PES 2014 برای نسل بعد منتشر نخواهد شد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
PES-2014-banner.jpg
طبق گفته آقای Manorito Hosoda از بخش بازاریابی شرکت Konami، نسخه PES14 برای Xbox One و PS4 منتشر نخواهد شد و دلیل این امر نیز بیشتر بودن گیمر های این نسل نسبت به گیمر هایی که از همان ابتدا کنسول های نسل بعدی را تهیه می‌کنند، است.
در مصاحبه با CVG وی اذعان نمود: "ما نمی‌دانیم که در چه زمانی اکثر گیمر ها به نسل بعد سفر خواهند کرد. در حال حاضر بخش عظیمی در ابتدای نسل بعدی، با X360 و PS3 می‌مانند و پیش از حرکت به سمت نسل بعدی، می‌خواهیم یک بازی خوب با موتور جدید طراحی کنیم."
از آن جایی که در حال حاضر 100 میلیون نفر کنسول های این نسل را دارند، شرکت فکر می‌کند برای حرکت به سمت نسل بعدی فعلا باید منتظر باشد.
Jon Murphy از کونامی به این سخن می‌افزاید: "ما چه این کار را انجام دهیم و چه نکنیم، مورد غضب واقع می‌شویم. ما [نسبت به FIFA] یک موقعیت کاملا متفاوت داریم؛ ما از ساخت یک نسخه نا آماده برای نسل جدید تجربه تلخی داریم و وضعیتی کاملا متفاوت نسبت به شرکت دیگر [EA Sports] داریم. فعلا نمی‌توانیم یک نسخه که کامل و عالی نیست را برای نسل بعد منتشر کنیم و فکر می‌کنیم باید در موقعیتی قرار بگیریم که مردم به خاطر یک بازی درجه دو و کسل کننده ما را مورد انتقاد قرار ندهند. از نظر من باید چیزی را عرضه کنیم که از لحاظ کیفی ما را به رتبه قبل خود باز گرداند."
منبع

من خودم الان Winning Eleven 12​ برای xbox 360 دارم.البته همین طور که دوستمون گفتن ریجن بازی ntsc j یا هون ژاپنه

ببخشید وینینگ الون ... 13 -14 -15 هم برای XBOX 360 داری ؟؟؟ الان میتونید برای من وینینگ الون نسخه انگلیسی برای من بیارید ؟؟؟ نمیدونم سر چی دارم بحث میکنم و چی قراره اثبات بشه ...

می ترسیدم اگه کونامی این حرف و نمی زد این همه نمک و ترول چی می شد ! LOL

به هر حال بهتر این 1 سال وقفه رو خوب رو نسل بعد کار کنند و PES رو به اوج خودشو برگردونن، مطمئناً با یک سال وقفه می تونن خیلی بیشتر رو نسخه نسل بعد کار کنن.

ببخشید وینینگ الون ... 13 -14 -15 هم برای XBOX 360 داری ؟؟؟ الان میتونید برای من وینینگ الون نسخه انگلیسی برای من بیارید ؟؟؟ نمیدونم سر چی دارم بحث میکنم و چی قراره اثبات بشه ...
داریم این رو اثبات میکنیم که حرف شما اشتباهه . نمیدونم چرا تو این مملکت همه میخوان بگن مرغ ما یه پا داره ! خوبه برای شما دلیلش رو هم گفتم ، ولی باز شما حرف خودت رو بزن . دیگه ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است .

من که ویدیوی مقایسه فیفا 14 و پرو 14 رو دیدم و باید ادعا کنم پرو خیلی پیشرفت کرده بوده و حتی از فیفا هم بهتر بود.فیفا توی همون کلیشه گیر کرده بود ولی پرو واقعا عالی بود.

چند بار ميگن واسه نسل بعد نمياد؟:-/
از اين جالب تر اينه واسه ويتا هم نمياد خودشون فهميدن حريف فيفا نميشن ديگه زحمت پورت ندادن:))
البته به شخصه دوست دارم رو ويتا pes بزنم بقول حسين خيلي پيشرفت كرده

داریم این رو اثبات میکنیم که حرف شما اشتباهه . نمیدونم چرا تو این مملکت همه میخوان بگن مرغ ما یه پا داره ! خوبه برای شما دلیلش رو هم گفتم ، ولی باز شما حرف خودت رو بزن . دیگه ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است .

حرف من این نیست که کی درست میگه کی اشتباه ... حرف من همین چند اسمی کردن بازیه ... که از تاریخ دقیقش رو اطلاع ندارم شروع کردن ...

حالا نسخه ژاپن و اسیاش وینینگ الون بود ... ولی pes اومد اینجا جا افتاد ... این چیزیه که من دارم میگم ... اگه دقت کنیم فقط نسخه اروپاییشه که از وقتیpes رو گزاشتن تغییر نکرده وگرنه تو نسخه امیریکای شمالی تا سال 2007 اسمش we که بعد به pes تغییر کرد ...

این تغییر وجود داشته ... حالا برای نسخه ژاپنش اسم رو ثابت نگه داشتن دلیل نمیشه ادعای من اشتباهه که تو دنبال ثابت کردنشی ...

همین چند اسمی بودنم خودش دلیلی واضخ بر ضعف یک عنوانه و اشتباه سازنده ... تو هر منطقه از دنیا به یه اسم منتشر میشه ...

آخرین ویرایش:
این پستم رو دارم میدم برای کسایی که هوز تو توهم pes های چند سال قبل هستن که البته یک فاجعه به تمام معنا بود ولی مثل این که اصلا هیچ اطلاعی از pes 2014 ندارن که کاملا زیر و رو شده . البته دوستان تقصیری هم ندارن کلا بازیسنتر مدت زیادی هستش که دیگه تبدیل شده به مزه پرونی و فن بوی بازی و کلا مقاله ها و ترجمه بسیار بسیار کم شده ...من هم اخبار pes 2014 رو در یک سایت دیگه که خدا رو شکر چند تا از بچه های قدیمی هنوز توش هستن داریم با هم به جلو میبریم و کلی مطالب ترجمه شده در رابطه با این بازی دارم .........مسخره کنین pes 2014 رو ولی وقتی بازی اومد و نمره های عالی گرفت همتون تو شوک میرین چون بازی از اون چیزی که فکرش رو هم میکنین خیلی خیلی بهتر شده تمامی سایت ها و منتقدین سر سخت این بازی دارن از pes 2014 تعریف و تمجید میکنن و همشون دارن میگن از امسال رقیب بسیار جدی برای فیفا میشه . کونامی قط چند استدیو مخصوص pes در اروپا تاسیس کرده و سرمایه گذاری هنگفتی برای این بازی کرده . پس خوش باشین و کلمات زامبی و از این جور چیز ها بگین تا وقتی بازی بیاد و دهن همتون باز بمونه ......

کاملا مشخصه که یک سیاست برای تمرکز و کار بیشتر برای نسخه نسل بعدشونه و اتفاقا سیاست بسیار درستی هم هستش

حالا خوبه بندا خدا خودشم داره یه جورایی میگه که ریسک نمی کنیم و نسخه نسل بعد رو هول هولکی نمیدیم بیرون

دیگه این متلک بارونا چیه:d در ضمن به نظرم گیمر بازی کاملا نسل بعدی تحویل بگیره خیلی بهتره تا اینکه یه نسخه بین نسلی تجربه کنه چون با دیدن نسخه نسل بعد یهو میره تو شک و لذتش بیشتره:d

این پستم رو دارم میدم برای کسایی که هوز تو توهم pes های چند سال قبل هستن که البته یک فاجعه به تمام معنا بود ولی مثل این که اصلا هیچ اطلاعی از pes 2014 ندارن که کاملا زیر و رو شده . البته دوستان تقصیری هم ندارن کلا بازیسنتر مدت زیادی هستش که دیگه تبدیل شده به مزه پرونی و فن بوی بازی و کلا مقاله ها و ترجمه بسیار بسیار کم شده ...من هم اخبار pes 2014 رو در یک سایت دیگه که خدا رو شکر چند تا از بچه های قدیمی هنوز توش هستن داریم با هم به جلو میبریم و کلی مطالب ترجمه شده در رابطه با این بازی دارم .........مسخره کنین pes 2014 رو ولی وقتی بازی اومد و نمره های عالی گرفت همتون تو شوک میرین چون بازی از اون چیزی که فکرش رو هم میکنین خیلی خیلی بهتر شده تمامی سایت ها و منتقدین سر سخت این بازی دارن از pes 2014 تعریف و تمجید میکنن و همشون دارن میگن از امسال رقیب بسیار جدی برای فیفا میشه . کونامی قط چند استدیو مخصوص pes در اروپا تاسیس کرده و سرمایه گذاری هنگفتی برای این بازی کرده . پس خوش باشین و کلمات زامبی و از این جور چیز ها بگین تا وقتی بازی بیاد و دهن همتون باز بمونه ......

من از خدامه که پیشرفت کنه و یک شبیه ساز خوب ارائه بده ولی کونامی مدتهاست مسیر بازی خودشو از یک بازی شبیه ساز برده به سمت آرکید بودن و همین یعنی یه فوتبال غیرواقعی و ضعیف در مقایسه با فیفا که واقعا شبیه ساز عالی از فوتبال هستش و هر سال پیشرفت کرده.

خوش بحال شما که دیدی :>
چون تا جایی که میدونم نکست جن هنوز هیچی منتشر نشده;)

یه سری تصاویر منتشر شد. توی همون E3 بود، نمی‎دونم دقیقاً اسم اون برنامه چی بود، ولی با منتقد گیم‎اسپات داشتن بازی رو بررسی می‎کردن.
البته فقط یه سری تصاویر In-Game نشون دادن اما از توی صحنه آهسته و نه از زوایه Broadcasting. به نظر من هم کلاً مالی نبود، یعنی کلاً توی ذوقم خورد. از اون چیزی که توی E3 نشون دادن و بعداً معلوم شد CG بوده خیلی خیلی بدتر بود.
من فقط فایل‌های Gif دارم از اون ویدئو، این عکس رو الان خودم گرفتم:

خلاصه این که با دیدن این تصاویر انتظاراتم رو حسابی پایین اوردم، احتمالاً دو سه سال طول می‎‌کشه تا یه فیفای نسل بعدی درست و حسابی ببینیم. به جز چارتا چین و چروک اضافه روی لباس‌ها و تماشاگرای بهتر، هیچ چیز خوبی ندیدم توی این تصاویر! انیمیشن‌های بازیکنا هم دقیقاً مثل نسخه‌های همین نسل بود که واقعاً جای ناراحتی داره!

---

در مورد PES 2014 هم بهتون بگم که بازی خیلی بهتر شده، من یه ویدئوی 10 دقیقه‌ای از گیم‌‎اسپات دیدم، خود گیم پلی بود. انیمیشن‌ها عــالی شده بودن، فیزیک توپ هم خیلی بهتر شده بود. کلاً خود بازی حس خوبی به آدم منتقل می‌کرد. البته معلوم بود که PS3 داره گریه می‎‌کنه، چون صحنه‌های مربوط به ورد بازیکنا و ... قشنگ روی 15 فریم داشت اجرا می‌شد :d

تو اینکه فیفا الان خیلی بهتر pes هست درست ولی نمایش کونامی e3 همین pes به نظرم خیلی بهتر بود تا فیفا .دقت کنید تو فیفا دست و پای بازیکن می رفت تو زمین یا از تو هم رد می شد ولی موتور جدید pes اصلا همچین چیزی نبود حتی اون قسمت که باهاشون تو هم قلاب می شه و تعادل به هم میخ وره یک نمونه دیگه ...به نظرم pes با این موتور جدید میتونه خودشو دوباره مطرح کنه ... در مورد اقدامشون هم به نظرم عاقلانه بود من خودم هم صبر می کنم کمی ببینم کدوم کنسول بهتره بعد می رم سمتش. اول نسل دیگه جرعت نمیکنم بخرم که مثل نسل قبل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or