PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
دوستان عزیزی که بازی رو PRE ORDER کرده بودند و دانلود و بازی کردند آیا اون مزایایه PRE ORDER رو دریافت کردند یا نه ؟؟

و اگه دریافت کردند به چه صورت دریافت کردند آیا پکی دانلود کردید و یا از داخل منوی بازی تونستید دریافت کنید و یا اینکه وارد بازی شدید بهتون داد ؟؟؟

خواهش میکنم اگر کسی در این مورد میدونه بگه چون من از طریق شیرینگ این بازی رو PRE ORDER کرده بودم و بعد از نصب و وارد شدن به

بازی هیچ چیزی با کمال تعجب دریافت نکردم !!!!!!!!

اصلا دو نفر که با یک اکانت یک بازی رو با هم پری اوردر میکنند میتونند هر دو از اون dlc و مزایا بهره مند بشند و یا اینکه

فقط یکیشون میتونه دریافت کنه

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند

فداتون

از دوستان عزیز کسی بازی رو پری اوردر نکرده یا اینکه جواب سوال منو نمیدونه منو راهنماییم کنه

ممنونم

از دوستان عزیز کسی بازی رو پری اوردر نکرده یا اینکه جواب سوال منو نمیدونه منو راهنماییم کنه

ممنونم

دوست عزیز از منم دیجیتالیه منظورت از اون مزایا چیا هست و تو کدوم قسمت بازی باید دیدشون و دانلودشون کرد منم متوجه چیزی نشدم متاسفانه!

دوست عزیز از منم دیجیتالیه منظورت از اون مزایا چیا هست و تو کدوم قسمت بازی باید دیدشون و دانلودشون کرد منم متوجه چیزی نشدم متاسفانه!

دوست عزیز آیا شما قبل از عرضه بازی پری اوردر کرده بودید ؟؟

اگر آره یه سری مزایا نسخه پری اوردر نسبت به نسخه معمولی داره

مثلا 200000 gp به بازی اضافه میشه و ...

حالا شما پری اوردر کرده بودین و آیا اضافه شده ممنونم ا راهنماییتون

دوست عزیز آیا شما قبل از عرضه بازی پری اوردر کرده بودید ؟؟

اگر آره یه سری مزایا نسخه پری اوردر نسبت به نسخه معمولی داره

مثلا 200000 gp به بازی اضافه میشه و ...

حالا شما پری اوردر کرده بودین و آیا اضافه شده ممنونم ا راهنماییتون

یه مغازه دار داریم ما که بازیها رو به صورت دیجیتالی برای دو نفر کپی میکنه که هزینش نصف بشه من تا حالا سه تا بازی اینجوری ازش گرفتم 1-nba2k15
2-درایو کلوپ 3-pes 2015 و نمیدونم کی پرو اردر داده بوده ولی اون200000 gp رو بازیه من نداره

یه مغازه دار داریم ما که بازیها رو به صورت دیجیتالی برای دو نفر کپی میکنه که هزینش نصف بشه من تا حالا سه تا بازی اینجوری ازش گرفتم 1-nba2k15
2-درایو کلوپ 3-pes 2015 و نمیدونم کی پرو اردر داده بوده ولی اون200000 gp رو بازیه من نداره

ممنون دوست عزیز احتمالا پری اوردر نبوده

خواهش میکنم از دوستانی که اطلاعاتی دارند یا پری اوردر کردند یه راهنماییم بکنند ممنون میشم ازشون

شما تک به تک ها رو تو هیجده قدم چیپ بزن به عمق فاجعه بیشتر پی میبری، توپ اوج میگیره پشت دروازبان فرود میاد بعد گلر شیرجه میره ،هم تو دونفره هم تو یک نفره و هم تو درجه سختیه سوپر استار چک کردم چیپ صد در صد تو گله مخصوصا از زاویه بسته!!!

آقا من رو دمو امتحان کردم، ایشون درست میگه
ضربات چیپ باگ داره ... البته جوری نیست که همش گل شه اما مشحصه که باگه ... اگه چیپ بزنی دروازبان اکثر موقعا رو به عقب حرکت نمیکنه و از سر جاش شیرجه میزنه، اگه قدرت ضربه رو به اندازه مناسب پر کنی احتمال گلش خیلی زیاده
حتی اگه دروازبان خیلی فرصت داشته باشه بازم رو به عقب قدم برنمیداره و از سرجاش شیرجه میزنه و یه گل اسکلی بوجود میاد !
حیف ... تازه داشتم حسابی با بازی حال میکردم :| بدیش اینه که امسال فیفا هم گند زده، یه فوتبال درست و حسابی نیست که بازی کنیم :(

مدل جدید باگ پیدا کردن اقایون
بازی رو بزارید رو درجه خیلی ضعیف و هی تک به تک بشید ... ببینید : دروازبانا چیپ میخورن ... =))
بعد تو بازی محبوبشون از 40 متری تو پرس سنگین. یه بازیکن صرفا چپ پا با راست شوت کات دار میزنه گل میشه ... این باگ نیست. تو فیفا هم چیپ نمیخورن اصلا ... فقط لایی میخورن
خودشون میکروفون دست میگیرن تو تاپیک فیفا میگن مقایسه نکنید 3 صفحس شروع کردن اینجا گرافیک اون اینجوریه چمن این. این شکلیه ...
خدا رو شکر امروز فهمیدم گیمرایی که ادعای خفن بودن دارن ... مدل لذت بردن از بازیشون اینجوریه بشینن با cpu بازی کنن رو درجه فوق ضعیف و هی چیپ بزنن ;;)

آخرین ویرایش:
یک نمونه گل چیپ در pes 2015 که توسط خودم زده و آپلود گردید بازیه هلند و برزیل زننده گل فن پرسی و درجه سختی تاپ پلیر

Pro Evolution Soccer 2015_20141112125429.mp4 - 4.9 MB

- - -ویرایش - - -

بازی رو بزارید رو درجه خیلی ضعیف و هی تک به تک بشید ... ببینید : دروازبانا چیپ میخورن ... =))
بعد تو بازی محبوبشون از 40 متری تو پرس سنگین. یه بازیکن صرفا چپ پا با راست شوت کات دار میزنه گل میشه ... این باگ نیست

کسی رو که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی رو که خودش رو زده به خواب عمراً!!!اینا رو برای شما نگفتم شما میگی این مورد باگ نیست خوب حتما نیست برو حالشو ببر;)

ممنونم

داداشي اگه منظورت اينه كه كسي بازي رو پيش خريد كرده
بله من اينكارو كردم
سه روز پيش لينك دانلود هم واسم اومد و شروع كردم بيست گيگ رو دانلود كردن
اما در ابتداي كار يه حجم ٤ گيگ واسم دانلود شد و اون كه تموم شد من تونستم بازي كنم منتها فقط دو تا تيم داشت رئال قهرمان باشگاه هاي اروپا و سويا قهرمان ليگ اروپا كه در واقع ميشه سوپركاپ اروپا
همين و چيز اضافه تري نداشت
اما ادامه بازي داره دانلود ميشه تا الان ١٥ گيگ دانلود شده و چيزي حدود ١٠ گيگ بايد دانلود شد كه من فكر تا ٥ شنبه غروب كل بازي دانلود شه و من بتونم به تمام قسمتها دسترسي كامل داشته باشم
ضمنا اون dlc هم كه شما صحبتش رو كرديد وجود داره و در قسمت Add -ON وجود داره و به صورت رايگان هستش كه من زدم دانلود كنه كه پيغام داد اول بايد كل بازي دانلود شع بعد ميتونيد dlc رو نصب كنيد
اميدوارم تا حدودي كمكت كرده باشم

آقا تکل زدن توی PES 15 بشدت حال می دهد ! :دی یعنی میزنیم قلم پای طرف خرد می کنیم داور فوقش یه کارت زرد میده ! ماشالا دو سه متر هم از بازیکن حریف فاصله داشته باشیم تکل بازم میگیره ! :دی حالا اینو حتما امتحان کنید . بزارید درست زمانی که بازیکن حریف پاس میده بهش تکل بزنید اونوقت داور چون میبینه توپ به یک بازیکن دیگه رسیده آوانتاژ میده ، بعد دوباره برای بازیکن بعدی هم همینکارو کنید و میبینید دوباره داور داره آوانتاژ میده و بعد دوباره بازیکن بعد هم درست زمانی که پاس میده بهش تکل بزنید ، من حدودا 4 5 تا بازیکن اینطوری زدم داغون کردم داور هم همینطوری داشت آوانتاژ میداد تا اینکه سوت پایان بازیو زد ! :دی وقتی هم که بازیکن میزنیم یه صدای عجیبی ازش در میاد به جنبه فان ماجرا اضافه می کنه :دی این باگ هند هم دوباره برام پیش اومد . داشتم با CPU میلان اینتر میزدم هندانوویچ اومد بیرون درست در قوس بیرون محوطه جریمه توپو با دست دفع کرد اما داور هند نگرفت ! :دی کلا بازی بشدت به یک آپدیت نیاز داره .

یک آپدیت هم حتما باید برای درجه سختی بدن . وقتی با CPU بازی می کنیم نسبتا خوب دفاع می کنن و فضاهارو می بندن اما در حمله CPU افتضاح کار می کنه ! یعنی کلا بیخیال کارهای پوششی بشید و فقط همینطوری سرتون بندازید پایین برید طرف پرس کنید خیلی بعیده بتونه ازتون رد بشه . پاس دادنش هم قابل پیشبینیه . امیدوارم هرچه زودتر سرورهای بازی اوکی بشه چون بازی با CPU خیلی یکنواخت و تکراریه

خدا رو شکر امروز فهمیدم گیمرایی که ادعای خفن بودن دارن ... مدل لذت بردن از بازیشون اینجوریه بشینن با cpu بازی کنن رو درجه فوق ضعیف و هی چیپ بزنن ;;)

l-)بنده حرفه ای که نیستم هیچ به شدت نوب هستم... ولی این چیزی رو عوض نمیکنه دوست عزیز:|

احساس ميكنم يه سري فن هاي فيفا. ترس برشون داشته كه نكنه باز pes حكمراني كنه..
دارن خودشونو به اب و اتيش ميزنن كه pes كه اين همه نظر منتقدا رو جلب كرده نمرش هم فعلا بهتر از فيفا هستش رو بد جلوه ميدن..

هركاري كنيد pes به دوران اوجش برگشته با اين شماره تو اين هيچ شكي نيست..

من كه امروز دارم ميرم فيفام رو با Pes15 تعريض كنم و حالشو ببرم :) عاليه..

بعد تو بازی محبوبشون از 40 متری تو پرس سنگین. یه بازیکن صرفا چپ پا با راست شوت کات دار میزنه گل میشه ... این باگ نیست. تو فیفا هم چیپ نمیخورن اصلا ... فقط لایی میخورن
خودشون میکروفون دست میگیرن تو تاپیک فیفا میگن مقایسه نکنید 3 صفحس شروع کردن اینجا گرافیک اون اینجوریه چمن این. این شکلیه ...

آقا فیفا هم باگ داره ... درست ...
ولی این باگ pes دیگه خیلی آزاردهنده س خدایی :| من رو درجه سخت امتحان کردم (البته رو دمو) حتی تک به تک هم نباشی، موقعیتت هم خیلی خوب نباشه، تو 18 چیپ دقیق بزنی احتمال گلش خیلی بالاس، حتی اگه ضربه خیلی آروم باشه ... دیگه تک به تک کامل باشی که اگه فقط یه مقدار به موقع چیپ بزنی گل صد در صده
من فن هیچکدوم نیستم (بماند که تو تاپیک فیفا چند نفر بهم گفتن فن pes !) به خاطر اینکه انتقاد کردم از فیفا 15 و از pes 15 تعریف کردم. ولی این باگ اینقدر آزاردهنده س که از برگشتن به pes پشیمونم کرد
واقعا تصمیم داشتم بعد سه سال برگردم به pes ... حتی یه ماه گذشته تقریبا فیفا بازی نکردم و همش این دمو رو بازی کردم
پست های قبلیم رو هم ببینی معلومه که تعصبی نظر نمیدم
اما این مشکل بزرگیه، نمیشه باهاش کنار اومد

آقا توروخدا این فن و فن بازی رو بذارید کنار ... تا بحث های اینجا منجر به این بشه که بدون تعصب واقعیت های مربوط به هر بازی رو بفهمیم
خداییش برای شما چه سود یا ضرری داره که کدوم بازی بهتر باشه؟ که بخواییم بزرگنمایی یا کوچکنمایی کنیم
مسالۀ ما فقط اینه که اینجا نظرات همدیگه رو ببینیم شاید برای انتخاب بازیِ بهتر کمک مون کنه، حالا هر کدوم که بهتر بود، همونو بازی کنیم، فرقی هم نداره اسمش چی باشه ... فیفا یا pes ...

فیفا باز بودن یا pes باز بودن هیچکدوم به تنهایی به معنای حرفه ای تر بودن نیست، خیلی از pes باز ها رو دیدم که بعدها فیفا باز خوبی شدن یا برعکسش که مال قدیماس دهۀ 90 میلادی اکثر گیمرا فیفا میزدن اما از سال 98 با فوتبال کونامی رو PS1 اکثرشون رفتن سمت وینینگ الون(که الان شده pes)
پس خیلی سر این موضوع گیر نباشید ... در مورد هر دو بازی واقع گرا باشید ... هیچکدوم یه قرون از سودشون رو به شما نمیدن که :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or