PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
معرفی میکنم

ایشون زامبی رناتو سانچز هستند در فیفا 17 که امسال کپکام برای یکی از باس فایتهای RE2 ازش الگو برداری کرده

حالا میگین این که قدیمیه و الان درست کردنش و ربطی به انیمیشن صورت نداره؟ خب باشه... قبول...

ااین یکی دیگه تصویری از مولر در فیفا 19 هست... و از اون راهبه "والاک" توی فیلم The Conjuring 2 انیمیشنش اللگو برداری شده =))

در بهترین فوتبال قرنتون از این دست موارد بسیار است بعد شما بیا از کپکام و اولیل و زامبی بگو... والا اینقدر که اون راهبه ترسناک هست فکر نکنم زامبی ترسناک باشه:wink::sweatsmile:

اهل ترول و این چیزا نیستم مثل شما و دوستان حماسه سازتون ولی وقتش بشه خب چیزهایی برای نمایش دارم
muller.jpg

حرفی؟ سخنی؟
این همه فیس چرت و پرت داره فیفا رفتی فیس مولر رو اوردی؟ :D

رای گیری در توییتر گذاشته شده و سوال پرسیدن آفلاین پلیر هستین و آنلاین پلیر ؟! و گفته کامنت بگذارید و بگید مثلا چرا آفلاین پلیر هستین و یا آنلاین پلیر که خب فعلا تا الان میزان رای داده شده ها رو دارین میبینین و کامنت های گیمر های مختلف رو هم میتونین برید نگاه کنید ! حالا تو این رای گیری هم بازم طرفدار های آفلاین بیشتر هستن . وقتی میگیم آفلاین پلیر خیلی از دوستان فکر میکنن مثلا آفلاین پلیر ها ( یکیش مثل خود من ) مثلا نمیریم آنلاین بازی نمیکنیم ! :| ( من خودم امسال قسمت PES League و کواپ آنلاین رو کلی بازی کردم که صد البته ضعف مستر و کسل کننده بودن مستر لیگ بی دلیل نبود در این امر و سازنده به نوعی به خواستش داره میرسه x-( و حتی من آفلاین پلیر رو کاری کرده برم مثلا زمان بیشتری از بازی خودم رو صرف آنلاین کنم نسبت به سال های قبل !!! ) و فکر میکنن فقط آفلاین بازی میکنیم !!! که اصلا این طور نیست و صد در صد تمامی آفلاین پلیر ها بخشی از وقت بازی خودشون رو هم صرف آنلاین میکنن ولی خب ارجعیت رو به بخش آفلاین و مد های آفلاین مثل مستر لیگ میدن که توش میشه لیگ های مختلف رو رفت بازی کرد و دنیای واقعی فوتبال و حواشی و ..... رو در یه بازی مجازی تجریه کرد و لذتش رو برد .

اصولا هم کسایی که آفلاین پلیر هستن بیشتر به بازی شبیه سازی و این چیزا گرایش بیشتری دارن و آنلاین دنیای خودش رو داره و گیمر میره توش فقط برنده بشه و برنده بشه و هر راهی رو پیدا میکنه تا بتونه به این خواستش برسه و انقدر این موضوع گسترده هستش با یه خط دو خط نمیشه دربارش صحبت کرد ولی چیزی که در رای گیری ها من دیدم نکته خنده دار اینه که گیمر ها ( دارم درباره بازی PES صحبت میکنم ) هنوز به بخش آفلاین گرایش زیادی دارن ولی کمپانی ها از عمد میخوان به زور گیمر ها رو به مد های آنلاین و این چیزا بکشونن !

البته یه بار گفتم هر بازی سبک خودش و طرفدار های خودش رو داره و سری PES با گیم پلی و مستر لیگش یه زمانی معروف بود و تیم سازنده به گیم پلی اهمیت میده ولی مسترلیگ رو فعلا کار اساسی رو انجام نداده و دلیلش رو هم گفتم که چرا این کار رو نمیکنه .

و نمیگم که آنلاین باز کمی وجود داره ! نه هست و زیاد هم هست ولی به همون مقدار آفلاین باز هم زیاد وجود داره و بازم میگم همون آفلاین باز هم در روز هایی میره آنلاین بازی میکنه و لذتش رو میبره ! کامنت های گیمر ها رو هم میتونین برید بخونین و دلیل هاشون برای تجربه آفلاین و یا آلاین میتونین مشاهده کنین !

خیلی هاشون هم صحبت از آفلاین میکنن میرن درباره مستر لیگ و علاقش به این مد صحبت میکنن و یه مستر لیگ و کریر عالی میتونه دنیای واقعی فوتبال رو شبیه سازی کنه و داخل گیم بیاره و متاسفانه با وورد التیمیت و ما کلاب ( این نظر منه و این نظر من رو بخش بزرگی از گیمر ها دارن و بار ها و بار ها با رای گیری ها و توضیحان و سند و مدرک این موضوع رو اثبات کردم و کسی دوست داره بیاد صحبت کنه و دلیل خودش رو بیاره و تا من صحبت میکنم میگن به ما آنلاین باز ها بی احترامی کرده و !!!! :| و واقعا مد التیمت و مای کلاب بیشتر به یه قمار خونه شباهت داره دیگه ! دلیل علاقه بسیاری به این موضوع این دو مد هستش وگرنه این دو مد چی با خودشون دارن ؟! آیا حواشی دنیای فوتبال رو با خودشون دارن ؟ و جزئیات تیم داری در یه باشگاه رو مثلا ؟!! چی دارن ؟؟!! هر هفته یه مسابقه ای میذاره کمپانی و میگه برید توش بازی کنید و برنده بشین و پول جمع کنین و بعد با اون پولتون برید بازیکن های کنونی و یا لجند ها رو بخرید ! چیز دیگه ای با خودش داره ؟! ) و این دو مد جدید دیگه اهمیت زیادی کمپانی ها به مستر لیگ نمیدن و دلیلش رو هم بار ها گفتم و مستر لیگی ساخته بشه که حواشی و جزئیات واقعی دنیای فوتبال توش شبیه سازی بشه خب کسی رقبت نمیکنه که بره سراغ مد مای کلاب و پول به جیب کونامی سرازیر کنه !

الان کونامی اسلایدر رو باید اضافه کنه برای آفلاین پلیر ها و همین طور مستر لیگ رو بازسازی کنه و .... فعلا به امان خدا رهاش کرده و فقط یه سری بهبود های جزئی هر سال به مستر لیگ میده . اسلایدر که دو ساله داریم میگیم و فعلا ازش خبر نیست و این بازی اگه اسلایدر داشته باشه واقعا میشه بازی رو بی نظیر در آورد چون بیس و ریشه گیم پلی عالی ساخته شده و فقط ارور های بازی رو مابین شبیه ساز و آرکد طراحی کردن که هر قشری رو به دنبال خودش جذب کنه و این موضوع همیشه هست و خواهد بود و باشه اشکالی نداره و حداقل یه اسلایدر بذارن که آفلاین باز های طرفدار فوتبال شبیه ساز بازی رو به صورت شبیه ساز تنظیم کنن و در بیارن ! و امیدوارم سال بعد به بازی اضافه کنن .

کامنت ها رو برید بخونید درباره نظر های گفته شده آفلاین و آنلاین و .....اگه دوست داشتید و قشنگ متوجه میشین که چه خبره !

TheTrueBrits️ on Twitter
Capture.PNG

رای گیری در توییتر گذاشته شده و سوال پرسیدن آفلاین پلیر هستین و آنلاین پلیر ؟! و گفته کامنت بگذارید و بگید مثلا چرا آفلاین پلیر هستین و یا آنلاین پلیر که خب فعلا تا الان میزان رای داده شده ها رو دارین میبینین و کامنت های گیمر های مختلف رو هم میتونین برید نگاه کنید ! حالا تو این رای گیری هم بازم طرفدار های آفلاین بیشتر هستن . وقتی میگیم آفلاین پلیر خیلی از دوستان فکر میکنن مثلا آفلاین پلیر ها ( یکیش مثل خود من ) مثلا نمیریم آنلاین بازی نمیکنیم ! :| ( من خودم امسال قسمت PES League و کواپ آنلاین رو کلی بازی کردم که صد البته ضعف مستر و کسل کننده بودن مستر لیگ بی دلیل نبود در این امر و سازنده به نوعی به خواستش داره میرسه x-( و حتی من آفلاین پلیر رو کاری کرده برم مثلا زمان بیشتری از بازی خودم رو صرف آنلاین کنم نسبت به سال های قبل !!! ) و فکر میکنن فقط آفلاین بازی میکنیم !!! که اصلا این طور نیست و صد در صد تمامی آفلاین پلیر ها بخشی از وقت بازی خودشون رو هم صرف آنلاین میکنن ولی خب ارجعیت رو به بخش آفلاین و مد های آفلاین مثل مستر لیگ میدن که توش میشه لیگ های مختلف رو رفت بازی کرد و دنیای واقعی فوتبال و حواشی و ..... رو در یه بازی مجازی تجریه کرد و لذتش رو برد .

اصولا هم کسایی که آفلاین پلیر هستن بیشتر به بازی شبیه سازی و این چیزا گرایش بیشتری دارن و آنلاین دنیای خودش رو داره و گیمر میره توش فقط برنده بشه و برنده بشه و هر راهی رو پیدا میکنه تا بتونه به این خواستش برسه و انقدر این موضوع گسترده هستش با یه خط دو خط نمیشه دربارش صحبت کرد ولی چیزی که در رای گیری ها من دیدم نکته خنده دار اینه که گیمر ها ( دارم درباره بازی PES صحبت میکنم ) هنوز به بخش آفلاین گرایش زیادی دارن ولی کمپانی ها از عمد میخوان به زور گیمر ها رو به مد های آنلاین و این چیزا بکشونن !

البته یه بار گفتم هر بازی سبک خودش و طرفدار های خودش رو داره و سری PES با گیم پلی و مستر لیگش یه زمانی معروف بود و تیم سازنده به گیم پلی اهمیت میده ولی مسترلیگ رو فعلا کار اساسی رو انجام نداده و دلیلش رو هم گفتم که چرا این کار رو نمیکنه .

و نمیگم که آنلاین باز کمی وجود داره ! نه هست و زیاد هم هست ولی به همون مقدار آفلاین باز هم زیاد وجود داره و بازم میگم همون آفلاین باز هم در روز هایی میره آنلاین بازی میکنه و لذتش رو میبره ! کامنت های گیمر ها رو هم میتونین برید بخونین و دلیل هاشون برای تجربه آفلاین و یا آلاین میتونین مشاهده کنین !

خیلی هاشون هم صحبت از آفلاین میکنن میرن درباره مستر لیگ و علاقش به این مد صحبت میکنن و یه مستر لیگ و کریر عالی میتونه دنیای واقعی فوتبال رو شبیه سازی کنه و داخل گیم بیاره و متاسفانه با وورد التیمیت و ما کلاب ( این نظر منه و این نظر من رو بخش بزرگی از گیمر ها دارن و بار ها و بار ها با رای گیری ها و توضیحان و سند و مدرک این موضوع رو اثبات کردم و کسی دوست داره بیاد صحبت کنه و دلیل خودش رو بیاره و تا من صحبت میکنم میگن به ما آنلاین باز ها بی احترامی کرده و !!!! :| و واقعا مد التیمت و مای کلاب بیشتر به یه قمار خونه شباهت داره دیگه ! دلیل علاقه بسیاری به این موضوع این دو مد هستش وگرنه این دو مد چی با خودشون دارن ؟! آیا حواشی دنیای فوتبال رو با خودشون دارن ؟ و جزئیات تیم داری در یه باشگاه رو مثلا ؟!! چی دارن ؟؟!! هر هفته یه مسابقه ای میذاره کمپانی و میگه برید توش بازی کنید و برنده بشین و پول جمع کنین و بعد با اون پولتون برید بازیکن های کنونی و یا لجند ها رو بخرید ! چیز دیگه ای با خودش داره ؟! ) و این دو مد جدید دیگه اهمیت زیادی کمپانی ها به مستر لیگ نمیدن و دلیلش رو هم بار ها گفتم و مستر لیگی ساخته بشه که حواشی و جزئیات واقعی دنیای فوتبال توش شبیه سازی بشه خب کسی رقبت نمیکنه که بره سراغ مد مای کلاب و پول به جیب کونامی سرازیر کنه !

الان کونامی اسلایدر رو باید اضافه کنه برای آفلاین پلیر ها و همین طور مستر لیگ رو بازسازی کنه و .... فعلا به امان خدا رهاش کرده و فقط یه سری بهبود های جزئی هر سال به مستر لیگ میده . اسلایدر که دو ساله داریم میگیم و فعلا ازش خبر نیست و این بازی اگه اسلایدر داشته باشه واقعا میشه بازی رو بی نظیر در آورد چون بیس و ریشه گیم پلی عالی ساخته شده و فقط ارور های بازی رو مابین شبیه ساز و آرکد طراحی کردن که هر قشری رو به دنبال خودش جذب کنه و این موضوع همیشه هست و خواهد بود و باشه اشکالی نداره و حداقل یه اسلایدر بذارن که آفلاین باز های طرفدار فوتبال شبیه ساز بازی رو به صورت شبیه ساز تنظیم کنن و در بیارن ! و امیدوارم سال بعد به بازی اضافه کنن .

کامنت ها رو برید بخونید درباره نظر های گفته شده آفلاین و آنلاین و .....اگه دوست داشتید و قشنگ متوجه میشین که چه خبره !

TheTrueBrits️ on Twitter
جامعه آماری این نظرسنجی خیلی پایینه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Like
Reactions: SHANSER
جامعه آماری این نظرسنجی خیلی پایینه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
جامعه آماری این نظر سنجی رو به هر حال میشه از همین مقدار متوجه شد و مقدار رای ها داره همین طور بر تعدادش افزوده میشه و این اولین پست من و بخش آماری در این رابطه نبوده و جامعه آماری دیگه ای رو هم گذاشته بودم ! و بازم داستان همین بوده و فاصله هم زیاده ! این رو باید شما توجه کنی ! نزدیک نیست که بگیم باشه و جامعه آماری بیشتری میخواد . فاصله رای دادن ها زیاده و کامنت ها رو شما میتونید برید بخونید و اون بخش آفلاین رو مستفیم دارن به مستر لیگ ربط میدن ! نکته به شدت جالبی هستش .

به هر حال جامعه آماری یه بازی که اونم گیمر هایی که توش فعالن رو میشه قشنگ در آورد که داستان چه خبره ! ( رای گیری مثلا درباره اگه طرفدارهای آنلاین بیشتر بودن تو همین جامعه آماری نشون داده میشد ! پس اینا کجا هستن ؟ جامعه آماری مستر لیگ رو میذاریم و بازم مسترلیگ رای میاره ! هر جامعه آماری در بخش رای گیری من هر جایی دیدم و این جا بار ها گذاشتم بخش آفلاین و مسترلیگ بیشتر از همه رای آوردن ! آنلاین بار ها کجان ؟! چرا همیشه رای کم تری میارن ! اصلا آنلاین باز کیه !؟ من که گفتم بخش بزرگی از آفلاین باز ها آنلاین بازی میکنن و بازی PES طرفدارهای مسترلیگش به شدت زیادن ! من بازی های دیگه رو کاری ندارم اصلا !

فکر کنم از این موضوع اطلاع دقیقی ندارین شما دو سال پیش بود آقای بتی یه آمار رای گیری گذاشته بود و گفته بود برید رای بدین و نظر هاتون رو در مورد علاقه مندی مد ها ! گیم پلی و تک تک بخش های PES بدین و ما بیشترین نظر ها رو ببینیم رو همون ها در اولویت کار روشون کار میکنیم ! یعنی خود رای گیری از ما سوال میکرد و ما با جواب دادن و رای دادن باید به تک تک اون سوال ها جواب میدادیم !

بعد چی شد ؟! ایشون اصلا پایان نظر سنجی و جامعه آماریش رو برای هیچ کسی نذاشت ! تو اون رای گیری مثلا یه سوال این بود که استادیوم کریتور میخواین یا نه ؟!! و کلی سوال های ریز و درشت در باره بازی که سوال شده بود .

هیچ وقت بتی اون آمار رو برای هیچ کسی نذاشت ! چون ما هر رای و کامنت و توضیحاتی که میدادیم میرفت برای بتی و ما نمیتونستیم ببینیم که اکثریت گیمر ها چی میخوان و بتی هم هیچ وقت نذاشت !

گیمر بهش میگفتن آفا استادیوم کریتور رو بذار برای ما و بتی میگفت یادتونه رای گیری گذاشته بودیم برای شما گیمر ها ؟؟!! خب تو اون رای گیری اکثریت استادیوم کریتور نمیخواستن ! :)):o و ما هم به همین خاطر نمیذاریم در بازی :))

باور کن این رو بتی گفته بود ! بهش میگفتیم خب شما آمار رای گیری ها رو بذار و اصلا جواب نمیداد دیگه و غییش میزد ! و نکته دیگه یوتوبر های PES در توییتر میان همیشه این رو میگن : مای کلاب محبوب ترین مد در PES هستش و از این صحبت ها و بعد من به یکیشون گفتم شما برای خودت این رو میگی خب جامعه آماری داری ؟ و چیزی ؟ و یا برای خودت همین طور دروغ میگی ؟ دیگه جوابی نداشت بده ! و اینا حقوق بگیر های کونامی هستن و کارشون دفیفا همینه از جمله کاربر PESEP در توییتر که یه مای کلاب باز هستش و یوتوبر هستش و بعد ایشون دقت پاس رو داره بازی میکنه میذاره رو PA3 :)) یعنی خود خود فوق آرکد میشه بازی !

کونامی و خیلی از کمپانی ها مزه آنلاین زیر زبونشون مزه کرده و راه خوبی هست برای پول در آوردن .....

آخرین ویرایش:
جامعه آماری این نظر سنجی رو به هر حال میشه از همین مقدار متوجه شد و این اولین پست من و بخش آماری در این رابطه نبوده و جامعه آماری دیگه ای رو هم گذاشته بودم !

به هر حال جامعه آماری یه بازی که اونم گیمر هایی که توش فعالن رو میشه قشنگ در آورد که داستان چه خبره ! اگه طرفدارهای آنلاین بیشتر بودن تو همین جامعه آماری نشون داده میشد ! پس اینا کجا هستن ؟ جامعه آماری مستر لیگ رو میذاریم و بازم مسترلیگ رای میاره ! هر جامعه آماری در بخش رای گیری من هر جایی دیدم و این جا بار ها گذاشتم بخش آفلاین و مسترلیگ بیشتر از همه رای آوردن ! آنلاین بار ها کجان ؟! چرا همیشه رای کم تری میارن ! اصلا آنلاین باز کیه !؟ من که گفتم بخش بزرگی از آفلاین باز ها آنلاین بازی میکنن و بازی PES طرفدارهای مسترلیگش به شدت زیادن ! من بازی های دیگه رو کاری ندارم اصلا !

فکر کنم از این موضوع اطلاع دقیقی ندارین شما دو سال پیش بود آقای بتی یه آمار رای گیری گذاشته بود و گفته بود برید رای بدین و نظر هاتون رو در مورد علاقه مندی مد ها ! گیم پلی و تک تک بخش های PES بدین و ما بیشترین نظر ها رو ببینیم رو همون ها در اولویت کار روشون کار میکنیم ! یعنی خود رای گیری از ما سوال میکرد و ما با جواب دادن و رای دادن باید به تک تک اون سوال ها جواب میدادیم !

بعد چی شد ؟! ایشون اصلا پایان نظر سنجی و جامعه آماریش رو برای هیچ کسی نذاشت ! تو اون رای گیری مثلا یه سوال این بود که استادیوم کریتور میخواین یا نه ؟!! و کبی سوال های ریز و درشت در باره بازی که سوال شده بود .

هیچ وقت بتی اون آمار رو برای هیچ کسی نذاشت ! چون ما هر رای و کامنت و توضیحاتی که میدادیم میرفت برای بتی و ما نمیتونستیم ببینیم که اکثریت گیمر ها چی میخوان و بتی هم هیچ وقت نذاشت !

گیمر بهش میگفتن آفا استادیوم کریتور رو بذار برای ما و بتی میگفت یادتونه رای گیری گذاشته بودیک برای شما گیمر ها ؟؟!! خب تو اون رای گیری اکثریت استادیوم کریتور نمیخواستن ! :)):o و ما هم به همین خاطر نمیذاریم در بازی :))

باور کن این رو بتی گفته بود ! بهش میگفتیم خب شما آمار رای گیری ها رو بذار و اصلا جواب نمیداد دیگه و غییش میزد ! و نکته دیگه یوتوبر های PES در توییتر میان همیشه این رو میگن : مای کلاب محبوب ترین مد در PES هستش و از این صحبت ها و بعد من به یکیشون گفتم شما برای خودت این رو میگی خب جامعه آماری داری ؟ و چیزی ؟ و یا برای خودت همین طور دروغ میگی ؟ دیگه جوابی نداشت بده ! و اینا حقوق بگیر های کونامی هستن و کارشون دفیفا همینه از جمله کاربر PESEP در توییتر که یه مای کلاب باز هستش و یوتوبر هستش و بعد ایشون دقت پاس رو داره بازی میکنه میذاره رو PA3 :)) یعنی خود خود فوق آرکد میشه بازی !
ببين درسته يك زماني مثلا مستر ليگ خيلي تو اوج بود الانم جامعه دوست دارن ولي الان و تو اين وضعيت براي كسب و كار بهتر از اونجايي كه pes تو لايسنس ضعيفه و نميتونه كاري بكنه بهترين حركت بهبود انلاينه در درجه اول خيلي براي فوتبال مهمه اونم يك بازي با اين كيفيت عالي تو زمين خيلي مهمه كه انلاين خوبي داشته باشه و فروشش تو دراز مدت تضمين كنه الانم مردم خواهان مستر ليگ پوياتر و بهتر هستن ولي خساب كن شما هر چقدر با هوش مصنوعي كار كني بازم قابل پيش بينيه خالا شما چون علاقه شديدي به اممستر ليگ داري دنبال نطرينجي از توييتر هستي الان ببين فقط انلاين فيفا چقدر كاربر داره افلايتش دكوري شده يك انلاين خوب بزنن پشت بند pes عالي ميشه

ببين درسته يك زماني مثلا مستر ليگ خيلي تو اوج بود الانم جامعه دوست دارن ولي الان و تو اين وضعيت براي كسب و كار بهتر از اونجايي كه pes تو لايسنس ضعيفه و نميتونه كاري بكنه بهترين حركت بهبود انلاينه در درجه اول خيلي براي فوتبال مهمه اونم يك بازي با اين كيفيت عالي تو زمين خيلي مهمه كه انلاين خوبي داشته باشه و فروشش تو دراز مدت تضمين كنه الانم مردم خواهان مستر ليگ پوياتر و بهتر هستن ولي خساب كن شما هر چقدر با هوش مصنوعي كار كني بازم قابل پيش بينيه
الان که دیگه تا همین الان 8 لیگ جدید به بازی اضافه شده و لیگ های دیگه ای هم از قبل بود ! به جز لیگ آلمان که باقی لیگ ها در بازی هستن و با یه اپشن فایل که به راحتی میشه لباس هاشون رو درست کرد ! حتی آرشیو چهره لیگ های فیکی مثل انگلیس و اسپانیا در بازی عالی هستش و همین طور لیگ برزیل در همین نسخه 2019 الان فکر کنم 7 الی 8 ورزشگاه این لیگ در بازی هستش و اتسمفر لیگ برزیل رو هم خوب درست کردن و خلاصه امسال که دیگه لیگ های زیادی به بازی اضافه شدن .

این سیاست آنلاین و فروشش در دراز مدت رو که کونامی دقیقا چنین خواسته ای داره !!! امیدوارم به خاکی نزده باشه ! ولی من در بالا اشاره کردم و دوستان چرا متوجه نمیشن !! میگم این بازی طرفدار های خودش رو داره و مسترلیگ و هوش مصنوعی سی پی یو و این چیزا به شدت براشون مهمه ! و من گفتم هر بازی استایل و سیاست های خودش رو داره و بعد !! خاک تو سرشون حتی سه تا مد رو اینا نتونستن در این نسل هشت در حد یه مد قابل قبول تشکیل بدن ! یعنی مستر لیگ ، مای کلاب و مد BL و هر کسی هم دوست داشت بره این سه مد رو بازی کنه ! واقعا خواسته زیادیه از یه بازی فوتبالی که نه داستانی داره و نه لول دیزاینی و .... !!! 5 ساله از نسل هشت میگذره و حتی بیشتر ! چی کار کردن برای مد ها !؟؟ اصلا برن مد آنلاین رو هم بترکونن ولی دیگه تا الان باید مسترلیگ و ... رو هم درست میکردن دیگه .

تمام حرف من اینه ! وقتی بخش نقل و انتقالات بازی هنوز در نسل هشت درست نشده و جذاب نشده باید به تیم سازنده چی گفت !؟ این از بی عرضگیشون هستش که به چنین چیزی های پیش و پا افتاده ای توجه نمیکنن .

هوش مصنوعی هم اگه هر سال روش کلی کار میکردن تا الان یه چیز عالی رو داشتیم و هوش مصنوعی که همیشه باید روش کار بشه و همیشه جا برای پیشرفت داره و هر سال هم باید روش کار بشه که خب خیلی روش کار نمیکنن و کلا این نسل اصولا اکثریت بازی ها هوش مصنوعی رو کار خاصی روش نکردن و اینم دلایل خودش رو داره ! ( هوش مصنوعی شاهکاربازی Fear یادتون بیاد )

و در ضمن هوش انسانی ! بله شاید سخت بازی کنه ولی اصولا که همشون یا رئال و از این قبیل تیم ها رو بر میدارن و این تیم ها و کارشون یک و دو و یک و دو و پاس و پاس و یه بازی یکنواخته و به نظر من با انسان ها بازی کردن بعد مدتی خسته کننده میشه ! و شما تو مستر لیگ میری در لیگ های مختلف و حواشی و این چیزا رو تجربه میکنی و به نظر من اصلا همون هوش مصنوعی و هوش آدمیزاد رو باید دربارش جداگانه صحبت کنیم .

هوش مصنوعی اگه خوب کار کرده باشن روش و پلیر ایدی و تیم ایدی رو روشن کار کرده باشه به نظر من جذابیت خودش رو داره ! درست مثل نسخه PES 2013 که خیلی ها هنوز به خاطر همون هوش مصنوعی و مسترلیگ عالیش دارن بازیش میکنن !!

الان که دیگه تا همین الان 8 لیگ جدید به بازی اضافه شده و لیگ های دیگه ای هم از قبل بود ! به جز لیگ آلمان که باقی لیگ ها در بازی هستن و با یه اپشن فایل که به راحتی میشه لباس هاشون رو درست کرد ! حتی آرشیو چهره لیگ های فیکی مثل انگلیس و اسپانیا در بازی عالی هستش و همین طور لیگ برزیل در همین نسخه 2019 الان فکر کنم 7 الی 8 ورزشگاه این لیگ در بازی هستش و اتسمفر لیگ برزیل رو هم خوب درست کردن و خلاصه امسال که دیگه لیگ های زیادی به بازی اضافه شدن .

این سیاست آنلاین و فروشش در دراز مدت رو که کونامی دقیقا چنین خواسته ای داره !!! امیدوارم به خاکی نزده باشه ! ولی من در بالا اشاره کردم و دوستان چرا متوجه نمیشن !! میگم این بازی طرفدار های خودش رو داره و مسترلیگ و هوش مصنوعی سی پی یو و این چیزا به شدت براشون مهمه ! و من گفتم هر بازی استایل و سیاست های خودش رو داره و بعد !! خاک تو سرشون حتی سه تا مد رو اینا نتونستن در این نسل هشت در حد یه مد قابل قبول تشکیل بدن ! یعنی مستر لیگ ، مای کلاب و مد BL و هر کسی هم دوست داشت بره این سه مد رو بازی کنه ! واقعا خواسته زیادیه از یه بازی فوتبالی که نه داستانی داره و نه لول دیزاینی و .... !!! 5 ساله از نسل هشت میگذره و حتی بیشتر ! چی کار کردن برای مد ها !؟؟ اصلا برن مد آنلاین رو هم بترکونن ولی دیگه تا الان باید مسترلیگ و ... رو هم درست میکردن دیگه .

تمام حرف من اینه ! وقتی بخش نقل و انتقالات بازی هنوز در نسل هشت درست نشده و جذاب نشده باید به تیم سازنده چی گفت !؟ این از بی عرضگیشون هستش که به چنین چیزی های پیش و پا افتاده ای توجه نمیکنن .

هوش مصنوعی هم اگه هر سال روش کلی کار میکردن تا الان یه چیز عالی رو داشتیم و هوش مصنوعی که همیشه باید روش کار بشه و همیشه جا برای پیشرفت داره و هر سال هم باید روش کار بشه که خب خیلی روش کار نمیکنن و کلا این نسل اصولا اکثریت بازی ها هوش مصنوعی رو کار خاصی روش نکردن و اینم دلایل خودش رو داره ! ( هوش مصنوعی شاهکاربازی Fear یادتون بیاد )

و در ضمن هوش انسانی ! بله شاید سخت بازی کنه ولی اصولا که همشون یا رئال و از این قبیل تیم ها رو بر میدارن و این تیم ها و کارشون یک و دو و یک و دو و پاس و پاس و یه بازی یکنواخته و به نظر من با انسان ها بازی کردن بعد مدتی خسته کننده میشه ! و شما تو مستر لیگ میری در لیگ های مختلف و حواشی و این چیزا رو تجربه میکنی و به نظر من اصلا همون هوش مصنوعی و هوش آدمیزاد رو باید دربارش جداگانه صحبت کنیم .

هوش مصنوعی اگه خوب کار کرده باشن روش و پلیر ایدی و تیم ایدی رو روشن کار کرده باشه به نظر من جذابیت خودش رو داره ! درست مثل نسخه PES 2013 که خیلی ها هنوز به خاطر همون هوش مصنوعی و مسترلیگ عالیش دارن بازیش میکنن !!
امسال سروراش درست شه با هم انلاينميزنيم فكر كن داري مستر ليگ ميزني D

واقعا pes داره آب در هاون میکوبه با این base گیمپلی نمیشه به فیفا حتی نزدیک شد چه فایده که هر سال یه چنتا انیمیشن اضافه میکنن باید بکوبن زمین از نو بسازن
این نظر شماست و محترم . ولی مشکل PES گیم پلی نیست و گیم پلی این بازی در نسل هشتم جز نقاط قوت این بازی بوده ( گیم پلی که هرسال میتونه بهتر بشه و جای هیچ شکی نیست ) و مشکل اصلی مد های بازی هستش که نیمه کاره به حال خودش رها شده . دقیقا بر عکس فیفا !

آقا یه ویدیو از مود جدید نسخه پی سی ک دوربین رو تغییر میده براتون میگذارم تا برگاتون بریزه

نظر بدین انصافا ...

این مد دوربین از سال قبل توسط NESA برای نسخه پی سی طراحی شده و تازه 6 الی 8 نوع تنظیم دوربین داره برای استادیوم های مختلف جهان !مثلا مد دوربین لیورپول و بارسا و منچستر و بایرن و رئال و .... که میشه انتخاب کرد و دقیقا دوربین همون ورزشگاه رو میشه در خود بازی دید و ما فیدبک به تیم سازنده دادیم درباره این مورد و دیگه بقیش با تیم سازندست که این ویژگی رو به نسخه های کنسولی اضافه کنه .

واقعا pes داره آب در هاون میکوبه با این base گیمپلی نمیشه به فیفا حتی نزدیک شد چه فایده که هر سال یه چنتا انیمیشن اضافه میکنن باید بکوبن زمین از نو بسازن
اتفاقا pes تو هسته و کلیات و گیم پلی مشکلی نداره و رو جزعیات باید کار کنن ولی این فیفا کارتونی رو جزعیات ززوم کرده و اصلا هم براش مهم نیست بازیکنا مثل شتر مرغ میدوون یا اینکه دارن پاتیناژ میرن یا اون پاسهای عمقی که هر جوری میدی نه نمیگه.من pes رو که بازی میکنم کلی فش به در و دیوار میدم چون از بازی لذت میبرم و همیشه هیجانش هست ولی این فیفا رو حتی روان گردان هم بزنم نمیتونم یه نیمه بیشتر تحمل کنم

یکی از دوستان خوره بازی یه لینک به ما بده ببینیم حرکات تکنیکی با چه دکمه هایی هستند
در ضمن دکمه ای مثل l1 تو فیفا هست که بازیکن رو بدون توپ بشه فراری داد؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

این از قدیم تو پیس بوده ...
دو تا مدل مختلف هم داره
مدل عادی که وقتی توپ دستته L1 رو میگیری و با آنالوگ سمت راست بازیکنی که میخوای فرار کنه رو انتخاب میکنی و اون بازیکن مستقیم رو به جلو حرکت میکنه
مدل منوال (که باید تو منوی کنترلر تنظیم کنی رو منوال این بازیکن دوم رو) که تو این حالت همون کارو تکرار میکنی با این تفاوت که بازیکن مستقیم نمیره، و با آنالوگ سمت راست خودت باید هر جا دلت میخواد بفرستیش
البته نیاز به ذهن خیلی قوی ای داره که شما با یه دست با آنالوگ چپ بازیکنی که صاحب توپه رو هدایت کنه و با دست راست و آنالوگ راست بازیکن دومتو هدایت کنی به جایی که میخوای !
من که قاطی میکردم =)) رو همون حالت اسیستد میذارمش که مستقیم بره جلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or