PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
منم موفق شدم دمو رو روی PS4 هم بازی کنم. باید بگم واقعا جا خوردم !! روی نسل جدید خیلی خیلی بهتر از نسل قبل هست، از گرافیک و نورپردازی گرفته تا خود گیم پلی و انیمیشن ها که دیگه اون حالت عروسکی رو ندارن.
بشدت مارو امیدوار کرد.:x

[FONT=mj_mani]تریلر جدید PES2015 در هفته آینده ؟[/FONT]

کونامی در اکانت توئیتر فرانسوی خود یک عکس جالب را پست کرده است ، در تصویر تریلر PES
2015​
مشاهده میشود ، و جمله ی "خبر های جالب در هفته آینده ..." نوشته شده است .

On est avec @Adam_Bhatti. Des trucs sympas arrivent la semaine prochaine ;-) #PES2015 pic.twitter.com/zcNSLsZQw8
— KONAMI FRANCE (@KONAMIFR) October 7, 2014

عکسی که از تریلر گرفته شده است به نظر گزارش یک بازی در حال برگزاری را نشان میدهد ، احتمالا در تریلر بعدی PES2015 با مد جدید بازی که کونامی چند بار به آن اشاره کرده بود ، آشنا خواهیم شد .

Iranian Editors Group .:. گروه ویرایشگران ایرانی

شایدم به قول شما نسل قبل باشه ...
چون این گرافیکی که من رو ps4 دیدم بعیده با همچین سیستمی اجرا بشه !
مگه اینکه کلا هوش مصنوعی نداشته باشه، بازی رم رو 15-20 فریم اجرا کنه !
وای چه گرافیکی بود واقعا :| من فکر میکرم فیفا 96 گرافیکش بهتره ولی وقتی دقت کردم دیدم واوووو
پ.ن : نه فن فیفا هستم نه PES

وای چه گرافیکی بود واقعا :| من فکر میکرم فیفا 96 گرافیکش بهتره ولی وقتی دقت کردم دیدم واوووو
پ.ن : نه فن فیفا هستم نه PES

بازم شمارو یاد فیفا 96 انداخت. منو یاد فوتبال گزارشگر کنسول سگا انداخت
بازیکن ها از دوربین بالا که نگاه میکنی شکل هابیت ها (کوتوله ها) هستند

Sent from my LG G2 using tapatalk pro

خداییش تو این چند وقت بازی کردن تو بازی اتفاقات متنوعی میافته که دارم شاخ در میارم... منظورم باگ نیستا... دارم از چند تاش فیلم کوتاه درست میکنم میزارم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

pes 2015 فقط 13 استادیوم دارد عکس زیر این موضوع رو نشون میده و متاسفانه این خبر خیلی بده چون در نسخه قبلی 18 استادیوم بود و در 2013 48 استادیوم که امسال کونامی سنگ تموم گذاشته و تازه میگه زمین مال ماست
21.gif

اما قسمت ساخت استادیوم هم به بازی برگشته که مطمئنا زمین رو از ان کونامی میکنه و فیفا از دور خارج میشه
Iranian Editors Group .:. گروه ویرایشگران ایرانی

یه خوبی داره میشه طول چمن رو بلند و کوتاه کرد از اون حالت موکت درش اورد

PES 2015 | PS4

من بارها گفتم بازم میگم فیفا دیگه تموم شدس اوج قدرتش فیفا ۱۴ بوده و دیگه هیچ کاری از دستش بر نمیاد که روبه جلو باشه همش در جا هست تنها راهشم گذاشتن موتور گرافیک جدید هست در غیر این صورت همون نسخه ارکید ۱۵باقی میمونه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or