PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
mission is complete
:))=))

دقیقا همین رو میخواست کونامی و بهش هم رسید !! یک کاربری با 3000 دلار رفت مای کلاب رو چانچو کرد و هر چی لجند غول بود خرید ! .... !!! :| به همین راحتی ! دو تا مد آنلاین که .... ولش کن ادامه ندم واقعا بهتره . ( جلوی این پول واقعی و حرج کردنش رو کی باید بگیرن ؟ تو یه سری کشور ها جلوش گرفته شده ! چرا انقدر این دنیا گه شده ?! من با این مد آنلاین هیچ مشکلی ندارم ! دیکتاتوری که نیست ! خیلی هم خوبه ولی بخش پولیش حال به هم زنه و چندش آور ! اگه بخش پولی نبود کونامی و کمپانی های دیگه چی کار میکردن ؟ بله اون بخش آفلاین مد رو مجبور میشدن بهش بیشتر رسیدگی کنن . بازم میگم با بخش مای کلاب اصلا مشکلی ندارم و اصلا باید باشه و دوره زمونه جدیده و اینترنت و آنلاین ولی بخش پولیش ؟ به شدت داره به صنعت گیم ضربه میزنه این لوت باکس های حال به هم زن )

Capture.PNG

صحبت خیلی زیاده و این شخص دانیل هم برای کونامی کار میکنه و ادمین قسمت PES League هستش و هر وقت هم تو اوو وب میاد میگه بازی شاهکاره و هیچ مشکلی نداره و !! پارسال یه پستی گذاشته بود میگفت قراره پچی بیاد به نام Monster Patch :)) برای بازی که مشکل کمبود خطا رو حل میکنه و بعد آپدیت اومد و هیچ اتفاقی نیفتاد و الان تو اوو وب هر وقت میخواد آپدیتی بیاد برای بازی کاربر های دیگه مسخره میکنن و میگن مانستر >:) پچ قراره بیاد و فلان و بیسار :)) ... خلاصه داستان اینه !

5324525432.PNG

آخرین ویرایش:
mission is complete
:))=))

دقیقا همین رو میخواست کونامی و بهش هم رسید !! یک کاربری با 3000 دلار رفت مای کلاب رو چانچو کرد و هر چی لجند غول بود خرید ! .... !!! :| به همین راحتی ! دو تا مد آنلاین که .... ولش کن ادامه ندم واقعا بهتره . ( جلوی این پول واقعی و حرج کردنش رو کی باید بگیرن ؟ تو یه سری کشور ها جلوش گرفته شده ! چرا انقدر این دنیا گه شده ?! من با این مد آنلاین هیچ مشکلی ندارم ! دیکتاتوری که نیست ! خیلی هم خوبه ولی بخش پوبیش حال به هم زنه و چندش آور ! اگه بخش پولی نبود کونامی و کمپانی های دیگه چی کار میکردن ؟ بله اون بخش آفلاین مد رو مجبور میشدن بهش بیشتر رسیدگی کنن . بازم میگم با بخش مای کلاب اصلا مشکلی ندارم و اصلا باید باشه و دوره زمونه جدیده و اینترنت و آنلاین ولی بخش پولیش ؟ به شدت داره به صنعت گیم ضربه میزنه این لوت باکس های حال به هم زن )

View attachment 92254

صحبت خیلی زیاده و این شخص دانیل هم برای کونامی کار میکنه و ادمیت قسمت PES League هستش و هر وقت هم تو اوو وب میاد میگه بازی شاهکاره و هیچ مشکلی نداره و !! پارسال یه پستی گذاشته بود میگفت قراره پچی بیاد به نام Monster Patch برای بازی که مشکل کمبود خطا رو حل میکنه و بعد آپدیت اومد و هیچ اتفاقی نیفتاد و الان تو اوو وب هر وقت میخواد آپدیتی بیاد برای بازی مسخره میکنن و میگن مانستر پچ قراره بیاد و فلان و بیسار ... خلاصه داستان اینه !

View attachment 92255

دیگه اولایمیت و fut فیفا که بشه تجارت اینورم میشه دیگه بدم نیست چرا جلوس بگیرن بلاخره اینا قرار نیست بازی بسازن بعدم فروش نکنه که خیلی افراد کمی هستن انقدر میان پول واقعی بدن ۳۰۰۰ دلار حساب کن به پول خودمون الان نزدیک ۴۰ میلیون ناقابل و بی ارزش

دیگه اولایمیت و fut فیفا که بشه تجارت اینورم میشه دیگه بدم نیست چرا جلوس بگیرن بلاخره اینا قرار نیست بازی بسازن بعدم فروش نکنه که خیلی افراد کمی هستن انقدر میان پول واقعی بدن ۳۰۰۰ دلار حساب کن به پول خودمون الان نزدیک ۴۰ میلیون ناقابل و بی ارزش
آقای WCW گرامی کی گفته فروش نمیکنه ! کی چنین حرفی زده ؟ اینا دارن خوب پول در میارن ! ( فیفا که اصلا هیچی و داره نجومی پول پارو میکنه ) لوت باکس یعنی دزدی ! ( تازه کلی داستان دیگه داره که بعدا شاید صحبت کنم سر لوت باکس ها و تو یه سری کشور ها داره ممنوع میشه این موضوع )

بازی ها سالانه میان و 60 دلار و کلی هم فروش میکنن . نه عزیز دندون گردن و میخوان بچاپن . شگفت انگیزه که حمایت هم میکنی ؟ . الان حمایت کردی مثلا چی به من و شما میرسه ؟ کونامی با پول هایی که دستش میاد لایسنس بزرگ میگیره ! ها عزیز ؟ لایسنس لیگ آلمان و یا بخش آفلاین رو درست میکنه ؟! میگم از عمد این کار رو میکنه . جلوی پیشرفت رو گرفته این داستان ها ! ....

شما مثل این که هنوز متوحه نشدی چه خبره ! بخش آفلاین و مشتقاتش رو ( هوش مصنوعی و مسترلیگ و ... ) زدن پوکوندن و ول کردن به امون خدا .

سی پی یو یه پنالتی نمیده تو محوطه جریمه به یوزر . از بس که دیگه ول کردن به این چیزا برسن .

بعد افراد کمی هستش رو که کاری ندارم . هر نفر 5 دلار 5 دلار هم خرج کنه نجومی پول در میاره از این بابت کونامی !!

کسی نگفت جلوی التیمت و مای کلاب رو بگیرن ! لوت باکس باید ممنوع بشه . بعد شما مثل این که خبر نداری ! میدونی که هر گیمری میره آنلاین بازی میکنه و سرور ها شلوغ باشه سر یه داستان هایی پول به جیب کونامی میره از بازی کردن آنلاین و یه سری قوانین هست که کمی پیچیده هستش . بعد اینا مسابقات جهانی هم دارن و اسپانسر ها سر اونا به این دو کمپانی پول میدن و شما فکر میکنی اینا پول در نمیارن !!؟؟ :)) اونم فوتبال ؟؟! .... انقدر موارد پشت پرده هست که من و شما خبر نداریم .

و بعد !!! .... کونامی همه بازی هاش رو زد نابود کرد به جز PES . :-j ..... فکر کردی چرا ؟!! .... دقیقا براشون پول داره و نونشون تو روغنه سر این بازی فوتبالی !

بازی بسازن و فروش نکنه !!! :| ( اونم دو تا بازی فوتبالی که دست این دو کمپانی یه طورایی در انحصار افناده !!! و انتخاب بیشتری نیست برای بازی فوتبالی ! ) شما حرفایی رو که این کمپانی ها میزنن باور میکنی ؟؟!! :)) .... صحبت بیشتبری ندارم .

آخرین ویرایش:
کی گفته فروش نمیکنه ! کی چنین حرفی زد ؟ لوت باکس یعنی دزدی ! ( تازه کلی داستان دیگه داره که بعدا شاید صحبت کنم سر لوت باکس ها و تو یه سری کشور ها داره ممنوع میشه این موضوع )

بازی ها سالانه میان و 60 دلار و کلی هم فروش میکنن . نه عزیز دندون گردن و میخوام بچاپن . شگفت انگیزه که حمایت هم میکنی ؟ . الان حمایت کردی مثلا چی به من و شما میرسه ؟ کونامی با پول هایی که دستش میاد لایسنس بزرگ میگیره ! ها عزیز ؟ لایسنس لیگ آلمان و یا بخش آفلاین رو درست میکنه ؟! میگم از عمد این کار رو میکنه . جلوی پیشرفت رو گرفته این داستان ها ! ....

شما مثل این که هنوز متوحه نشدی چه خبره ! بخش آفلاین و مشتقاتش رو ( هوش مصنوعی و مسترلیگ و ... ) زدن پوکوندن و ول کردن به امون خدا .

سی پی یو یه پنالتی نمیده تو محوطه جریمه به یوزر . از بس که دیگه ول کردن به این چیزا برسن .

بعد افراد کمی هستش رو که کاری ندارم . هر نفر 5 دلار 5 دلار هم خرج کنه نجومی پول در میاره از این بابت کونامی !!

کسی نگفت جلوی التیمت و مای کلاب رو بگیرن ! لوت باکس باید ممنوع بشه . بعد شما مثل این که خبر نداری ! میدونی که هر گیمری میره آنلاین بازی میکنه و سرور ها شلوغ باشه سر یه داستان هایی پول به جیب کونامی میره از بازی کردن آنلاین و یه سری قوانین هست که کمی پیچیده هستش . بعد اینا مسابقات جهانی هم دارن و اسپانسر ها سر اونا به این دو کمپانی پول میدن و شما فکر میکنی اینا پول در نمیارن !!؟؟ :)) اونم فوتبال ؟؟! .... انقدر موارد پشت پرده هست که من و شما خبر نداریم .

و بعد !!! .... کونامی همه بازی هاش رو زد نابود کرد به جز PES . :-j ..... فکر کردی چرا ؟!! .... دقیقا براشون پول داره و نونشون تو روغنه سر این بازی فوتبالی !

بازی بسازن و فروش نکنه !!! :| ( اونم دو تا بازی فوتبالی که دست این دو کمپانی یه طورایی در انحصار افناده !!! و انتخاب بیشتری نیست برای بازی فوتبالی ! ) شما حرفایی رو که این کمپانی ها میزنن باور میکنی ؟؟!! :)) .... صحبت بیشتبری ندارم .
درسته لوت باکس مضره من فقط گفتم دارندگی و برازندگی:D من فقط میگم شما چرا انقدر درباره بخش انلاین مقاومت میکنی بلاخره الان نسل هشت هست نسل ۶ و ۷ تموم شده انلاین شدیدا فراگیر شده و جذابه و اتفاقا اگه pes بتونه یک چیزی مثل التیمیت و fut بزاره به شدت سرگرم کننده و لذت بخشه
اینا به قول شما میتونن همین سیستم خرید سخت بیارن تو مسترلیگم بزارن ولی بیخیال شدن و خیلی موارد دیگه این مشکل داوری و خطا که میگی راحت میتونن درست کنن ولی زیاد براشون cpu اهمیت نداره الان

آخرین ویرایش:
درسته لوت باکس مضره من فقط گفتم دارندگی و برازندگی:D من فقط میگم شما چرا انقدر درباره بخش انلاین مقاومت میکنی بلاخره الان نسل هشت هست نسل ۶ و ۷ تموم شده انلاین شدیدا فراگیر شده و جذابه و اتفاقا اگه pes بتونه یک چیزی مثل التیمیت و fut بزاره به شدت سرگرم کننده و لذت بخشه
اینا به قول شما میتونن همین سیستم خرید سخت بیارن تو مسترلیگم بزارن ولی بیخیال شدن و خیلی موارد دیگه این مشکل داوری و خطا که میگی راحت میتونن درست کنن ولی زیاد براشون cpu اهمیت نداره الان
من دیگه صحبت هام رو کردم و حرف تازه تری ندارم بزنم و صد بار اون بالا ها گفتم درباره بخش آنلاین مقاومت نمیکنم و توضیح هم دادم آنلاین باید و باید باشه و .....

و مشکل من با لوت باکسه ! .. کونامی سر همین خرج کردن رفت برای خرج کردن لوت باکس کاری کرده همه برن طرف مای کلاب و ...

3000 دلار خرج کردن هم برای یه بازی حماقته و ..... دارندگی و برازندگی هم باشه بازم حماقته !

دیگه تکرار شد حرفام و بگذریم ....

پاینده باشی .

آخرین ویرایش:
من دیگه صحبت هام رو کردم و حرف تازه تری ندارم بزنم و صد بار اون بالا ها گفتم درباره بخش آنلاین مقاومت نمیکنم و توضیح هم دادم آنلاین باید و باید باشه و .....

و مشکل من با لوت باکسه ! .. کونامی سر همین خرج کردن رفت برای خرج کردن لوت باکس کاری کرده همه برن طرف مای کلاب و ...

3000 دلار خرج کردن هم برای یه بازی حماقته و ..... دارندگی و برازندگی هم باشه بازم حماقته !
دیگه تکرار شد حرفام و بگذریم ....
یک اف تایپک چون میدونم علاقه زیادی به 2k و NBA2k داری بخش اول داستانی My career بازی Nba2k19 الان اومده رایگان میشه امتحانش کرد preluge هست به نظرم الان یکم اونو بزنی کلا ریلکس میشی منم میخوام بگیرم

• Like
Reactions: Romell
متا بازی شد ۸۱

سال پیش چند شد متاش؟

هنوز خیلی سایتهای دیگه موندن نمره بدن

متای کلیه نسخه های نسل هشتی تا به الان به این شکل هست که البته من نقدهای اصلی که روی پلتفرم PS4 انجام شده رو فقط میزارم آمارشو

Pro Evolution Soccer 2015

متا: 82 از 56 نقد

Pro Evolution Soccer 2016

متا: 87 از 54 نقد

Pro Evolution Soccer 2017

متا: 85 از 62 نقد

Pro Evolution Soccer 2018

متا: 83 از 53 نقد

امسالم که تا به الان 81 هست و فکر کنم بین 80-81 سپری کنه متاش رو

درود.با توجه به اینکه 4 تا پیرهن بیشتر از بقیه تو مای کلاب پاره کردم تو دو سال گذشته یه چند مورد مهم رو عرض میکنم.یکی اینکه کوین رو فقط برای ایجنت گولد به بالا(شامل توپ طلایی و مشکی)هزینه کنید.نه برای ایجنت معمولی یا تاپ ایجنت.اگر جی پی زیاد داشتید از جی پی مایه بذارید.چون کمپینهای متعددی در آینده گذاشته میشه که کوین به کارتون میاد تا با درصد بالا بازیکن خوب بگیرید.اگر تیمتون تا 5 ستاره بالا رفت،نگذارید جی پی از 50000 کمتر بشه.چون ممکنه هزینه تمدید قرارداد بازیکنها یا مربی کم بیاد و مجبور به خرید کوین بشید.اخبار بازی رو دائما از این سایت پیگیری کنید تا آیتمهای مجانی رو از دست ندید.زیاد هم توش غرق نشید.چون بیچاره میشید مثل من:((
TOP | PES - PRO EVOLUTION SOCCER 2019 Official Site

البته کوین رو بهنره فقط برای خرید مربی صرف کنن مگر در مواقع خاص برای باریکن کوین بدن که گفتی و اونم در صورتی که کوینشون زیادی باشه یعنی مربی رو گرفته باشن و سیستم لاین آپ خیلی براشون اوکی باشه بعد دیگه هر چی کوین در آوردن خرج ایجنتهای +80 بکنن

سلام
قیمت چهارصد و هشتاد ثابته یا امید هست پایینتر بیاد ؟؟؟؟؟
سلام اگر دنبال دیسک هستی نهایتش تا دو ماه دیگه بیاد روی 380 این ورا پایین تر امکانش نیست

@Romell @WCW

آقا این جریان لوت باکس که کم کم داره منتفی میشه و دادگاههای بین المللی خوش بختانه جلوش رو دارن میگیرن و فشارها داره زیاد میشه و چند روز پیش هم بلیزارد به همین خاطر اعلام کرده لوت باکس از کلیه بازیهاش حذف میشه که چه بهتر و امیدوارم این زنجیره به بقیه سازنده ها هم برسه و اونام مجبور بشن از لوت باکس که شده دلیلی بر محتوای ناقص بازی یه سری از شرکتها دل بکنن و این چیزی بوده که سالها منو عصبانی میکرد

این وسط یه سری هستن که نه فقط در مای کلاب یا التیمیت بلکه حتی توی بازیهای موبایلی هم از به واسطه همین لوت باکس کلی خرج میکردن...نمونه میخواید نام ببرم؟ بازی Clash Of Clans که اون زمان که مد شده بود کوچیکو بزرگ بازی میکردن یه سری صدها دلار گیفت کارت گوگل میگرفتن تا جم و این چیزا بخرن زودتر خودشونو ببرن بالا...:neutral: پس چنین آدمهایی همیشه هستن و کاریشم نمیشه کرد... اصن هم مربوط به فقط دنیای بازی نمیشه... همین چند سال پیش توی برج میلاد یه سری میرفتن بستنی با رنگ طلا میخریدن کلی هم براش پول میدادن...

بخش آنلاین هم برای سازنده ها شده نون بیار کباب ببر در واقع... یه سرور با قیمتهای نه چندان هنگفت در اختیار کابر میزارن از اون طرف پول اشتراک پلاس و لایو میگیرن به کنار کلی هم پول بری محتوایی که ارائه میدن میگیرن و خب هر کی بیشتر خرج کنه پیشرفتشم خیلی جلوتر میوفته و جدا از اینها باعث میشه سازنده ها تمرکز اصلیشون رو بزارن روی بخش آنلاین که همین یه امسالشو بخوام نام ببرم میتونم به BO4 اشاره کنم که بخش آفلاین به کل نداره!!! بازیهای دیگه هم هستن مثل دیویژن که از همین قوانین پیروی میکنن متاسفانه و اگر جلوی این سیستم پولشویی گرفته نشه به زودی دنیای گیم با گه یک رنگ خواهد شد... سازنده که تمرکزش بره روی آنلاین هم از داستان دست میکشه و هم از آفلاین و مدهای مربوطه و این نه تنها در زمینه ورزشی بلکه در تمامی بخشهای صنعت بازی نابود کننده هست... یکی از دلایلی که بازیهای انحصاری رو دوست دارم و همشونم متاشون میره بالا و کلی هم میترکونن به نوعی اینه که سونی به جز در بازیهای آنچارتد و کیلزون در بازیهای دیگه از بخش آنلاین دوری میکنه و تمرکز اصلی بر روی محتوای خالص بازی هست... حالا این وسط یه سری ممکنه بیان بگن سبک با سبک فرق داره ولی هیچ فرقی نمیکنه... پول به دندون هر ناشری در این زمینه مزه کنه از بخشهای بازی میزنه... یکی مثل کونامی از مدهای آفلاینش میزنه و یکی هم مثل راک استار که محتوای بخش آفلاینش تقریبن کامله از ساخت نسخه بعدی GTA! و الان هم میبینم که از 2014 این ناشر تمرکز اصلیش رو گذاشته روی GTA Online و هر ماه داره آپدیت های رنگارنگ براش میده و به کل فراموش کرده نسل نهم داره میاد و هنوز یه GTA نسل هشتی واقعی نداده بیرون!!!

کونامی هم من قبلن گفته بودم... یکی از دلایلی که لیگهایی از دیگر کشورهای اروپایی لایسنس کرد و امریکای جنوبی و الانم زمزمه های لایسنس لیگ چین هست فقط و فقط جذب مخاطب بیشتر هست در اون کشورها
از هر کشور هم صد نفر اینجوری بیان سه هزار دلار سه هزار دلار خرج تیم جمع کردن بکنن قشنگ هزینه ساخت بازی که چه عرض کنم حتی هزینه ای که برای لایسنس این 9 لیگ جدید هم در میاد و سود هم میکنن کلی

همین 2018 من هر بار میخواستم با کسی کوآپ بزنم تیم رقیبمون تیمهای مای کلاب میوفتاد... یارو باورم نمیشد کل اسکواد رئال مادرید رو جمع کرده بود توی تیمش ...به نظرتون این شانسیمیتونه باشه؟ خیلی های دیگه هم اینجوری دیده بودم...

اون طرف توی بازی رقیب هم وضع بدتر هست تا جایی که حتی توی ایران هم برای آیکون و این چیزا کلی میدن کوین و سکه و این چیزا میخرن برای التیمیت.. خب تا وقتی دارن از این روش سود میکنن مگه خرن نیرو و هزینشون رو برای مدهای آفلاین پیاده کنن!؟ البته این وسط اگر EA میاد تمرکز میکنه روی التیمیت درکنارش روی بخش آفلاین هم فکوسش رو داره و مدها و حواشی جدیدتر بهش اضافه میکنه... ولی کونامی..........:neutral:

حالا امسال که نشد و از اولشم من امیدی نداشتم بیان مدهای بازی رو دگرگون کنن و یا هوش مصنوعی رو بتونن پیشرفتشو در اندازه یک انقلاب نسبت به سالهای قبل عرضه کنن و یا مد جدیدی اضافه کنن... تنها امیدم این بود به بیرون از زمین بیشتر بها بدن که خب اونم خیال باطل بود

ولی سال دیگه میشه گفت اطمینان دارم حتی برای رند بودن سال عرضه هم که شده میان یه تحولات بنیادینی توی بخشهایی که انتظارشو داریم پیاده کنن و برای متای بازی هم که شده این حرکت رو باید بزنن... حالا فیفا 19 بیاد... متای اون بالا باشه به خصوص برای پرداختن به UCL و UEL مطمئنم بالا میره متاش اون وقت که کونامی خطر رو احساس کنه شاید از بی بوتگی در بیاد و به حرف آفلاین بازها بهای بیشتری بده چون گوش دادن به حرف آفلاین بازها = هست با متای بالا وجذب مخاطب بسیار بیشتر

تا وقتی که اینا فقط به یه سری که تنها هنرشون اینه از agent ای که به دست میارن عکس یا فیلم میگیرن میزارن برای سازنده که لایکشون کنه و یا توی یوتیوب بال پک یا کارت پک باز میکنن گوش میدن هر سال متای بازی میاد پایین تر که پست قبلیم که متاها رو نوشتم این رو ثابت میکنه و کسی که منکرش بشه در واقع میخواد حقیقت رو پنهان بکنه!!

امیدوارم متای بازی اختلافش با فیفا زیاد بشه امسال که کونامی به خودش بیاد... هر سال به واسطه پیشرفتهای گیم پلی بالاتر از فیفا بوده یا یک نمره اختلافشون بود و خیالشم برای همین رااحت بود. ولی تا چند سال گیم پلی میتونه توی متا نجاتش بده!؟ باید کمی شوک به کونامی وارد بشه

من صد در صد مخالف لوت باكس ها هستم ولي شما مطمئن باش لوت باكسم جمع بشه كونامي به master league بازم اهميت نميده
بخش انلاين باعث ميشه بازي تازه و fresh بمونه و تكراري نشه اين هم براي سازنده خوبه كه مجبور نيست دم ب دقيقه بازي بسازه كارشم راحت تر ميشه هم براي بازيباز كه مجبور نيست دم ب دقيقه بازي بخره و بازيش تكراري نميشه
در مورد سوني هم من ب واسطه هك نبودن ps3 م بايد عرض كنم كلا سوني توي بخش مولتي و انلاين به شدت ضعيفه و به واسطه فن بيس و كنسولي كه فروخته ميدونه بازيهاي انحصاريش فروش نجومي ميكنن توي بخش مولتي هم كه ضعيفه كلا بيخيال انلاين شده اما توي نسل نهم شما مطمئن باش از اين خبرا نيست
بحث بعدي سليقه بازيبازان هست كه خارجيا مثه ماها نيستن هربازي اي رو بازي كنن حتي متاش بالاباشه يا انحصاري باشه طرف از سبك بازي يا بازي اي خوشش نياد سمتش نميره
بيايم اينقدر انلاين و مولتي رو مثل حوو نبينيم و توي هركامنت تنفرخودمون رو اعلام نكنيم بعضيا ليدر جايي بودن دستور ميدادن تمام انلاين بازهارو اعدام كن

دوستان یه مشکل من اکانت بازیو (PES2019) اورجینال دارم و رو این اکانت بچ لباس و ... اوکی کردم حالا رو یه اکانت دیگه چطور می تونم بچ بریزم؟ چون بازی قفل میشه
PES2018 دیسک داستم و مشکلی ازین بابت نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or