PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
دوستان دونفره آنلاین چطوری باید همدیگرو پیدا کنیم؟
تو لابی روم های من و دوستم فرق داره! اصلا روم هایی که من میبینم بیشتره و حتی اونهایی که همنامن تعداد نفرات داخلش هم متفاوته! من روم میسازم دوستم من رو پیدا نمیکنه و بلعکس.
یعنی ممکنه واسه ریجن بازی ها باشه؟! مال من 2 هستش مال اون all.

Sent from my SM-N910H

تو لابی روم های من و دوستم فرق داره! اصلا روم هایی که من میبینم بیشتره و حتی اونهایی که همنامن تعداد نفرات داخلش هم متفاوته! من روم میسازم دوستم من رو پیدا نمیکنه و بلعکس.

Sent from my SM-N910H

سلام . ریجن بازی اصلا مهم نیس . شما تو قسمت فرندلی لابی تو یکی از سرورها ( فرقی ندارن ) یه روم درست میکنی. بعد که وارد رومت شدی از گزینه Invite برای دعوت دوستت استفاده میکنی . دوستت گزینه Join رو میزنه اتوماتیک وارد روم شما میشه بعد میتونید بازی کنید .

سلام . ریجن بازی اصلا مهم نیس . شما تو قسمت فرندلی لابی تو یکی از سرورها ( فرقی ندارن ) یه روم درست میکنی. بعد که وارد رومت شدی از گزینه Invite برای دعوت دوستت استفاده میکنی . دوستت گزینه Join رو میزنه اتوماتیک وارد روم شما میشه بعد میتونید بازی کنید .
اتفاقا در این مورد ریجن بازی کاملا مهمه...PES برای اینکه بتونید با هم بازی کنید باید ریجن بازی هاتون یکی باشه...اگه نباشه وقتی اینوایت میدید برای دوستتون گزینه ی go to ps store میاد نه join...

اتفاقا در این مورد ریجن بازی کاملا مهمه...PES برای اینکه بتونید با هم بازی کنید باید ریجن بازی هاتون یکی باشه...اگه نباشه وقتی اینوایت میدید برای دوستتون گزینه ی go to ps store میاد نه join...
اون موردی که شما میفرماییدو من وقتی مشاهده کردم که شخص مخاطب بازیو بصورت دیجیتالی خریده بود و من فیزیکی. والا شده من با یکی که ریجن بازیش با من یکی نبوده راحت بازی کردیم .

اون موردی که شما میفرماییدو من وقتی مشاهده کردم که شخص مخاطب بازیو بصورت دیجیتالی خریده بود و من فیزیکی. والا شده من با یکی که ریجن بازیش با من یکی نبوده راحت بازی کردیم .

خیر دوست عزیز اصلا ربطی به نوع بازی نداره

این قضیه ریجن ها خیلی ساله که در این بازی وجود داره

اگه قبلا هم PES بازی کرده باشید حتما میدونستید که کسی مثلا ریجن 2 هستش اصلا نمیتونه با ریجن 1 بازی کنه

من از PES 12 تا الان این بازی رو داشتم و همشون همین مشکل رو دارند

در صمن کسانی که ریجن 1 دارند اگه دقت کنند تو بخش آنلاین بیشتر با برزیلیها و کلا قاره آمریکا بازی میکنند

اما کسانی که ریجن 2 دارند با اروپاییها و عربها بازی میکنند

تنها راه بازی کردن دو نفر اینه که باید ریجن های بازیشون یکی باشند

موفق باشید

خیر دوست عزیز اصلا ربطی به نوع بازی نداره

این قضیه ریجن ها خیلی ساله که در این بازی وجود داره

اگه قبلا هم PES بازی کرده باشید حتما میدونستید که کسی مثلا ریجن 2 هستش اصلا نمیتونه با ریجن 1 بازی کنه

من از PES 12 تا الان این بازی رو داشتم و همشون همین مشکل رو دارند

در صمن کسانی که ریجن 1 دارند اگه دقت کنند تو بخش آنلاین بیشتر با برزیلیها و کلا قاره آمریکا بازی میکنند

اما کسانی که ریجن 2 دارند با اروپاییها و عربها بازی میکنند

تنها راه بازی کردن دو نفر اینه که باید ریجن های بازیشون یکی باشند

موفق باشید
سلام اصلا هم اینطور نیست

Sent from my SM-N910H
سلام شما روم ساختید پسوورد بزارید کسی دیگه نیاد بعد می ره تو لابی تو لابی یه گزینه داره اینوایت اینو بدید به دوستتون بازی کنید موفق باشید

سلام شما روم ساختید پسوورد بزارید کسی دیگه نیاد بعد می ره تو لابی تو لابی یه گزینه داره اینوایت اینو بدید به دوستتون بازی کنید موفق باشید

دوست عزیز وقتی که اینوایت بدید و طرف بازی هم ریجن شما رو نداشته باشید نمیتونه بهتون join بشه شک نکنید

اصلا به جای join نوشته که بازی رو باید بخرید

گفتم من از نسخه 12 تا الان که 15 هستش رو بازی کردم همشون همینجورین مطمین باشید

من چون خودم با دوستام امتحان کردیم دقیقا مطمینم که نمیشه

موفق باشید

دوست عزیز وقتی که اینوایت بدید و طرف بازی هم ریجن شما رو نداشته باشید نمیتونه بهتون join بشه شک نکنید

اصلا به جای join نوشته که بازی رو باید بخرید

گفتم من از نسخه 12 تا الان که 15 هستش رو بازی کردم همشون همینجورین مطمین باشید

من چون خودم با دوستام امتحان کردیم دقیقا مطمینم که نمیشه

موفق باشید
سلام مگه می شه عزیز من انلاین بازی کردن هیچ ربطی به ریجن نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or