PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
کسی نبود جواب ما رو بده؟ ماشالله این همه از دوستان بازی رو خریدن
دوباره میپرسم ! تو حالت انلاین چند مدل نمای دوربین داریم؟ چون تو نسخه دمو نمیشد عوضش کرد و اون نمای دوربین خودش احاطه رو کل بازیکنها نداریم

دوست عزیز شما هر حالتی بخواهید میتونید بزارید

من خودم همیشه روی wide میزارم دقیقا مثل tele فیفاست حالا نمیدونم منظوره شما کدوم دوربینه تو فیفا ولی در کل همین wide ش عالیه اکثرا هم

رو همین دوربین من دیدم بازی میکنند ضمنا اصلا دیفالت خود pes هم هستش این دوربین

بازی فوقلعاده عالی شده من که دارم لذت میبرم .
.راستی بچها سرورهای انلاین بازی باز شده ریجن 1 امریکا؟؟؟؟؟؟؟

بله از 2014.11.11 باز شده امروز هم مثل اینکه یک تعمیراتی داشتند که یکی دو ساعته پیش تموم شد الان دوستام دارن آنلاین مینن همون ریجن 1

آقا من حس میکنم نسخۀ اصلی از نسخۀ دمو راحتتر شده :| البته هنوز مطمئن نیستم چون فقط یه بازی کردم، اما تو همین یه بازی با نگه داشتن ضربدر اکثر موقعا راحت توپ رو میگرفت، در حالیکه تو نسخه دمو اگه دائم ضربدر میگرفتی اکثر موقعا دریبل میخوردی ...
فکر کنم همون قضیۀ تفاوت سختی وینینگ الون و pes واقعیت داره چون نسخۀ دمویی که دانلود کردم وینیگ الون بود ...
البته گفتم که مطمئن نیستم، ولی میخوام نظر شما هایی که هم دموی وینینگ و هم نسخۀ اصلی pes رو بازی کردید، بدونم، شما همچین حسی نداشتید؟

بعد یه چیز دیگه که برام محسوس بود این بود که اجرای نرم تر انیمیشن ها نسبت به دمو کاملا محسوس بود و الان دو تا انیمیشن متوالی بهتر و نرمتر به هم وصل میشن

آخرین ویرایش:
این سرور های بازی واقعا رو مخه :دی البته نه از این نظر که قطعی داشته باشه یا بازی لگ بگیره مشکلی که هست اینه اگر یکم مشکل کانکشن وسط بازی پیش بیاد خود سرور بازیو قطع می کنه و اصلا هم اهمیت نداره نتیجه چی بوده و هیچ امتیازی به دو طرف نمیرسه !

پس هوش مصنوعی هم در درجات بالا چالش انگیزه ؟

منظورت در درجات سختی بالائه ؟ اتفاقا تنها چیزی که بازی با هوش مصنوعی کامپیوتر نداره چالشه :دی رسما هوش مصنوعی های CPU در حد پشمکه به نظرم فقط بخش آنلاینش برو تا متوجه گیم پلی خیلی خوب بازی بشی :x

سینا جان توکه همیشه حرفات منطقیه و از رو تعصب حرف نمیزنی. هم فیفا رو بازی کردی هم اینو به نظرت من که اخرین باری که pes بازی کردم pes9 بوده و از اون موقع دیگه فیفا بازی کردم میتونم اینو بازی کنم؟سر تر از فیفاس؟

سینا جان توکه همیشه حرفات منطقیه و از رو تعصب حرف نمیزنی. هم فیفا رو بازی کردی هم اینو به نظرت من که اخرین باری که pes بازی کردم pes9 بوده و از اون موقع دیگه فیفا بازی کردم میتونم اینو بازی کنم؟سر تر از فیفاس؟

با اجازه سینا جون:dاگه به غیر از گیم پلی هیچی دیگه برات مهم نیست بخرش و گرنه...

محسن جان این نظر شخصی منه . اگر میخوای بخش آنلاین مثل My Club یا Division و یا بازی دوستانه رو بری ارزش خرید داره و بازی خیلی پیشرفت داشته اما اگر میخوای بخاطر مسترلیگ یا بخش های آفلاین بازیو بگیری به نظرم خیر ارزش خرید نداره . بازم تاکید می کنم این نظر شخصی منه ;)

راستی اگر بازیو گرفتی توقع نداشته باش در همون تجربه اولت با گیم پلی ارتباط برقرار کنی . به قول خودت 4 5 ساله اصلا PES بازی نکردی . یکم با بازی راه بیا کم کم متوجه ویژگی های مثبت گیم پلی میشی و همونطور که گفتم بیشتر سعی کن بخش آنلاین بری چون هیجان بیشتری داره

واقعا خیلی خوب شد که Pes امسال یه پیشرفت درست و حسابی کرد چون در سال های آینده باعث رقابت بیشتر و همچنین پیشرفت بیشتر بین Fifa و Pes میشه که این واقعا برای پیشرفت دو عنوان عالیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or