PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:

اخه ببین کونامی گفته بعضی قابلیت های کنسولهای نسل جدید و نداره
مثل کیفیت چمن مثل حالت دینامیک چرخش خورشید و حرکت سایه ها
و گفته دیگه هیچ فرقی نداره
ولی من از ویدیوها و مقایسه نسخه کامپیوتر با کنسول ps3 فکر میکنم مثل هم باشن
و برای pc کونامی نسل بعدی نزده باشه
برای همین هم احتمال میدم نسخه دانلودیش زیر 10 گیگه
حالا امشب مشخص میشه
عزیز 2 روز و 11 ساعت مونده ها
اتفاقا منم تو همین فکر بودم که چرا pes همچین کاری کرده یک دمو تو یوتویوب دیدم چمنش شبیه 2009 شده بود برا 2015 بود
یه فکرم اینه چون pes دسته پچ نویسارو باز گذاشته تمام این ایرادارو میشه با پچ درست کرد فقط گیم پلی دستکاری نشه خوبه

عزیز 2 روز و 11 ساعت مونده ها
اتفاقا منم تو همین فکر بودم که چرا pes همچین کاری کرده یک دمو تو یوتویوب دیدم چمنش شبیه 2009 شده بود برا 2015 بود
یه فکرم اینه چون pes دسته پچ نویسارو باز گذاشته تمام این ایرادارو میشه با پچ درست کرد فقط گیم پلی دستکاری نشه خوبه
دو روز برای انتشار نسخه رسمی کامپیوتره
ولی امشب برای کنسولهاست

آقا من یه چیزی برای دوستان درباره انیمیشن های بازی بگم :-/

همون طور که همه میدونین موتور فیزیک بازی PES 2015 موتور فیزیک HAVOK هستش (البته از نسخه 2014 مورد استفاده قرار گرفته )، در ضمن موتور انیمیشن های بازی PES 2015 هم از استدیوی Havok استفاده میشه و تمامی انیمیشن های بازی PES 2015 در استدیوی انیمیشن Havok موشن کپچر میشن ، یعنی به جز خریدن لایسنس استفاده از نرم افزار موشن کپچر این شرکت به همین سو با استدیوی موشن کپچر این شرکت ساخت فیزیک هم قرارداد بستن یعنی هر دو عامل نرم افزاری و سخت افزاری خریداری شدن چون مثلا میتونستن نرم افزار انیمیشن این شرکت رو خریداری کنن ولی کونامی میتونست هزینه کم تری کنه و موشن کپچر سخت افزاری رو خودشون انجام بدن که در این صورت کیفیت انیمیشن های بازی انقدر عالی نمیشد !!! پس با استدیوی موشن کپچر HAVOK هم قرار داد بستن که کیفیت انیمیشن ها بهتر و بهتر بشه !

به طور کل کونامی در این بخش ها با HAVOK قرار داد بسته البته از نسخه 2014 به این ور ...........

1 - Animation .......... نرم افزار !

2 - Animation Studio .سخت افزار !

3 - Cloth ........لباس

4- Physics

Havok Animation Studio | Havok

درباره انیمیشن های PES 2015 بگم که از لحاظ مقدار و تعداد از انیمیشن ها از FIFA 15 مقدارش کم تر هستش ولی از لحاظ کیفیت و طبیعی تر بودن صد در صد انیمیشن های PES 2015 از انیمیشن های FIFA 15 بهتر هستش و همین طور در بخش یکپارچگی انیمیشن ها امسال PES 2015 نسبت به نسخه 2014 خیلی بهتر شده ولی باز هم جای کار زیاد داره و در این بخش PES 2015 از فیفا 15 از لحاظ یکپارچگی عقب تر هستش !!!

نکته : فیزیک و انیمیشن دو گزینه ای به هم پیوسته هستن و این دو در هر بازی مکمل یکدیگه هستن یعنی نرم بودن انیمیشن و طبیعی تر بودن انیمیشن ها از یک سو و سنگینی وزن هر انیمیشن و نحوه محاسبه وزنی هر انیمیشنی از سوی دیگه در مجموع به هم پیوسته و مکمل دیگری هستن !!!

همین طور بخش فیزیک هم مربوط میشه به نحوه محاسبه باد و باران و برف و لباس و خلاصه هر عامل محیطی که جنبنده باشه و نیاز به محاسبه و پردازش وزنی و حرکتی و تخریبی باشه رو عامل فیزیکی میگن به طور عامیانه .......

بازی The Last Of Us از نر افزار انیمیشن و موتور فیزیک HAVOK استفاده کرده ! و همین طور خیلی از بازی های بزرگ دیگه .............

پاینده باشین .......... :bighug:

آخرین ویرایش:
نسخه ی PC هشت گیه ولی PS4 چند صفحه قبل یکی از دوستان گفت بازی رو و پیش خرید کرده و حجمش 20 گیگه ! یکم نگران کنندست ...

سلام
عزيز جان
بله من گفتم اين حرف رو
دقيقا ٢٠ گيگ هستش و دارم دانلود ميكنم و شب عكس هايي از بازي هم براتون ميزارم

df81b4fef26d110644108b9c7811e196.jpg

دليل اينكه تو عكس بالا نوشته ٤ گيگ رو نميدونم
اما تو استور سوني حجمش رو زده ٢٠ گيگ
الانم رفتم توي پروفايلم ديدم هنوز داره دانلود ميشه بازي حجمش حدود ١٩ گيگ

آقا بازی روی کنسول های نسل بعد 18 گیگ و خورده ای هستش اون چیزی که بالا نشون داده 4 گیگ و خورده ای داستانی داره برای خودش که باید یه ساعت توضیح بدم ولی اون مقدار در یک قسمت دیگه کنسول پلی استیشن 4 که گزینه اینفرمیشن رو میزنی بعد از یه مقداری دانلود حجم اصلی دانلود نمایش داده میشه مثلا من بازی TLOU رو داشتم دانلود میکردم اول زده بود 10 گیگ و بعدش در یه قسمت دیگه که گفتم بعد از یه مدت دانلود حجم اصلی بازی نمایش داده میشه و یه باره حجم اصلی بازی رو نشون داد که 40 گیگ بود .............

آقا بازی روی کنسول های نسل بعد 18 گیگ و خورده ای هستش اون چیزی که بالا نشون داده 4 گیگ و خورده ای داستانی داره برای خودش که باید یه ساعت توضیح بدم ولی اون مقدار در یک قسمت دیگه کنسول پلی استیشن 4 که گزینه اینفرمیشن رو میزنی بعد از یه مقداری دانلود حجم اصلی دانلود نمایش داده میشه مثلا من بازی TLOU رو داشتم دانلود میکردم اول زده بود 10 گیگ و بعدش در یه قسمت دیگه که گفتم بعد از یه مدت دانلود حجم اصلی بازی نمایش داده میشه و یه باره حجم اصلی بازی رو نشون داد که 40 گیگ بود .............
رو pc چه قدره حجمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or