PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
سرورهاش چجوریه؟

کسی در مورد14ش سابقه آنلاین زدن داشته؟
متاسفانه سروراش اصلا خوب نیست...در نگاه اول فک میکنید که خوبه ولی بعدا متوجه میشید که من چی میگم...
ی اشکال بزرگ دیگه ای که PES داره اینه که ی چیزی به اسم courtsey rating یا درجه ادب براش تعریف شده...به طوری که اگر شما از 50 تا بازیی که میکنی حداقل 35 تاش نباید قطع بشه...اگر بیشتر از 15 بازیه نیمه
کاره داشته باشید از رنکینگ حذف میشید تا دوباره به حداقل برسید و به رنکینگ برگردید...نیمه کاره موندن بازی فقط شامل قطع شدن بازی نمیشه...اگر طرف مقابل یا شما از بازی بیایید بیرون هم جزو بازی های نیمه کاره محسوب میشه...در 90% مواقع وقتی از حریف بیشتر از 3 تا گل جلو میافتید حریفتون میاد بیرون و این یعنی اینکه عملا نمیشه 35 تا بازی کامل انجام داد...امیدوارم این قانون مسخره برداشته بشه...

دلیلش چیه که تو همه سری های PES تو لیگ اینگیلیس فقد و فقد پیرن منچستر لایسنس شده:|؟ چه فرقی با بقیه تیما داره این شیاطین مرغ!:|

فقط و فقط دلیلش مایه هست
سر کیسه شل نمیکنند
یکم سیاست ما اصفهونی هارو داشتند الان بیشتر فیفا فروش میکرددند :دی

آقا یه آپدیت گنده واسه دمو دانلود شد! (دو و خرده ای گیگ)
مطمئن نیستم ولی حس میکنم انیمیشن ها یه کم نرم تر شده، شما هم همچین حسی داشتید؟ یا من توهم زدم؟ :d
یعنی منظورم وصل شدن انیمیشن ها به همدیگه س که قبلا مشکل داشت، مثلا بازیکن توپ رو استپ میکرد میخواست شروع به دریبل کنه، بین انیمیشن استپ و انیمیشن دریبل، تصویر یه تیک خیلی کوچولو میزد ... ولی به نظرم الان اینجوری نیست، البته چون 10 روزی بود کنسولو روشن نکرده بودم شاید نتونم تفاوت رو درست تشخیص بدم، میخوام بدونم نظر شما چیه؟ همچین تغییری حس میکنید؟
یکی دیگه هم اینکه دوستانی که هنوز آپدیت نکردن چک کنن ببینن تو اون قسمتی که دسته رو جابجا میکنی (که مثلا میتونی کنترلر رو ببری تیم مقابل رو کنترل کنی) با دکمۀ مربع به قسمت ادیت کردن و آتو و منوال کردن پاس و غیره ... دسترسی هست یا نه؟ من اون موقع پیداش نکردم ولی الان بعد از آپدیت دسترسی هست بهش، میخوام ببینم از قبل بوده و من ندیدم؟ یا بعد از آپدیت اضافه شده؟

مطمئن نیستم ولی حس میکنم انیمیشن ها یه کم نرم تر شده، شما هم همچین حسی داشتید؟ یا من توهم زدم؟ :d
یعنی منظورم وصل شدن انیمیشن ها به همدیگه س که قبلا مشکل داشت، مثلا بازیکن توپ رو استپ میکرد میخواست شروع به دریبل کنه، بین انیمیشن استپ و انیمیشن دریبل، تصویر یه تیک خیلی کوچولو میزد ... ولی به نظرم الان اینجوری نیست، البته چون 10 روزی بود کنسولو روشن نکرده بودم شاید نتونم تفاوت رو درست تشخیص بدم، میخوام بدونم نظر شما چیه؟ همچین تغییری حس میکنید؟
یکی دیگه هم اینکه دوستانی که هنوز آپدیت نکردن چک کنن ببینن تو اون قسمتی که دسته رو جابجا میکنی (که مثلا میتونی کنترلر رو ببری تیم مقابل رو کنترل کنی) با دکمۀ مربع به قسمت ادیت کردن و آتو و منوال کردن پاس و غیره ... دسترسی هست یا نه؟ من اون موقع پیداش نکردم ولی الان بعد از آپدیت دسترسی هست بهش، میخوام ببینم از قبل بوده و من ندیدم؟ یا بعد از آپدیت اضافه شده؟
این آپدیت داستانش چیه؟ چند وقته اومده؟
همچین آپدیتی برای من نیومده عجیبه!

این آپدیت داستانش چیه؟ چند وقته اومده؟
همچین آپدیتی برای من نیومده عجیبه!

والا نمیدونم ... من فقط دستگاهو روشن کردم دیدم داره آپدیت میشه، اونم با سرعتی که از اینترنت من خیلی خیلی بعید بود !!!
یعنی سرعت بیش از حدِ نرمال بود برای دو نیم گیگ

آقا خودم تکذیب میکنم :d بیشتر که دقت کردم میبینم انیمیشن ها مشابه قبل هست :)

بله یه آپدیت 2 و خورده ای واسه دمو اومده:| این کونامی هم کاراش عجیبه ها:-/ آخه کی واسه دمو آپدیت میده:))
واسه دمو قبلا آپدیت میدادن...هم فیفا میداد هم پس...
من دمو رو با اکانت هنگ کنگ گرفتم و آپدیت هم برای دمو خیلی وقته اومده...

- - -ویرایش - - -

آقا خودم تکذیب میکنم :d بیشتر که دقت کردم میبینم انیمیشن ها مشابه قبل هست :)
منم هیچ تغییری حس نکردم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or