PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز من اصلا وصل نمیشدم زنگ زدم پارس آنلاین برام تیکت گذاشتن و مشکل رو حل کردن فقط الان توی کوآپ حریف پیدا نمیشه، فکر کنم مشکل داخلی هست هرچند سرورهای کونامی(اون دیگه جهانی هست) برای حریف پیدا کردن مشکل داره
داداش در مورد وصل نشدن به سرور و همون ارور vnb خود کونامی هزار تا اطلاعیه داده و قبول کرده مشکل از خودشه فقط هم برای ایران نبود این مشکل آخر سر هم خود کونامی حل کرد ربطی به isp های ایران نداشت...خیلی ها این مشکل رو داشتن که به isp شون هم زنگ نزدن و دقیقا همون موقع که کونامی گفت توی آپدیت پنجشنبه جمعه درست می کنه درست شد...شاید زنگ زدن شما به پارس آنلاین با آپدیت کونامی هم زمان شده شما فکر کردی پارس آنلاین درست کرده...
ولی مشکل کواپ و حریف پیدا کردن توی چلنج مای کلاب رو هنوز کونامی قبول نکرده و هیچ اطلاعیه ای هم نداده دربارش...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: R_Golkar
داداش در مورد وصل نشدن به سرور و همون ارور vnb خود کونامی هزار تا اطلاعیه داده و قبول کرده مشکل از خودشه فقط هم برای ایران نبود این مشکل آخر سر هم خود کونامی حل کرد ربطی به isp های ایران نداشت...خیلی ها این مشکل رو داشتن که به isp شون هم زنگ نزدن و دقیقا همون موقع که کونامی گفت توی آپدیت پنجشنبه جمعه درست می کنه درست شد...شاید زنگ زدن شما به پارس آنلاین با آپدیت کونامی هم زمان شده شما فکر کردی پارس آنلاین درست کرده...
ولی مشکل کواپ و حریف پیدا کردن توی چلنج مای کلاب رو هنوز کونامی قبول نکرده و هیچ اطلاعیه ای هم نداده دربارش...

نمیدونم شاید

• Like
Reactions: spiritpalsy
100% مشکل از داخل هست. خارج از ایران چیزی به اسم مشکل اینترنت وجود نداره. اگرم یه جایی مثل ایران و روسیه مشکل داره مشکل از دستکاری های خودشون هست.

۱۰۰% مشکل از ایران نیست.اینا خودشون عرضه ندارن یه سرور درست حسابی بدن به ملت.همه بازیها بدون مشکل اجرا میشه فقط این pes بی همه چیز مشکل لگ و تاخیر شدید داره
من هیچ تخصصی در مورد شبکه ندارم ... ولی خوب مشکل ارور vbn رو خود کونامی اطلاعیه داد و خودش هم حل کرد و ربطی به نت ایران نداشت ولی مشکل حریف پیدا کردن و کواپ رو قبول نکرده و اطلاعیه ای هم نداده ولی چون به قول دوستمون بازی های دیگه مشکل نداره و همینطور pes 2018 من قبلا که تست کردم همون موقع که یه هفته میشد pes 2019 اومده بود سه سوت کواپ 2018 وصل میشد...ممکنه که مشکل از کونامی بی شعور باشه...هر چند خودش هنوز گردن نگرفته... .
یکی دو نفر توی پی سی توی گروه تلگرام گفتن که با وی ... پی ... ان .... کواپ هم تونستن جوین بشن هنوز به من اطلاع دقیق ندادن با چه نوع وی ...پی ...انی ... اگه خودم تست کردم جواب داد اطلاع می دم...اگه با وی ...پی ...ان وصل بشه شاید مشکل از داخل هم باشه... نمی دونم والا.... .

• Like
Reactions: Siamak61
مال من هنوزدرست نشده وبدترم شده همون روزی سه بار میرفتم مای کلاب همینم دیگه نمیشه ومجبورم دموی فیفاروبازی کنم چون مسترلیگ بعدازیه مدتی خسته میکنه ادمو . دیگه حریف پیداکردن بماند نت منم مال گیلان هستش اندیشه سبزخزر ولی هنوزدرست نشده حتی بااپدیت فقطم روسیه وایران این مشکلو دارن که مال روسیه ظاهرا حل شده وصال ایران کشوری که قانون کپی رایت رورعایت نمیکنه معلومه درست نمیشه وحق دارن تلاشی نکنن چون سودی نداره واسه کونامی وحتی ea بااین حال ماازخیرش گذشتیم امیدواریم مال همه دوستان درست شه

• Like
مال من هنوزدرست نشده وبدترم شده همون روزی سه بار میرفتم مای کلاب همینم دیگه نمیشه ومجبورم دموی فیفاروبازی کنم چون مسترلیگ بعدازیه مدتی خسته میکنه ادمو . دیگه حریف پیداکردن بماند نت منم مال گیلان هستش اندیشه سبزخزر ولی هنوزدرست نشده حتی بااپدیت فقطم روسیه وایران این مشکلو دارن که مال روسیه ظاهرا حل شده وصال ایران کشوری که قانون کپی رایت رورعایت نمیکنه معلومه درست نمیشه وحق دارن تلاشی نکنن چون سودی نداره واسه کونامی وحتی ea بااین حال ماازخیرش گذشتیم امیدواریم مال همه دوستان درست شه
واسه ps4 کونامی اطلاعیه جدید داره که یک هفته دیگه دوباره تعمیرات داره سرورها...پس احتمالا هنوز یه سری ها توی وصل شدن به سرور مشکل دارن هنوز...شاید برای شما هم حل شد با این تعمیرات...
[UPDATE2]Trouble Connecting to the Server | PRO EVOLUTION SOCCER 2019

اگه پی سی هستی فایروال ویندوز و آنتی ویروس باید غیرفعال باشه....
[Update4] Issues Under Investigation | PRO EVOLUTION SOCCER 2019

مشکل کوآپ با هیچ وی پی انی حل نمیشه توی پلی استیشن !! اگه خودش درست شد که هیچ اگه نشد اون چهار تا تروفی ساده تا ابد باقی میمونه !! مگر اینکه ایدی رو بدید یکی که خارج از ایرانه براتون بازی کنه و البته اون شخص باید ریجن دیسکش یا اکانتش با ریجن گیمی که شما بازی کردین یکی باشه !! چون پرو اولووشن سوکر ریجن لاک هستش مثل مورتال کامبت

توی پی سی با وی...پی...ان...توی کواپ جوین میشه ولی توی چلنج 1v1 مای کلاب نتونستم جوین بشم...البته هر وی ...پی...انی ...هم نمیشه با این وی...پی...ان...کواپ تونستم جوین بشم...: پروتکل v...p..n و اوپن...وی..پی..ان
20gols.in

آخرین ویرایش:
من همه این کارا رو کردم نصفه اومدن بازیکنا، تو چلسی کوآچییچ که روز آخر اومد هست ولی جورجینیو که اول اومد نیست!! میلانم هیگواین هست ولی باکایوکو و لاکسالت و اینا نیستن...

مثلا تو لیگ ایتالیا یوونتوس و اینتر کامل ئه چه اونا که رفتن چه اونا که اومدن ولی میلان و رم و ناپولی ناقص ان...

پارسال خیلی راحت اوکی کردم نمیدونم چرا امسال اینجوری شده، شاید بد نصب شده فک کردم مثل فیفا خودش درست میشه ولی انگار باید کلا بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم:|

دستی انتقال بدی بعضی ها رو

پ ن : منو یادته آدامس؟ مترو- پولیس- عمام خومینی:دی

فیدبک ها و نظرات طرفداران بازی درباره مشکلات هوش مصنوعی بازی که دیوانه وار زیاد بود و من یکی خودم اینا رو دیوانه کردم امسال :)) و چه برسه به بقیه طرفداران و خلاصه توییتر امسال دیدنی بود از این بابت :D و کلی انتقاد از اعضای سازنده بازی و تیم مدیای PES شده بود آخر سر خبر رسمی منتشر شده که با آپدیت رسمی اواخر اکتبر مشکلات هوش مصنوعی رو میخوان حل کنن و حالا ببینیم که واقعا درست میشه یا نه :-??x_x ولی این موج انتقاد ها از هوش مصنوعی عجیب و غریب زیاد بود و خلاصه ببینیم چی میشه و امیدوارم حداقل این مشکلات پایه ای برطرف بشه :

1 - شوت نزدن سی پی یو از بیرون محوطه جریمه
2 - روی خط موندن دروازه بان هنگام تک به تک با بازیکن حریف ( دروازه بان مثلا پاس عمقی اینا داده بشه از دروازه بیرون میاد و مشکلی نداره از این بایت ولی مثلا توپ دست بازیکن باشه و با دروازه بان تک به تک بشین همین طور مثل چوب خشک تو دروازه میمونه و بیرون نمیاد )
3 - سانتر های کوتاه بیش از حد از کناره های زمین به سمت دروازه
4 - کم دریبل کردن سی پی یو که بسیار کم اقدام به دریبل میزنه و همش پاس میده و پاس میده و .....

Capture25551.PNG Capture525155.PNG

آخرین ویرایش:
فیدبک ها و نظرات طرفداران بازی درباره مشکلات هوش مصنوعی بازی که دیوانه وار زیاد بود و من یکی خودم اینا رو دیوانه کردم امسال :)) و چه برسه به بقیه طرفداران و خلاصه توییتر امسال دیدنی بود از ای بابت :D و کلی انتقاد از اعضای سازنده بازی و تیم مدیای PES شده بود آخر سر خبر رسمی منتشر شده که با آپدیت رسمی اواخر اکتبر مشکلات هوش مصنوعی رو میخوان حل کنن و حالا ببینیم که واقعا درست میشه یا نه :-??x_x ولی این موج انتقاد ها از هوش مصنوعی عجیب و غریب زیاد بود و خلاصه ببینیم چی میشه و امیدوارم حداقل این مشکلات پایه ای برطرف بشه :

1 - شوت نزدن سی پی یو از بیرون محوطه جریمه
2 - روی خط موندن دروازه بان هنگام تک به تک با بازیکن حریف ( دروازه بان مثلا پاس عمقی اینا داده بشه از دروازه بیرون میاد و مشکلی نداره از این بایت ولی مثلا توپ دست بازیکن باشه و با دروازه بان تک به تک بشین همین طور مثل چوب خشک تو دروازه میمونه و بیرون نمیاد )
3 - سانتر های کوتاه بیش از حد از کناره های زمین به سمت دروازه
4 - کم دریبل کردن سی پی یو که بسیار کم اقدام به دریبل میزنه و همش پاس میده و پاس میده و .....

View attachment 94020 View attachment 94021
یعنی اگه این مشکلات رو بعلاوه مشکل یکنواخت بازی کردن سی پی یو رو حل کنن بهترین گیم پلی ای که تا الان اومده رو شاهد خواهیم بود
واقعا حیف این فیزیک و انمیشن هاست که قربانی هوش مصنوعی ضعیف بشه

• Like
Reactions: Romell
یعنی اگه این مشکلات رو بعلاوه مشکل یکنواخت بازی کردن سی پی یو رو حل کنن بهترین گیم پلی ای که تا الان اومده رو شاهد خواهیم بود
واقعا حیف این فیزیک و انمیشن هاست که قربانی هوش مصنوعی ضعیف بشه
دقیقا این مشکلات هوش مصنوعی رو درست کنن گیم پلی یوزر با سی پی یو هم عالی میشه و بازی رو صد در صد میخرم ! فقط منتطر میمونم تا اواخر اکتبر و ببینم درست میکنن این مشکل رو یا نه !

تو توییتر که کلی ویدئو از صحنه های بازی یوزر با یوزر میذارن و به شدت عالی کار شده و کم ترین ایراد ها رو گرفتن به گیم پلی یوزر با یوزر . بازی یوزر با سی پی یو هم توپ دست شما هستش بازی عالیه ! سی پی یو تو کار دفاعی منطقی بازی میکنه و مشکل خاصی نداره . ولی وقتی توپ دستشه و به خصوص نزدیک دروازه ما واقعا سبک بازیش رو اعصابه و مشکلاتی داره که امیدوارم برطرفش کنن .

ریشه بازی ، بنیان بازی عالیه ! فیزیک توپ ، فیزیک کلی بازی و گیم پلی بصری و انیمیشن های عالی و .... تو سطح بسیار بالایی هستن .

مشکلات بازی رو مثل مسترلیگ و .... که بار ها بهش اشاره کردیم و تکرار مکررات نمیکنیم .

آپدیت بیاد و ببینیم چی میشه . امیدوارم مشکل رو حل کنن چون واقعا کاری براشون نداره و بیشتر شبیه به باگ میمونه تا ایرادی اساسی .

آخرین ویرایش:
بسیار خوب !! دوستان مشکل کوآپ در پلی استیشن فور فقط از طریق وی پی ان دادن بصورت کامل حل میشه !! از طریق تونل زدن حل نمیشه !! تونل یا تیونل زدن کاریه که برای مثال ( پی اس ایکس دانلود هلپر ) یا برنامه های مشابه مثل ( چالرز پراکسی ) انجام میدن !!وی پی ان کامل یا اینترنت بدون فیلتر دادن به پلی استیشن دوتا راه حل داره !! ۱- با کابل ۲- وای فای !! برای کابل یه سخت افزار جداگانه لازمه که گرون قیمته و تنظیم کردنش نیاز به دانش بالایی در زمینه شبکه داره !! برای وای فای رو توضیح میدم شاید بدردتون بخوره
باید یه اینترنت مثل وایرلس یا ای دی اس ال که دارای نَت تایپ یک یا دو هستند رو با کابل بدید به لپتاپ و بعد از طریق نرم افزارهایی مثل ( کانکتیفای هات اسپات ) یا ( ویرچوال روتر ) اقدام به شیر کردن اینترنت بصورت وای فای کنید و با پلی استیشن به وای فای لپتاپتون وصل شید !! نکته اول اینکه اینترنت هایی مثل ایرانسل و همراه اول و رایتل چون نت تایپشون سه هستش بدرد این کار نمیخورن !! نکته دوم اینکه بهترین نرم افزار برای اینکار ( اوپن وی پی ان ) هستش و نرم افزارهایی مثل کریو یا سیسکو یا نکست وی پی ان به درستی روی نرم افزار کانتیفای عمل نمیکنن !! نکته سوم اینکه بعد از اتمام این مراحل احتمالا نت تایپ سه میشه که اشکال نداره میشه بازی کرد !! در اخر هم اینکه سعی کنید آیپی وی پی انی که استفاده میکنید با ریجن دیسک یا بازیتون یکی باشه ، مثلا اگر گیم شما ریجن یک هست و با اکانت ریجن یک خریداری شده از وی پی ان با آیپی آمریکا و اگر دیسک یا اکانت شما ریجن دو هست از وی پی ان با آیپی اروپایی استفاده کنید

تمام اینا رو گفتم برای اون چهار تا تروفی که ممکنه حالا حالاها نشه گرفتشون که با این روش قطعا میشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or