PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
اگر تفاوتی نمیبینی پس فیفا 15 واسه شماست. با دوستمون قفاری هم میتونی مولتی بزنی.... تاپیکشم همیشه بالاست بچه هاش خیلی فعالن... یکیش همین قفاری جان.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

خوب واقعا که چه من نظر خودمو دادم اولشم گفتم ضعفاشه تا کسی که کورکورانه ی چیزی دوست داره نخوانه بعد ناراحت بشه....راجبه آنلاین من کلا آفلاین بازم و تو عمرم آنلاین بازی نکردم با کسی ...راجبه اینکه واقعا مدعی تغییر هستی کاملا مشخصه و تو متنمم گفتم جفتشون هم فیفا هم پی اس نو آوری ندارن یکم بخوانید خط اول نخوانده نظر میدن راجب بحث...

کاملا مشخصه پی اس هنوز گیم پلی روانی نداره تو چرخشاش با توپ و یک روش قدیمی رو متود قرار داده حالا شما چرا انقدر ناراحتی که میای غفاری را قفاری مینویسی تا با توهین اعصبانیتتو خالی کنی فقط باید بگم ریشه در متن من نداره حداقل.....

خوب واقعا که چه من نظر خودمو دادم اولشم گفتم ضعفاشه تا کسی که کورکورانه ی چیزی دوست داره نخوانه بعد ناراحت بشه....راجبه آنلاین من کلا آفلاین بازم و تو عمرم آنلاین بازی نکردم با کسی ...راجبه اینکه واقعا مدعی تغییر هستی کاملا مشخصه و تو متنمم گفتم جفتشون هم فیفا هم پی اس نو آوری ندارن یکم بخوانید خط اول نخوانده نظر میدن راجب بحث...

کاملا مشخصه پی اس هنوز گیم پلی روانی نداره تو چرخشاش با توپ و یک روش قدیمی رو متود قرار داده حالا شما چرا انقدر ناراحتی که میای غفاری را قفاری مینویسی تا با توهین اعصبانیتتو خالی کنی فقط باید بگم ریشه در متن من نداره حداقل.....
داداش این نو اوری که گفتی رو قبول ندارم درسته گیم پلی خشکه یکم ولی دمو هست من اخرین ویدیو که دیدم بازی رون تر شده اینم غفاری جان باید بگم که فیفا دیگه پیشرفتی توش نیست ولی پی اس الان اول راه هست

من بازی رو پیش خرید کردم جناب غفاری هم که ما هر وقت میریم تو صفحه فیفا کلان 1 صفحه کامنت ایشون باید بخونیم :d

راجب کامنت باید عرض کنم بنده عضو سایتم و محدودیتیم راجب کامنت وجود نداره و اینکه اگر باشه مسولان سایت تذکر میدن و نه تو فیفا تو همه جا هم نظر میدم حالا دموی این بازیم بازی کردم برا باره اول تو این بخشم نظر دادم بهتره فرافکنی نشه این که عضو سایت چقدر کامنت میتانه بده فقط به مسولان مربوطه و اگه اسپم باشه تذکر میدن.......

عضو سایت شدم تا فقط بازیای ps4 بفروشم بخرم و حالا کامنتم میزارم...شما خودتونم کم تو فیفا جولان نمیدی بازی آشغاله من حالا انتقاد میکنیم راجب بازی شما زود ناراحت نشو....

شما عزیز و دوست منی و احترامت واجبه...متن منم بخوانی میفهمی قراره بازی بخرم منم پس بحث این چیزا نیست...باید نسخه نهایی بازی بشه و من خودم هم منتظرم اما خوب منصفانه چیز جدیدی نداشت و این نظرمه و وقتی تو تاپیک فیفا راحت میگی منم اینجا میگم بازی فاقده هرگونه چیزه جدیدیه مثل فیفا و فیفا یکم رنگ و روش بهتره....
بهتر دعوا نکنیم دوست من و شما برا من محترمی ...:x

- - -ویرایش - - -

اگر تفاوتی نمیبینی پس فیفا 15 واسه شماست. با دوستمون قفاری هم میتونی مولتی بزنی.... تاپیکشم همیشه بالاست بچه هاش خیلی فعالن... یکیش همین قفاری جان.

خوب واقعا که چی من نظر خودمو دادم اولشم گفتم ضعفاشه تا کسی که کورکورانه ی چیزی دوست داره نخوانه بعد ناراحت بشه....راجبه آنلاین من کلا آفلاین بازم و تو عمرم آنلاین بازی نکردم با کسی ...راجبه اینکه واقعا مدعی تغییر هستی کاملا مشخصه و تو متنمم گفتم جفتشون هم فیفا هم پی اس نو آوری ندارن یکم بخوانید خط اول نخوانده نظر میدن راجب بحث...

ولی خوب احترامت واجبه برادر من خوبه اول گفتم نقاط ضعف بازیه و گفتم قصدم تخریب نیست و از فیفا هم بد گفتم شانس آوردم گفتم نمیگفتم ترور میکردین که دارین میکنین...

آخرین ویرایش:

عزیزم من همون طوری که از توهین شدن بهم بدم میاد از توهین کردن هم متنفرم... مطمئن باش اصلا قصد من توهین نیست... ولی یه مطلبی هست.
من خودم از اولین سری های pes بازیش کردم پس قبول دارم که بخاطر آشنایی با ریشه ها و ساختارش یه pes بازم! ولی باور کن 4 سال قبل رو با فیفا گذروندم! ولی خوب نمیگم فیفا بازم. امسال هم اصلا وبی تعصب هر دو رو امتحان کردم و اگه نوشته های قبلیم رو بخونی طرف هیچکدوم رو نگرفتم تا وقتی که pes رو شاید بیش از 50 دست بازی کردم! الان احساس میکنم نسبت به فیفا جذاب تره چون اصلا یکنواخت نیست و اتفاقات جالبی توی تعداد بازی بالا میافته... البته این نظر منه و قطعا نمیتونه نظر همه باشه.
شما هم نظرتو گذاشتی و حق هم گفتی ولی خوب کمی اون ریشه های فیفا باز بودن توش بود و فکر کنم خیلی بازی نکردی شاید من روزی 3 دست رو از اول اومدن pes بازی کردم مثل فیفا 15 که دموش اومد. و متاسفانه pes بازی هستش که باید براش وقت بزاری...
من فعالیت شما رو تو بخش فیفا دیده بودم و علاقه شما رو هم دیده بودم هر چند گلگی هایی هم داشتی و خوب تو نقدت علاقه به فیفا حس میشد... اصلا هم مشکلی نیست شما نظرت رو گفتی ولی دوستمون اومد و یک جمله شاید اندازه شناختش از pes گفت و رفت اونم با تشکر شما! قبول کنید که تو تاپیک فیفا از این اتفاقات نمیافته و اگر کسی فقط بنویسه pes اعدامش میکنن!
در هر حال خیالت راحت کلا مقوله بازی اونقدر ارزش نداره که کسی بخواد به کسی توهین کنه... شوخی و کنایه شاید ولی توهین عمرا!
پیشنهاد فیفا هم به دوستمون به یاری شما هم کنایه ای دوستانه بود به علاقتون به فیفا. وگر نه هممون دوستیم و اینا فقط سرگرمیه.

من تنها گفتم فیفا اشغاله اینو 200 نفر گفتن پس حتمن یه مشگلی داره الانم اینجا تاپیک پی اس هست فقط بیا راجب پی اس حرف بزنیم

قربونت بشم شما بحث فیفا رو کشیدی وسط عشقه من:-*باشه فیفا آشغال شما ناراحت نباش بحث نکنیم بهتره ....مخلصم..pes بازی خوبیه و باید بازی بشه تا بچه ها دستشون بیاد من و یا شما چی میگیم که بازی خوبه یا بده....من هیچوقت حرف فیفا اینجا نزدم فقط تو متن اولم گفتم فیفا تو دفاع هم بده تا به طرفداراش بر نخوره...

- - -ویرایش - - -

عزیزم من همون طوری که از توهین شدن بهم بدم میاد از توهین کردن هم متنفرم... مطمئن باش اصلا قصد من توهین نیست... ولی یه مطلبی هست.
من خودم از اولین سری های pes بازیش کردم پس قبول دارم که بخاطر آشنایی با ریشه ها و ساختارش یه pes بازم! ولی باور کن 4 سال قبل رو با فیفا گذروندم! ولی خوب نمیگم فیفا بازم. امسال هم اصلا وبی تعصب هر دو رو امتحان کردم و اگه نوشته های قبلیم رو بخونی طرف هیچکدوم رو نگرفتم تا وقتی که pes رو شاید بیش از 50 دست بازی کردم! الان احساس میکنم نسبت به فیفا جذاب تره چون اصلا یکنواخت نیست و اتفاقات جالبی توی تعداد بازی بالا میافته... البته این نظر منه و قطعا نمیتونه نظر همه باشه.
شما هم نظرتو گذاشتی و حق هم گفتی ولی خوب کمی اون ریشه های فیفا باز بودن توش بود و فکر کنم خیلی بازی نکردی شاید من روزی 3 دست رو از اول اومدن pes بازی کردم مثل فیفا 15 که دموش اومد. و متاسفانه pes بازی هستش که باید براش وقت بزاری...
من فعالیت شما رو تو بخش فیفا دیده بودم و علاقه شما رو هم دیده بودم هر چند گلگی هایی هم داشتی و خوب تو نقدت علاقه به فیفا حس میشد... اصلا هم مشکلی نیست شما نظرت رو گفتی ولی دوستمون اومد و یک جمله شاید اندازه شناختش از pes گفت و رفت اونم با تشکر شما! قبول کنید که تو تاپیک فیفا از این اتفاقات نمیافته و اگر کسی فقط بنویسه pes اعدامش میکنن!
در هر حال خیالت راحت کلا مقوله بازی اونقدر ارزش نداره که کسی بخواد به کسی توهین کنه... شوخی و کنایه شاید ولی توهین عمرا!
پیشنهاد فیفا هم به دوستمون به یاری شما هم کنایه ای دوستانه بود به علاقتون به فیفا. وگر نه هممون دوستیم و اینا فقط سرگرمیه.

قربونت بشم مگه میشه آدمی به چیزی علاقه بیشتر نداشته باشه هر نقدی هم و هر نقادی هم به چیزی علاقه بیشتر داره و تو اینکه من فیفا دوست دارم شکی نیست ...اما خوب من نظر دادم و همین...مخلص همتونم....دیگه اینجا نظر نمیدم تا نسخه اصلیو بازی نکنم...فعلن

قربونت بشم شما بحث فیفا رو کشیدی وسط عشقه من:-*باشه فیفا آشغال شما ناراحت نباش بحث نکنیم بهتره ....مخلصم..pes بازی خوبیه و باید بازی بشه تا بچه ها دستشون بیاد من و یا شما چی میگیم که بازی خوبه یا بده....من هیچوقت حرف فیفا اینجا نزدم فقط تو متن اولم گفتم فیفا تو دفاع هم بده تا به طرفداراش بر نخوره...

- - -ویرایش - - -

قربونت بشم مگه میشه آدمی به چیزی علاقه بیشتر نداشته باشه هر نقدی هم و هر نقادی هم به چیزی علاقه بیشتر داره و تو اینکه من فیفا دوست دارم شکی نیست ...اما خوب من نظر دادم و همین...مخلص همتونم....دیگه اینجا نظر نمیدم تا نسخه اصلیو بازی نکنم...فعلن

عزیزمی... بزار نسخه اصلی بیاد خودم کلی باهات کلکل میکنم... حالش به همینه اصلا!
البته اگه باز نرم سراغ فیفا!!!

این فقط راجب نقاط ضعفشه هر بازی خوبی هم داره بگم از الان ناراحت نشن طرفداراش و نقاط ضعف زیاد داره و نقاط مثبت هم زیاد داره...

بالاخره دمو رو تونستم بازی کنم ...به نظر من از 14 بهتر شده اما یکم منو هاش دموده هست...وقتی توپ میاد زیر پات میچرخی بر عکس دسترو جلو میدی توپ زیادی میره جلو ...مثل قبلنا وقتی یهو میچرخی ی وری حس چرخیدن ی ماشین سنگین حس میشه...انیمیشناش بد نیست اما فیسا همه انگار دعوا دارن و یعضی ها انگار خروس جنگین وشبیه بوکسورا مثلا مودریچ .... بر عکس فیفا که انگار یکم مهربانن وقتی نگاشون میکنی و منگولن گاهی ......

ترکیب عوض کردن هم که تکراری و دموده هست خدایی منصفانه باشیم معلومه...

دفاع شدیدن وسطش تونله و کاملا از وسط نفوذ راحته بین دو مدافع..مدافعین وسط زود باز میشن و دور از همن....پاس هم میدی کلا برمیگردی همش به ی شکل ی پا میاد عقب با پای دیگه هم جلو میندازه توپو دقیقا ی شکل که همه دقیقا همان جور این کارو تکرار میکنن استوپ جلو انداخته میشه.. و بازیکن داشتم رفتم سمتش و من مهاجم بودم مدافع آمده سمتم از رو توپ پریده رد شدم رفتم با سرعت...

بازی تو مخلفاتشم واقعن بد بوده تعطیل کلا..کرنر هم واقعا مثل بیلیارد شده و تو نگاه اول گریم گرفت ...بیشتر شوت ها هم نه در کار نبود و آماده بود بره اون سمت مخالف دروازه تورو ببوسه تو محوطه شیرجه گلرها هم ی جوریه البته خوب بعضی ها دوست دارن اینجوری پریدن گلرهارو...

بازی بد نیست در کل برا عشاقه pes خوبه اما اینکه با این وضع بگیم فیفا رو جا میزاره فیفایی که امسال مشکلاتی تو دفاع داره من یکم شک ندارم زیاد شک دارم به جایی برسه pes....همینم بگم من از طرفدارای fifa هستم قصدمم بد گفتن راجب این بازی نیست اگه تاپیک فیفا هم نگاه بکنین از بازی بد هم گفتم اما خوب اینجا هم این بازی مشکلاتی داره دفاع ها زیاد رو ی خط یهو وایمیسن و این قابله فرار میشه تو pes 2015......

بازی خوبه و منم بازیشو خواهم خرید چون برا بار اول تو این نسل میاد و هم بازی اصلی یکم بهتر از دمو هست و بازی خواهم کرد اما چیز جدیدی به من حداقل القا نکرد که داره بازی...انشاله نسخه اصلیش خوبتر از خوب باشه حتی از فیفا اما با این اوضاع باید گفت نسل 8 کنسول ها فقر بازی خوبه فوتبال دارن تا ی سال دیگه حداقل.......کلا pes به من تو ps4 چیز جدیدی نداده و میشه گفت بازی واقعا گویا تصویربرداریشم دموده شده و مثل قدیماست...سبک گیم پلی منو یاده pes2009 می انداخت....
کلا این که 2ماه دیرتر از فیفا عرضه کردن و اینکه لای چند بازی خوب دارن این بازیو عرضه میکنن بین کالافو اسسین و جی تی ای و کشتی کج و لیتل بیگ پلنت برا من این تاخیر تعجب آور آخه نه چیز جدیدی داره آنچنان نه میارزه ریسک کنن بین این همه بازی عرضش کنن...

بایدگفت pes چیز جدیدی نداره تو چنته ........ fifa هم فقط مخلفاته بازیو عالی کرده و گرافیکو ....فیفا بازیو آورده رو زمین و سرعتی تر کرده و دفاع کردنو رو کلا بد ساخته تا حدی

بازم بگم قصدم توهین به بازی نبوده تا طرفداراش جبهه بگیرن چون از فیفا هم که مورد علاقمه بد گفتم قبلا ..به نظر من نسل جدید کلا فقدانه بازی با گیم پلی داره همشون فقط گرافیک خوب بودن نسبتا و گیم پلی نسل جدید نو آوری تو بازیاش نداشته آنچنان...نسل 7 کجا و احساس تغییرات تو گیم پلی نسبت به نسل 6 اوایل کارکجا و این نسل کجا که همش شده گرافیک بیشتر و اونم مشکلاتی داره ..... و این نسل که شده رنگ کردن بازیای نسل پیش بیشتر تا دقت رو ساخت بازیه ریشه ای تا الان...

اوناییم که دموشو بازی نکردن میگن من دارم الکی میگم بازی چیز جدید آنچنانی نداره میتونن برن تو آپ ا ر ا ت گیم پلیشو ببینن ...
اینم بگم فیفا هم چیز آنچنانی نداره جز گرافیک بهتر واستایل های بهتر تو استوپ توپ و بعضی جاها و تغییر سبک بازی از ضعف در هوا تو بخش دفاع به ضعف در زمین در بخش دفاع ......
از آنلاین فیفا هم گویا ناراضین از باگاش اینارو گفتم تا متهم به طرفدار فیفا بودن نکنن منو...من فقط نظر خودمو دادم.....اگه کسی ناراحت شد شرمنده...

خیلی از اشکالاتی که گفتی وجود داره، ولی نسبت به سالهای قبل خودش خیلی پیشرفت داشته، حتی میتونم بگم پیشرفتش جهشی بوده
در کل همین دموش اینقدر خوب بود که من رو دو دل کرده که برگردم سمت pes یا بمونم رو فیفا، تا 2011 pes میزدم و از 2012 تا الان فیفا زدم
فیفا 15 و pes 15 به نظر من خیلی از نظر کیفیت نزدیک به هم هستن، هر کدوم یه ایرادایی داره یه خوبیایی، ولی همونطوری که گفتی هر دوشون در حد نسل 8 نیستن، فیفا که به وضوح کمکاری کرده و با تغییرات جزئی (جزئی از نظر زحمتی که اون کار میبره، وگرنه زیاد کردن سرعت بازی یا آسون کردن دریبل فکر نمیکنم نیاز به تغییرات بنیادین در برنامه نویسی داشته باشه) بازی سال قبل شو یه کم آپدیت میکنه و میده بیرون
pes هم با اینکه پیشرفتش زیاد بوده ولی به خاطر اینکه تو این چند سال گذشته خیلی خیلی ضعیف بود، تازه با این پیشرفت رسیده نزدیک فیفایی که از عدم پیشرفتش شاکی هستیم ...

عزیز جان مساله فیفا نیست چرا تا انتقاد ازpesمیشه انگشت اتهام رو به سوی فیفا میکنه چرا چشماهات رو به واقعیت می بیندی اصلا پیشرفت درست وحسابی نداره هر سال وعده تغییر تحول زمان عرضه هم هیچ تغییری شاهد نیستیم

3.4 صفحه اخر کاملا تحت تاثیر ارسالهای زیبای جناب غفاریه
ایشون طی بیانیه 20 خطی که دادن که فقطم خودشون متوجه اون متن روان میشن همه چیز رو ریختن به هم بعد از پست ایشون 10 نفر گلاویز شدن اینجا ...
من به خاطر همین اقا تاپیک فیفا نمیرم که به یمن وجودشون اینجا هم دیگه نمیشه اومد.
مدم شده دیگه. طرف میزنه یه بازی رو میترکونه از بیخ اخرشم مینویسه ... من قصدم توهین نیست نظرمه
ما اگه 4 تا ایراد از فیفا گرفتیم منطقی بود و چیزایی بود که 1000 نفر جز ما تجربش کردن.. اینم ایراد گرفتن از بازی به روش و سبک جناب غفاری :

به نظر من از 14 بهتر شده اما یکم منو هاش دموده هست ترکیب عوض کردن هم که تکراری و دموده هست خدایی منصفانه باشیم معلومه - فیفا همین منوی دمودرو کپی کرده عالیه و به روز. ولی رو pes میشه دموده
وقتی توپ میاد زیر پات میچرخی بر عکس دسترو جلو میدی توپ زیادی میره جلو ...مثل قبلنا وقتی یهو میچرخی ی وری حس چرخیدن ی ماشین سنگین حس میشه - سنگینی به خاطر اینه که تو فیفا همه چی بی وزنه از توپ تا خود بازیکن .22 نفرشون با توپ 1 کیلو وزن ندارن ...
انیمیشناش بد نیست اما فیسا همه انگار دعوا دارن و یعضی ها انگار خروس جنگین وشبیه بوکسورا مثلا مودریچ .... بر عکس فیفا که انگار یکم مهربانن وقتی نگاشون میکنی - پشت بازو خوبه ؟ یا کول ؟ تو بد بودن به فیفا نمیرسه
دفاع شدیدن وسطش تونله و کاملا از وسط نفوذ راحته بین دو مدافع.. بازیکن داشتم رفتم سمتش و من مهاجم بودم مدافع آمده سمتم از رو توپ پریده رد شدم رفتم با سرعت... اینا کاملا مشخصات فیفا 15 غفاری جان
بازی تو مخلفاتشم واقعن بد بوده تعطیل کلا..کرنر هم واقعا مثل بیلیارد شده و تو نگاه اول گریم گرفت - این جملرو کلا نفهمیدم ...
بازی بد نیست در کل برا عشاقه pes خوبه اما اینکه با این وضع بگیم فیفا رو جا میزاره فیفایی که امسال مشکلاتی تو دفاع داره من یکم شک ندارم زیاد شک دارم به جایی برسه pes. بله پس با این اوصاف قطعا نمیخرید؟
بازی خوبه و منم بازیشو خواهم خرید اما چیز جدیدی به من حداقل القا نکرد

بایدگفت pes چیز جدیدی نداره تو چنته - ممنون جناب غفاری

آخرین ویرایش:
غفاری جان اصلا معلوم بود که قضاوتت منصفانه هست .شما مطمعنی سوکر 9 رو بازی کردی خداشاهده فیفا شده مثل اون اگه وقت بشه برم خونه دامادمون که پلی4 داره یه فیلم میگیرم رو درجه افسانه ای و مسی رو میزارم دفاع آخر و همه رو باهاش دریبل میزنم درست مثل کریس سوکر 9 .غفاری جان بحث تاپیک رو زیاد نکنیم چون شما به فیفا تعصب بیش از اندازه داری و نمیشه بحث کرد.اینو هم بگم که غفاری جان من هم یه زمانی مثل شما سینهچاک فیفا بودم از اسم پروفایل و سابقه ها هم مشخصه ولی از بس زیاد بازی کردم نتیجه گرفتم ea عزیز ما رو اسکول حساب کرده و یه هوش مصنوععی بسیار ماشینی تحویل ما میده.اینو اونایی که حدااقل روزی 10 ساعت بازی کردن متوجه میشن مثل داش مسعود و داش امین و خیلیای دیگه.

یکم از رو من فشارو شول کنید ..:((
عجب غلطی کردیم ها نظر دادیم 2 صفحه هست تو فکر و حرف من هستین خدایی؟؟؟:-oپدرم انقدر بها میداد با 65 سال سنش به من تا حالا من فیلسوف شده بودم...دمتون گرم غفاری معروف شده:))شوخی بوددد.....
بچه های گل به خدا من فقط نظر دادم تو عمرمم آنلاین بازی نکردم و از هیچکسم نگفتم بیشتر بلدم یا چیزی به خدا نظر بود ی عده واقعا باحالن میگن ما تعصب نداریم تعصب ندارین خوب چرا مشکلاته pes نمیگین من که مشکلات فیفا رو میگم....

از همینجا میگم بازی زیر نور شبpes همیشه بهتر از فیفا بوده ...آقایون چرا واقع بین نیستین هر کسی بالاخره از یچیزی بیشتر خوشش میاد حالا من که میگم فیفا رو بیشتر ترجیح میدم ایراد داره خوب تو این چند سال اخیر فیفارو همه بیشتر ترجیح میدن چرا منو سیبل کردین به خدا من ی آدم عادیم... ترسم ندارم بازم میگم فیفا دوست دارم اما باید 2 3 سال بگذره و چیز جدیدی بشهpes تا نظرم بچرخه....

من تو متن کذاییم مگه نگفتم بازی بهتر شده...اگه واقعن دوست دارین بگم فیفا آشغاله و هیچی نداره و pes ترکونده که واقعن اینطور نیست باشه میگم.... منصفانه باشیم ... باشه فیفا آشغاله که تو صدر فروشه و 8 گرفته از 10 و pes نیامده 10 گرفته خوبه اینجوری....
به جان خودم من فک نمیکردم تبعاتش انقدر بالا باشه گاهی ما ایرانی ها از اتفاقات کوچیک چنان چیزی میسازیم تو دنیا که معروف میشیم میخواین مثله مسی به من حمله کنین فوش بارون کنین :((

دوستان بازی pes بازی خوبیه ... اصلا به من چه من فک میکردم تو سایت به نظر هم احترام بزاریم نکه جنگ بسازیم از انتقاد ...من نمیخواستم ادامه بدم اما گویا تمامی نداره ...من ی کاربر سایتم و کسی که بازی میکنم و نظرمو دادم مگه من به شما میگم بازیو بخر یا نخر من فقط آخرشم گفتم چیز جدیدی به نظر خودم ندیدم .. فیفا و pes هم جفتشان نسل 8 نیستن وفقط رنگ روی خوبی دارن به نظر من اگه این حرفمم بده ببخشید شما ها .:((:((:((=((

آخرین ویرایش:
آقا جان این جناب غفاری ما حالا نظرش رو گفت دیگه البته یکم زیادی طرفدار فیفا هست :d ولی خب باهاش دعوا نکنین کلا پسر خیلی خوبی هستش دیگه عصبانی شدن نداره :p بذارین PES 2015 عرضه شد و نمرات بازی اومد و متای بازی مشخص شد بیفتین به جک و جون هم ............ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or