PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
بسیار خوب !! دوستان مشکل کوآپ در پلی استیشن فور فقط از طریق وی پی ان دادن بصورت کامل حل میشه !! از طریق تونل زدن حل نمیشه !! تونل یا تیونل زدن کاریه که برای مثال ( پی اس ایکس دانلود هلپر ) یا برنامه های مشابه مثل ( چالرز پراکسی ) انجام میدن !!وی پی ان کامل یا اینترنت بدون فیلتر دادن به پلی استیشن دوتا راه حل داره !! ۱- با کابل ۲- وای فای !! برای کابل یه سخت افزار جداگانه لازمه که گرون قیمته و تنظیم کردنش نیاز به دانش بالایی در زمینه شبکه داره !! برای وای فای رو توضیح میدم شاید بدردتون بخوره
باید یه اینترنت مثل وایرلس یا ای دی اس ال که دارای نَت تایپ یک یا دو هستند رو با کابل بدید به لپتاپ و بعد از طریق نرم افزارهایی مثل ( کانکتیفای هات اسپات ) یا ( ویرچوال روتر ) اقدام به شیر کردن اینترنت بصورت وای فای کنید و با پلی استیشن به وای فای لپتاپتون وصل شید !! نکته اول اینکه اینترنت هایی مثل ایرانسل و همراه اول و رایتل چون نت تایپشون سه هستش بدرد این کار نمیخورن !! نکته دوم اینکه بهترین نرم افزار برای اینکار ( اوپن وی پی ان ) هستش و نرم افزارهایی مثل کریو یا سیسکو یا نکست وی پی ان به درستی روی نرم افزار کانتیفای عمل نمیکنن !! نکته سوم اینکه بعد از اتمام این مراحل احتمالا نت تایپ سه میشه که اشکال نداره میشه بازی کرد !! در اخر هم اینکه سعی کنید آیپی وی پی انی که استفاده میکنید با ریجن دیسک یا بازیتون یکی باشه ، مثلا اگر گیم شما ریجن یک هست و با اکانت ریجن یک خریداری شده از وی پی ان با آیپی آمریکا و اگر دیسک یا اکانت شما ریجن دو هست از وی پی ان با آیپی اروپایی استفاده کنید

تمام اینا رو گفتم برای اون چهار تا تروفی که ممکنه حالا حالاها نشه گرفتشون که با این روش قطعا میشه
البته من روی پی سی بازی می کنم ولی گفتم شاید این مشکل با ps4 هم مشترک باشه....واسه من توی چلنج آنلاین 1v1 مای کلاب سخت حریف پیدا میکنه حتی با وی...پی...ان ...می خواستم بدونم برای شما هم همینطوره؟؟....یه نکته دیگه هم من از نت 4g سیم کارت استفاده می کنم آیا این هم باعث میشه به یه سری ها وصل نشه؟؟؟ البته منظورم توی مای کلاب رنک مچ و آنلاین چلنج هست...توی فرندلی می دونم نمیشه روم ساخت و جوین شد با نت تایپ 3...
مرسی... .

سلام دوستان. من اهل آنلاين بازي كردن نيستم و بخاطر اينكه شاغلم و سن و سالم هم بالا رفته خيلي نميتونم بازي كنم. قديما هميشه pes بازي ميكردم و بعد از fifa 11 ديگه كلا بيخيال pes شدم و چند سالي فقط فيفا بازي ميكردم.
اما در حال حاضر با تجربه كردن دموي fifa 9 و pes 19 ميبينم كه واقعا حس و حال عجيبي توي pes هست. شايدچون زياد بازي نميكنم اينجوري به نظرم بياد اما واقعا حس گل زدن واقعي به آدم دست ميده. فيزيك بازي عاليه ...
حالا ميخواستم ببينم براي يه مدت كوتاه آفلاين بازي كردن ارزش داره من بازي رو الان بخرم؟ چون طرفدار بايرنم و شكر خدا اصلا تو pes نيست!!! اگه بخوام با تيم هاي ملي بازي كنم همه تيم ها هستن؟ اسماي عجيب غريب ندارن؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

فیدبک ها و نظرات طرفداران بازی درباره مشکلات هوش مصنوعی بازی که دیوانه وار زیاد بود و من یکی خودم اینا رو دیوانه کردم امسال :)) و چه برسه به بقیه طرفداران و خلاصه توییتر امسال دیدنی بود از این بابت :D و کلی انتقاد از اعضای سازنده بازی و تیم مدیای PES شده بود آخر سر خبر رسمی منتشر شده که با آپدیت رسمی اواخر اکتبر مشکلات هوش مصنوعی رو میخوان حل کنن و حالا ببینیم که واقعا درست میشه یا نه :-??x_x ولی این موج انتقاد ها از هوش مصنوعی عجیب و غریب زیاد بود و خلاصه ببینیم چی میشه و امیدوارم حداقل این مشکلات پایه ای برطرف بشه :

1 - شوت نزدن سی پی یو از بیرون محوطه جریمه
2 - روی خط موندن دروازه بان هنگام تک به تک با بازیکن حریف ( دروازه بان مثلا پاس عمقی اینا داده بشه از دروازه بیرون میاد و مشکلی نداره از این بایت ولی مثلا توپ دست بازیکن باشه و با دروازه بان تک به تک بشین همین طور مثل چوب خشک تو دروازه میمونه و بیرون نمیاد )
3 - سانتر های کوتاه بیش از حد از کناره های زمین به سمت دروازه
4 - کم دریبل کردن سی پی یو که بسیار کم اقدام به دریبل میزنه و همش پاس میده و پاس میده و .....

View attachment 94020 View attachment 94021
همش الکیه پارسالم میگفتن با اپدیت داوری درست میکنیم کم خطا بودن که پارسال حل نشد اخرم

• Like
Reactions: Romell
سلام دوستان. من اهل آنلاين بازي كردن نيستم و بخاطر اينكه شاغلم و سن و سالم هم بالا رفته خيلي نميتونم بازي كنم. قديما هميشه pes بازي ميكردم و بعد از fifa 11 ديگه كلا بيخيال pes شدم و چند سالي فقط فيفا بازي ميكردم.
اما در حال حاضر با تجربه كردن دموي fifa 9 و pes 19 ميبينم كه واقعا حس و حال عجيبي توي pes هست. شايدچون زياد بازي نميكنم اينجوري به نظرم بياد اما واقعا حس گل زدن واقعي به آدم دست ميده. فيزيك بازي عاليه ...
حالا ميخواستم ببينم براي يه مدت كوتاه آفلاين بازي كردن ارزش داره من بازي رو الان بخرم؟ چون طرفدار بايرنم و شكر خدا اصلا تو pes نيست!!! اگه بخوام با تيم هاي ملي بازي كنم همه تيم ها هستن؟ اسماي عجيب غريب ندارن؟
فعلاد نگیر الان رو سوپر استار بازی خیلی اسونه رو لجند عجیب سخته دروازبانم باگ داره نمیاد بیرون تو تک به تک بایرن مونیخم با پچ میتونی اضافه کنی

• Like
Reactions: mostafaamiri
فعلاد نگیر الان رو سوپر استار بازی خیلی اسونه رو لجند عجیب سخته دروازبانم باگ داره نمیاد بیرون تو تک به تک بایرن مونیخم با پچ میتونی اضافه کنی
بايرنش بدرد ميخوره؟ قيافه ها درب و داغون نيست؟( البته اگه تيم ملي آلمان هم ok باشه و بقيه تيم ها ي ملي هم خوب باشه حله... فقط ميخوام يكم بازي كنم سرگرم بشم و ...
خيلي حساس نيستم)

اگر دنبال فوتبال واقعی(فیزیک-انیمشین-پلیر آی دی و. هستی قطعا pes ! اگر صرفا دنبال سرگرمی هستی که فقط هر ازگاهی بشینی با کسی فوتبال بازی کنی قطعا فیفا ولی گفتم تفاوت بین فوتبال واقعی و فوتباله !

اون اسامی و لباس های فیک تیم ها هم با نصب آپشن فایل درست میشه .

اگر صرفا دنبال سرگرمی هستی که فقط هر ازگاهی بشینی با کسی فوتبال بازی کنی قطعا فیفا

البته اگر رفتی سمت فیفا صرف نظر کن از فیزیک و انیمشن و پلیر آی دی و..................

میل خودته در کل

البته اگر رفتی سمت فیفا صرف نظر کن از فیزیک و انیمشن و پلیر آی دی و..................

میل خودته در کل
نه بابا نميخوام برم فيفا ... نوشتم كه دموي هر دو رو بازي كردم و به نظرم واقعا گيم پلي pes حرف نداره ... خيلي حس خوبي ميده به آدم...
فقط تيم ها و لايسنس ها خراب كرده كارو...
منم كه عشق بايرن و آلمان... بايرن كه نيست اصلا.. وضعيت تيم ملي ها رو هم نميدونم اصلا.. اگه ok باشه ميخرم همون ملي بازي ميكنم.

همش الکیه پارسالم میگفتن با اپدیت داوری درست میکنیم کم خطا بودن که پارسال حل نشد اخرم
امیدوارم این مشکلات رو حلش کنن . واقعا حیفه این بازی هستش قربانی چنین مشکلات پیش پا افتاده ای بشه :( . منتظر میمونیم حالا و ببینیم درستش میکنن یا نه . چون انتقاد به طرز وحشتناکی سر هوش مصنوعی زیاد بوده . اونم تو همون مواردی که بهش اشاره کردم .

امیدوارم این مشکلات رو حلش کنن . واقعا حیفه این بازی هستش قربانی چنین مشکلات پیش پا افتاده ای بشه :( . منتظر میمونیم حالا و ببینیم درستش میکنن یا نه . چون انتقاد به طرز وحشتناکی سر هوش مصنوعی زیاد بوده . اونم تو همون مواردی که بهش اشاره کردم .
انتقاد کمه باید فحش ببخشید ناموسی بکشن بهشون شما که بازیت ناقصه دست به مستر لیگ نمیزنی حالا cpu اتم اینجوری گندش بالا اوردین باز فیفا cpu اس قابل تحمله

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
البته من روی پی سی بازی می کنم ولی گفتم شاید این مشکل با ps4 هم مشترک باشه....واسه من توی چلنج آنلاین 1v1 مای کلاب سخت حریف پیدا میکنه حتی با وی...پی...ان ...می خواستم بدونم برای شما هم همینطوره؟؟....یه نکته دیگه هم من از نت 4g سیم کارت استفاده می کنم آیا این هم باعث میشه به یه سری ها وصل نشه؟؟؟ البته منظورم توی مای کلاب رنک مچ و آنلاین چلنج هست...توی فرندلی می دونم نمیشه روم ساخت و جوین شد با نت تایپ 3...
مرسی... .
سلام ، خوب قاعدتا نباید روی پی سی با وجود انواع و اقسام وی پی ان که میشه استفاده کرد مشکلی وجود داشته باشه !! توی پی اس فور مشکلی برای پیدا کردن حریف توی رنک مچ مشکلی نبود ولی توی چلنج ها فقط ایرانی ها و ترکیه ایی ها رو پیدا میکرد که با وی پی ان مشکلش کلا حل شد الان دیگه حکم یه یوزر خارجی رو دارم من هیچ اروری توش نیست فقط لگ و اینا بخاطر سرعت کم اینترنت و وی پی ان !! نت های سیم کارتی هم مشکلی نداره حتی با نت تایپ سه میشه با یه عده بازی کرد و روم ساخت وغیره !! احتمالا وی پی ان شما کل سیستم رو پوشش نمیده !! شاید البته !!

• Like
Reactions: spiritpalsy
نه بابا نميخوام برم فيفا ... نوشتم كه دموي هر دو رو بازي كردم و به نظرم واقعا گيم پلي pes حرف نداره ... خيلي حس خوبي ميده به آدم...
فقط تيم ها و لايسنس ها خراب كرده كارو...
منم كه عشق بايرن و آلمان... بايرن كه نيست اصلا.. وضعيت تيم ملي ها رو هم نميدونم اصلا.. اگه ok باشه ميخرم همون ملي بازي ميكنم.
تیم ملی آلمان تمامی بازیکنانش ساخته شدن ! همشون ! سوله هم حتی ساخته شده و امسال اضافه شده و مارکو رویس و خلاصه همه بازیکن های تیم ملی آلمان ساخته شدن به طور کامل .....

وضعیت تیم های ملی تو PES در کل خیلی خوبه ! تیم های بزرگ خیلی هاشون فیس ها و مدلینگ بازیکنان و این چیزاش ساخته شده و از این بابت مشکلی نیست .

و بایرن ! ..... بایرن یه سری بازیکن هاش ساخته شدن و تو بازی هستن ! و یه سری هم نه ! ( مثلا ریبری و خیلی از بازیکن ها فیس هاشون ساخته شده بود ولی به خاطر این که تو تیم ملی نیستن دیگه خب کونامی نمیتونست این بازیکن ها رو بذاره تو بازی ولی با اپشنن فایل این بازیکن ها رو تا جایی که میشه شبیشون در آوردن و در بازی هستن ) کیت بایرن و این چیزاش که با اپشن فایل به راحتی اضافه میشه و همین طور بوندسلیگا .

لوادنسکی ، نویر ، بواتنگ ، هوملس ، کیمیچ ، آلابا ، مولر ، تیاگو ، تولیسو ، گرتسکا ، خامس رودریگز ، سوله و یه سری دیگه بازیکن ها ساخته شده هستن .

خلاصه خیلی حساس نیستی بخر بازی رو و لذتش رو ببر ...

ویدئو هایلاتی درست کردم و گفتم این جا براتون بذارم و امیدوارم خوشتون بیاد و فعلا سرمون رو این طور گرم میکنیم و منتظر این آپدیت هستیم و ببنیم مشکلات هوش مصنوعی رو برطرف میکنن که مجاب بشم بازی رو بخرم یا نه و خلاصه از اینا بگذریم امیدوارم از ویدئو خوشتون بیاد و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or