PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
عزیزان من کلا از هر جای 18 قدم چیپ بزنی گل میشه فقط کافیه به میزان لازم مربع رو پر کنی این چه ربطی به فیفا داره که بحث اون رو میکشید وسط من گفتم امتحان کنید ببینید هست یه همچین چیزی یا نه چرا الکی جبهه میگیرید!!!

اینو هم ببینید 2 مگ بیشتر نیست
Pro Evolution Soccer 2015_20141112001925.mp4 - 2.6 MB

عزیزان من کلا از هر جای 18 قدم چیپ بزنی گل میشه فقط کافیه به میزان لازم مربع رو پر کنی این چه ربطی به فیفا داره که بحث اون رو میکشید وسط من گفتم امتحان کنید ببینید هست یه همچین چیزی یا نه چرا الکی جبهه میگیرید!!!

Pro Evolution Soccer 2015_20141112001925.mp4 - 2.6 MB[/QUOTE
عباس جان الان شما رو درجه سوپرستار این کارو گردی

- - -ویرایش - - -

Pro Evolution Soccer 2015_20141112001925.mp4 - 2.6 MB
عباس جان الان شما رو درجه سوپرستار این کارو کردی منظورم چیپ زدنه

Pro Evolution Soccer 2015_20141112001925.mp4 - 2.6 MB[/QUOTE
عباس جان الان شما رو درجه سوپرستار این کارو گردی

- - -ویرایش - - -

عباس جان الان شما رو درجه سوپرستار این کارو کردی منظورم چیپ زدنه

نه دو نفره با داداشم بازی میکردیم اون با بنزیما زاویه بسته هرچی چیپ میزنه توگله ! خودتم امتحان کن تازه دروازبان موقعی که توپ دست حریفه که تحت کنترل ما نیست هوش مصنوعیه که کنترلش میکنه و به طرز عجیبی همه چیپ ها یا تو گله یا میخوره به تیر و دروازبان ها هم کاری نمیتونن بکنن داداشم میگه این باگ تو pes 2014 هم بود!!!

نه دو نفره با داداشم بازی میکردیم اون با بنزیما زاویه بسته هرچی چیپ میزنه توگله ! خودتم امتحان کن تازه دروازبان موقعی که توپ دست حریفه که تحت کنترل ما نیست هوش مصنوعیه که کنترلش میکنه و به طرز عجیبی همه چیپ ها یا تو گله یا میخوره به تیر و دروازبان ها هم کاری نمیتونن بکنن داداشم میگه این باگ تو pes 2014 هم بود!!!
عباس جان با داداشت هم رو همون سوپراستار بازی میکنید چون خیلی تاثیر داره حتی دو نفره یه چک کن داداش

کسی این dlc گرفته

پولیه؟

اولین DLC منتشر شد

حجم این DLC به 1.31 گیگابات میرسه و نقل و انتقالات و بسیاری از مطالب رو شامل میشه

- همه نقل و انتقالات تا ماه نوامبر
- اضافه کردن چهره های جدید، مدل مو برای بازیکنان مختلف
- کفش های جدید از آدیداس، پوما و نایک

کسی dlc دان کرده

سلام
من خیلی وقته فیفا بازی میکنم فقط به یه دلیل اونم اینکه اسم بازیکنان توی فیفا واقعی بود
اما از وقتی که این فیفا مود تورنومنت رو حدف کرده اصلن حال نمیکنم باهاش
می خوام بدونم که pes 2015 مود حذفی یا تورمونت داره؟
با تشکر

درسته گیم پلی و گرافیک در اولویته ولی مشکل لایسنس هم جزو جزئیات بازی نیست.

من خودم از pes 3 تا 13 ، pes باز بودم ولی بعد 14 رفتم سمت فیفا و الان هم فقط و فقط به خاطر مسئله لایسنس نمیرم pes رو بگیرم.

در کل کونامی خیلی باید بیشتر از این ها خلاق باشه تا با وجود مشکل لایسنس فیفا فنا دوباره سمت pes کوچ کنند.

درسته گیم پلی و گرافیک در اولویته ولی مشکل لایسنس هم جزو جزئیات بازی نیست.

من خودم از pes 3 تا 13 ، pes باز بودم ولی بعد 14 رفتم سمت فیفا و الان هم فقط و فقط به خاطر مسئله لایسنس نمیرم pes رو بگیرم.

در کل کونامی خیلی باید بیشتر از این ها خلاق باشه تا با وجود مشکل لایسنس فیفا فنا دوباره سمت pes کوچ کنند.

لایسنس واسه چه تیم هایی رعایت نشده؟مثلا اسم چلسی همچنان london fc هست؟

کسی dlc دان کرده
از کدوم قسمت باید دان کنیم عزیز؟

- - -ویرایش - - -

سلام
من خیلی وقته فیفا بازی میکنم فقط به یه دلیل اونم اینکه اسم بازیکنان توی فیفا واقعی بود
اما از وقتی که این فیفا مود تورنومنت رو حدف کرده اصلن حال نمیکنم باهاش
می خوام بدونم که pes 2015 مود حذفی یا تورمونت داره؟
با تشکر

فیفا 15 مود تورنمنت داره اون 14 بود که نداشت.

- - -ویرایش - - -

لایسنس واسه چه تیم هایی رعایت نشده؟مثلا اسم چلسی همچنان london fc هست؟

بله تو لیگ انگلیس فقط منچستر یونایتد لاینسس شده

از دوستانی که بازی رو دارن و دمو رو هم قبلا بازی کردن لطفا یه توضیحاتی به ما بدن که از نظر گرافیک و گیم پلی ایا تغییراتی کرده نسبت به دمو یا نه؟
اگه کرده یه توضیحی بدن ممنونم

از دوستانی که بازی رو دارن و دمو رو هم قبلا بازی کردن لطفا یه توضیحاتی به ما بدن که از نظر گرافیک و گیم پلی ایا تغییراتی کرده نسبت به دمو یا نه؟

از نظر گیم پلی هیچ فرقی نکرده ولی از نظر گرافیک بازی پر رنگ تر شده و به نظر من چشم نواز نیست این مورد و توشب رنگ و آب بازی حالت کارتنی به خودش میگیره

از نظر گرافيك زياد فرقي نداره با دمو شايد بشه گفت يه كوچولو گرافيكش بهتر شده
گيم پلي اما بهتر شده ولي به نظرم دووازبانان بهتر بودن توي دمو

ولي به نظرم دووازبانان بهتر بودن توي دمو

شما تک به تک ها رو تو هیجده قدم چیپ بزن به عمق فاجعه بیشتر پی میبری، توپ اوج میگیره پشت دروازبان فرود میاد بعد گلر شیرجه میره ،هم تو دونفره هم تو یک نفره و هم تو درجه سختیه سوپر استار چک کردم چیپ صد در صد تو گله مخصوصا از زاویه بسته!!!

- - -ویرایش - - -

گرافیک چمن توی نسل قبل یعنی روی ps3 وقتی ورزشگاه المپیک لیون باشه و هوا بارونی و زمان شب عالیه باور نمیکنید خیلی عالیه ولی در کمال تعجب توی نسل هشت یعنی روی ps4 توی همون شرایط که گفتم خیلی بد و بی کیفیته!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or