PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:

90909549530800884733.png

یکی مهمترین چیزهایی که قبل بازی باید بدونیم

اینه که یک استادیوم چه ویژگی ها ،حالات و آب و هوایی داره:

زمان های شبانه روز موجود در بازی:

روز / شب / تصادفی

زمان های سال موجود در بازی:

تابستان / زمستان / تصادفی

آب و هوا :

صاف و تا قسمتی ابری / بارانی / تصادفی

و یک چیز تازه که در PES 2015 جدید است

و روی رفتار ، سرعت و حرکت بازی و توپ تاثیر گذار است:

اندازه چمن:
نرمال / بزرگ / کوچک / تصادفی
===============
چمن های متفاوت در PES2015

به نقل از winningelevenblog : ما قصد رونمایی از تصاویر جدید بازی را داریم و اینبار تصمیم به انتشار انواع چمن در بازی را گرفتیم
rlct0xcvh6m8x6ogzan.jpg

2l0gz2gppac0vbk6cjy.jpg

caypax055etj1mxx3p.jpg

4uzhmo865cp7j5it1p.jpg

4me8271pwgpkeb606gcb.jpg

q1fw237rn6wwf06mwskz.jpg

aat99hgyaw35agrx268c.jpg

Iranian Editors Group .:. گروه ویرایشگران ایرانی

به نظرم لایسنس ریزه کاری نیست دوستم ...
یه شرکتی که غول بازی های ورزشیه یه امتیازاتی رو خریده و به هیچ عنوان هم قابل فروش نیست
همین چمپیونز لیگ که در انحصار کونامیه ... اگه خریدنی بود ea میخرید و موارد مشابه ... باید صبر کنن تا از انحصار در بیاد
نتیجه چیه ؟ امسال فیفا 15 برای اسمش فروخت اما رو 16 باید کار کنه ... سرمایه یه کمپانی منم شمایی بقیه گیمران ...
سابقه نداشته فیفا دست دوم انقدر زیاد باشه تو نت ... اونم دو سه هفته بعد از اومدنش
ea پول و قدرت داره اما امسال من و خیلی هارو نداره ... من ادمیم که برای فیفا کنسول میخریدم
اما بعد 1 ماه دیدم که نه از بیخ و بن مشکل داره ( بحث مشکلات فیفا رو باز نمیکنم هم مقایسس هم تو تاپیک خودش به حد کافی از اشکالات گله مند هستن بچه ها )
کونامی تا اونجا که محدودیت هاش بهش اجازه داده اومده و واقعا تحسین برانگیزه ... همین فیزیک توپش جای تشکر داره قل خوردنش رو چمن همینطور
وقتی تو گیمزکام بهترین بازی ورزشی شد خود من خندیدم ... اما الان میفهمم چرا این عنوان رو کسب کرد بعد از تجربه دمو و حدود 1 ماه سر و کله زدن با رقیبی که از دور دل برد و از نزدیک زهره
تعریف فوتبال واقعی جز توپ واقعیه ؟؟؟
جز اینه که مدافعت پشت به یار خودت پاس زمینی 70 متری نده به مهاجم؟؟؟
فوتبال واقعی یعنی مسی با راست گل کات دار 40 متری بزنه ؟؟؟
فوتبال واقعی اینه که یه سرعتی برداری دور تا دور زمین بدویی بدون خستگی تازه تو مسیرت انواع اسکیل های فوتبال خیابونیرم بزنی؟
فوتبال واقعی اینه که تو سال 2015 تازه به این بنازی که پرچم کرنرت به توپ واکنش نشون میده ؟ فک کنم رو ps2 این قابلیت و داشت کونامی
فوتبال واقعی تماشاچیای واقعی درسته؟ شما فقط ببین یه خانمی تو تماشاگرای فیفاس در 4 رنگ مختلف پوست حتی مدل موهاشم یجوره با فاصله نشسته بر عکسشم مقایسه کنید
فوتبال واقعی یعنی بتونی با پولادی مسی و رونالدو رو مهار کنی . تو فیفا میتونید ؟ نه حتی با بهترین مدافع هم نمیتونید حتی بعد از اپدیت های پیاپی
فوتبال واقعی برای من لوگوی لباس نیست ... بلند شدن دروازه بعد از برخورد توپ به تور نیست ... اکتیو بودن پرچم کرنر نیست
فوتبال واقعی این نیست که پاس بدی به گلر l1 و مثلث بزنید مهاجمتون تک به تک بشه بعد از زدن این گل خوشحالم بشیم؟
واقعا من میتونم لایسنس نبودن لیگ جزیره رو فقط با نبود لوگوی لباسها تحمل کنم
میگم منکر اینم نیستم که بودنش باعث میشه لذت بازی بیشتر بشه حتی شنیدم رو xbox one میشه با پچ اونم حل کرد ... ولی چند صد از مردم میدونن اسپانسر تاتنهام چیه ؟ و چند درصدشون میدونن توپ واقعی چند گرمه ؟؟

سلام
نقد شما را کاملاً قبول دارم. از نوشته هات کاملاً پیداست که Gamer قدیمی هستی و با یه نگاه میتونی یه فوتبال خوب و از بد تشخیص بدی. من هیچوقت نتونستم فیفا بازی کنم اما pes را هم از سال 2011 به اینطرف را نتونستم بازی کنم. من طرفدار بازی خوب هستم، حال ایکه فیفا باشه یا pes اصلاً برای من مهم نیست. خوشبختانه pes در این شماره پیشرفت خیلی خوبی داشته و به یکسری از المان های اصیلش در کنسول ps2 برگشته و برای بقا در این بازار باید اینکار و می کرد. اما در این نسخه دفاع کردن برای ما همچنان مسئله ساز هست. تیم حریف AI با پاس های عمقی همیشه من را قافلگیر می کند و با چیدن ترکیب های مختلف مهار شدنی نبود. این ایراد بزرگ pes هست که به نظر میرسه در هر شماره در کنسول های نسل هفتم و هشتم باید یک نقطه ضعف بزرگ داشته باشد. اما کیفیت پاس، شوت و دریبل ها به اندازه ای زیبا و خوب کار شده که هرکسی که نسخه دمو را بازی کرده باشد، عنوان اصلی را هم خواهد خرید.
به نظر من بازیبازها در حال حاضر بیشتر به مخاطبین جدید و جوان خود اهمیت می دهند و گیم پلی را برای آنان میسازند.منطقی هم هست، تعداد بازی بازهای بین 15 - 25 سال بسیار بیشتر از 25 سال به بالاست. این سری از بازیباز ها تنها کنسول های جدید را دیده اند اما ما با آتاری و نینتندو با به عرصه بازی گذاشتیم و درکی متفاوت (ممکن است بهتر یا بدتر) از دنیای بازی داریم.

چنتا ویدیو جدید دیدم گیم پلی خیلی رون تر شده نسبت به دمو هروز داره پیشرفت میکنه و سرعت پیشرفت تو این نسل خیلی زیاده کونامی راه خودش رو پیدا کرد بعد از یک سال فاجعه بار واین راه اونارو به بالاو بالاتر هدایت میکنه و از رقیب که چند سال ازش عقب افتاده داره جلو میزنه من نمیخام فیفارو مسخره کنم یا مزحکه خدایش فیفا 14 رو بازی کردم و خوشم اومد از بازی ولی با اومدن فیفا 15 و دمو بازی رو کردم دیدم خوشم اومد از دمو هم حتی رفتم بازی اصلی رو خریدم 2 دست بازی کردم واقعن افتضاح بود گذاشتم برا فروش و رفتم سراغ دمو پی اس و تا الان هر شب دمو فقط بازی میکنم و کلان حال میکنم با دمو که از نسخه اصلی فیفا برام جذاب تره و فیفا دیگه قدرتش همین بود در حد فیفا 14 که بازی خوبی بود و دیگه راحی برا پیشرفت نداره
الانم 4 تا انیمیشن به فیفا 15 اضاف کرده و تک زدن چمن کنده بشه وو چنتا دیگه الانم که اپدیت داده همه میگن شبی فیفا 14 شده پس فیفا 15 کجاست کو ؟؟؟؟؟؟
اینم که شده فیفا 14 پس خودتون نتیجه بگیرید دیگه کونامی هروز رو به جلو و فیفا هروز در جا والا من بچه بودم از بچه گی تا الان که 28 سالمه هیچ وقت فیفا بازی نکردم تو هر کلوپ که میرفتم هر جا خونه فامیل هر جا همش پی اس بود همش اصلان فیفا نبود در کار کسی سراغ فیفا نمیرفت تنها فیفایی که بازی کردم فیفا 98 بود رویه کنسول پلی 1 دیگه رفتم سراغ پی اس مخصوصن پی اس 2000 هنوز یادمه بهترین بازیکن مورد علاقم خداد عزیزی بود چه دورانی بود یادش به خیر یان کلر و روسیچکی تو دورتمند بهترین تیمم دورت موند بود و تا الان که دمو پی اس 2015 بازی میکنم و سال قبل که فیفا 14 بازی کردم از رویه مجبوری دیگه و الانم خیلی منتظر نسخه اصلی هستم چون 1 سال ازش دور بودم از بازی محبوبم که باهاش بزرگ شدم و دوستم ندارم بهش توهین بشه والا من ندیدم تو تاپیک فیفا یه بچه هایه تاپیک پی اس بیاد بگه پی اس فلان تره فیفا چیز تره ولی تا بوده این فیفا بازا میان اینجا فقط هم قصد خراب کردن تاپیک رو دارن فقط یکم مراعات ما پیرمردارم بکنین
:d

سلام
نقد شما را کاملاً قبول دارم. از نوشته هات کاملاً پیداست که Gamer قدیمی هستی و با یه نگاه میتونی یه فوتبال خوب و از بد تشخیص بدی. من هیچوقت نتونستم فیفا بازی کنم اما pes را هم از سال 2011 به اینطرف را نتونستم بازی کنم. من طرفدار بازی خوب هستم، حال ایکه فیفا باشه یا pes اصلاً برای من مهم نیست. خوشبختانه pes در این شماره پیشرفت خیلی خوبی داشته و به یکسری از المان های اصیلش در کنسول ps2 برگشته و برای بقا در این بازار باید اینکار و می کرد. اما در این نسخه دفاع کردن برای ما همچنان مسئله ساز هست. تیم حریف AI با پاس های عمقی همیشه من را قافلگیر می کند و با چیدن ترکیب های مختلف مهار شدنی نبود. این ایراد بزرگ pes هست که به نظر میرسه در هر شماره در کنسول های نسل هفتم و هشتم باید یک نقطه ضعف بزرگ داشته باشد. اما کیفیت پاس، شوت و دریبل ها به اندازه ای زیبا و خوب کار شده که هرکسی که نسخه دمو را بازی کرده باشد، عنوان اصلی را هم خواهد خرید.
به نظر من بازیبازها در حال حاضر بیشتر به مخاطبین جدید و جوان خود اهمیت می دهند و گیم پلی را برای آنان میسازند.منطقی هم هست، تعداد بازی بازهای بین 15 - 25 سال بسیار بیشتر از 25 سال به بالاست. این سری از بازیباز ها تنها کنسول های جدید را دیده اند اما ما با آتاری و نینتندو با به عرصه بازی گذاشتیم و درکی متفاوت (ممکن است بهتر یا بدتر) از دنیای بازی داریم.

دوست عزیز یه امتحان بکن برای دفاع... از وسط زمین با هافبک هات دفاع کن و دفاع ها رو جلو نیار... دفاع ها قشنگ توپهارو قطع میکنن. من 90 درصد پاسهای تو عمق رو همینجوری میگیرم.
باور کن خیلی وقتها از هوش مصنوعی که گل میخورم کیف میکنم... بد جور قشنگ بازی میکنه و باضعیف کردن من و روشهایی که خودت هم میدونی بازی نمیکنه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام
دوست عزیز با این حرفت مخالفم چرا من هم اوایل همین احساس رو داشتم شما میخوای عمق دفاع رو ببندی برای مثال یووه بیار با همون 3 دفاع برو تو قسمت تاکتیک دو بخش داره یکی واسه حملس یکی واسه دفاع تو قسمت دفاع کلا دفاع رو بکش عقب و تراکم رو کاملا کم کن پاینشم یه گزینه هست که شما اونجا میتونی دستور بدی که هافبکها هم بیان دفاع کنن اگه شما یک گل خوردی هر چی دلت خواست بگو

دوست عزیز با این حرفت مخالفم چرا من هم اوایل همین احساس رو داشتم شما میخوای عمق دفاع رو ببندی برای مثال یووه بیار با همون 3 دفاع برو تو قسمت تاکتیک دو بخش داره یکی واسه حملس یکی واسه دفاع تو قسمت دفاع کلا دفاع رو بکش عقب و تراکم رو کاملا کم کن پاینشم یه گزینه هست که شما اونجا میتونی دستور بدی که هافبکها هم بیان دفاع کنن اگه شما یک گل خوردی هر چی دلت خواست بگو

ممنون از راهنماییت، روشی را که گفتی را حتماً تست می کنم. اما در شماره های خیلی قبل تر، این امکان بود که برای هر بازیکن به صورت اختصاصی محدوده حرکتی اش را تعیین کرد. مثلاً برای مدافعین فلش را به سمت عقب تنظیم می کردیم و مدافع ها عقب تر می ماندند و یا برای مدافعین گوش هم فلش عقب می گذاشتم و هم جلو که در زمان حمله آنها هم جلو می کشیدند و دست ما برای پیاده سازی استراتژی بازتر بود. اما در شماره های قبلی این مورد کاملاً حذف شد و عوض آن تغییر role را قرار دادند که در این شماره هم من ندیدم. مثلاً cmf را حفظ پوزیشن می توانستیم به dmf تغییر بدیم تا در حمله کمتر شرکت کنند و بیشتر به دفاع بپردازد.
باید بیشتر بازی کنم تا با گیم پلی های جدید آشناتر شوم.

دوستان بدون اغراق میگم بعد n دست بازی کردن چیزایی آدم تو بازی میبینه که هنگ میکنه! دیروز کاسیاس یه شوت رو گرفت به طرز کاملا طبیعی لایی خورد توپ آروم آروم قل خورد بعد خط رسید بهش و با توپ رفت تو گل... البته شوت خیلی محکم و نزدیک و بی دقت بود که با احتساب اینکه تو اینهمه بازی یک بار این اتفاق ییافته یعنی خود جنس!!!
فهم بازیکن ها تو یک و دو و حرکات ترکیبی خیلی بالاست...
فقط ای کاش رو توپگیری و فرم توپگیری و مقداری تکلها کار بشه. بعضی وقتها توپ بین بازیکنها میمونه و کمی خنگ میزنن و گاهی تکلها با اینکه توپ تو دسترسه واسه پای حریف میرن...
در کل بازی لذت بخشه و نمیدونم چرا نه تنها تکراری نمیشه جذاب تر هم میشه!!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

من اصلا با فیفا نساختم ونمیسازم!!
وقتی دموی pes 2015 بازی کردم خیلی لذت بخش بود،هرکی
طرفدار pes باشه راضی میشه،از لحاظ گيمپلی خیلی پیشرفت
کرده ضمنا این یك دمو ودر بازی اصلی تا زمان انتشار ممکنه
پیشرفت کنه...
راستی اینقدر از دمو راضی بودم پاکش کردم آخه آدم صبرش
تموم میشه.!!!!

اینقد این بازی به واقعیت نزدیکه که خدایشش هر وقت دلم واسه دیدن فوتبال تنگ میشه میام دو دست بازی میکنم انگار فوتبال واقعی دمت گرم کونامی.تنها این حس رو تو فیفا 11 داشتم اینقد بازی کردم تا دستگاه دو بار لنزش عوض شد و در آخر سه چراغ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or