فیفا بازها هم برا پرو بازها اینو تو تاپیک فیفا 08 هم گفتم میدونم جای گفتنش شاید انجا نباشه ولی اگه اینکارارو تو فیفا بکنید بازی از این رو به اون رو میشه
برای اینکه تو فیفا از و از اون گیم پلی مسخرش و کندش راحت شین و گرافیکو ببرید بالاتر برین تو اپشن :
1 . تو mach option اپشن برین تو قسمت cameras او لین گزینه رو بزنید رو دینامیک
اگه این کارو بکنید گیم پلی خیلی عالی میشه و از اون حالت خسته کننده و کند در میاد(یا حداقل دیگه اونجوری به نظر نمیرسه )
2. تو همین mach option
برین تو game brightnes control گرافیک بازی رو با contrast بالا و پایین کنید اونو بذارید رو 100 و گزینه ی\بالاش اسمش brightnes هست اونم بذارید رو 60 اینطوری گرافیک بازی خیلی زیباتر میشه
اینطوری از این بازی خیلی بیستر لذت میبرین وخیلی خیلی باحال تر میشه
علی (هاتگل)من تو فیفا دارم با یوونتوس میرم توصیه میکنم تو هم کارایی که بالا گفتو بالا بکنی و بری تو منیجر مد با همون یوونتوس بری چون قیافه بازیکنای یوونتوس تو فیفا خیلی تمیز در اومدن مخصوصا یاکویینتا که من خیلی دوسش دارم الان اقا ی گله الانم به رونالدینیو پیشنهاد 98 میلیون دلار دادم با بالاتری حقوق و ازش خواستم فقط یه سال برام بازی کنه(میخوام گولش بزنم یه جوری بیارمش تو تیمو بعد دیگه تا اخر نگهش دارم =)) ) قبلا نامرد 90 میلیون دلار پیشنهاد دادم قبول نکرد
اول اینکه شما چرا اومدی این پست زدی ؟;)
مگه فیفا 08 خودش تاپیک مستقل نداره که میایی اینجا رو به هم می زنی
در ضمن من از کوچیکیم WE 3 بازی کردم تا الان هیچ وقتم نمی رم یه بازی به مسخرگی FIFA08 رو بکن

اول اینکه شما چرا اومدی این پست زدی ؟;)

مگه فیفا 08 خودش تاپیک مستقل نداره که میایی اینجا رو به هم می زنی
در ضمن من از کوچیکیم WE 3 بازی کردم تا الان هیچ وقتم نمی رم یه بازی به مسخرگی FIFA08 رو بکن

درسته فیفا تاپیک خودشو داره
چون اینجا همه فوتبالباز هستن حالا اینهمه اینجا بحث درباره فیفا شده بعد کلید کردی به ما؟
بحث بیربط به تاپیک به بهم ریختن تاپیک هم ربطی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or