PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
خیلی خوب شد که Pes امسال بیشتر پیشرفت کرد چون باعث میشه Fifa هم در سال های بعدی پیشرفت بیشتری داشته باشه. این برای هر دو عنوان Pes و Fifa بهتر هست که رقابت داشته باشند چون Fifa واقعا دیگه پیشرفت نمیکرد چون Pes خوب ظاهر نمیشد ولی در سال های آینده شاهد پیشرفت هر دو عنوان خواهیم بود .

سلام
دوستان عزیزی که بازی رو دارن و انلاین میزنن لطف میکنن بگن چند مدل camera یا دوربین داریم تو حالت انلاین؟ ایا میشه دوربین رو دور کرد جوری که بشه همه بازیکنا رو ببینی مثل فیفا؟

یک خواهشی از شما بزرگوارا عزیزدارم بی تعصب خواهشا برا کسانی که امکان داره
pes 2015 نسخه pc اگر دارن می خوام یک مقایسه برام من بکنید با نسخه ps4 که چقدر با هم فرق داره هم تو گیم پلی هم تو گرافیک و جو بازی
خواهشا بی تعصب برای من مقایسه می کنید نسخه pc وps4 با هم لطف می کنید جواب بدید?????

سلام دوستان .من دارم مسترلیگ بازی میکنم و دو تا چیز رو نمیدوم خواهشن کمک کید
1.بازیکنا قدرتشون چجوری زیاد میشه اصلا نموداری چیزی مثل فیفا داره؟آخه من الشراوی رو خریدم قدرتش از 81 شده 84 ولی هیچ نموداری نیست که نشو بده چجوری پیشرفت میکن و اینکه موراتا رو هم خریدم الان آقای گل لیگه ولی اصلا پیشرفت نکرده در کل به غیر از الشراوی هیچکی پیشرفت نکرده.
2.ایا مثل فیفا میشه آخر فصل تیم عوض کرد و مربی تیم دیگری شد و همینطور تیم ملی ممنون میشم کامل چواب بدید.

اقا من pes 15 روي ps4 بازي ميكنم اما شوت كه ميخوره به تيرك دسته نميلرزه
تو فيفا ١٥ هر توپي ميخوره تيرك دسته ميلرزه اما pes نه
ايا راه حلي دارد؟

اقا من pes 15 روي ps4 بازي ميكنم اما شوت كه ميخوره به تيرك دسته نميلرزه
تو فيفا ١٥ هر توپي ميخوره تيرك دسته ميلرزه اما pes نه
ايا راه حلي دارد؟
از فیفاهای خیلی قدیم این قابلیت وجود داشته فکر نکنم کونامی این قابلیت رو توی pes گذاشته باشه

یک خواهشی از شما بزرگوارا عزیزدارم بی تعصب خواهشا برا کسانی که امکان داره
pes 2015 نسخه pc اگر دارن می خوام یک مقایسه برام من بکنید با نسخه ps4 که چقدر با هم فرق داره هم تو گیم پلی هم تو گرافیک و جو بازی
خواهشا بی تعصب برای من مقایسه می کنید نسخه pc وps4 با هم لطف می کنید جواب بدید?????

گيم پلي كه همونه...
گرافيك ps4 بيشتره و مشخص هم هستش كاملا .. من هم نسخه pc دارم و هم ps4

رنگ بازي تو نسخه ps4 بهتره.. تماشاگر ها هم خيلي بهتر هستن تو ps4 ..
و همينطور چمن بازي..
تو pc بازي به شفافيه ps4 نيست و كمي ماته(مشكل pes هاي چندسال اخير روي pc كه با يه پچ هايي حل ميشه ؛-)
و چيزي كه من يخورده حس كردم اينه كه تو pc بعد از زدن يه دكمه. كمي با تاخير صدم ثانيه اي عمل ميكنه به اون كار.. اما تو ps4 همين يكم تاخير هم نيستش.. (البته نميدونم شايد خيلي حساس شدم D-: )

در كل بخوام بگم در اوون حدم نيست كه بيخيال بازي كردنش رو pc بشي...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or