PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
دموی پس 15 رو بازی کردم حدودا 10 دست پشت سر هم و به نظرم نسبت به نسخه قبلی از همه نظر پیشرفت کرده وباید بگم طرفدارهای سری پس رو که صد در صد راضی میکنه و برای طرفدارهای فیفا از جمله خودم هم یک بازی خوب و سرگرم کننده خواهد بود خدارو شکر امسال میتونیم دو تا فوتبال خوب رو تجربه کنیم تنها نقطه ضعفش هم لاینسس هاشه که اون رو دیگه نمیشه کاریش کرد و باید باهاش کنار بیایم.

اونم با یه پچ پیس ادیت حل میشه :دی البته اونایی که آنلاین بازی میکنن با این پچ نمیشه

اونم با یه پچ پیس ادیت حل میشه :دی البته اونایی که آنلاین بازی میکنن با این پچ نمیشه

سونی اجازه نمیده روی PS4 از Option Fileـها استفاده کرد و متاسفانه با این مساله خرید بازی برای من منتفی شد. تا زمانی که کونامی دست نکنه توی جیبش و حداقل تیمای معتبر و لیگای معتبر رو لایسنس نکنه، منم پولی نمیریزم تو جیبشون. هر چقدر هم که گیم پلی بازیشون خوب باشه، بازیشون شدیداً ناقصه.

البته کاربران XBox میتونن بازیشون رو پچ کنن که متاسفانه من XBox ندارم.

سونی اجازه نمیده روی PS4 از Option Fileـها استفاده کرد و متاسفانه با این مساله خرید بازی برای من منتفی شد. تا زمانی که کونامی دست نکنه توی جیبش و حداقل تیمای معتبر و لیگای معتبر رو لایسنس نکنه، منم پولی نمیریزم تو جیبشون. هر چقدر هم که گیم پلی بازیشون خوب باشه، بازیشون شدیداً ناقصه.

متاسفانه این مورد خیلی آزار دهندست هر چقدرم گیم پلی خوب باشه نمیشه از این مواردگذشت...
در وان میشه بازی رو پچ کرد و آنلاین بازی کرد؟

من به نظرم کونامی اگه واقعا میتونست لایسنس دو تا لیگ معتبر آلمان و انگلستان رو بگیره واقعا در کل لایسنسش قابل قبول میشد !!

حالا نمگیم دقیقا یه تعداد و تنوع لایسنس های فیفا ولی بازم میگم اگه میتونست لایسنس اون دو تا لیگ رو بگیره در کل عالی میشد چون کونامی از اون ور لایسنس جام باشگا های اروپا و آسیا و آمریکای جنوبی رو داره و در بخش لایسنس لیگ ها ها دیگه بدک نبود چون لاینسس ایتالیا و اسپانیا و فرانسه و هلند و چند لیگ معتبر دیگه رو هم داره و اگه لایسنس های آلمان و انگلیس رو هم میگرفت بازی کاملا قابل قبول میشد ولی بد بختانه مشکل نبود لایسنس این دو لیگ معتبر و نبود ورزشگاهاشون متاسفانه نکته منفی هستش و واقعا آزار دهنده هستش ، فرض کنین منی که طرفدار لیگ آلمان هستم برام نبود تیم های آلمانی چقدر آزار دهنده هستش و همین طور طرفدار های لیگ انگلستان و ........

البته دوستان پی سی باز میتونن با پچ و این جور چیز ها بازیشون رو وسعت بدن و لیگ هایی اضافه کنن ولی همه ما میدونیم لایسنس رسمی از طرف شرکت مساوی هستش با خوندن اسم بازیکن های تیم ها ،طراحی واقعی استادیوم ها ، قدرت های طبیعی تر بازیکن ها و خیلی نکات مثبت دیگه که لذتش خیلی بیشتر از پچ هستش ولی خب راهی وقتی نیست همین پچ هم برای خودش نعمتی هستش !! البته برای پی سی باز ها وگرنه برای کنسول باز ها خصوصا مثلا پلی استیشن 4 که نمیشه پچ اضافه کرد و .............

البته نکته مثبت امسال اینه که حداقل استادیوم ادیتور به بازی برگشته !

- - -ویرایش - - -

متاسفانه این مورد خیلی آزار دهندست هر چقدرم گیم پلی خوب باشه نمیشه از این مواردگذشت...
در وان میشه بازی رو پچ کرد و آنلاین بازی کرد؟
من که اطلاعی ندارم :-/ و اگه کسی از این موضوع خبری داره ما رو در جریان بذاره !!!

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا اما نمیتونم گل بزنم.:| هر کاری میکنم نمیشهو جالبیش انجاست که گل هم نمیخورم ! :دی
هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر خوشم میاد + تکل های بازی واقعا عالین ! خیلی حال میده.:-"

نمیدونم چرا اما نمیتونم گل بزنم.:| هر کاری میکنم نمیشهو جالبیش انجاست که گل هم نمیخورم ! :دی
هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر خوشم میاد + تکل های بازی واقعا عالین ! خیلی حال میده.:-"
کلا بازی طوری طراحی شده که باید زمان طولانی تری بازیش کرد چون درصد خطای ضربات و درصد خطای پاس ها بالا هستش و بازی طوری طراحی شده که راحت نمیشه گل زد و به همین سو راحت هم آدم گل نمیخوره البته بازی بیشتر دست آدم بیاد میتونه مثلا در بازی هایی گل هم زیاد بزنه البته نه خیلی زیاد چون زمان بازی کم هستش و این گیم پلی برای چنین زمانی طراحی نشده ولی میگم دیگه باید نسخه اصلی بیاد تا بشه بازی رو نقد کرد ولی جالبیش اینجاست وقتی گل میزنی بعدش سی پی یو خودش رو میکشه و میخواد بهت گل بزنه و یه نکته خیلی مثبتی که بازی داره وقتی که گل میخوری از سی پی یو آدم رو حرص نمیگیره که مثلا سی پی طوری بهت گل زده که نمیتونستی کاری بکنی یعنی گل های سی پی یو یه حس طبیعی و خیلی خوبی داره ........

مثلا یه بازی شد من بارسا رو زدم داغون کردم و یه بازی هم شد که بارسا واقعا عالی بازی کرد و اون منو داغون کرد :d یه بحث هم درباره سخت بودن و یا نبود بازی در درجه سختی سوپر استار هستش که یه عده میگن درجه سختیش خوبه و یه عده میگن درجه سختی بازی قابل قبول نیست !! اینو دیگه باید نسخه اصلی بیاد و نظر قطعی داد . خصوصا تو بخش مستر لیگ باید بازی کرد تا بشه نظر داد که درجه سختی سوپر استار در چه حدیه چون این نسخه دمو همون طور گفتم مدت زمان بازی کم هستش و درصد خطای بازی در بخش های مختلف مثل پاس ها و شوت ها و دریبل ها و ......... بالا ، یعنی این مدت زمان گیم پلی برای زمان بیشتری از بازی طراحی شده ولی یک نکته مثبتی که PES داره اینه که هیچ وقت احساس نمیکنین که سی پی یو داره جر زنی میکنه و مثلا وقتی تصمیم به گل زدن بگیره بتونه این کار رو بکنه منظورم اینه که سی پی یو به صورت مخفی اون اسلایدر های مخفی بازی الکی کم و زیاد نمیشه و آدم احساس نمیکنه که یک ماشین داره باهات بازی میکنه !!

آخرین ویرایش:
من که تا الان با بازی خیلی حال کردم ، فقط یه جورایی حس می کنم ضربات چیپ بازی باگه ! یعنی اکثر ضربات چیپی که زده میشه توی محوطه جریمه گل میشن !

فکر کنم حدود 80 درصد فروش FIFA تو انگلستان هست ! نکته ای که میخوام بگم اینه که بزرگترین بازار بازی های ورزش فوتبال انگلستان هست .

حالا فکر کنید سری PES 2015 لایسنس لیگ انگلستان رو نداره ! واقعا بنظرتون تو 10 سال اینده که اصلا متا سری بازی FIFA به 60 هم حتی نزول کنه ( که عمرا همچین اتفاقی بیوفته ! ) کسی از انگلستان حاضر این بازی رو بخره ؟

واقعا سری PES باید یه فکری بحال لایسنس Premier League بکنه وگرنه کوچکترین شانسی براش وجود نداره !

روی ps4 سیو ها رو میتونید با فلش منتقل کنید، پس آپشن فایل رو هم میشه منتقل کرد
اما مشکل اینجاست که ps4 فعلا عکس رو از روی فلش نمیخونه، پس نمیشه عکس ایمپورت کرد تو بازی ... و گزینه های آپشن فایل برای ادیت کردن همون چیزای موجود داخل بازی هست و احتمالا لوگوی روی پیراهن تیمها رو نمیشه درآورد ...
اما کلیت پیراهن رو میشه تا حدودی با ادیت کردن شبیه واقعی کرد

روی ps4 سیو ها رو میتونید با فلش منتقل کنید، پس آپشن فایل رو هم میشه منتقل کرد
اما مشکل اینجاست که ps4 فعلا عکس رو از روی فلش نمیخونه، پس نمیشه عکس ایمپورت کرد تو بازی ... و گزینه های آپشن فایل برای ادیت کردن همون چیزای موجود داخل بازی هست و احتمالا لوگوی روی پیراهن تیمها رو نمیشه درآورد ...
اما کلیت پیراهن رو میشه تا حدودی با ادیت کردن شبیه واقعی کرد

حالا این قدر سخت نگیرید...سعی کنید از گیم پلی و گرافیک لذت ببرید...اون جور چیز ها عادی میشه بعد مدتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or