PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
معرفی میکنم

ایشون زامبی رناتو سانچز هستند در فیفا 17 که امسال کپکام برای یکی از باس فایتهای RE2 ازش الگو برداری کرده

حالا میگین این که قدیمیه و الان درست کردنش و ربطی به انیمیشن صورت نداره؟ خب باشه... قبول...

ااین یکی دیگه تصویری از مولر در فیفا 19 هست... و از اون راهبه "والاک" توی فیلم The Conjuring 2 انیمیشنش اللگو برداری شده =))

در بهترین فوتبال قرنتون از این دست موارد بسیار است بعد شما بیا از کپکام و اولیل و زامبی بگو... والا اینقدر که اون راهبه ترسناک هست فکر نکنم زامبی ترسناک باشه:wink::sweatsmile:

اهل ترول و این چیزا نیستم مثل شما و دوستان حماسه سازتون ولی وقتش بشه خب چیزهایی برای نمایش دارم
والا همین عکس مولر که گذاشتی ترول کردی انیمیشن فیسش و حالت فریاد زدنش از پس زامبی خیلی خیلی بهتره حیف حیف از بس این پس خواب اوره ندارمش پاکش کردم اما به وقتش که نسخه اصلی بیاد عکس این زامبی فیس میذارم تا بفهمید که از زمان پلی 2 این انیمیشن های زامبی فیس وجود داشته هنوزم درستش نکردن حتما منتظر باش

muller.jpg

حرفی؟ سخنی؟
این همه فیس چرت و پرت داره فیفا رفتی فیس مولر رو اوردی؟ :D
باو اصن از قدیم این انیمیشن های فیس پس زامبی بوده باز دم فیفا گرم فیس های زامبی شکل نیست حالت بهم بخوره امسال کلی انیمیشن فیس برای بازی درست کردن والا تا جایی که دیدم همشون عالی بوده اما اشکالی نداره خودشون شروع کردن به وقتش اینجا رو با انیمیشن های زامبی فیس مزین میکنم کیف کنند

آخرین ویرایش:
این شوت از راه دوری که زدم و گل شد خیلی به من چسبید و گفتم براتون بذارم :-bd

شوتها واقعا بهتر و طبیعی تر و لذت بخش تر شدن به لطف انیمیشن ها ی جدید کلا گیم پلی خیلی دلچسب تر و رون تر و طبیعی تر شده امسال
ای کاش ی دست درست و حسابی هم روی مستر لیگ کشیده بودن برای امثال ما که خیلی انلاین زن نیستیم بابا نباید همه چی رو فدای انلاین کردن کنن
اخه سروراشونم عمرا به پای سرورای ea حالا حالاها برسه که بخوان همه چی رو فدای انلاین بودن بکنن اون فیفا که بهشتی هست برای انلاین بازا هر سال میاد ی تنوعی هم داخل مدهای افلاین میده نمونش این مد کیک اف رو که متوع تر کردن امسال
داخل همین دمو ی چند دست انلاین زدم واقعا حالم گرفته میشد که برای برد همه کاری میکنن بجز فوتبال بازی کردن بخاطر همین چیزا افلاین رو بیشتر میپسندم و بازی برام با سی پی یو لذت بخش تر هست

خوشم میاد بنده خدا هر چی زور میزنه هیشکی تحویلس نمیگیره بیخیالش بشید هنوز بندگان خدا دلشون خوشه تو فیفا ۱۹ زحمت کشیده EA یک چند تا فیس اپدیت کرده البته انقدر فیزیکشون داغونه مجبور شدن یک سیستم جدید بزارن تو Fifa 19 برای بهبود فیزیک

این نظر شماست و محترم . ولی مشکل PES گیم پلی نیست و گیم پلی این بازی در نسل هشتم جز نقاط قوت این بازی بوده ( گیم پلی که هرسال میتونه بهتر بشه و جای هیچ شکی نیست ) و مشکل اصلی مد های بازی هستش که نیمه کاره به حال خودش رها شده . دقیقا بر عکس فیفا !
بیخیالش اومده مثلا ترول کنه مشخصه دیگه ارزش جواب نداره

• Like
Reactions: اروند 2520
تو رو خدا شما ها رو قسم میدهم ک برا یکبار هم شده و از این به بعد بکشین بیرون از این دعوای های بین این دو شرکت و خواهشا از آنچه فعلا هست لذت ببرین بلکه آمرزیده شین...

اصلا فیفا بهترین بازی نه تنها پارسال بوده بلکه بهترین بازی نسل 8م بوده و از همه نظر سر تره چ انیمیشن چه فیس چه نورپردازی همه چی

بگذارین نا ما فقیر فقرا و کج سلیقه ها بازی مورد علاقه مون ک pesهس رو انجام بدیم

بیخیال بابا

اصن با یه شعر تموم می کنم این بازی کثیف رو:

لذت شیرین فیفا زدنت مال خودت

لطف کن بگذار من هم pes م رو بزنم

سلام دوستان من هم بازی رو تست کردم و خیلی انلاین بازی کردم ریجن هم گذاشتم uk ولی غیر بحث گرافیک که تغییراتی مشاهده شد مخصوصا تو چمن و کمی نور پردازی و بهتر شدن گرافیک در نمای نزدیک دوربین چیز خاصی و تغییر خاصی نسبت به 18 حس نکردم
نظرات دوستان رو هم خوندم اگر یکی بیاد به من بگه دقیقا چه کار جدیدی میشه تو گیم پلی بازی کردد که پارسال نمیشد و کلی جذاب باشه و تغییر ایجاد کرده باشه ممنون میشم والله من که هرچی دیدم همون مثل پارسال هست باز 1-2 کردن با گوشها و پاسگاری رو رفتن و گل زدن دیریبلینگ هم تو بخش انلاین مثل پارسال هست و انچنان تفاوتی اصلا دیده نمیشه
بازم میگم اگر کسی میتونه به طور دقیق بیاد بگه چه حرکت جدیدی گذاشتن تو گیم پلی که بازی رو تغییر بده ممنون میشم ما هم بدونیم
نمیخوام با فیفا مقایسه کنم اصلا ولی تغییرات گیم پلی بازی تو فیفا 19 نسبت به فیفا 18 به شدت محسوس هستش حتی تو همین ویدیوهایی که از نسخه بتا در اومده
من خوشحال میشم یکی از دوستان گل که حسابی خبره هست بیاد به من توضیح بده
الله حافظتون

• Like
Reactions: King-1 and Hodor
سلام دوستان من هم بازی رو تست کردم و خیلی انلاین بازی کردم ریجن هم گذاشتم uk ولی غیر بحث گرافیک که تغییراتی مشاهده شد مخصوصا تو چمن و کمی نور پردازی و بهتر شدن گرافیک در نمای نزدیک دوربین چیز خاصی و تغییر خاصی نسبت به 18 حس نکردم
نظرات دوستان رو هم خوندم اگر یکی بیاد به من بگه دقیقا چه کار جدیدی میشه تو گیم پلی بازی کردد که پارسال نمیشد و کلی جذاب باشه و تغییر ایجاد کرده باشه ممنون میشم والله من که هرچی دیدم همون مثل پارسال هست باز 1-2 کردن با گوشها و پاسگاری رو رفتن و گل زدن دیریبلینگ هم تو بخش انلاین مثل پارسال هست و انچنان تفاوتی اصلا دیده نمیشه
بازم میگم اگر کسی میتونه به طور دقیق بیاد بگه چه حرکت جدیدی گذاشتن تو گیم پلی که بازی رو تغییر بده ممنون میشم ما هم بدونیم
نمیخوام با فیفا مقایسه کنم اصلا ولی تغییرات گیم پلی بازی تو فیفا 19 نسبت به فیفا 18 به شدت محسوس هستش حتی تو همین ویدیوهایی که از نسخه بتا در اومده
من خوشحال میشم یکی از دوستان گل که حسابی خبره هست بیاد به من توضیح بده
الله حافظتون
عزیز اصلا تغییر نکرده ول کن بابا بخدا اینجا داره استعدادت هدر میره باید بری بجای کارشناسان ای جی ان با گیم اسپات بشینی اونا خیلی احمقنا الکی میگن بازی تغییر کرده هر چی میگی کارشناسان ما میگن تغییر نکرده قبول نمیکنن ولشون کن اونا نمیدونن بازی چیه استاد شما هر چی بگی قبول

آره بازی تغییر نکرده. ما انتظار داشتیم از وسط زمین یه اژدها در بیاد و از دهنش آتیش بیاد بیرون:|8-|یا بازیکنا مثل سوباسا برن رو تیرک دروازه و از اونجا برگردون بزنن تو گل. به اینا میگن تغییرات:|

خیلی دوست دارم بدونم منظور بعضیا از تغییرات چیه.

من سوالی از دوستان پرسیدم و نظزم رو گفتم همین ولی دوستان جوابی در خصوص سوال من ندادن و تیکه و کنایه گفتن که خوب جوابی براشون ندارم اگر میتونین به طور دقیق سوال من رو جواب بدین اگر نه با این حرفها به جایی نمیرسیم من دوست دارم اون تغییرات رو در بازی ببینم و در گیم پلی خودم اعمال کنم من خودم گفتم گراقیک و نور پردازی بهتر شده ولی در خصوص گیم پلی و حرکاتی که تو کیم پلی بازی تاثییر زیادی باشه ندیدم اگر هست و میشه تو بازی انجام داد بگین ما هم یاد بگیریم اگر نه بهتره سکوت کنین و تیگه نندازین دوستان محترم

• Like
Reactions: Hodor
من سوالی از دوستان پرسیدم و نظزم رو گفتم همین ولی دوستان جوابی در خصوص سوال من ندادن و تیکه و کنایه گفتن که خوب جوابی براشون ندارم اگر میتونین به طور دقیق سوال من رو جواب بدین اگر نه با این حرفها به جایی نمیرسیم من دوست دارم اون تغییرات رو در بازی ببینم و در گیم پلی خودم اعمال کنم من خودم گفتم گراقیک و نور پردازی بهتر شده ولی در خصوص گیم پلی و حرکاتی که تو کیم پلی بازی تاثییر زیادی باشه ندیدم اگر هست و میشه تو بازی انجام داد بگین ما هم یاد بگیریم اگر نه بهتره سکوت کنین و تیگه نندازین دوستان محترم
دوست عزیز شما که 18 رو بازی کردی باید متوجه شدی باشی که بازی چقدر رونتر شده نسبت به 18 و انیمیشن پاسها و شوتها چقدر بهتر شده که همین باعث شده بازی طبیعتی تر بشه مثلا این حرکت تو سر توپ معروف رونالدو چقدر نرم تر از پارسال شده و چقدر انیمیشن ها جدید دیده میشه در همین دمو
در نسخه قبل چیزی به اسم تیم ایدی وحود نداشت اگر دمو رو بازی کرده باشی متوجه این موضوع میشی مثلا من با لیورپول با یکی از تیمهای برزیلی بازی میکردم قشنگ تیم برزیلی جمع شده بود تو دفاع و فقط ضد حمله میزد عملا همچین چیزی داخل 18 نبود و همه تیمها برات شاخ میشدن
کلا فیزیک هم که بهتر از پارسال شده مخصوصا توپش
البته اگر چند تا اسکیل موو جدید رو هم اضافه میکردن عالی بود شایدم کرده باشن و من خبر ندارم, فقط اگر خطاهای سی پی یو هم بیشتر میشد حرف نداشت
دیگه از یک گیم پلی چی میخواین

• Like
Reactions: Siamak61

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or