PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
اخ ک حرف دل منو زدی
واقعا پس در زمینه گزارشگری و صداگذاری بقول دوستمون در حد نسل هفت هم ب زور ظاهر شده دیگه نسل هشت آخرشه چه فازیه؟!
از کارگردانی پس هم نگم برات که به دلمون موند بازی که میخواد شروع شه از پس صدسال پیش تا حالا این حالت اسپایدر کم که میاد بالا تیم های به صف شده رو نشون میده و بعد به صورت مصنوعی دهنا برای بازی های ملی باز و بسته میشن ی تغییری کنه،یا تونل بازی و حرکات تکراری بازیکنا برای اومدن به زمین، و حتی دویدن مضحکشون بعد از تعویض یه زمین که انگار دارن از سربالایی بالا میرن میدوون ، بابا این لااقل تو اون کمپانی خراب شده هستن زندن
کارگردانی ،جو و اتمسفر پس متاسفانه از اون نقاط ضعفیه که فیفا توش بینظیره
فیفا سومین تیم گزارشگری رو اضافه کرد اونم با بیشترین تعداد دیالوگ و هیجان . ما قطعا همچنان باید بعد از گلزنی هیگواین بشنویم : هیگواین ... هی ایز سنسیشنال :| یعنی واقعا حالیشون نیست دارن نصف و نیمه بازی میدن بیرون ؟ اصلا از حجم بازی همه چیز مشخصه نسبت به بازیا دیگه کنسول های این نسل. بابا یه هیجان بعد از گل انصافا چیز زیادیه ما تو کفش باشیم ؟ یا گزارشگری بهتر ؟ خدایی تا کی میخوان تمام بخش ها رو ناقص بدن ؟! 10 سال سی ال دستشون بود هیچ گ*هی نخوردن باش فیفا اولین باره دستشه زرتی گزارشگر خفن اضافه کرد براش.

حالا این وسط فقط کل کل فن بوی های این دو بازی خنده اس. فن فیفا میاد از انیمیشنا شخمی بازی دفاع میکنه. ولمون کن اقا چند ساله تک تک بازیکنایی که تو بازی هستن یه شکل کرنر سانتر میکنن مگه میشه ؟ بعد میاد از انیمیشن میگه

از اونور فن بوی پس میگه مثلا فیفا 7 ساله هیچ تغییر و پیشرفتی نداشته. باشه باشه همین گزارشگری خودش بحث رو تمام میکنه . حالا کافیه پس بیاد یه مربی بزاره کنار زمین یا نیمکت نشون بده ، بیا و ثابت کن که فیفا از اول نسل اینارو داشته

کلا جالبه اینجور بحثا :ی

بعد من یه سوالی برام پیش اومده ، دوستان از پلیر آی دی میگن به صورت کامل و خوب هم تحلیلش میکنن چرا یه بار کسی به این موضوع اشاره نکرده خیلی از نکاتش حذف شده و دیگه اون حس و حال قبل رو نداره ؟ پس 15 رو ببینید همین الان نوع دویدن روبن، رونالدو و ... هر ستاره ای مخصوص خودش بود الان همه یه شکل میدون ؟!

بازم میگم امسال تنها امیدم اینه رئال خفن ساخته بشه، نورپردازی واقعا عالی شده باشه دیگه کیف کنیم از رنگ چمن. مثل دوران اوج. باقی بخش ها هم که مطمئنم هیچ خبری نیست و همون همیشیگی وگرنه الان نموده بودن با هایپ ! فیفا هم که از عکس و لیک ها مشخص بود همون افتضاح پارساله یکم رنگ بازی رو دستکاری کردن . فکر میکنم بعد از حدود 10 سال نخرم فیفا رو اونم با این قیمتا صرف نمیکنه یه بازی بخری زیاد سمتش نری. مگر اینکه بزنه و یهو ببینیم پس گند زده و بدتر از پارسال شده که بعیده. فقط حسودیم میشه شدید به گزارشگرا و هیجان بی نظیرش که پس در مقابلش خجالت آوره. پس تو این موارد منو یاد فدراسیون 5 ستاره خودمون میندازه نمیدونم چرا :ی

اها اینم اخر سر بگم، من خودم عشق بکام بودم و هستم و به خاصر این بشر عاقش فوتبال شدم. ولی الان فک کنید چه قرارداد نجومی باش بسته شده، واسه یه بازیکن . حالا چند بازم باش بازی کنی فانه. ولی همین پولو خرج گزارشگی میکردن و تایم میزاشتن براش بهتر نبود عایا ؟! عقل ندارن که

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Like
Reactions: Arash.RG and Romell
فیفا سومین تیم گزارشگری رو اضافه کرد اونم با بیشترین تعداد دیالوگ و هیجان . ما قطعا همچنان باید بعد از گلزنی هیگواین بشنویم : هیگواین ... هی ایز سنسیشنال :| یعنی واقعا حالیشون نیست دارن نصف و نیمه بازی میدن بیرون ؟ اصلا از حجم بازی همه چیز مشخصه نسبت به بازیا دیگه کنسول های این نسل. بابا یه هیجان بعد از گل انصافا چیز زیادیه ما تو کفش باشیم ؟ یا گزارشگری بهتر ؟ خدایی تا کی میخوان تمام بخش ها رو ناقص بدن ؟! 10 سال سی ال دستشون بود هیچ گ*هی نخوردن باش فیفا اولین باره دستشه زرتی گزارشگر خفن اضافه کرد براش.

حالا این وسط فقط کل کل فن بوی های این دو بازی خنده اس. فن فیفا میاد از انیمیشنا شخمی بازی دفاع میکنه. ولمون کن اقا چند ساله تک تک بازیکنایی که تو بازی هستن یه شکل کرنر سانتر میکنن مگه میشه ؟ بعد میاد از انیمیشن میگه

از اونور فن بوی پس میگه مثلا فیفا 7 ساله هیچ تغییر و پیشرفتی نداشته. باشه باشه همین گزارشگری خودش بحث رو تمام میکنه . حالا کافیه پس بیاد یه مربی بزاره کنار زمین یا نیمکت نشون بده ، بیا و ثابت کن که فیفا از اول نسل اینارو داشته

کلا جالبه اینجور بحثا :ی

بعد من یه سوالی برام پیش اومده ، دوستان از پلیر آی دی میگن به صورت کامل و خوب هم تحلیلش میکنن چرا یه بار کسی به این موضوع اشاره نکرده خیلی از نکاتش حذف شده و دیگه اون حس و حال قبل رو نداره ؟ پس 15 رو ببینید همین الان نوع دویدن روبن، رونالدو و ... هر ستاره ای مخصوص خودش بود الان همه یه شکل میدون ؟!

بازم میگم امسال تنها امیدم اینه رئال خفن ساخته بشه، نورپردازی واقعا عالی شده باشه دیگه کیف کنیم از رنگ چمن. مثل دوران اوج. باقی بخش ها هم که مطمئنم هیچ خبری نیست و همون همیشیگی وگرنه الان نموده بودن با هایپ ! فیفا هم که از عکس و لیک ها مشخص بود همون افتضاح پارساله یکم رنگ بازی رو دستکاری کردن . فکر میکنم بعد از حدود 10 سال نخرم فیفا رو اونم با این قیمتا صرف نمیکنه یه بازی بخری زیاد سمتش نری. مگر اینکه بزنه و یهو ببینیم پس گند زده و بدتر از پارسال شده که بعیده. فقط حسودیم میشه شدید به گزارشگرا و هیجان بی نظیرش که پس در مقابلش خجالت آوره. پس تو این موارد منو یاد فدراسیون 5 ستاره خودمون میندازه نمیدونم چرا :ی

اها اینم اخر سر بگم، من خودم عشق بکام بودم و هستم و به خاصر این بشر عاقش فوتبال شدم. ولی الان فک کنید چه قرارداد نجومی باش بسته شده، واسه یه بازیکن . حالا چند بازم باش بازی کنی فانه. ولی همین پولو خرج گزارشگی میکردن و تایم میزاشتن براش بهتر نبود عایا ؟! عقل ندارن که
این قراردادا خیلی عجیب و غریب نیستن قبلا قرارداد ایسلند که قبول نکرد 11 هزار و پونصد پوند بوده برا فیفا 17
اما بحث pes تو گزارش فقط گزارشگز نیست،بحث صداگذاری هست که اصلا hd نیست و انها هزینه بر و نسبتا وقت گیر هست و pes راحت طلب
سالی دو سه تا ویژگی میزاره،امسال برف و غروب گذاشته و نورپردازی
شاید سال دیگه دستی به صداگذاری و دوربینها و کارگردانی بکشه
یه سال دیگه دستی به مودهای افلاین بکشه
میگم جفتشون شیردوشی باز کردن ،فنهاشون ناراحت میشن و میگن کورم
ولی یه نگاه به تغییرات بازیهای دیگه بعد 4 سال بندازیم ببینیم این دو تا چیکار کردن
میتونن،در عرض دو سال متحول کنن بازیهاشونو،ولی خودشون نمیخوان
چه کونامی و چه ea به اندازه کافی پول دارن که بتونن نیرو استخدام کنن که این دو بازی رو کاملا بکوبن و مشکلاتشو رفع کنن
میگن ما که داریم میفروشیم تغییرات رو کم کم و با قطره چکون به بازی اضاف میکنیم
حالا تو این سه شب معلوم میشه کونامی چه کرده

دفاع کردن از انیمیشن های فیفا ! به همون مقدار خنده داره که دفاع کردن از بخش صدا گذاری PES بیاد کسی ازش دفاع کنه ! :))

مقدار انیمیشن های فیفا هم اگه بیشتر باشه دقیقا به خاطر اینه که انیمیشن هاش از نسل هفتم انتقال داده شده به نسل هشتم ! :)) و حالا با همون سیستم موشن کپچر نسل هفتمی !!!! اومدن انیمیشن های جدیدی هم اضافه کردن ! ولی با تمامی این اوصاف در زمینه مقدار تنوع انیمیشن های پاس و استپ ها PES بازم بهتر هستش ولی مثلا انیمیشن های شوت فیفا تنوعش بیشتره ولی در مبحث کیفیت انیمیشن ها ؟؟!! :| خدایی چه جوری کسی پیدا میشه انیمیشن های فاجعه فیفا رو بهتر از PES بدونه ؟! :|:-/

PES از نسخه 2014 به کل تمامی انیمیشن های نسخه 2014 به قبل خودش رو به کل ریخت دور چون موتور فیزیک بازی به کل عوض شد و سیستم موشن کپچر بازی هم تغییر کرد و سال به سال پیشرفت انیمیشن ها در PES چشمگیر بوده و بهتر و بهتر و بهتر شده و بازم هم باید بهتر از این ها بشه !

دیگه یه چیزایی این دو بازی دارن و هر کدومشون نقاط ضعف و نقاظ قوتی دارن که تابلو هستش ! دقیقا مثل بخش صدا گذاری در PES که از خنده هم اون ور تره !! یه طورایی مایه شرمساری هستتش ! بنده خدا اون پیتر دروری میدونست این طوری کارش زیر سوال میره عمرا میومد بخش صدا گذاری بازی رو به عهده میگرفت ! :))

بخش بزرگی ! واقعا بخش بزرگی از ضعف PES تو نشون دادن جو و اتمسفر همین بخش صدا گذاری ورزشگاه و شعار تماشاگر ها و گزارشگر بازی هستش ! صدا هایی SD و بی کیفیت و حتی فاقد صدای واقعی 5.1 ! صدا هایی که انگاری داری از ته چاه میشنوی و خلاصه صدا ها در حد همون نسل هفت و حتی ششم مونده !!!!!!! :-&x-(

شما خساب کنین ! بازی ترسناک ساخته بشه و بخش صدا گذاریش مشکل داشته باشه ! یعنی کل جو و اتمسفر بازی نابود میشه ! اصلا هر بازی ای همین طوری هستش ! صدا گذاری تو ایجاد کردن جو و اتمسفر اون محیط نقش وحشتناک زیادی دارن ! سازندگان فیفا این رو خیلی خیلی خوب میدونن ! البته من در یه تاپیک دیگه ای گفتم که کلا EA بازی هاش تو بخش صدا گذاری وحشتناک عالین ! از بتلفیلد بگیرید تا DEAD Space و بازی UFC که بعنی صدا ها انقدر شفاف هستن آدم دقیقا کف میکنه !! :o خیلی از بازی های دیگش ! کلا تو این بخش صدا گذاری EA همیشه کارش عالی بوده !

شما حساب کنین بازی 2 Dead Space اونم در نسل هفتم به صورت صدا گذاری 7.1 صبط شده بود !!!!! :Praying: من برم پیاده روی !!! :Hurted1::bye:

آخرین ویرایش:
من فقط و فقط دنبال اینم چمن بهبود داشته باشه ک اونم تو گیم پلی مشخص میشه
راستش این بهترین تریلر نبود ک وعده داده بودند
مهارتا هم قبلا نصفش بود
ای خدا منو بکش

• Like
Reactions: Arash.RG
هایپ نشدم با این تریلر. شاید خوب باشه الکی انتظار بالا نبرم. بیخود هم گفته بودن بهترین تریلری که ساختیم. اون شر هایی هم که اولش نوشت فلان تکنیک جدید والا من هر بازی 20 بار انجام میدادمشون :| چجوری جای جدید قالب کردن

اگه فقط دو مدل و انیمیشن جدید شوت زدن که نشون دادن اضافه شده باشه کمه . ولی باز امیدوار شدم چند مدل شوت جدید داشته باشه خوب میشه.
این نیمکت رو خدایی واسه چی هی نشون میده ؟ وقتی کلا نه کات سینی داره نه بازیکن واقعی نشسته روش خودشونو مسخره کردن یا مارو ؟

چمن هم من نمیتونم نظر کارشناسی بدم امیدوارم درست شده باشه از نماهای نزدیک دیگه این یه موردو حداقل رفع کرده باشن.

خدایی ما به همین بازی راضی هستیم خیلی سطح توقعمون اومده پایین با این دو کمپانی. مرد باشه پس جو و گزارشش رو درست کنه خدایی رو همین گیم پلی و تغییرات کمه هر ساله بیاد راضی هستیم :( یا حداقل هر سال یه گزارشگر جدید بیارن وقتی بلد نیست دیالوگ زیاد بزارن . نمیدونم والا روانی شدیم...

منتظر نظرات دوستان حرفه ای هم هستم به شدت در مورد تریلر . چون گفته بودن از روی گیم پلی واقعی هم هست میشه مطمئن تر در مورد یه چیزایی نظر داد.

احتمالا باید تا گیمزکام برای اطلاعات و نمایش های بیشتر صبر کنیم

پ.ن : مدل و رنگ جدید موهای پوگبا تو حلقم :ی تو هرچی کم بیارن تو آپدیت بودن چهره کم نمیارن باز دمشون گرم :ی

احتمالا امشب گیم پلی بازی بیاد بیرون
نکات تریلر هم حرکت موها بود
چمن با بافت یه کم بهتر بود
پس 18 بود!!!!!!!!!
تماشاگرای بهتر بود
فنرباغچه بود
شوت بلند دروازه بان بود
تور دروازه ی مجددا بد
دو تا خوشحالی ساده بود ک کلش ساختش یه روز هم طول نمیکشه مخصوصا از صلاح

آخرین ویرایش:
تریلر خوب بود ! نور پردازی پویا رو نشون داد ( تو زمان خوشحالی بکام کاملا از غروب میره که شب بشه ) و برف غروب و این چیزا رو دیگه خیالمون راحت شد !

و اون 11 مهارت جدید یه سری کمیش تو نسخه 2018 بودن ولی الان شخصی سازی شده ( این خیلی مهمه و قبلا یه سری از این حرکات رو میشد به هر کسی کرد و والان شخصی سازی شده مثلا به عنوان نمونه Step Skip Control

پنالتی سیور دروازه بان و بازیکن هم واقعا اضافه شونده عالی بود و ضربات چیپ و اینا هم شخصی سازی شد و انیمیشن های شوت صد در صد کلی اضافه شده که خب تو تریلر نمیشه همه رو نشون داد و طبیعی هم هستش و یه سریش رو نشون دادن .... گرافیک عالی پیشرفت کرده و فقط میشه به نکون نخوردن شرت ها ایراد گرفت به نطرم چهره ها که حرفی توش نیست و مثل همیشه عالی . گرافیک پیشرفت چشمگیری داشته و خوشحالی های جدید و تماشاگر ها هم واکنش های جدیدی بهشون اضافه شده و جو و اتمسفر یه سری ورزشگاه ها رو عالی درست کردن ( حالا تحوه روایت کارگردانی بازی از این نما ها رو باید تو گیم پلی بازی دید و فعلا چیزی نمیشه گفت )

یه انیمیشن جدید دروازه بان رو دیدیم که اولی کان میزنه و عجب انیمیشن خفنی بود .

پرزنتیشن ها و کات سن ها و حاشیه های بازی و فیزیک توپ و صحنه های آهسته و هوش مصنوعی و یه سری چیزا رو باید گیم پلی بیاد ببنیم که چی شده و انیمیشن های کلی بازی که اصلا فقط باید گیم پلی بیاد ببینیم که چه پیشرفت هایی کرده و انیمیشن های شوت هم یه سری جدید هاش رو نشون دادن و همشون رو که در تریلر نمیشه نشون داد و خلاصه تریلری خوبی بود و خوبیش این بود از خود گیم پلی بازی تماما برداشته شده بدون هیچ بالا بردن گرافیک و هایپ بی موردی !

کیفیت چمن هم تو تمامی نما ها همین چیزایی که تو تریلر نشون دادن باشه یعنی عالیه . حالا نمای گیم پلی رو هم باید کیفیت چمن و رنگ بندیش رو دید .

احتمالا باید تا گیمزکام برای اطلاعات و نمایش های بیشتر صبر کنیم
تا گیمزکام دموی بازی بیرون هم اومده
این سری 6 شهریور بازی تو آمریکای شمالی عرضه میشه و 30 مرداد گیمزکام شروع میشه
فکرکنم براهمینه که اومده تو e3 همچین لایواستریمی گذاشته
چون اگه اومدن بتارو حساب کنیم بعد دمو رو حساب کنیم باید همه چی قبل گیمزکام مشخص شده باشه

نمیدونم تریلر جدید رو دیدین یا نه! خیلی گیم پلی بهتر شده! دفاع هم به نظر بهتر شده و تکلا از اون حالت غیر طبیعی دراومده و مستقیم توپ رو تکل میکنن!
به نظر میتونه تغییر خیلی بزرگی باشه!

دوستان این آپارات مزخرف فایل رو برای خودش 720 کرده و 30 فرم و من رفتم براتون تو مدیا فایر 1080و 60 فرم واقعی آپلود کردم ..... ( بعد میگن حمایت از کالای داخلی :-& رفتم یوتیوب رو فیلتر کردن و به جاش این آپارت آشغال رو جایگزینش کردن ! من که خب مشکلی ندارم و میرم یوتیوب نگاه میکنم و گفتم شاید کسی فیلتر شکنی نداشته باشه که خب الان دیگه همه دارن . یادتون نره از کالای داخلی حمایت رو حتما بکنید !!! :-& )

:Arrowd:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or