PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
کونامی آپدیت رسمی 1.01 رو عرضه کرده برای دانلود با حجم 1.13GB که شامل کفش جدید و رفع مشکلات باگ و مد کاملا جدید Copa Sudamericana 2014 و .........

08678609905790266136.jpg

آخرین ویرایش:
کونامی آپدیت رسمی 1.01 رو عرضه کرده برای دانلود برای کنسول های نسل بعد با حجم 1.13GB که شمال کفش جدید و رفع مشکلات باگ و مد کاملا جدید Copa Sudamericana 2014 و .........

08678609905790266136.jpg

عزیز اطلاعاتی دارید فرق pes برای ps4 با pc تا چه حدی هستش؟
کلا میشه ما pc بازا روش حساب باز بکنیم؟

رو pc چه قدره حجمش
منم شنیدم حجمش کم تره نسبت به نسخه کنسولی نسل بعدی ولی اطلاع دقیقی ندارم که درست هست این خبر و یا نه :-/

- - -ویرایش - - -

عزیز اطلاعاتی دارید فرق pes برای ps4 با pc تا چه حدی هستش؟
کلا میشه ما pc بازا روش حساب باز بکنیم؟
ببینین خودشون چند ماه پیش گفته بودن اختلاف فقط تو بخش گرافیکی بازی هستش و لی در بخش گیم پلی بازی و انیمیشن ها خودشون که گفته بودن با نسخه نسل بعدی فرقی نداره و مد های دیگه هم مثل هم هستن !

این صحبت ها رو دو ،سه ماه پیش آدام بتی تو صفحه تویترش بهش پرداخته بود !!

آخرین ویرایش:
منم شنیدم حجمش کم تره نسبت به نسخه کنسولی نسل بعدی ولی اطلاع دقیقی ندارم که درست هست این خبر و یا نه :-/

- - -ویرایش - - -

ببینین خودشون چند ماه پیش گفته بودن اختلاف فقط تو بخش گرافیکی بازی هستش و لی در بخش گیم پلی بازی و انیمیشن ها خودشون که گفته بودن با نسخه نسل بعدی فرقی نداره و مد های دیگه هم مثل هم هستن !

این صحبت ها رو دو ،سه ماه پیش آدام بتی تو صفحه تویترش بهش پرداخته بود !!
خوب پس اینجوری که گفتن و من فرض می کنم دست پچ نویسان بازه برای pc می تونند این مشکلو حل بکنند

df81b4fef26d110644108b9c7811e196.jpg

دليل اينكه تو عكس بالا نوشته ٤ گيگ رو نميدونم
اما تو استور سوني حجمش رو زده ٢٠ گيگ
الانم رفتم توي پروفايلم ديدم هنوز داره دانلود ميشه بازي حجمش حدود ١٩ گيگ
خیلی تابلوِه چطور نمیدونید! 4 گیگ برای اجرا اولیه بازیه در حد دوستانه! بقیش به مرور دانلود میشه و میتونی همه قابلیتهای بازی رو استفاده کنی

هرکاری کنیم ساکر برای کسایی که چند ساله فیفا بازن، فوق العاده نمیشه... اونایی که با نسخه های قبلی فیفا حال کردن نخرن این بازیو...
پس برای طرفدارای خودش خوبه اما به درد فیفا باز جماعت نمیخوره

هرکاری کنیم ساکر برای کسایی که چند ساله فیفا بازن، فوق العاده نمیشه... اونایی که با نسخه های قبلی فیفا حال کردن نخرن این بازیو...
داداش این حرف رو قبول ندارم من همونطور که سال 2008 بعد 10 سال به فیفا کوچ کردم که اون موقع تازه فیفا راه درست رو پیدا کرده بود در صورتی که خیلی کم کاستی داشت اون موقع حالا هم بعد 7 سال فیفا میخوام کوچ کنم به سمت pes چون راه درست رو پیش گرفته با این که خیلی چیزا ناقصه.در ضمن یه فیفا باز حرفه ای بودم مخصوصا 2012 و 2011 که بی نظیر بودن.

الان شما اومدی تو تاپیک بازی میگی نخرید فیفا خوبه؟ شما خریدی و بازی کردی نسخه کاملو؟ نقد بازی گذاشتی؟
از رو فن بازی که نمیشه هر کاری کرد. اگه میخوای بازیو بکوبی تاپیک داره... از فیفا میخوای خوب بگی اونم تاپیک داره.
خدمت شما هم بگم من مدتهاست فیفا بازی میکنم یعنی از زمان ps1 تا الان البته در کنار pes ، تا چند سال قبل که کلا pes رو کلا گذاشتم کنار... هرچند قبل اینکه pes رو بزارم کنار با روند گیم پلیش بیشتر حال میکردم تا اینکه بد خراب کرد.
الان هم منی که فیفا بازی کردم میگم pes با فاصله معنا داری بهتر شده از فیفا 15 اصلا هم نمیگم فیفا 14 از هر دوشون بهتر بود و.... الانم برای سال آینده pes خواهم گرفت دوستان دیگه ای هم مثل من هستن که حتی یوزرشون با نام فیفا بوده و الان با pes حال کردن. پس فقط شما نبودی که فیفا بازی کردی و طرفدار pes. جماعت گفتن معنی نداره. دو تا نمایشگاه بهترین بازی ورزشی شدن در حضور فیفا و nab live و 2k چیز کمی نیست. من بعد حد اقل 200 دست تو دمو بازی کردن میگم خوبه...خیلی هم خوبه ولی عالی نیست! ولی از فیفا بهتره. این نظر منه و حتما نباید همه بپذیرنش ولی نمیام تو تاپیک فیفا بگم فیفا مال فن فیفا باز جماعته!
نسخه کامل که اومد تو تاپیک مربوطه بحث اصولی خواهیم کرد هرچند نظرات و سلیقه‌ها متفاوته.

Sent from my LT22i using Tapatalk

بشدت منتظر نقد امین و مسعود و مصطفی هستم دوستان دیگه هم خوب نقد میکنن ولی چون این سه نفر فیفا باز بدون تعصب هستن نقد کاملا منصفانه میکنن بازی رو.به نظر من یه فیفا باز نقد بهتری داره چرا چون اون pes ها فاجعه بودن و باید این بازی با فیفا مقایسه شه نه pes مخصوصا گیم پلی البته بازم میگم بدون تعصب ها

الان شما اومدی تو تاپیک بازی میگی نخرید فیفا خوبه؟ شما خریدی و بازی کردی نسخه کاملو؟ نقد بازی گذاشتی؟
از رو فن بازی که نمیشه هر کاری کرد. اگه میخوای بازیو بکوبی تاپیک داره... از فیفا میخوای خوب بگی اونم تاپیک داره.
خدمت شما هم بگم من مدتهاست فیفا بازی میکنم یعنی از زمان ps1 تا الان البته در کنار pes ، تا چند سال قبل که کلا pes رو کلا گذاشتم کنار... هرچند قبل اینکه pes رو بزارم کنار با روند گیم پلیش بیشتر حال میکردم تا اینکه بد خراب کرد.
الان هم منی که فیفا بازی کردم میگم pes با فاصله معنا داری بهتر شده از فیفا 15 اصلا هم نمیگم فیفا 14 از هر دوشون بهتر بود و.... الانم برای سال آینده pes خواهم گرفت دوستان دیگه ای هم مثل من هستن که حتی یوزرشون با نام فیفا بوده و الان با pes حال کردن. پس فقط شما نبودی که فیفا بازی کردی و طرفدار pes. جماعت گفتن معنی نداره. دو تا نمایشگاه بهترین بازی ورزشی شدن در حضور فیفا و nab live و 2k چیز کمی نیست. من بعد حد اقل 200 دست تو دمو بازی کردن میگم خوبه...خیلی هم خوبه ولی عالی نیست! ولی از فیفا بهتره. این نظر منه و حتما نباید همه بپذیرنش ولی نمیام تو تاپیک فیفا بگم فیفا مال فن فیفا باز جماعته!
نسخه کامل که اومد تو تاپیک مربوطه بحث اصولی خواهیم کرد هرچند نظرات و سلیقه‌ها متفاوته.

Sent from my LT22i using Tapatalk

این دوستمون به طور زیر پوستی متلک شو به ما انداخت :d
ولی از شوخی گذشته منم امسال بعد سه سال میخوام از فیفا کوچ کنم به pes و واقعا از این دموی pes بیشتر از فیفا 15 خوشم اومده

- - -ویرایش - - -

حالا ما رو فیفا باز هم حساب نکنید ولی دیگه اونقدرم شوت نیستیم :d
تو دوست و آشنا که تمام فیفا بازها رو میبرم ... با چند تا از بچه های فیفا باز اینجا هم فیفا 15 رو بازی کردم (که فکر کنم دیگه جزء خوبهای ایران باشن تو فیفا) هم باخت داشتم و هم برد ... و با میانگین شون در یه سطح بودم ...
پس نمیشه گفت pes بازم ولی با اینحال با این بازی بیشتر از فیفا 15 حال کردم

با تشکر از دوست عزیزمون که اشتباه منُ صفحه قبل درباره موتور بازی که در گرافیک و انیمیشنها استفاده میشه تصحیح کرد که من فکر می کردم فاکس استفاده شده که متوجه شدم HAVOK استفاده شده...تشکر@};-
/
دوستان نمیخوام هایپتون کنم یا بهتون جو بدم...فقط میخوام بگم گیمپلی این بازی محشره لعنتی!:|:|
یعنی از ظهر دارم 1کوب بازی میکنم هر بازی چیزای بیشتری از بازی مخصوصا توی گیمپلی بازی متوجه میشم:| یعنی دمشون گرم هرچی این چندسال کم گذاشتن امسال حسابی ترکوندن! همه چیز از دیروز که بازی کردم برام تازه هست اصلا 1سری جزئیات توی نحوه پاسکاری و هوش مصنوعی و انیمیشن بازیکنا هست که فقط باید بگی واوو!! دفاع بازی که دیروز باهاش جور نبودم امروز اومده دستم و فهمیدم کِی کدوم کلید بزنم اصلا کل بازی برام تغییر کرد! پاسای توی عمق این بازی عالی طراحی شده! یادتونه توی جام جهانی مسی 1پاس تخیلی از وسط زمین داد به دیماریا که توی صحنه اهسته نشون میداد توپ توی لحظه اخر روی زمین کات برداشت؟! امروز تقریبا 1پاس تو همین مایه ها با مسی برای نیمار انداختم فقط چند بار زدم عقب از اول صحنه دیدم گرخیدم!:d یعنی قشنگ مثله همون پاس توپ توی اخرین لحظه کات برداشت روی زمین!...دسته ها را باید شست جور دیگر باید بازی کرد!:d

mo.al.sh.60
@
تنها نکته منفی توی گیمپلی بازی که کمی به چشمم اومد همین عکس العمل کند دروازبانها نسبت به شوت هایی که به سمتشون میاد...دیروز فکر میکردم مشکل فقط توپای سرضرب و توی18 هست اما امروز که سعی کردم هی از راه دور شوت بزنم حالا هر نوعش r2,خشک,زمینی و...دیدم متاسفانه از بیرونم این مشکل هست... کلا دروازبانیش انیمیشناس خیلی عالی طراحی شده مخصوصا توی تک به تک ها و موقعی که میخواد توپ جمع یا با دست ارسال کنه ولی چندتا باگ هم داره مثلا با مسی امروز پنالتی زدم وسط و کاسیاس هم حرکت نکرد ولی توپ از توی بدنش رد شد و رفت توی گل:/...و همینطور بازم ترکیب تیمها اپدیت نیس و نقل و انتقالات ناقص صورت گرفته:/...این مشکل مکث هنگامی توپ به بیرون میده هست و باید 1فکری به حالش بکنه کونامی..ولی مطمئنا(امیدوارم) این مشکلات با اپدیت حل میشه..حیف که NBA2K نمیذاره هیچ بازی ورزشی نفس بکشه وگرنه...:d
یعنی اگر کونامی با همین دنده بره جلو و ea هم احساس خطر کنه ساله اینده بهشت فوتبالیهاست!:bighug:
تازه توی بازی پرچم کرنر هم وجود فیزیکی داره لول!:d
پ.ن: باو فن بازی بزارید کنار از بازی لذت ببرید!,والا:d

من موندم نسخه ps3 ربطش به ps4 چیه؟
من الان دموی ps4 و نسخه کامل ps3 دارم تو نسخه ps3 از وسط زمین هر چی شوت میزنم گله اما تو ps4 نمیشه.اصلا اشتباهه که نقد ps3 رو ربط بدیم به ps4 حالا خوب یا بد
در مورد اون دوستمون که میگن فیفا بازها اینو بازی نمیکنن باید بگم خود من فیفا بازم ولی منتظر این بازی بودم
بهتره مقایسه ای نشه به حد کافی بحث شده ... من با کمال میل این فوتبال محجور و بی لایسنس رو میگیرم
اره لایسنس نیست اما خوبیاش نسبت به بدیاش خیلی بیشتره و گیم پلی بهتری داره... این و در بخش های مختلف میتونم ثابت کنم

من موندم نسخه ps3 ربطش به ps4 چیه؟
من الان دموی ps4 و نسخه کامل ps3 دارم تو نسخه ps3 از وسط زمین هر چی شوت میزنم گله اما تو ps4 نمیشه.اصلا اشتباهه که نقد ps3 رو ربط بدیم به ps4 حالا خوب یا بد
در مورد اون دوستمون که میگن فیفا بازها اینو بازی نمیکنن باید بگم خود من فیفا بازم ولی منتظر این بازی بودم
بهتره مقایسه ای نشه به حد کافی بحث شده ... من با کمال میل این فوتبال محجور و بی لایسنس رو میگیرم
اره لایسنس نیست اما خوبیاش نسبت به بدیاش خیلی بیشتره و گیم پلی بهتری داره... این و در بخش های مختلف میتونم ثابت کنم

منم این مساله رو کاملا" حس کردم ، البته بعضی از دوستان میگن کونامی اعلام کرده نسخه های مختلف فقط در گرافیک تفاوت دارن در صورتی که اینجور نیست.
من دموی PS3 رو که بازی کردم از بازی ناامید شدم ولی خداییش PS4 فرق داره. مثلا" تو PS3 دروازه بانها انگار همش رو حالت اشلوموشن قرار دارن ولی تو PS4 این مشکل به این شدت نیست !
مطمئنا" ملاک اصلی نقد و بررسی این بازی نسخه نسل فعلی کنسولها یعنی PS4-XOne هست.
اونایی هم که هی صحبت لیسانس می کنن یا عمر خودشون یا عمر گیمر بودنشون کمه و الا باید بدونن زمان PS2 این بازی با همین لیسانسهای ناقص با اختلاف فراوان بهترین شبیه ساز فوتبال بود و امتیازات بالایی هم می گرفت.
نمی گم نبودن لیسانس مهم نیست یا بی تاثیره ولی همه چیز هم نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or