دوست عزیز درست میگی شما اما مخاطب کوچیکترین انتظارش اینه که بتونه فوتبال واقعی رو حتی تو مقیاس خیلی کوچیکتر تجربه کنه حالا قبول این لایسنس ها کارهای ریز و خورده کاری هست اما واقعا از لذت لیگ و بازی ها کم میکنه و واقعا توی ذوق میزنه و درست کردن این چیزای بدیهی کوچیکترین انتظار مخاطب هاست
به نظرم لایسنس ریزه کاری نیست دوستم ...
یه شرکتی که غول بازی های ورزشیه یه امتیازاتی رو خریده و به هیچ عنوان هم قابل فروش نیست
همین چمپیونز لیگ که در انحصار کونامیه ... اگه خریدنی بود ea میخرید و موارد مشابه ... باید صبر کنن تا از انحصار در بیاد
نتیجه چیه ؟ امسال فیفا 15 برای اسمش فروخت اما رو 16 باید کار کنه ... سرمایه یه کمپانی منم شمایی بقیه گیمران ...
سابقه نداشته فیفا دست دوم انقدر زیاد باشه تو نت ... اونم دو سه هفته بعد از اومدنش
ea پول و قدرت داره اما امسال من و خیلی هارو نداره ... من ادمیم که برای فیفا کنسول میخریدم
اما بعد 1 ماه دیدم که نه از بیخ و بن مشکل داره ( بحث مشکلات فیفا رو باز نمیکنم هم مقایسس هم تو تاپیک خودش به حد کافی از اشکالات گله مند هستن بچه ها )
کونامی تا اونجا که محدودیت هاش بهش اجازه داده اومده و واقعا تحسین برانگیزه ... همین فیزیک توپش جای تشکر داره قل خوردنش رو چمن همینطور
وقتی تو گیمزکام بهترین بازی ورزشی شد خود من خندیدم ... اما الان میفهمم چرا این عنوان رو کسب کرد بعد از تجربه دمو و حدود 1 ماه سر و کله زدن با رقیبی که از دور دل برد و از نزدیک زهره
تعریف فوتبال واقعی جز توپ واقعیه ؟؟؟
جز اینه که مدافعت پشت به یار خودت پاس زمینی 70 متری نده به مهاجم؟؟؟
فوتبال واقعی یعنی مسی با راست گل کات دار 40 متری بزنه ؟؟؟
فوتبال واقعی اینه که یه سرعتی برداری دور تا دور زمین بدویی بدون خستگی تازه تو مسیرت انواع اسکیل های فوتبال خیابونیرم بزنی؟
فوتبال واقعی اینه که تو سال 2015 تازه به این بنازی که پرچم کرنرت به توپ واکنش نشون میده ؟ فک کنم رو ps2 این قابلیت و داشت کونامی
فوتبال واقعی تماشاچیای واقعی درسته؟ شما فقط ببین یه خانمی تو تماشاگرای فیفاس در 4 رنگ مختلف پوست حتی مدل موهاشم یجوره با فاصله نشسته بر عکسشم مقایسه کنید
فوتبال واقعی یعنی بتونی با پولادی مسی و رونالدو رو مهار کنی . تو فیفا میتونید ؟ نه حتی با بهترین مدافع هم نمیتونید حتی بعد از اپدیت های پیاپی
فوتبال واقعی برای من لوگوی لباس نیست ... بلند شدن دروازه بعد از برخورد توپ به تور نیست ... اکتیو بودن پرچم کرنر نیست
فوتبال واقعی این نیست که پاس بدی به گلر l1 و مثلث بزنید مهاجمتون تک به تک بشه بعد از زدن این گل خوشحالم بشیم؟
واقعا من میتونم لایسنس نبودن لیگ جزیره رو فقط با نبود لوگوی لباسها تحمل کنم
میگم منکر اینم نیستم که بودنش باعث میشه لذت بازی بیشتر بشه حتی شنیدم رو xbox one میشه با پچ اونم حل کرد ... ولی چند صد از مردم میدونن اسپانسر تاتنهام چیه ؟ و چند درصدشون میدونن توپ واقعی چند گرمه ؟؟