PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
آقا چرا باگهای آنلاین fifa 15 رو نمیگین تقریبا از وسط زمین شوت بزنی دروازهبان اسکل انقدر اومده جلو که توپ زرتی میره تو گل من خودم 10 تا گل اینطوری زدم. یا اینکه مدافع میخوره به دروازه بان با توپ هردوتاشون میرن تو گل خود زنیه کامل :))
سر در تاپیک زده پست اول خوانده شود... بخونید بعد شروع به تایپ کنین...

واقعاً خاک بر سرشون! الان من چلسی فن باید london fc بگذرونم؟ این بازیه ناموساً؟
مشکلات بازی و لایسنس ایناست دیگه... مثلا دورتموند توش وجود خارجی نداره:دی
سال هاست جز یونایتد و گاها تاتنهام، بقیه لایسنس نمیشن

مشکلات بازی و لایسنس ایناست دیگه... مثلا دورتموند توش وجود خارجی نداره:دی
سال هاست جز یونایتد و گاها تاتنهام، بقیه لایسنس نمیشن

والله برا pc که پچ درستش می کرد, تعجبمه چطوری ps4 هیچ راهی برای درست کردن کیت تیم ها نداره

والله برا pc که پچ درستش می کرد, تعجبمه چطوری ps4 هیچ راهی برای درست کردن کیت تیم ها نداره

برا امنیت بیشتر کنسول سونی اجازه نسب فایلهای Option رو نمیده. کاریشم نمیشه کرد.
من به شخصه به خاطر همین قضیه بازی رو نمیگیرم.

اگه بوندسلیگا رو فاکتور بگیریم (از قدیم الیام نبوده ایشالا سال دیگه :دی) KONAMI هیچ دخلی به لایسنس نداشتن تیمای انگلیسی نداره همش بر میگرده به EA که لایسنسش رو به KONAMI نمیده و گرنه واسشون کاری نداره ! لیگ فرانسه ، هلند ، برزیل ، پرتغال و آرژانتین همه لایسنس دارن اون وقت انگلیس نداره خوب معلومه کار از کجا میلنگه ...

آخرین ویرایش:
این همه ذوستان انلاین میزنن یکی جواب ما رو نداد
سوال به این مهمی پرسیدم راجب دوربین بازی که تو حالت انلاین چند مدل داره و میشه دور تر از دوربین نسخه دمو کرد یا نه؟ چندتا عکس از دوربینهای مختلف تو بخش انلاین بذارین لطفا
خیلی ممنون

این همه ذوستان انلاین میزنن یکی جواب ما رو نداد
سوال به این مهمی پرسیدم راجب دوربین بازی که تو حالت انلاین چند مدل داره و میشه دور تر از دوربین نسخه دمو کرد یا نه؟ چندتا عکس از دوربینهای مختلف تو بخش انلاین بذارین لطفا
خیلی ممنون
ریزتزینشون همون wide هست بذار روی واید دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or