PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
هنوز معلوم نشده داخل دمو چه تیم هایی حضور دارند ؟
صفحه قبلی رو اگه میخوندی بودش دوست عزیز. پست دوستمون رو برات دوباره اینجا قرار میدم.

اسامی تیمای دموی PES 2015 اعلام شد:

1.رئال مادرید
2.بارسلونا
3.اتلتیکو مادرید
4.بایرن مونیخ
5.اتلتیکو بیلبائو
6.ناپولی
7.یونتوس

دیروز دمو فیفا ۱۵بازی کردم یه گل با کاوانی زدم از راه دور فردا تو اپارات لودش میکنم ببینید تفاوت گلش با شوت رونالدو که بازی کن شوت زنی هست این همه بهش ایراد گرفتن فیفا بازا میخام نظرشون راجب گل که من زدم بگن

دیروز دمو فیفا ۱۵بازی کردم یه گل با کاوانی زدم از راه دور فردا تو اپارات لودش میکنم ببینید تفاوت گلش با شوت رونالدو که بازی کن شوت زنی هست این همه بهش ایراد گرفتن فیفا بازا میخام نظرشون راجب گل که من زدم بگن

فکر کنم شما تاپیک رو اشتباهی اومدید، اینجا تاپیک PES2015 است.
درسته بحث هایی میشه اما دیگه این جمله رو اینجا نوشتن واقعاً در نوع خودش جالب ِ !

اتفاقا به نظرم فرقای زیادی کرده و خیلی بهتر از 14 شده از لحاظ گیم پلی گرافیک، تعداد انیمشن ها خیلی بیشتر شده و...
تنها نکته منفی چمن با اغراق خراب میشه مثل برف اثر پاها روش می مونه و تو ذوق میزنه تا اینکه جالب باشه...این خرابی و جای پا رو به 1/4 تقلیل بدن فکر کنم طبیعی تر باشه

فیفا15 که اساسی فرق کرده...درسته آدام بهاتی خیلی مطمعن و با اعتماد به نفس حرف میزنه ولی به نظرم یه معجزه لازمه که پیس امسال بتونه به پای فیفا برسه مگر اینکه سوپریز بشیم!
اگه رو فیزیک بازیکنا تو پیس14 کار کنن که بدنشون باریکتر بشه و لباسشون پفی نشه و کمی اشابع رنگ رو کم کنن میشه تحملش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or