این فقط راجب نقاط ضعفشه هر بازی خوبی هم داره بگم از الان ناراحت نشن طرفداراش و نقاط ضعف زیاد داره و نقاط مثبت هم زیاد داره...
بالاخره دمو رو تونستم بازی کنم ...به نظر من از 14 بهتر شده اما یکم منو هاش دموده هست...وقتی توپ میاد زیر پات میچرخی بر عکس دسترو جلو میدی توپ زیادی میره جلو ...مثل قبلنا وقتی یهو میچرخی ی وری حس چرخیدن ی ماشین سنگین حس میشه...انیمیشناش بد نیست اما فیسا همه انگار دعوا دارن و یعضی ها انگار خروس جنگین وشبیه بوکسورا مثلا مودریچ .... بر عکس فیفا که انگار یکم مهربانن وقتی نگاشون میکنی و منگولن گاهی ......
ترکیب عوض کردن هم که تکراری و دموده هست خدایی منصفانه باشیم معلومه...
دفاع شدیدن وسطش تونله و کاملا از وسط نفوذ راحته بین دو مدافع..مدافعین وسط زود باز میشن و دور از همن....پاس هم میدی کلا برمیگردی همش به ی شکل ی پا میاد عقب با پای دیگه هم جلو میندازه توپو دقیقا ی شکل که همه دقیقا همان جور این کارو تکرار میکنن استوپ جلو انداخته میشه.. و بازیکن داشتم رفتم سمتش و من مهاجم بودم مدافع آمده سمتم از رو توپ پریده رد شدم رفتم با سرعت...
بازی تو مخلفاتشم واقعن بد بوده تعطیل کلا..کرنر هم واقعا مثل بیلیارد شده و تو نگاه اول گریم گرفت ...بیشتر شوت ها هم نه در کار نبود و آماده بود بره اون سمت مخالف دروازه تورو ببوسه تو محوطه شیرجه گلرها هم ی جوریه البته خوب بعضی ها دوست دارن اینجوری پریدن گلرهارو...
بازی بد نیست در کل برا عشاقه pes خوبه اما اینکه با این وضع بگیم فیفا رو جا میزاره فیفایی که امسال مشکلاتی تو دفاع داره من یکم شک ندارم زیاد شک دارم به جایی برسه pes....همینم بگم من از طرفدارای fifa هستم قصدمم بد گفتن راجب این بازی نیست اگه تاپیک فیفا هم نگاه بکنین از بازی بد هم گفتم اما خوب اینجا هم این بازی مشکلاتی داره دفاع ها زیاد رو ی خط یهو وایمیسن و این قابله فرار میشه تو pes 2015......
بازی خوبه و منم بازیشو خواهم خرید چون برا بار اول تو این نسل میاد و هم بازی اصلی یکم بهتر از دمو هست و بازی خواهم کرد اما چیز جدیدی به من حداقل القا نکرد که داره بازی...انشاله نسخه اصلیش خوبتر از خوب باشه حتی از فیفا اما با این اوضاع باید گفت نسل 8 کنسول ها فقر بازی خوبه فوتبال دارن تا ی سال دیگه حداقل.......کلا pes به من تو ps4 چیز جدیدی نداده و میشه گفت بازی واقعا گویا تصویربرداریشم دموده شده و مثل قدیماست...سبک گیم پلی منو یاده pes2009 می انداخت....
کلا این که 2ماه دیرتر از فیفا عرضه کردن و اینکه لای چند بازی خوب دارن این بازیو عرضه میکنن بین کالافو اسسین و جی تی ای و کشتی کج و لیتل بیگ پلنت برا من این تاخیر تعجب آور آخه نه چیز جدیدی داره آنچنان نه میارزه ریسک کنن بین این همه بازی عرضش کنن...
بایدگفت pes چیز جدیدی نداره تو چنته ........ fifa هم فقط مخلفاته بازیو عالی کرده و گرافیکو ....فیفا بازیو آورده رو زمین و سرعتی تر کرده و دفاع کردنو رو کلا بد ساخته تا حدی
بازم بگم قصدم توهین به بازی نبوده تا طرفداراش جبهه بگیرن چون از فیفا هم که مورد علاقمه بد گفتم قبلا ..به نظر من نسل جدید کلا فقدانه بازی با گیم پلی داره همشون فقط گرافیک خوب بودن نسبتا و گیم پلی نسل جدید نو آوری تو بازیاش نداشته آنچنان...نسل 7 کجا و احساس تغییرات تو گیم پلی نسبت به نسل 6 اوایل کارکجا و این نسل کجا که همش شده گرافیک بیشتر و اونم مشکلاتی داره ..... و این نسل که شده رنگ کردن بازیای نسل پیش بیشتر تا دقت رو ساخت بازیه ریشه ای تا الان...
اوناییم که دموشو بازی نکردن میگن من دارم الکی میگم بازی چیز جدید آنچنانی نداره میتونن برن تو آپ ا ر ا ت گیم پلیشو ببینن ...
اینم بگم فیفا هم چیز آنچنانی نداره جز گرافیک بهتر واستایل های بهتر تو استوپ توپ و بعضی جاها و تغییر سبک بازی از ضعف در هوا تو بخش دفاع به ضعف در زمین در بخش دفاع ......
از آنلاین فیفا هم گویا ناراضین از باگاش اینارو گفتم تا متهم به طرفدار فیفا بودن نکنن منو...من فقط نظر خودمو دادم.....اگه کسی ناراحت شد شرمنده...