PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
به نظر میاد امسال بازاریابی PES 2019 روی کنسول XB1 توسط ماکروسافت انجام بشه چون توی کنفرانس ماکرو آخرش که بازیها رو نشون داد بخشهایی از تریلر معرفی و همینطور لوگوی بازی هم دیده شد

اگر درست باشه این حرفم میشه انتظار داشت آپشن فایل هم روی نسخه این کنسول بزارن

یه خبر تا حدودی بسیار بالا موثق:
ریال مادرید در pes2019لاینسسه
چرا؟
دلیلش شاید تو این عکس باشه شاید

در این مورد چند صفحه قبل صحبت شده بود و فکر نکنم لایسنس شده باشه

• Like
Reactions: pbgame
اینم ویدیوی بعدی
اینم بگم من نه مشکلی با فیفا دارم نه چیزی
فقط انصافا چرا هر سال هیچ تغییری نمیکنه و فیزیک و راه رفتن و قیافه بازیکناش اینقدرنسل قدیمی و بده...

PRIMER FIFA 19 GAMEPLAY CHAMPIONS!!!!!! *REAL*
چرا تغییر کنه
این دو بازی جفتشون شیردوشی باز کردن
جفتشون هر سال با یه آپدیت نسخه بعدی میدن
همین pes بعد از 6 سال از pes 2013 قویتره ؟
توجه بکن به جزییات اونا.امسال رفته چمپیونزلیگ اورده،تمام.فیفا
بریم ببینیم امسال pes چی کار کرده 7 تا لیگ درجه دو آورده بجای چمپیونزلیگ،این دو تا با هم میرن ،گیم پلی رو تغییراتی داده.اینم تغییراتش میشه یه آپدیت
توجه کن یه لیگ آرژانتین لایسنس کرده قیمت نسخه آرژانتین بازی رو نسبت به پارسال 20 دلار گرون کرده
این دو بازی و دو کمپانی در حال دوشیدن هستند پارسالم گفتم امسالم میگم
مگه اینکه ببینی کارگردانی و صدا رو pes تغییر داده باشه و قسمت آفلاین و ترانسفر

چرا تغییر کنه
این دو بازی جفتشون شیردوشی باز کردن
جفتشون هر سال با یه آپدیت نسخه بعدی میدن
همین pes بعد از 6 سال از pes 2013 قویتره ؟
توجه بکن به جزییات اونا.امسال رفته چمپیونزلیگ اورده،تمام.فیفا
بریم ببینیم امسال pes چی کار کرده 7 تا لیگ درجه دو آورده بجای چمپیونزلیگ،این دو تا با هم میرن ،گیم پلی رو تغییراتی داده.اینم تغییراتش میشه یه آپدیت
توجه کن یه لیگ آرژانتین لایسنس کرده قیمت نسخه آرژانتین بازی رو نسبت به پارسال 20 دلار گرون کرده
این دو بازی و دو کمپانی در حال دوشیدن هستند پارسالم گفتم امسالم میگم
مگه اینکه ببینی کارگردانی و صدا رو pes تغییر داده باشه و قسمت آفلاین و ترانسفر
چی میگی واسه خودت پس کجا هر سال تغییر همین الانش اومدن نورپردازی پویا اضافه کردن اونکه برات شیردوشی باز کرده EA از نسخه ۱۴ بازی کنی تا الان هیچ تفاوتی کلا حس نمیکنس همونه همون حتی یکجاهایی بازی سرعتی تر نورمردازی تاریک تر شده بدتر شده

• Like
Reactions: pbgame
پس از نمایش سه قسمت خیلی کوتاه از PES در جمع بندی پایانی کنفرانس ماکروسافت فنهای بازی سریع یه مقایسه با تریلر معرفی (موجود در پست اول) انجام دادن که به نتیجه زیر دست یافتن! البته گویا تصویر پایینی در مقایسه ها مربوط به پردازش بازی روی XBOX ONE X باشه

چی میگی واسه خودت پس کجا هر سال تغییر همین الانش اومدن نورپردازی پویا اضافه کردن اونکه برات شیردوشی باز کرده EA از نسخه ۱۴ بازی کنی تا الان هیچ تفاوتی کلا حس نمیکنس همونه همون حتی یکجاهایی بازی سرعتی تر نورمردازی تاریک تر شده بدتر شده
دوست عزیزبیخبری یاخودتوزدی به بیخبری چندی پیش تویوتیوب ثروتنمدترین کمپانی های بازیسازی زده بودندکونامی جز5تابودولی خبری ازeaنبودوندیدم کونامی کل دنیاروگراورده ازهمه بدترهمین کونامیه یکی ازیکی بدتر.

اقا جان خدایی دم کونامی گرم بعد سه چهارسال یاد قدیما با یکی از فن ها فیفا بازی کردم فکر میکرد ما الکی از پی ای اس دفاع میکنیم بهش گفتم قبلا فیفا باز حرفه ای بودم خلاصه همه بازیا رو بردم گفت تو که عالی بازی میکنی برگرد فیفا اصلا حال نکردم هر وقت دلت بخواد میتونی حمله کنی پاس رو از هر جا میدادم میرسید با بازیکنا جالب اینه که طرف چلسی بود کریس مقل اب خوردن ویلیان را با سرعت جا میذاشت در صورتی که خود ولیان سرعتی تر از کریس خلاصه با این که بردم ولی گیم پلیش نمره 6 رو باید بهش داد و پی ای اس نمره 9 ولی خدایی ما بقی چیزا به غیر از گیم پلی و انیمیشنا نمره فیفا 10 و پی ای اس 2

دوستان میخواستم این رو بذارم تاپیک فیفا ولی گفتم یه بار دیدی دوستان ناراحت شدن و فقط انقدر خودم این عکس رو دیدم خندیدم گفتم برای شما بذارم و کلی بخندین و روحتون شاد بشه و جنبه داشته باشین و اصلا جای فیفا فکر کنین منظورشون PES بوده و فقط تروله و از این ترول ها هر دو میکنن و خلاصه جنبه داشته باشیم هممون .... :lol:

:Arrowd::lol::lol::lol::lol::Arrowd:

Dfc9FGGWsAEOVww.jpg

خبری نمیخواد از بازی بشه؟! کنفرانسش کی هست؟! فکر کردم تو کنفرانس سونی باشه که نبود :/

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
کنفرانس سونی که نه اون جا نشون نمیدادن !

من فکر کنم امشب ساعت 10:30 شب باشه نمایش تریلر ! فقط امیدوارم ساعتش رو اشتباه نکرده باشم و منم به شدت منتظر تریلر بازی هستم و امیدوارم تریلر خوبی باشه . گیم پلی اینا رو که نمیشه متوجه شد ولی خب دیگه جزئیات بصری و تعویض سریع و شوت زنی و انیمیشن ها و خلاصه یه سری ویژگی های بازی رو نشون میدن و نور پردازی پویا و برف و ....

خلاصه امیدوارم عالی باشه !

آدام بتی هم دو بار تکرار کرد تریلر منتشر شده 100 درصد از گیم پلی بازی برداشته شده و منظورش این بوده IN Game Engine بوده !

فیفا سومین تیم گزارشگری رو اضافه کرد اونم با بیشترین تعداد دیالوگ و هیجان . ما قطعا همچنان باید بعد از گلزنی هیگواین بشنویم : هیگواین ... هی ایز سنسیشنال :| یعنی واقعا حالیشون نیست دارن نصف و نیمه بازی میدن بیرون ؟ اصلا از حجم بازی همه چیز مشخصه نسبت به بازیا دیگه کنسول های این نسل. بابا یه هیجان بعد از گل انصافا چیز زیادیه ما تو کفش باشیم ؟ یا گزارشگری بهتر ؟ خدایی تا کی میخوان تمام بخش ها رو ناقص بدن ؟! 10 سال سی ال دستشون بود هیچ گ*هی نخوردن باش فیفا اولین باره دستشه زرتی گزارشگر خفن اضافه کرد براش.

حالا این وسط فقط کل کل فن بوی های این دو بازی خنده اس. فن فیفا میاد از انیمیشنا شخمی بازی دفاع میکنه. ولمون کن اقا چند ساله تک تک بازیکنایی که تو بازی هستن یه شکل کرنر سانتر میکنن مگه میشه ؟ بعد میاد از انیمیشن میگه

از اونور فن بوی پس میگه مثلا فیفا 7 ساله هیچ تغییر و پیشرفتی نداشته. باشه باشه همین گزارشگری خودش بحث رو تمام میکنه . حالا کافیه پس بیاد یه مربی بزاره کنار زمین یا نیمکت نشون بده ، بیا و ثابت کن که فیفا از اول نسل اینارو داشته

کلا جالبه اینجور بحثا :ی

بعد من یه سوالی برام پیش اومده ، دوستان از پلیر آی دی میگن به صورت کامل و خوب هم تحلیلش میکنن چرا یه بار کسی به این موضوع اشاره نکرده خیلی از نکاتش حذف شده و دیگه اون حس و حال قبل رو نداره ؟ پس 15 رو ببینید همین الان نوع دویدن روبن، رونالدو و ... هر ستاره ای مخصوص خودش بود الان همه یه شکل میدون ؟!

بازم میگم امسال تنها امیدم اینه رئال خفن ساخته بشه، نورپردازی واقعا عالی شده باشه دیگه کیف کنیم از رنگ چمن. مثل دوران اوج. باقی بخش ها هم که مطمئنم هیچ خبری نیست و همون همیشیگی وگرنه الان نموده بودن با هایپ ! فیفا هم که از عکس و لیک ها مشخص بود همون افتضاح پارساله یکم رنگ بازی رو دستکاری کردن . فکر میکنم بعد از حدود 10 سال نخرم فیفا رو اونم با این قیمتا صرف نمیکنه یه بازی بخری زیاد سمتش نری. مگر اینکه بزنه و یهو ببینیم پس گند زده و بدتر از پارسال شده که بعیده. فقط حسودیم میشه شدید به گزارشگرا و هیجان بی نظیرش که پس در مقابلش خجالت آوره. پس تو این موارد منو یاد فدراسیون 5 ستاره خودمون میندازه نمیدونم چرا :ی

اها اینم اخر سر بگم، من خودم عشق بکام بودم و هستم و به خاصر این بشر عاقش فوتبال شدم. ولی الان فک کنید چه قرارداد نجومی باش بسته شده، واسه یه بازیکن . حالا چند بازم باش بازی کنی فانه. ولی همین پولو خرج گزارشگی میکردن و تایم میزاشتن براش بهتر نبود عایا ؟! عقل ندارن که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or