PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
یه چیزی افتاده دهن مردم هی تکرارش میکنن!
PES 2006 هیچ پخی نبود اون موقع چون FIFA خیلی مضخرف بود مجبور بودیم PES که یکم کمتر مضخرف بود رو بازی کنیم.
:))
واقعا قشنگ بود.
هزارتا فیفا باز جمع بشن از فیفا طرفداری کنند بازم نمیشه منکر این شد که هنوز هم بهترین PES از بهترین FIFA بهتر هست.
به امید بازگشت PES به جایگاه اصلیش...

:))
واقعا قشنگ بود.
هزارتا فیفا باز جمع بشن از فیفا طرفداری کنند بازم نمیشه منکر این شد که هنوز هم بهترین PES از بهترین FIFA بهتر هست.
به امید بازگشت PES به جایگاه اصلیش...
نه خدا وکیلی حرفت درسته ببنیند من از اون موقع که یادمه بچه بودم تو هر کلوپی میرفتم همه پی اس داشتن و بازی میکردن الانم همنطوره
پی اس 2013 که شاهکار کنامی تو فوتبال بود هنوز هم خیلیا میگن بهترینه و فیفا 15 هم از رویه پی اس 2013 ساخته شده
پی اس فقط یک سال خراب کاری کرد اونم 2014 بود ولی فیفا همش خراب بود تا 2014 نه گرافیکی نه بازی نه چیزی الانم برگشته از رویه پی اس 2013 بازیشو ساخته طرف دارشم هی به به چه چه میکنن ولی اینو بدونین پی اس خیلی سره و پادشاه فوتبال چمپیون لیگ داره جام اروپا داره اسیا کاپ داره ووووووووووووووو ولی فیفا چی داره فقط یه بازی دو نفره :))

یه چیزی افتاده دهن مردم هی تکرارش میکنن!
PES 2006 هیچ پخی نبود اون موقع چون FIFA خیلی مضخرف بود مجبور بودیم PES که یکم کمتر مضخرف بود رو بازی کنیم.

بله الان بشینید بازی کنید مزخرفه. چون دو نسل از اومدنش گذشته و طبیعیه که خیلی چیزاش Outdated به نظر میاد.
ولی در زمان خودش فوق العاده بود و میشه گفت بهترین فوتبال کامپیوتری تاریخ بوده.
البته اگه نظر شما فرق میکنه، علتش اینه که سلیقتون با 99.99%ـه افراد دنیا متفاوته، نه این که بازی پخی نبود.

نه خدا وکیلی حرفت درسته ببنیند من از اون موقع که یادمه بچه بودم تو هر کلوپی میرفتم همه پی اس داشتن و بازی میکردن الانم همنطوره
پی اس 2013 که شاهکار کنامی تو فوتبال بود هنوز هم خیلیا میگن بهترینه و فیفا 15 هم از رویه پی اس 2013 ساخته شده
پی اس فقط یک سال خراب کاری کرد اونم 2014 بود ولی فیفا همش خراب بود تا 2014 نه گرافیکی نه بازی نه چیزی الانم برگشته از رویه پی اس 2013 بازیشو ساخته طرف دارشم هی به به چه چه میکنن ولی اینو بدونین پی اس خیلی سره و پادشاه فوتبال چمپیون لیگ داره جام اروپا داره اسیا کاپ داره ووووووووووووووو ولی فیفا چی داره فقط یه بازی دو نفره :))
راجب صحبت های دیگت هیچی نمیگم چون احتمال بن هست , حوصله ساختن یوسر جدید ندارم :دی
ولی راجب بخش آخر که گفتی فیفا فقط دو نفره !
ببین این موضوع کاملا بر عکسه
فیفا بیشتر چذابیتش قسمت آنلاینشه
FUT
SEASON
این دو تا بخش شاید 1 سال کاملا یکیو سرگرم کنه اینقدر خوب طراحی شده
همچین قسمت های آفلاین مثل کریر مود
واقعا نمیدونم چی بگم به یه سری از جمله خودت
جرفات خنده داره راجب فیفا

آخرین ویرایش:
راجب صحبت های دیگت هیچی نمیگم چون احتمال بن زیاد میشه حوصله ساختن یوسر جدید ندارم :دی
ولی راجب بخش آخر که گفتی فیفا فقط دو نفره !
ببین این موضوع کاملا بر عکسه
فیفا بیشتر چذابیتش قسمت آنلاینشه
FUT
SEASON
این دو تا بخش شاید 1 سال کاملا یکیو سرگرم کنه اینقدر خوب طراحی شده
همچین قسمت های آفلاین مثل کریر مود
واقعا نمیدونم چی بگم به یه سری از جمله خودت
جرفات خنده داره راجب فیفا

بن رو خوب اومدی قبول دارم من پارسال تو تاپیک pes 2014 گفتم بازیش بیخوده چه جامه ها که دریده نشد و چه اخطار ها که داده نشد بعد همون آقایون حالا اومدن میگن pes 2014 مذخرفترین pes دورانه. کاربر romel خوب میدونه من چی میگم!!! حالا دوباره یکسال گذشته و روز از نو روزی از نو

بحث پیس6 شد اینارو میزارم به عنوان نوستالوژی :دی

Free%2BDownload%2BGames%2BPro%2BEvolution%2BSoccer%2B6%2B%252528PES%2B6%252529%2BFull%2BVersion%2Bkonami.jpg

pes6.jpg

آدریانوش خدا بود :دی خیلی از چیزهایی که فیفا15 تازه میزاره اون زمان پیس6 داشت...اون موقع پیس6 سالها فاصله داشت با بازیهای هم سبک خودش...تنها بازی که تا اومدن پیس10 بازیش میکرد ینی 4 سال بکوب....

از این به بعد حسابی حواسم به این تاپیک هست، این اولین و آخرین اخظار ِ

بحث مشکلی نداره اما نه اینکه کلاً در مورد فیفا صحبت بشه.
تیکه انداختن و خوشمزگی به شدت برخورد میشه.
دیگه وقتشه هر کسی در مورد بازی مورد نظر در تاپیک خودش حرف بزنه، بازم تاکید می کنم اینجا تاپیک ِ PES2015 است اگه خوشتون نمیاد از این بازی و بازی نمی کنید اصلاً، اگر براتون مسخره است و شما رو یاد نینتندو 64 می اندازه اصلاً کلیک نکنید و وارد تاپیک نشید در غیر اینصورت برخورد خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or