PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
تجربه من نشون داده افرادی که خیلی حرف میزنن زیاد نظر میدن همرو نقل قول میکنن و حرف هیچکس رو قبول نمیکنن چون به نظرشون فقط خودشون میفهمن و بقیه ... دقیقا کم سوادترین افرادن.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen 24
تجربه من نشون داده افرادی که خیلی حرف میزنن زیاد نظر میدن همرو نقل قول میکنن و حرف هیچکس رو قبول نمیکنن چون به نظرشون فقط خودشون میفهمن و بقیه ... دقیقا کم سوادترین افرادن.

اینهمه ما به فیفا نقد کردیم یکبار شد قبول کنی ؟ تعصب جلوت گرفته پا قبول کردیم ضعف های pes رو

چقدر اسپم تو این تاپیک زیاد شده یکی نیس از خود بازی و تغییراتش نسبت به دمو حرف بزنه من خونه دوستم یکم بازی کردم احساس کردم سرعت بازی نسبت به دمو کمتر شده و چنتا انیمیشن جدید اضافه شده بود

اینهمه ما به فیفا نقد کردیم یکبار شد قبول کنی ؟ تعصب جلوت گرفته پا قبول کردیم ضعف های pes رو
بله مصطفی خوب میدونه چقدر به فیفا اعتراض کردم حتی التیمیتو کلا گذاشتم کنار و حدودا ۴ ماه بازی نکردم.
هندیکپو همیشه مسخره کردم ضعفای بازی رو هم همیشه گفتم ولی شاید فنها ندیدن چون فنها فقط نظرات مخالفو میبینن چون من ضعفهای پس رو هم گفتم

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
ممد پارسال فیفا18 اومد نسخه 3 روز زودترو خرید تا بازی کرد اومد نوشت توی تاپیک بازی. بازی بسکتباله رسما

• Like
Reactions: Hodor
شما اطلاعات خوبی در مورد pes و فیفا و nba وتاحدودی موتور های بازیسازی داری وقتی میای در مورد بقیه چیزها و مسائلی که اطلاعات کافی ای ازش نداری نظر میدی ترور شخصیتی برای خودت پیش میاد و به شخصیتت خدشه وارد میشه من بعنوان یه دوست بهت توصیه میکنم در ضمینه هایی که اطلاعات کافی نداری نظر ندی بذار رومل یه کاربر که اطلاعاتش زیاده بمونه شما یه سری کامنتها میدی که معلومه اطلاعات کافی ای ازش نداری

شما تاحالا چندین و چند بار پست دادی جوری که ازانلاین متنفری و حتی غیر مستقیم انلاین بازهارو نوب خطاب کردی تقصیر سازندگان نیست گیمرها بیشتر از انلاین لذت میبرن سازندگان هم میدونن و اون چیزایی گیمرها دوست دارن رو در اختیارشون میذارن اگه گیمرها لذت نبرن خب سازنده ها هم مریض نیستن به این بخش ها اهمیت بدن البته بازم میگم من با لوت باکس مخالفم همینجور با ارکید بودن التیمیت نسبت به بقیه قسمتها در مورد انلاین زدن شما همو خوب میشناسیم از نسل قبل که شما 360 داشتی من کاملا شمارو میشناسم دقیقا میدونم وضع انلاین زدن شمارو.ضمنا وقتی گیمرها مثلا کالاف قبلی که تری ارک ساخته رو بخش کمپینشو خیلی کم بازی میکنن بعد میان توی این کالاف این بخش رو حذف میکنن میبینن پیش فروشهاشون حتی باداشتن رقیبهایی مثه رد دد بیشتر میشه نشون چی میتونه باشه بیایید حقیقت رو قبول کنید درسته شما افلاین دوست داری ولی حقیقت چیز دیگه ای هست این چندمین باره من دارم این مسائل رو توضیح میدم ولی شما گوشت بدهکار نیست

ببین عزیزم بازم حرف اشتباهی میزنی یعنی شما فک میکنی همه بازیهایی که بیس مولتی پلیر دارن لوت باکس دارن الان جی تی ای لوت باکس داره؟بازیهایی که لوت باکس دارن زیاد نیستن اطلاعاتت در این مورد کمه لوت باکس رو هم بردارن بازم اونجور که دوست داری به مد افلاین رسیدگی نمیشه چون تعداد خیلی کمه طرفدارش هستن

من به طور قطع نگفتم که فقط مد انلاین باعث تازه بودن بازی میشه ولی قطعا بخش انلاین و در کنار مدهای خوب 70%باعث تازه بودن بازی میشه درسته گیم پلی هم مهمه منم موافق درجازدن فیفا نیستم شما فک میکنی فیفا بخاطر لایسانس اینقدر میفروشه یا بخاطر پارتی داشتن توی فدراسیون فیفا؟شما که میگی گیم پلی تازه نگه میداره پس چرا pes با داشتن گیم پلی خدا ولی از فروش خیلی عقبه؟

شما وقتی منکر بخش انلاین در تازه بودن بازی هستی این نشان از کمبود اطلاعاتت داره
عده خیلی کمی مثل شما بفکر افلاین و مدهای افلاین هستن که سازنده ها زیاد براشون مهم نیست ضمنا تا حالا چند بار گفتم فیفا غیر مد التیمیت کلی مد انلاین دیگه داره همون التیمیتشم کلی زیر مجموعه داره کونامی توی همون مد ها هم هنوز خیلی کمه من تاحالا چند بار متذکر شدم خواهشا خودت که زبانتم خوبه تحقیق کن دائم نیا بگو مد انلاین کونامی زده شده مثل ea از لحاظ مد انلاین کونامی باید بیشتر به مدهای انلاین اهمیت بده اونم نه داخل مای کلاب یا فقط مای کلاب خالی
بازم میگم اطلاعاتت خیلی کمه در مورد این بخش ها بعله سونی سرورهاش ضعیفه مایکروسافت سرورهاش خیلی قویتره مولتی بازی های سونی سرور اختصاصی نداره و شمارو به یکی از بازیکنها که بهترین کیفیت نت رو داره وصل میکنه همین باعث کلی دیلی و لگ میشه وقتی سرورا اختصاصی باشه پلیر به سرور اختصاصی یا به اصطلاح دی دی کیتد وصل میشه و لگ و دیلی تقریبا صفر میشه مولتی لست اف اس دقیقا همین مولتی ای هست که بخاطر نداشتن سرور اختصاصی به بهترین پلیر وصل میشه سونی کلی توی بخش مولتی پلیر و انلاین بسیار ضعیف هست من از نسل قبل که پی اس 3م هک نبود و انلاین میزدم تا الان میدونم دقیقا این رو بازیهای اختصاصی هم قضیه اش فرق میکنه سونی کلی استودیوی انحصاری داره که براش بازی میسازن وبخاطر اینکه تقریبا دوبرابر مایکروسافت فروخته طبیعیه بازیهاش بیشتر بفروشن

متاسفانه بازم کمبود که من مجبورم دلیل عقب افتادن مایکروسافت رو برات توضیح بدم حتما فیل اسپنسر رو میشناسی قبل فیل دونفر بنام دن متریک و بالمر بودن که رئیس قسمت گیمینگ مایکروسافت در نسل قبل بودن این دوشخص تونستن موفقیتهای خوبی در نسل قبل بدست بیارن و نسل قبل نقشه کنسول این نسلشون رو کشیدن اونا فک میکردن کنسول باید کنسول خانواده باشه برای همین کنسول رو ضعیف ساختن بجاش کینکت اجباری روش گذاشتن که باکنسول باهم بود و باعث شد قیمت در روز اول 500 دلار باشه این یعنی کنسولشون ضعیف تر بود ولی گرونتر از پی اس 4 بالمر و دن متریک همچنین drm 24 ساعته گذاشتن یعنی شما 24 ساعت یکبار کنسول رو به نت وصل نکنی کنسول روشن نمیشه همچنین کینکت اجباری گذاشتن که کنسول بدون کینکت اصلا روشن نمیشد و مورد اخر و از همه مهمتر بازیهای دست دوم رو بلاک کرده بودن توی e2013 که من داشتم انلاین میدیدم کنفرانس مایکروسافت دقیقا قبل کنفرانس سونی بود سونی هم از همین کارهای مایکروسافت نهایت استفاده رو برد توی کنفرانس گفتن ما drm نداریم کنسولمون قویتره بازیهای دست دوم رو بلاک نمیکنیم کینکت هم نداریم که اجباری باشه لانچ (بازیهایی که روز اول برای کنسول امدند)مایکروسافت خیلی بهتر از سونی بود ولی بخاطر این حرفها و کنسول ضعیف از همون اول قافله رو بد باخت و تا الانم نتونست قد راست کنه مسئله بعدی اینه که ip هاشونم تکراری شدن و نیاز داشتن که چند استودیوی انحصاری اضافه کنن که این کارو همین چند ماه انجام دادن شما خودت نسل قبل 360 داشتی کنسول بد و بازیهای انحصاری بدی نداشت همچنین مایکروسافت اهمیت خوبی به انلاین داره چون سرورهای خوبی داره ولی استودیو هاش از سونی کمترن در عوض سونی استودیوهای بیشتری داره ولی سرورهای اختصاصی خیلی کمی داره اینکه شما بیای کل پیروزی سونی رو به انلاین ربط بدی اشتباهه ضمنا اگه سونی هم DRM داشت الان وضع ما این نبود چند وقت پیشها دیدم در مورد هک کنسول PS4 توی تاپیکش سوال کردی والا این بازی PES بازی ای هست که به شدت به اپدیت و پچ نیازمنده شما نتونی انلاین بشی پچ و اپدیت هم نمیتونی بکنی مثه 360 نیست هم هک کنی هم انلاین بزنی اوایل نسل نه اکانت هکی بود نه هکی قیمت بازیهای PS4 خیلی سریع کم میشد و بازیهای کار کرده هم رو خیلی سریع میخریدند اما ضعف سونی در بخش امنیت اکانتها وهک شدن کنسولش باعث شده که توی ایران فروش و تعویض دیسک نابود بشه اگر DRM هم بود کار به اینجا نمیکشید شما که اینقدر عاشق افلاین هستی قطعا خیلی بهتر و بیشتر بازیهای افلاین رو تجربه میکردی

شما فک کنم توهم توطئه داری من دارم به شما میگم خیلیا بخش افلاین بازی ای رو تجربه نمیکنن الان ولف اشتاین 2 و ایول ویتین 2 فروششون خیلی کم بوده تاچند ماه پیش حتی کمتر از یه میلیون اینم لابد تقصیر سازنده ها هست؟در صورتی اینکه متای خیلی خوبی کسب کردن باز شما به توطئه متهم میکنی و عوض شدن سلیقه گیمرها رو نمیخوای قبول کنی
خب نمیشه منکر فروش بازیهای افلاین عالی شد سونی رو بخوایم فاکتور بگیریم ایا هر استودیویی میتونه همچین خرجی کنه مثل راک استار میتونه همچین زمانی صرف یه بازی کنه شما میدونی رد دد از سال 2010 دارن میسازنش یا سایپر پانک از بعد ویچر ساختنش استارت خورده بعد میدونی چه بودجه عظیمی از لهستان باری بازیشون گرفتن ایا همه استودیوها و کمپانی ها میتونن همچین خرج و وقتی رو صرف کنن الان راک استار 5سال بازی نداده کی تاحالا راک استار 5 سال بازی نداده؟نکنه اونا هم دستشون توی قمار و لوت باکسه؟شما نمیخوای سلقیه گیمر ها رو قبول کنی هی حرف خودتو میزنی راک استار کلی دی ال سی افلاین قرار بود برای جی تی ای بسازه کنسل کرده برای چی"؟یعنی تنها راه درامد کمپانی ها از انلاین لوت باکسن؟همه هم لوت باکس دارن؟بخش افلاین صنعت گیم رو تازه نگه داشته؟شما متاسفانه اصلا توباغ نیستی قبول هم نمیخوای کنی شما مطمئن باش نسل نهم بیشتر کشیده میشن به بخش انلاین ضمنا مایکروسافت هم از اشتباهاتش درس گرفته سونی دیگه همینجور نمیتونه روی افلاین مانور بده و بفروشه

:D میخوره با کله زمین ؟من به شما میگم سرور درست حسابی نداره مثه کپکام عوضش استودیو درست حسابی داره مجبوره اینجوری پیش بره شما نسل نهم ببین باز اینکارها جواب میده یا نه باز مایکروسافت نشسته نگاه میکنه یا نه؟سونی بخواد همینجور بیخیال انلاین نداشتن بازیهاش کنه نسل بعد ممکنه شکست بخوره

عزیزم من دفعه چندمه که دارم توضیح میدم فک کنم کافی باشه توضیحاتم درسته شما افلاین دوست داری منم سنم کم نیست ولی سلیقه گیمرها عوض شده الان نسبت به نسل قبل چقدر بازیهای افلاین کم شده برای چی؟مافیا؟برای چی راک استار الان 5 سال بازی نداده؟برای چی کلی دی اس سی افلاین کنسل کرده؟
خب من اطلاعتم کمه و شما بیشتر تو موارد آنلاین و ... !!؟؟؟ و یا مساوی و یا ؟ این رو کسایی که میخونن نظر میدن و تصمیم میگیرن و داریم نظرمون رو میگیم . منم بازی کردم و گیمر هستم و از 7 سالگی دارم گیم بازی میکنم و 35 سالمه الان و دارم نظر رو درباره آنلاین و آفلاین میدم و تمامی خبر های این نسل ها رو دارم و باهاش بزرگ شدم مثل شما و خیلی دوستان دیگه و چیزی رو که دارم میبینم نظر میدم . حالا شاید غلط باشه و درست ! این رو بقیه قضاوت میکنن . دارم مثلا اطلاعات اشتباه درباره یه موتور گرافیکی و تاریخ تولد کسی نمیدم که !!! صحبت سر تجزیه تحلیل یه موضوعی هستش ! صحبت سر 2+2 نیست که حتما باید بگیم مساوی میشه با 4 و صحبت سر تجزیه تحلیل یه موضوعی هستش و یه سری موافق داره و یه سری مخالف ! . شما هم داری یه طوری صحبت میکنی که انگاری نسل کنونی ثابت شده که آنلاین مهم تره !!! ( نبست که نسل بسیار خوبی هم بود !!!! :| ) و من میگم نیست ! شما دلایل خودت رو داری و من دلایل خودم رو . هزار بار دیگه هم میگم نیست و شماهم هزار بار دیگه هم میگی هست !!!

آنلاین مهم تر نیست ! ( در آمد زا هستش و تاثیرات مثبت خودش رو داره چون برای این که پول وارد صنعت گیم میکنه ولی توجه بیش از حد بهش هم باعث اثرات مخرب خودش هم میشه یکی از اثرات مخربش همین فیفا که توجه بیش از اندازش باعث شده که اصلا هیچ بازسازی اساسی تو گیم پلی بازیش ایجاد نکنه و .... ) تاثیری تو پیشرفت صنعت گیم نداره ! هر بازی اومده صنعت گیم رو تکون داده بازی آفلاین داستانی محور بوده ! هر بازی ای !! دوست داری بازم نام میبرم . بازی آنلاین مساوی هستش با فان و در آمد زایی و در کنار هم بودن و خیلی هم خوب .
و اون نوب و اینا رو هم پایین تر توضیح میدم و خیلی راحت فکر میکنین منظور من کسی که آنلاین بازی میکنه خب نوب هستش دقیقا اشتباهه انقدر راحت دربارش صحبت کنیم !! پس منم آنلاین باز میکنم PES و TLOU و بتلفیلد رو پس منم نوبم !!!!!

درباره مایکرو و سیاست هاش والا اطلاعاتم کافیه ( ماتریک اینا ریدن و آب هم قطع بود و میخواستن کنسول رو کنسولی تمام آنلاین کنن و خانوادگی و آخرش هم شکست خوردن و همون سیاست های آنلاین محور تمامشون بود که استدیو هاش هنوزه که هنوزه نتونسته بازی داستانی خفن بسازه و تازه از خواب بیدار شدن و قصد دارن بازی های AAA بسازن مثل این که ) خلاصه میکنم مایکرو میخواست بره طرف آنلاین و این نسل رو میخواست تمام آنلاین کنه که سونی با سیاست های آفلاین محور داستانیش قشنگ زد تو پر مایکرو ! فقدان نبود بازی های AAA بزرگ که ضربه بدی به مایکرو زد . و سیاست های سونی و مایکرو نمونه بارز این رو داره نشون میده زیاده روی تو هر کرای باعث میشه با کله بخوره آدم زمین . هر کمپانی به غیر مایکرو بود این نسل ول میکرد صنعت گیم رو ولی مایکرو هستش و پول عظیمی که داره . سونی یه تعادلی تو بخش بازی های آفلاینش و همین طور رسیدگی به آنلاینش داشت و نتیجش رو هم دید .فکتی هست که وجود داره ! مایکرو دو بازی آنلاین بزرگ داشت و قرار بر آنلاین بود و محبوبیت بیشتر الان همه رفته بودن سمت مایکرو ! ولی بخش عظیمی از گیمر ها میرن به خاطر بازی مثل GOW پلی استیشن 4 میخرن و نسل قبل هم سه سال آخر نسل رو پلی استیشن 3 رو خریدم بودم اگه یادت باشه همون طور که میگی خوب من رو میشناسی !!!!

شمات میگی حقیقت چیزی رو عوض نمیکنه و منم میگم حقیقت چیزی رو بازم عوض نمیکنه ! فاز فکریمون کاملا با هم فرق داره ! ما حتی به اویل 2 هم رحم نکردی و میگفتی اون بازی هم باید آنلان داشته باشه ! ( همون اویل 2 ریمیک هم پیش فروشش ترکونده !!! ) و خب مشخصه دیگه علاقه بیشتری به آنلاین داری و ...

و ولفنشتاین 2 و اویل ویتین 2 ؟ اینا با توجه به خرجی که روشون شده فروش خوبی کردن و فکر میکنین هر بازی باید تو فروش نجومی بترکونه که فروش بکنه بازی ؟ سازنده دیوانست نسخه 2 اینا رو بسازه ؟!! فروش خوبی نکنه و بعدش بازم بره نسخه 2 رو بسازه ؟! مغزش تاب داره !؟ نه نداره عزیز با توجه به خرجی که کرده بازی فروش خوب خودش رو هم داره و تو بلند مدت فروش بهتری هم میکنه . نسخه سه ولفنشتاین رو هم در حال توسعه هستش و هیچ کمپانی ای دیوانه نیست که بازی فروش نکنه و بعدش بازم همون بازی رو بسازه !

و یکی پست گذاشته و میگه من گفتنم سونی بره طرف مولتی نابود میشه !!!!!!!! بازم برای خودشون از طرف خودشون صحبت کردن و !! ..... میگم سونی الویت بازی هاش رو ببره طرف آنلاین و بازی های داستانی خودش رو کم کنه و این صحبت ها بله نابود میشه جلوی مایکروسافت ولی همین سیاست های آفلاین محور در کناری بخش آنلاین رو داشته باشه براش کافیه و کاملا هم جواب داده ! چیزی که حواب داده و همه دیدن ! و کتمان چنین چیز هایی دفیفا شوکه کنندست و و در ضمن سونی کنسولش فروش کرده به خاطر همین بازی های آفلاین محور خفنش بوده و کنسولش همین طوری برای خودش فروش نکرده که !! دلایلی داشته و به همین خاطر هم فروش عالی کرده کنسولش مثل کنسول قویش اول نسل و همین طور بازی های انحصاریش و ....

راکستار هم بله تاثیرات خودش رو گذاشته بخش آنلاین رو راکستار ولی در کنارش بازم داره یه بازی بیرون میده بنام RDR 2 که بخش داستانی دیوانه واری داره و بعدش هم میخواد صد در صد بخش آنلاینش رو هم راه بندازه و ازش بازم پول در بیاره و به این چی میگن ؟؟؟؟!!!!! دقیقا همونی که من میگم !! یعنی تعادل بین بخش آفلاین و آنلاین ! یعنی چیزی که هر دو در کنار هم باید باشن ! اولویت باید رو یه سری بازی ها اول آفلاین باشه و بعدش در کنارش آنلاین و یه سری بازی ها هم که اصلا آنلاین خالصن و یه سری هم آفلاین خالص ولی این دو بازی فوتبالی از اون دسته بازی هایی باید باشن که هر دو رو در کتار هم داشته باشن چون اینم باری بار هزارم ! نه داستانی داره بازیشون و نه گرفتاری خاصی سر لول دیزاین و ..... !!! دو تا مد عالی و بقیه هم مد های فرعی ! چیزی که فیفا و NBA 2K تو بخش مد ها ترکوندن و کونامی تر زده !!

شما همه چیز رو به فروش نسبت میدی ؟؟!! فروش و فروش فروش !!! .... کال هم نجومی فروش میکنه ولی آیا بازی هستش که مثلا صنعت گیم رو تحت تاثبر خودش الانه قرار میده ! نه یه بازی هستش که فروش خودش رو داره و کمپانیش پوله رو پارو میکه ولی اعتباری به صنعت گیم دیگه نمیده ! بازی GOW هم فروشش به 9 میلیون رسیده و مثلا بازی دیوید کیج ! الان همین بازی فروش خاص و مشتری خاص خودش رو داره و قرار نیست که همه بازی های فروششون نحومی باشه !

گیمر های آنلاین باز !؟ و نوب ؟ شما همینم به صورت کلی میبینی ! الان گیمر آفلاین بازی که تو فیفا با اسلایدر های شبیه ساز بازی میکنه عشق شبیه ساز تره یا گیمر 24 ساعته التیمیت که توش اسلایدر های بازی دقت پاس و شوت و .... بیشتره و سرعت بازی هم تا حدودی بیشتر ! کدومشون عشق شبیه سازه !؟؟

تشریف ببر تو این سایت ! 634 صحفه جلو رفته و درباره اسلایدر صحبت شده !!!!! مدیریتش دست مت هستش که هم فیفا بازی میکنه و هم PES و تو این یکی دو سال اخیر بعد از اوج گرفتن گیم پلی PES دوباره PES هم بازی میکنه و صد البته عشق شبیه ساز و این چیزا هستش و فیفا هم بازی میکنه به خصوص این که اسلایدر تو فیفا هست و براش خیلی مهمه و برای خیلی ها مهمه .....

FIFA 18 OS Community Sliders - Operation Sports Forums

اینا الان بخش کوچکی از جامعه گیمر ها هستن دیگه ؟ نه ؟!!

و نقد های منتقدین ! اینا که منتقدین صنعت گیمن ! اطلاعات من رو میگی کافی نیست خب تشریف ببر نقد ها رو بخون ! اینا هم دارن اشتباه میکنن !!!؟؟ مشکل PES مد های آفلاینشه ! آفلاین !!! چیزی که فیفا توش بخش داستانی هم داد ! کریرش رو هر سال بهبود های خوبی توش میده و ریشه کریرش هم که از مدت ها قبل عالی بود ! و بعد فیفا اینا رو از همون نسل قبل درست کرد و بعد گیمر ها رو جذب خودش کرد با گیم پلی عالی نسل هفتمش و بعد گیمر ها وقتی جذبش شدن اون وقت با سیاست های مرحله بعدی آنلاینش کلک کار رو کند و از بخش آنلاین پول هم در آورد و نوش جونش ! یعنی بازی که خودت شما !!! تاکید میکنم خود شما هم بازیش کردی بهش رحم نکردی و سیاست های فیفا رو هم ندیدی ! یعنی قشنگ کتمان موضوع داری میکنی ! من دارم برات از هر بازی و هر کمپانی مثال میارم ! و گیمر آنلاین و نوب ! الان مثلا بازی رینبویی که بازی ای آنلاین محوره و توش حرفه ای هستن من الان برم این بازی رو انچام بدم نوب هستم و نه کسی که مدت ها هست داره بازیش میکنه . بازی مثل رینبو که دیگه شبیه ساز نیاز نداره مثلا شما شلیک بخوای بکنی و باید وزش باد و این چیزا رو در نظر بگیری و کسی هم ازش چیزی نمیخواد و یه سری اصول اولیه رعایت بشه کافیه !

من صحبت های گری کلارک رو گذاشتم که شخص بسیار معروفیه ! بازم میخوای صحبت ای منتقدین دیگه رو بذارم ! و متای بازی ها ! شما میبینی که منتقدین به بازی های داستانی چقدر حساس هستن و چقدر هم براشون مهمه . اینا فقط صحبت های من نیست . نقد ها و متا ها خودش گویای همه چیز هستش .

همون بازی فوتبالش هم ما که عشق شبیه سازیم بخوان سازندگان شبیه ساز کامل درش بیارن که باید 90 دقیقه بازیش کنیم و که حوصله داره ولی مثلا همین بازی ها رو ما مثلا PES من آفلاینش رو 20 دقیقه بازی میکنم هر نیمه ای رو همین طور همین فیفای آفلاین با اسلایدر هم بری ببینیو پست ها رو بخونی هر چی درصد خطای اسلایدر ها رو بالاتر ببری باید زمان بازی رو هم بیشترش کنی و ....

کلمه نوب و این چیزا رو بذارین کنار و من یه بار نگفتم نوب و اگه صحبتی هم کردم که اونایی که فیفا باز آنلاین تمامن ( من خودم بازی آنلاین میکنم و بار هزارم ! من خودم بازی آنلاین بازی میکنم ولی تمام وقتم رو نه و بیشتر وقتم سر کریر و مستر میگذره ) خب بازی فان تر رو دوست دارن ! و فقط میخوان ببرن ! حتی بازیشون هم خیلی ها هستن که میتونه عالی باشه و اصلا غول ! ولی عشق شبیه ساز نیستن ! شما گیمر عشق شبیه ساز رو اشتباه گرفتی و فکر میکنین صحبت از شبیه ساز میشه یعنی این که حرفه ای ترن و ....

هر چند اسلایدر ها رو دست کاری میکنی خب بازی سخت تر میشه و بازی آدم رو تو یه سری موارد بهتر میکنه ولی اون گیمر آنلاین باز هم دلیل نمیشه نوب باشه اون تو حیطه گیمری خودش حرفه ای هستش ولی سبک آنلاین به طرف آرکد بیشتر سوق داده شده و اسلایدر ها تو آنلاین دقت همه چیز کمی بیشتره ! الان دیگه توضیح این مورد رو دادم ؟ این موضوع دشمنی با آنلاین و نوب و اینا مشخص شد منظور من این نیست ! انقدر حرف تو دهن من نندازین ! این همه توضیح میدم ولی بازم پست بعدی همون چیزی که خودتون دوست دارین مینویسین !

Pro Evolution Soccer

و درباره توهم توطئه !! آره خب من توهم توطئه دارم مثل فسخ قرار داد دورتمند با کونامی و دورتمند همین طوری برای خودش فسخ کرد قرار داد رو و EA اصلا پشت پرده دخالتی نداشت :| ( و داستان معروف خرید کل فوتبال آمریکایی که کاری کردن دیگه 2K Sport اون بازی رو نسازه ) و همین داستان متا رو که مقالش رو چند سال پیش تو بازیسنتر گذاشته بودن خونده بودی که ؟! چقدر کثافت کاری پشت پرده بود که خیلی ها خبر نداشتن و گندش در اومده بود . پول زیاد وارد هر بخش بشه به هرحال فساد و مافیا و این چیزا هم توش هست ! وصنعت گیم از این قاعده مستثنی نیست .

پاینده باشی ( داریم صحبت میکنیم ! صحبت ! حمله ای به شخصیت نه شما و نه کسی دیگه ای نیست ! فاز فکریمون با هم فرق داره تو این موارد و بازم دارم میگم حمله به شخصیت و توهین و ... !!! در کار نیست ! و فقط داریم صحبت میکنیم ! همین ! )

و در آخر اگه اینم فکر میکنین بازی شبیه ساز و بخش آفلاین مرده یه سری به نسخه NBA 2K 19 بزنید ! خیلی چیزا دستتون میاد . هر چند تو صفحات قبل یه توضیجاتی داده بودم .

آخرین ویرایش:
دوستان از همگی پوزش بابت پست اسپمم ( البته یه جاهاییش به بحث درباره آفلاین و آنلاین به PES و فیفا ربط مستقیم داشت ) و شرمنده و اون پستم در اون رابطه ها آخرین پستم بود و برمیگردیم به اخبار و حواشی .... مربوط به PES
باز هم پوزش از همگی .​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RONIIN and Siamak61
آقا چرا الکی جوسازی میکنید!؟ ما نه منکر بخش آنلاینیم و نه نظرمونو میخوایم تحمیل کنیم به کسی...
من تنها در زمینه لوت باکس مخالفتم رو گفتم و این لوت باکس به تنهایی چیزی هست که به ضرر مصرف کننده هست... دیگه همه خبر داریم اون فاجعه استاروارز بتلفرانت 2 رو سر همین لوت باکس...
این سیستم هیچ دفاعی نمیشه ازش کرد چون تنها به ضرر مصرف کنندست حالا این وسط یه سری از باباشون پول تو جیبی میگیرن خیلی هم ازش لذت میبرن و مهم نیست براشون محتوای بازی در بخشهای اصلی کم میشه به لطف این سیستم مسخره

من خودمو میگم هیچ مخالفتی با بخش آنلاین بازیها ندارم و خب لذت کافی هم میبرم ازش... شاید خیلیها ندونن ولی دوستانی که توی گروه تلگرام با هم صحبت میکنیم کاملن با خبرن که من بیشتر از PES دارم چندین ماهه که بخش مولتی پلیر Battlefield 1 رو بازی میکنم و در اون بازی میتونم بگم جز حرفه ای ها هستم... اولین کاری هم که بعد از خرید اون بازی کردم بخش داستانی رو بازی کردم و بعد که تموم شد رفتم سراغ بخش مولتی پلیرش ... یکی از بازیهای شوتری هست که میشه گفت لوت باکس اونچنان در پیشرفت شما تاثیر نمیزاره و تنها مختص به اسکینهای تفنگها و وسایل نقلیه میشه که شاید یکی از دلایلی که ازش لذت کافی هم میبرم همین موضوع باشه...

البته همین بتلفیلد هم پرمیوم یوزرها از مپهای بیشتری بهره مند هستن که خب سر همین قانون ممنوع شدن لوت باکس و این چیزها ناشر بازی اومد اعلام کرد در نسخه V خبری از پرمیوم یوزر نیست...

اشتباه برداشت نشه اینکه با پرداختن کونامی به مای کلاب مخالفت میشه دلیل بر این نیست که با بخش آنلاین مشکل داریم بلکه اعتراض اصلی به اینه که مدهای دیگه به کل رها شده و یا داره لاک پشتی پیشرفت میکنه و ذره ذره و این پرداختن به مای کلاب اگر در صورتی باشه که مدهای جدید برای بخش آفلاین طراحی شده باشه و یا همین مدهای ML و BAL هم متحول شده باشن اون موقع بحثی نیست... خود من از 2017 دارم مای کلاب رو دنبال میکنم و تیم نسبتن خوبی هم هر سال جمع میکنم توش ولی اینکه بقیه بخشها قربانی این مد بشن مسخرست... حالا هی بیاید بگید دنیا به مسیری دیگه رفته و این حرفها... مهم اینه الان منتقدین سایتها همه از سنو و سال و نسل من هستن و به بخش آفلاین بیشتر بها میدن به قول دوستی توی مای کلاب نمیشه یک لیگ و مدیریتش رو شبیه سازی کرد و برای کسی که عاشق این کاره باید یه مسترلیگ عالی طراحی بشه و نه مای کلاب...

ماشالله این اقا امین انقدر مطالبس طولانیه که خودش یک مقاله اس خوندنش کاربر با سواد و خوبیه حرف درستی هم میزنه درباره pes الان بیینید چه امکاناتی Nba2k اضافه کرده که دقیقا عکسش برای Ea اونور اتفاق افتاده یعنی دارن تو Nba دست و پا میزنن با زور که باسن فقط تو ساخت بازی بسکتبال ولی انقدر فاصله زیاده اندازه یک نسل فاصله دارن تازه با اینکه چند سال کنار کشیدن و لایسنس هم اونجا اصلا حرفی دربارش نیست

خب من اطلاعتم کمه و شما بیشتر تو موارد آنلاین و ... !!؟؟؟ و یا مساوی و یا ؟ این رو کسایی که میخونن نظر میدن و تصمیم میگیرن و داریم نظرمون رو میگیم . منم بازی کردم و گیمر هستم و از 7 سالگی دارم گیم بازی میکنم و 35 سالمه الان و دارم نظر رو درباره آنلاین و آفلاین میدم و تمامی خبر های این نسل ها رو دارم و باهاش بزرگ شدم مثل شما و خیلی دوستان دیگه و چیزی رو که دارم میبینم نظر میدم . حالا شاید غلط باشه و درست ! این رو بقیه قضاوت میکنن . دارم مثلا اطلاعات اشتباه درباره یه موتور گرافیکی و تاریخ تولد کسی نمیدم که !!! صحبت سر تجزیه تحلیل یه موضوعی هستش ! صحبت سر 2+2 نیست که حتما باید بگیم مساوی میشه با 4 و صحبت سر تجزیه تحلیل یه موضوعی هستش و یه سری موافق داره و یه سری مخالف ! . شما هم داری یه طوری صحبت میکنی که انگاری نسل کنونی ثابت شده که آنلاین مهم تره !!! ( نبست که نسل بسیار خوبی هم بود !!!! :| ) و من میگم نیست ! شما دلایل خودت رو داری و من دلایل خودم رو . هزار بار دیگه هم میگم نیست و شماهم هزار بار دیگه هم میگی هست !!!

آنلاین مهم تر نیست ! ( در آمد زا هستش و تاثیرات مثبت خودش رو داره چون برای این که پول وارد صنعت گیم میکنه ولی توجه بیش از حد بهش هم باعث اثرات مخرب خودش هم میشه یکی از اثرات مخربش همین فیفا که توجه بیش از اندازش باعث شده که اصلا هیچ بازسازی اساسی تو گیم پلی بازیش ایجاد نکنه و .... ) تاثیری تو پیشرفت صنعت گیم نداره ! هر بازی اومده صنعت گیم رو تکون داده بازی آفلاین داستانی محور بوده ! هر بازی ای !! دوست داری بازم نام میبرم . بازی آنلاین مساوی هستش با فان و در آمد زایی و در کنار هم بودن و خیلی هم خوب .
و اون نوب و اینا رو هم پایین تر توضیح میدم و خیلی راحت فکر میکنین منظور من کسی که آنلاین بازی میکنه خب نوب هستش دقیقا اشتباهه انقدر راحت دربارش صحبت کنیم !! پس منم آنلاین باز میکنم PES و TLOU و بتلفیلد رو پس منم نوبم !!!!!

درباره مایکرو و سیاست هاش والا اطلاعاتم کافیه ( ماتریک اینا ریدن و آب هم قطع بود و میخواستن کنسول رو کنسولی تمام آنلاین کنن و خانوادگی و آخرش هم شکست خوردن و همون سیاست های آنلاین محور تمامشون بود که استدیو هاش هنوزه که هنوزه نتونسته بازی داستانی خفن بسازه و تازه از خواب بیدار شدن و قصد دارن بازی های AAA بسازن مثل این که ) خلاصه میکنم مایکرو میخواست بره طرف آنلاین و این نسل رو میخواست تمام آنلاین کنه که سونی با سیاست های آفلاین محور داستانیش قشنگ زد تو پر مایکرو ! فقدان نبود بازی های AAA بزرگ که ضربه بدی به مایکرو زد . و سیاست های سونی و مایکرو نمونه بارز این رو داره نشون میده زیاده روی تو هر کرای باعث میشه با کله بخوره آدم زمین . هر کمپانی به غیر مایکرو بود این نسل ول میکرد صنعت گیم رو ولی مایکرو هستش و پول عظیمی که داره . سونی یه تعادلی تو بخش بازی های آفلاینش و همین طور رسیدگی به آنلاینش داشت و نتیجش رو هم دید .فکتی هست که وجود داره ! مایکرو دو بازی آنلاین بزرگ داشت و قرار بر آنلاین بود و محبوبیت بیشتر الان همه رفته بودن سمت مایکرو ! ولی بخش عظیمی از گیمر ها میرن به خاطر بازی مثل GOW پلی استیشن 4 میخرن و نسل قبل هم سه سال آخر نسل رو پلی استیشن 3 رو خریدم بودم اگه یادت باشه همون طور که میگی خوب من رو میشناسی !!!!

شمات میگی حقیقت چیزی رو عوض نمیکنه و منم میگم حقیقت چیزی رو بازم عوض نمیکنه ! فاز فکریمون کاملا با هم فرق داره ! ما حتی به اویل 2 هم رحم نکردی و میگفتی اون بازی هم باید آنلان داشته باشه ! ( همون اویل 2 ریمیک هم پیش فروشش ترکونده !!! ) و خب مشخصه دیگه علاقه بیشتری به آنلاین داری و ...

و ولفنشتاین 2 و اویل ویتین 2 ؟ اینا با توجه به خرجی که روشون شده فروش خوبی کردن و فکر میکنین هر بازی باید تو فروش نجومی بترکونه که فروش بکنه بازی ؟ سازنده دیوانست نسخه 2 اینا رو بسازه ؟!! فروش خوبی نکنه و بعدش بازم بره نسخه 2 رو بسازه ؟! مغزش تاب داره !؟ نه نداره عزیز با توجه به خرجی که کرده بازی فروش خوب خودش رو هم داره و تو بلند مدت فروش بهتری هم میکنه . نسخه سه ولفنشتاین رو هم در حال توسعه هستش و هیچ کمپانی ای دیوانه نیست که بازی فروش نکنه و بعدش بازم همون بازی رو بسازه !

و یکی پست گذاشته و میگه من گفتنم سونی بره طرف مولتی نابود میشه !!!!!!!! بازم برای خودشون از طرف خودشون صحبت کردن و !! ..... میگم سونی الویت بازی هاش رو ببره طرف آنلاین و بازی های داستانی خودش رو کم کنه و این صحبت ها بله نابود میشه جلوی مایکروسافت ولی همین سیاست های آفلاین محور در کناری بخش آنلاین رو داشته باشه براش کافیه و کاملا هم جواب داده ! چیزی که حواب داده و همه دیدن ! و کتمان چنین چیز هایی دفیفا شوکه کنندست و و در ضمن سونی کنسولش فروش کرده به خاطر همین بازی های آفلاین محور خفنش بوده و کنسولش همین طوری برای خودش فروش نکرده که !! دلایلی داشته و به همین خاطر هم فروش عالی کرده کنسولش مثل کنسول قویش اول نسل و همین طور بازی های انحصاریش و ....

راکستار هم بله تاثیرات خودش رو گذاشته بخش آنلاین رو راکستار ولی در کنارش بازم داره یه بازی بیرون میده بنام RDR 2 که بخش داستانی دیوانه واری داره و بعدش هم میخواد صد در صد بخش آنلاینش رو هم راه بندازه و ازش بازم پول در بیاره و به این چی میگن ؟؟؟؟!!!!! دقیقا همونی که من میگم !! یعنی تعادل بین بخش آفلاین و آنلاین ! یعنی چیزی که هر دو در کنار هم باید باشن ! اولویت باید رو یه سری بازی ها اول آفلاین باشه و بعدش در کنارش آنلاین و یه سری بازی ها هم که اصلا آنلاین خالصن و یه سری هم آفلاین خالص ولی این دو بازی فوتبالی از اون دسته بازی هایی باید باشن که هر دو رو در کتار هم داشته باشن چون اینم باری بار هزارم ! نه داستانی داره بازیشون و نه گرفتاری خاصی سر لول دیزاین و ..... !!! دو تا مد عالی و بقیه هم مد های فرعی ! چیزی که فیفا و NBA 2K تو بخش مد ها ترکوندن و کونامی تر زده !!

شما همه چیز رو به فروش نسبت میدی ؟؟!! فروش و فروش فروش !!! .... کال هم نجومی فروش میکنه ولی آیا بازی هستش که مثلا صنعت گیم رو تحت تاثبر خودش الانه قرار میده ! نه یه بازی هستش که فروش خودش رو داره و کمپانیش پوله رو پارو میکه ولی اعتباری به صنعت گیم دیگه نمیده ! بازی GOW هم فروشش به 9 میلیون رسیده و مثلا بازی دیوید کیج ! الان همین بازی فروش خاص و مشتری خاص خودش رو داره و قرار نیست که همه بازی های فروششون نحومی باشه !

گیمر های آنلاین باز !؟ و نوب ؟ شما همینم به صورت کلی میبینی ! الان گیمر آفلاین بازی که تو فیفا با اسلایدر های شبیه ساز بازی میکنه عشق شبیه ساز تره یا گیمر 24 ساعته التیمیت که توش اسلایدر های بازی دقت پاس و شوت و .... بیشتره و سرعت بازی هم تا حدودی بیشتر ! کدومشون عشق شبیه سازه !؟؟

تشریف ببر تو این سایت ! 634 صحفه جلو رفته و درباره اسلایدر صحبت شده !!!!! مدیریتش دست مت هستش که هم فیفا بازی میکنه و هم PES و تو این یکی دو سال اخیر بعد از اوج گرفتن گیم پلی PES دوباره PES هم بازی میکنه و صد البته عشق شبیه ساز و این چیزا هستش و فیفا هم بازی میکنه به خصوص این که اسلایدر تو فیفا هست و براش خیلی مهمه و برای خیلی ها مهمه .....

FIFA 18 OS Community Sliders - Operation Sports Forums

اینا الان بخش کوچکی از جامعه گیمر ها هستن دیگه ؟ نه ؟!!

و نقد های منتقدین ! اینا که منتقدین صنعت گیمن ! اطلاعات من رو میگی کافی نیست خب تشریف ببر نقد ها رو بخون ! اینا هم دارن اشتباه میکنن !!!؟؟ مشکل PES مد های آفلاینشه ! آفلاین !!! چیزی که فیفا توش بخش داستانی هم داد ! کریرش رو هر سال بهبود های خوبی توش میده و ریشه کریرش هم که از مدت ها قبل عالی بود ! و بعد فیفا اینا رو از همون نسل قبل درست کرد و بعد گیمر ها رو جذب خودش کرد با گیم پلی عالی نسل هفتمش و بعد گیمر ها وقتی جذبش شدن اون وقت با سیاست های مرحله بعدی آنلاینش کلک کار رو کند و از بخش آنلاین پول هم در آورد و نوش جونش ! یعنی بازی که خودت شما !!! تاکید میکنم خود شما هم بازیش کردی بهش رحم نکردی و سیاست های فیفا رو هم ندیدی ! یعنی قشنگ کتمان موضوع داری میکنی ! من دارم برات از هر بازی و هر کمپانی مثال میارم ! و گیمر آنلاین و نوب ! الان مثلا بازی رینبویی که بازی ای آنلاین محوره و توش حرفه ای هستن من الان برم این بازی رو انچام بدم نوب هستم و نه کسی که مدت ها هست داره بازیش میکنه . بازی مثل رینبو که دیگه شبیه ساز نیاز نداره مثلا شما شلیک بخوای بکنی و باید وزش باد و این چیزا رو در نظر بگیری و کسی هم ازش چیزی نمیخواد و یه سری اصول اولیه رعایت بشه کافیه !

من صحبت های گری کلارک رو گذاشتم که شخص بسیار معروفیه ! بازم میخوای صحبت ای منتقدین دیگه رو بذارم ! و متای بازی ها ! شما میبینی که منتقدین به بازی های داستانی چقدر حساس هستن و چقدر هم براشون مهمه . اینا فقط صحبت های من نیست . نقد ها و متا ها خودش گویای همه چیز هستش .

همون بازی فوتبالش هم ما که عشق شبیه سازیم بخوان سازندگان شبیه ساز کامل درش بیارن که باید 90 دقیقه بازیش کنیم و که حوصله داره ولی مثلا همین بازی ها رو ما مثلا PES من آفلاینش رو 20 دقیقه بازی میکنم هر نیمه ای رو همین طور همین فیفای آفلاین با اسلایدر هم بری ببینیو پست ها رو بخونی هر چی درصد خطای اسلایدر ها رو بالاتر ببری باید زمان بازی رو هم بیشترش کنی و ....

کلمه نوب و این چیزا رو بذارین کنار و من یه بار نگفتم نوب و اگه صحبتی هم کردم که اونایی که فیفا باز آنلاین تمامن ( من خودم بازی آنلاین میکنم و بار هزارم ! من خودم بازی آنلاین بازی میکنم ولی تمام وقتم رو نه و بیشتر وقتم سر کریر و مستر میگذره ) خب بازی فان تر رو دوست دارن ! و فقط میخوان ببرن ! حتی بازیشون هم خیلی ها هستن که میتونه عالی باشه و اصلا غول ! ولی عشق شبیه ساز نیستن ! شما گیمر عشق شبیه ساز رو اشتباه گرفتی و فکر میکنین صحبت از شبیه ساز میشه یعنی این که حرفه ای ترن و ....

هر چند اسلایدر ها رو دست کاری میکنی خب بازی سخت تر میشه و بازی آدم رو تو یه سری موارد بهتر میکنه ولی اون گیمر آنلاین باز هم دلیل نمیشه نوب باشه اون تو حیطه گیمری خودش حرفه ای هستش ولی سبک آنلاین به طرف آرکد بیشتر سوق داده شده و اسلایدر ها تو آنلاین دقت همه چیز کمی بیشتره ! الان دیگه توضیح این مورد رو دادم ؟ این موضوع دشمنی با آنلاین و نوب و اینا مشخص شد منظور من این نیست ! انقدر حرف تو دهن من نندازین ! این همه توضیح میدم ولی بازم پست بعدی همون چیزی که خودتون دوست دارین مینویسین !

Pro Evolution Soccer

و درباره توهم توطئه !! آره خب من توهم توطئه دارم مثل فسخ قرار داد دورتمند با کونامی و دورتمند همین طوری برای خودش فسخ کرد قرار داد رو و EA اصلا پشت پرده دخالتی نداشت :| ( و داستان معروف خرید کل فوتبال آمریکایی که کاری کردن دیگه 2K Sport اون بازی رو نسازه ) و همین داستان متا رو که مقالش رو چند سال پیش تو بازیسنتر گذاشته بودن خونده بودی که ؟! چقدر کثافت کاری پشت پرده بود که خیلی ها خبر نداشتن و گندش در اومده بود . پول زیاد وارد هر بخش بشه به هرحال فساد و مافیا و این چیزا هم توش هست ! وصنعت گیم از این قاعده مستثنی نیست .

پاینده باشی ( داریم صحبت میکنیم ! صحبت ! حمله ای به شخصیت نه شما و نه کسی دیگه ای نیست ! فاز فکریمون با هم فرق داره تو این موارد و بازم دارم میگم حمله به شخصیت و توهین و ... !!! در کار نیست ! و فقط داریم صحبت میکنیم ! همین ! )

و در آخر اگه اینم فکر میکنین بازی شبیه ساز و بخش آفلاین مرده یه سری به نسخه NBA 2K 19 بزنید ! خیلی چیزا دستتون میاد . هر چند تو صفحات قبل یه توضیجاتی داده بودم .
عزیز اینکه میگی اگه انقلابی صورت گرفته فقط بازیهای تکنفره باعث شدن مخالفم(به درک):D
ولی شرکتهایی نظیر id software و اپیک با بازیهای نظیر آنریل تورنمنت و بازیهایی نظیر کانتر که بعد 20 سال هنوزم دارن بازی میکنن و همچنین پابجی که تمام حواشی و اتفاقات پارسال زیر سایه این عنوان بود...
اینا انقلاب نکردن؟؟!
همین الان برو توییچ یه سر بزن تمام استریم ها بازیهای آنلاین محورن...
من با شما موافقم که میگید بالانس داشته باشه ولی اینکه ارزش بازیهای آنلاین رو ببری پایین و بگی فقط بازیهای آفلاین انقلاب کردن بنظرم غیر حرفه ایه حرفت.
واینکه این ذهنیتت غلطه که میگی سونی فقط بخاطر بازیهای انحصاریش فروش کرده چون اگه اینجوری باشه مثلا آنچارتد باید 100 میلیون بفروشه یا بقیه حداقل با این تفاسیر 70 میلیون بفروشن...
خیلیا از رو قیافه کنسول و خیلیا هم همینجوری بدون تحقیق و دیدن فن بیس های عظیم ps4 رفتن گرفتن...
نمونش فامیل خودمون گفتم برای چی 4 گرفتی اونم گفت چون دیم اکثرا تو ایران ps4 دارن.
درکل نظرات متفاوته و البته محترم...اینجا کسی حمله نکرده هرکی داره نظرات خودشو میگه

سلام و عرض ادب

دوستان من ظرفیت 1 این بازی رو خریدم که فقط آفلاین میشه بازی کرد

الان به یه مشکلی خوردم که رفت روی اعصابم ! اونم اینکه نمیتونم پچ نصب کنم روی بازی ! چون برای ایمپرت کردن میگه باید آنلاین بشه ! چیکار میتونم بکنم برای حل این مشکل ؟ خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنند

سلام و عرض ادب

دوستان من ظرفیت 1 این بازی رو خریدم که فقط آفلاین میشه بازی کرد

الان به یه مشکلی خوردم که رفت روی اعصابم ! اونم اینکه نمیتونم پچ نصب کنم روی بازی ! چون برای ایمپرت کردن میگه باید آنلاین بشه ! چیکار میتونم بکنم برای حل این مشکل ؟ خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنند
همون روز که خریدی باید سریع میریختی قبل از اینکه افلاین شی الان کاری نمیشه کرد

• Like
Reactions: 9383321

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or