PES 2014 برای نسل بعد منتشر نخواهد شد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
PES-2014-banner.jpg
طبق گفته آقای Manorito Hosoda از بخش بازاریابی شرکت Konami، نسخه PES14 برای Xbox One و PS4 منتشر نخواهد شد و دلیل این امر نیز بیشتر بودن گیمر های این نسل نسبت به گیمر هایی که از همان ابتدا کنسول های نسل بعدی را تهیه می‌کنند، است.
در مصاحبه با CVG وی اذعان نمود: "ما نمی‌دانیم که در چه زمانی اکثر گیمر ها به نسل بعد سفر خواهند کرد. در حال حاضر بخش عظیمی در ابتدای نسل بعدی، با X360 و PS3 می‌مانند و پیش از حرکت به سمت نسل بعدی، می‌خواهیم یک بازی خوب با موتور جدید طراحی کنیم."
از آن جایی که در حال حاضر 100 میلیون نفر کنسول های این نسل را دارند، شرکت فکر می‌کند برای حرکت به سمت نسل بعدی فعلا باید منتظر باشد.
Jon Murphy از کونامی به این سخن می‌افزاید: "ما چه این کار را انجام دهیم و چه نکنیم، مورد غضب واقع می‌شویم. ما [نسبت به FIFA] یک موقعیت کاملا متفاوت داریم؛ ما از ساخت یک نسخه نا آماده برای نسل جدید تجربه تلخی داریم و وضعیتی کاملا متفاوت نسبت به شرکت دیگر [EA Sports] داریم. فعلا نمی‌توانیم یک نسخه که کامل و عالی نیست را برای نسل بعد منتشر کنیم و فکر می‌کنیم باید در موقعیتی قرار بگیریم که مردم به خاطر یک بازی درجه دو و کسل کننده ما را مورد انتقاد قرار ندهند. از نظر من باید چیزی را عرضه کنیم که از لحاظ کیفی ما را به رتبه قبل خود باز گرداند."
منبع

دوستان با پستهاشون دارن مارو امیدوار میکنن به آینه pes و اینکه این دو سه سالی که خراب کرده رو جبران کنه
البته ما از خدامونه که خوب بشه و هرکی هر کدومو دوست داشت بازی کنه ولی نمایش e3 که چنگی به دل نزد حالا ببینیم تا زمان عرضه چیکار میکنن

یه سری تصاویر منتشر شد. توی همون E3 بود، نمی‎دونم دقیقاً اسم اون برنامه چی بود، ولی با منتقد گیم‎اسپات داشتن بازی رو بررسی می‎کردن.
البته فقط یه سری تصاویر In-Game نشون دادن اما از توی صحنه آهسته و نه از زوایه Broadcasting. به نظر من هم کلاً مالی نبود، یعنی کلاً توی ذوقم خورد. از اون چیزی که توی E3 نشون دادن و بعداً معلوم شد CG بوده خیلی خیلی بدتر بود.
من فقط فایل‌های Gif دارم از اون ویدئو، این عکس رو الان خودم گرفتم:

خلاصه این که با دیدن این تصاویر انتظاراتم رو حسابی پایین اوردم، احتمالاً دو سه سال طول می‎‌کشه تا یه فیفای نسل بعدی درست و حسابی ببینیم. به جز چارتا چین و چروک اضافه روی لباس‌ها و تماشاگرای بهتر، هیچ چیز خوبی ندیدم توی این تصاویر! انیمیشن‌های بازیکنا هم دقیقاً مثل نسخه‌های همین نسل بود که واقعاً جای ناراحتی داره!

---

در مورد PES 2014 هم بهتون بگم که بازی خیلی بهتر شده، من یه ویدئوی 10 دقیقه‌ای از گیم‌‎اسپات دیدم، خود گیم پلی بود. انیمیشن‌ها عــالی شده بودن، فیزیک توپ هم خیلی بهتر شده بود. کلاً خود بازی حس خوبی به آدم منتقل می‌کرد. البته معلوم بود که PS3 داره گریه می‎‌کنه، چون صحنه‌های مربوط به ورد بازیکنا و ... قشنگ روی 15 فریم داشت اجرا می‌شد :d

چون داری با منطق صحبت میکنی جواب شما رو درباره افت فرم میدم .....این افت فرم ورود بازیکن ها رو که دیدی مربوط به کد 60 درصدی بازی بود چون در نمایشگاه e3 کد 60 درصدی بازی تست شده بود ولی در کد 75 درصدی که چند روز پیش تست شده بود گیمر های منتخب شده و منتقدین به طور واضح گفتن که مشکل فرم ریت برطرف شده . ولی باز هم کونامی گفته که گرافیک بازی باز هم تا نسخه نهایی پولیش خواهد شد . در ضمن من تمامی گیم پلی های بازی رو دیدم و یک خبر رو به همه بدم لباس و شورت بازیکنان به طور کامل 3d طراحی شده و از بدنشون جدا هستش و به صورت کاملا طبیعی تکون میخوره . منظور اینه که تکون خوردن لباس ها از پیش رندر شده نیست و حالت اسکریپت نداره و فقط چین و چروک نشون نمیده بلکه لباس در تمامی نقاط تکون میخوره با توجه به حرکت بازیکن و وزش باد بر روی پیراهن .

درباره مستر لیگ هم بگم که البته کونامی اخبار کمی منتشر کرده ولی اعلام کرده که امسال در مستر لیگ هم میشه تیم باشگاهی عوض کرد و هم هدایت تیم های ملی رو هم به عهده داشته باشین همچنین گفتن اطلاعات خیلی زیادی ویژگی های جدید مستر لیگ خواهیم داد . درباره دوربین بازی هم بگم که کاملا تمامی حالت های تنظیم دوربین به صورت دلخواه گذاشته شده حتی یک حالت تنظیم دوربین بیشتر از فیفا . منظور اینه که شما خودتون میتونین نحوه زوم کردن و خیلی موارد دیگه رو خودتون تنظیم کنین که از فیفا هم نحوه تنظیماتش بیشتره .

- - -ویرایش - - -

امسال هم یک ویژگی بی نظیری به بازی اضافه شده به نام عنصر قلب :
توصیف جذابیت بی‌حد و حصر فوتبال بسیار دشوار است. یعنی اصلا یک رکن تکنیکی نیست و باید به صورت حسی درک شود. حالا دیگر تیم میهمان در ورزشگاه حریف متحمل فشار روحی خواهند بود یار دوازدهم تیم میزبان تماشاگران پرشور روی نیمکت های ورزشگاه هستند که تیم محبوبشان را تشویق و باعث ضعف روحی تیم حریف می‌شوند پس قلبی تپنده در بطن بازی PES2014 شروع به تپیدن کرده.
تمامی بازیکنان از ویژگی‌های ذهنی خاصی برخوردار خواهند شد. یعنی اگر شروع بدی داشته باشند و در طول مسابقه بازده بد و ضعیفی داشته باشند به همان میزان دچار عدم تعادل روحی بواسطه همین افت کیفی خواهند شد. البته این تمام ماجرا نیست همین بازیکن در طول بازی توسط هم تیمی ها ساپورت روحی می‌شود و حتی به صورت مشابه با یک حرکت فردی یک بازیکن در میدان کپسول روحیه در بدن تمام بازیکنان تزریق می‌شود. دیگ داغ ورزشگاه با شعله آتشین هواداران تیم به نقطه جوش خواهد رسید و روحیه تیمی از سکوها به اعضای داخل زمین منتقل می‌شود. سیستم جدید جلوه های سمعی که با سیستم هوش مصنوعی تلفیق می‌شود در روز مسابقه اتمسفری پرهیجان ایجاد خواهد کرد.

چون داری با منطق صحبت میکنی جواب شما رو درباره افت فرم میدم .....این افت فرم ورود بازیکن ها رو که دیدی مربوط به کد 60 درصدی بازی بود چون در نمایشگاه e3 کد 60 درصدی بازی تست شده بود ولی در کد 75 درصدی که چند روز پیش تست شده بود گیمر های منتخب شده و منتقدین به طور واضح گفتن که مشکل فرم ریت برطرف شده . ولی باز هم کونامی گفته که گرافیک بازی باز هم تا نسخه نهایی پولیش خواهد شد . در ضمن من تمامی گیم پلی های بازی رو دیدم و یک خبر رو به همه بدم لباس و شورت بازیکنان به طور کامل 3d طراحی شده و از بدنشون جدا هستش و به صورت کاملا طبیعی تکون میخوره . منظور اینه که تکون خوردن لباس ها از پیش رندر شده نیست و حالت اسکریپت نداره و فقط چین و چروک نشون نمیده بلکه لباس در تمامی نقاط تکون میخوره با توجه به حرکت بازیکن و وزش باد بر روی پیراهن .

البته من این افت فریم رو توی نسخه‌های 2013-2012 هم دیدم. کلاً گرافیک PES رو در لحظه‌های ورود به زمین و خوشحالی بعد از گل و ... سنگین‌تر از فیفا می‌دونم. کلی افکت نورپردازی توی تصویر می‌بینیم، در حالی که توی فیفا تمام تصاویر پشت سر بازیکنا رو مات می‌کنن که چیزی پیدا نباشه به جز بازیکنا. حالا شاید این نسخه رو بتونن یه کاریش کنن که زیر 30 فریم توی اینتروی مربوط به شروع بازی؛ ولی نسخه‌های قبلی هم این افت فریم رو روی کنسول داشتن، در حالی که روی PC ثابت روی 60 فریم بود(در مورد گیم‍‌پلی حرف نمی‌زنم، چون توی گیم‌پلی که مثل همیشه روی 60 فریم فیکس بود).

اتفاقا خیلی راضیم یدونه PES با موتور جدید و تمرکز کامل رو کنسولهای این نسل بسازن . ببینیم دیگه اوج Pes رو این نسل چی میشه .

از سال بعد که Cross-Gen بشه ، نسخه های این نسل پسرفت میکنه که پیشرفت نمیکنه ! :دی پس بزار یه هل آخر و یه پیشرفت آخر رو این نسل هم داشته باشن ...

درباره دیدن گیم پلی های pes که من همشون رو با بالاترین کیفیت از یوتیوب دانلود کردم و بار ها و بار ها دیدم . کوچکترین جزئیات رو بهش توجه کردم تا ببینم بازی چه تغییراتی کرده . اول این رو بگم درباره انیمیشن های بازی صحبت کنم و توضیحاتی بدم . دوستان شما به یک نکته توجه داشته باشین اصولا هر انسانی وقتی چشمش به یک چیزی اون هم در زمان طولانی عادت میکنه مثل انیمیشن های عالی فیفا و به این انیمیشن ها انس میگیری در ذهنت میگی مگه انیمیشن های از فیفا بهتر هم مگه میشه .

من وقتی از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم تا امسال همیشه از انیمیشن های عالی فیفا راضی بودم و وقتی بازی pes که سال های بعد میومد انیمیشن هاش مقابل فیفا شبیه به یک شوخی بود تا رسید به امسال و تغیرات اساسی موتور گرافیکی بازی که خیلی ازدوستان فکر میکنن موتور گرافیکی فقط برای جلوه های بصری و تکنیکی ساخته شده و ساخت انیمیشن هیچ ربطی به موتور گرافیکی نداره و همین طور هوش مصنوعی که البته اصلا این طور نیست و موتور گرافیکی یک رابطه مستقیم با کیفیت انیمیشن ها داره و البته موتور فیزیک هم در کیفیت انیمیشن ها دخیل هستش به عبارتی هر دو عنصر یعنی موتور گرافیکی و موتور فیزیک هر دو نقش اساسی و مساوی در نمایش کیفیت انیمیشن های یک بازی داره .

دوستان موتور گرافیکی و موتور فیزیک از لحاظ ادغام ترکیب انیمشن ها با هم همش در پردازش کیفیت انیمشین ها ی موشن کپچر شده در تماس هستن. کونامی با اشتباه وحشتناکی که در رابطه با این نسل کرد و موتور گرافیکی خودش رو عوض نکرد دچار صدمات جبران ناپذیری در رابطه با این نسل شد . به عبارتی وقتی سازندگان PES اومدن برای اولین بار از سیستم موشن کپچر استفاده کنن فکر کنم از سال 2011 بود که سیستم انیمیشن دستی به سیستم موشن کپچر تغییر پیدا کرد ولی باز هم پس از عرضه بازی شاهد بی کیفیت بودن و رباتیک بودن انیمیشن های بازی بودیم . دلیل این موضوع چی بود ؟ خوب مشخص هستش سازندگان اومده بودن یک موتورنسل قبلی که توانایی پردازش سیستم موشن کپچر پیشرفته رو نداشت استفاده کرده بودن .

موتور گرافیکی و فیزیک پیر و فرسوده PES اصلا و ابدا توانایی پردازش رو نداشت یعنی فقط توانایی پردازش حرکات کپچر شده رو در زانو ،آرنج دست و پا ،موچ دست و پا و کلا قسمت هاییی که قابلیت خم شدن رو داشت فقط میتونست کپچر کنه تازه همین موارد هم بسیار خشک و بی روح کپچر میشدن که این عامل مربوط به موتور فیزیک میشد . ولی در انیمیشن های فیفا سیستم کپچر قابلیتش بسیار پیشرفته و عالی بود که حتی بالای تنه بازیکنان بسیار نرم و روان حرکت میکرد و پاهای بازیکنان قابلیت چرخش چندین درجه ای به نقاط مختلف رو داشت که انیمیشن هارو بسیار نرم و روان جلوه میداد .

خوب کونامی اومده بازی قبلی رو به کل ریخته دور و همه چیز رو عوض کرده یک موتور گرافیکی پیشرفته به نام فاکس و یک موتور فیزیک پیشرفته به نام Havok استفاده شده که به گفته خود سازندگان هر دو عنصر تازه وارد قابلیت نمایش دادن انیمیشن های عالی و همچنین میتونن انیمیشن های بیشتری وارد بازی کنن بله درست هستش حتی تعداد ریختن انیمیشن ها در یک بازی و نحوه پردازششون هم به موتور گرافیک و فیزیک ربط داره که بتونه همگی رو در بازی پردازش و رندر کنه . من بار ها انیمیشن ای بازی رو دارم میبینم به جرات به همگی شما دارم میگم وقتی بازی اومد و PES 2014 رو بازی کردین و چشم هاتون عادت کرد یقین داشته باشین دیگه طرف فیفا نمیرین . عکس العمل دروازه بان ها و پرتاب توپ با دست و پاشون و شیرجشون واقعا عالیه یک نکته ای رو که pes 2014 بهش توجه ویژای شده ادغام انیمیشن های 360 درجه هستش یعنی حرکت یک بازیکن در هنگام دویدن و تغییر جهتش انیمیشن حرکتی همزمان با اون حرکت رو داره که این موردش از فیفا به شدت بیشتر و چشم گیر تر هستش .

درباره وزن بازیکنان و افتادنشون روی زمین در همین گیم پلی که من دیدم واقعا عالی بود و وزن بازیکن های مختلف رو کاملا میشه احساس کرد . نحوه حرکت توپ هم که بسیار عالی هستش .

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان کسی ویدیویی از گیم پلی این بازی نداره ماهم ببینیم خیلی تعریف شنیدم ازش لطفا کم حجم باشن تریلرش اخه با موبایل دانلود میکنم

البته من این افت فریم رو توی نسخه‌های 2013-2012 هم دیدم. کلاً گرافیک PES رو در لحظه‌های ورود به زمین و خوشحالی بعد از گل و ... سنگین‌تر از فیفا می‌دونم. کلی افکت نورپردازی توی تصویر می‌بینیم، در حالی که توی فیفا تمام تصاویر پشت سر بازیکنا رو مات می‌کنن که چیزی پیدا نباشه به جز بازیکنا. حالا شاید این نسخه رو بتونن یه کاریش کنن که زیر 30 فریم توی اینتروی مربوط به شروع بازی؛ ولی نسخه‌های قبلی هم این افت فریم رو روی کنسول داشتن، در حالی که روی PC ثابت روی 60 فریم بود(در مورد گیم‍‌پلی حرف نمی‌زنم، چون توی گیم‌پلی که مثل همیشه روی 60 فریم فیکس بود).
در این که شما میگین نحوه ورد بازیکن ها فرم ریت کمتری نسبت به گیم پلی داره حرفی نیست و درست هم میگین و همون طور که گفتین کونامی در صحنه های کات سنش از افکت های بلور و همچنین افکت های دیگه ای هم برای طبیعی جلوه دادن بازی استفاده میکنن ولی خبر نگاران و منتقدینی که برای تست 75 در صدی رفته بودن گفتن که مشکل فرم ریت در ورود بازیکن ها حل شده و خیلی خیلی بهتر شده البته نگفتن فرم ریت در چه میزانی بود ولی میشه این طور برداشت کرد فرم ریت ورد بازیکن های بین 25 تا 30 فرم رفته باشه که اگه این طور باشه مشکلی نیست باز هم میگم این نسخه 60 درصدی بازی که انقدر خوب بود به هر حال همیشه و در همه بازی ها در مرحله آخر ساخت سازندگان شروع به پولیش بازی و همچنین برطرف کردن باگ های بازی میپردازن . پاینده باشی

- - -ویرایش - - -

این هم ویدئو های گیم پلی بازی مربوط به کد 60 در صدی نمایشگه E3 .............

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2014-videos-galore/

- - -ویرایش - - -

سلام. دوستان کسی ویدیویی از گیم پلی این بازی نداره ماهم ببینیم خیلی تعریف شنیدم ازش لطفا کم حجم باشن تریلرش اخه با موبایل دانلود میکنم
من در یک سایتی که درباره pes فعال هستم یکی از دوستام ویدئو ها رو کم حجم کرده بود و برای دانلود گذاشته بود فقط باید صفحه ها رو بگردم و پیداشون کنم اگه پیدا کردم حتما برای شما میزارم ولی اگه میتونین از یوتوب دان کنین که هیچی و اگه هم نه براتون پیدا میکنم و میزارم .

- - -ویرایش - - -

من این پلی تست جدیدتر یعنی کد 75 درصدی رو که گیمر ها بازیش کردن رو نظراتشون رو خوندم و همشون دارن میگن گیم پلی بازی به مراتب از کد 60 درصدی نمایشگاه E3 بسیار بهتر شده مثلا همشون از انیمیشن دروازه بان ها تعریف کرده بودن و همچنین هوش مصنوعی ولی این موضوع رو هم گفتن هوش دروازه بان ها مشکلاتی هم داره که البته کد جدید نسبت به کد قدیمی بهتر شده ولی هنوز کامل نشده گیمر های منتخب این نکته رو هم گفتن تیم pes به صورت ویژه ای دارن روی دروازه بان ها کار میکنن و همچنین تیم سازنده بازی قول که تمامی مشکلات برطرف خواهد شد . زمان پاسخگویی هم به مراتب از کد 60 درصدی بهتر شده ضربات شوت تکنیکی هم عالی هستش و لی باز جای کار برای بهتر شدن داره ، بازی 10 درصد از pes 2013 آهسته تر شده و تیم سازنده بازی گفته به دلیل موشن کپچر بازیکنان و نحوه حرکات بدنشون با بازی واقعی بسیار شباهت داره . منظور اینه که سرعت بازی از هر لحاظ به فوتبال واقعی شباهت پیدا کرده .

یک نکته ای رو درباره دروازه بان ها بگم . در فوتبال واقعی ما شاهد اشتباهات دروازه بان ها هستیم ودر بازی هم باید دروازه بان ها اشتباهاتی هم بکنن حتی دروازه بان های بزرگ که بازی رو طبیعی جلوه بده ولی اگه یک اشتباه رو ما در طول هر بازی شاهد باشیم اون وقت هستش که دیگه بهش باگز میگیم و این یعنی مشکل هوش مصنوعی ولی اگه مثلا هر چند بازی یک بار اون هم مقابل بازی بارسا از ویکتور والدز اشتباهاتی دیدیم نباید اون اشتباه رو به حساب مشکل هوش مصنوعی بزاریم . ولی بازم میگم اگه یک نقطه گل یا یک ضعف همگانی برای همه دروازه بان ها باشه اون هم در هر بازی اون وقت هستش که دیگه بهش باگز میگن .

در این که شما میگین نحوه ورد بازیکن ها فرم ریت کمتری نسبت به گیم پلی داره حرفی نیست و درست هم میگین و همون طور که گفتین کونامی در صحنه های کات سنش از افکت های بلور و همچنین افکت های دیگه ای هم برای طبیعی جلوه دادن بازی استفاده میکنن ولی خبر نگاران و منتقدینی که برای تست 75 در صدی رفته بودن گفتن که مشکل فرم ریت در ورود بازیکن ها حل شده و خیلی خیلی بهتر شده البته نگفتن فرم ریت در چه میزانی بود ولی میشه این طور برداشت کرد فرم ریت ورد بازیکن های بین 25 تا 30 فرم رفته باشه که اگه این طور باشه مشکلی نیست باز هم میگم این نسخه 60 درصدی بازی که انقدر خوب بود به هر حال همیشه و در همه بازی ها در مرحله آخر ساخت سازندگان شروع به پولیش بازی و همچنین برطرف کردن باگ های بازی میپردازن . پاینده باشی- - -ویرایش - - -این هم ویدئو های گیم پلی بازی مربوط به کد 60 در صدی نمایشگه E3 .............E3 2013 - PES 2014 Content Round-Up! (Regular Updates) - Winning Eleven Next-Gen Blog- - -ویرایش - - - من در یک سایتی که درباره pes فعال هستم یکی از دوستام ویدئو ها رو کم حجم کرده بود و برای دانلود گذاشته بود فقط باید صفحه ها رو بگردم و پیداشون کنم اگه پیدا کردم حتما برای شما میزارم ولی اگه میتونین از یوتوب دان کنین که هیچی و اگه هم نه براتون پیدا میکنم و میزارم ..
اگه اینکار بکنید لطف بزرگی کردی دوسته من اخه با موبایل انلاینم از این طرحهای ۲۰۰ مگی ایرانسل.سایت یوتیوب هم برایه من شیلتره.ممنون دوست عزیز موفق باشید

از پیشرفت ژاپنی ها تو همه زمینه ها استقبال میشه!:bighug:
بعنوان یه فن دوآتیشه PES, دوس دارم سامورایی ها دوباره بتونن بازار شبیه ساز فوتبال(البته کلمه شبیه ساز بعنوان مثال بود چون همونطور که میدونید فیفا هم شبیه ساز 100% نیست!) رو از یانکی ها پس بگیرن!

همونطور که تو تاپیک عکس های pes 14 گقتم ، این یکی پی اس واقعا روش کار شده و قراره همه رو سوپرایز کنه . اصلا شما برید تریلر های گیم پلی رو ببینید ، چقدر طبیعیه حرکات و انیمیشن های بازی . گرافیک هم عالی شده و حرکات لباس و چمن قشنگش شما رو به وجد میاره .

واقعا صبر برای رلیزش سخته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or