PES 2013 رسما معرفی شد+ اطلاعات جدید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SGT-Amir

کاربر سایت
کونامی رسما PES 2013 را تایید کرد و افزود :

1. دمو بازی در ماه سپتامبر منتشر خواهد شد
2. Debut Trailer بازی فردا می آید!
3. سیستم مورد نیاز

همچنین ناشر بازی یعنی کونامی گفت که بازی در هفته اول سپتامبر منتشر خواهد شد

pes-2013.jpg

سیستم مورد نیاز نسخه PC

• System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

منتظر اطلاعات بیشتر باشید ...

خدا به خیر بگذرونه معلوم نیست چی از اب در بیاد . هربار وعده های الکی میده اخرم به گرد فیفا نمیتونه برسه . من موندم کی میخاد درستش بشه این پی اس .

ما از اول با PES بزرگ شديم و با آن تا آخر عمر ادامه خواهيم داد. هرچقدر داغون مهم ني، لويالتي تو دي اند!

هرسال وعده های سر خرمن و پوچ و هرسال هم امید های الکی .....
دیگه امیدی به این بازی تو این نسل نیست .....

ما از اول با PES بزرگ شديم و با آن تا آخر عمر ادامه خواهيم داد. هرچقدر داغون مهم ني، لويالتي تو دي اند!

منم تا PES 2008 همین حرفا رو میزدم بعد از اون بود FIFA 09 من رو به خودم آورد و باعث شد اون بلای خانمان سوز ( PES ) رو ترک کنم :d

منم تا PES 2008 همین حرفا رو میزدم بعد از اون بود FIFA 09 من رو به خودم آورد و باعث شد اون بلای خانمان سوز ( PES ) رو ترک کنم :d

من یه سال بعد از تو از گمراهی در اومدم ، الآن حالم خیلی خوبه .
مث این معتادایی که ترک میکنن شد این دیالوگ :دی !

من یه سال بعد از تو از گمراهی در اومدم ، الآن حالم خیلی خوبه .
مث این معتادایی که ترک میکنن شد این دیالوگ :دی !

کیوان من هم دقیقا یه سال بعد از تو از گمراهی در اومدم و الان احساس خیلی خوبی دارم

شده مثل این گروها هستن که معتادایی که ترک کردن میرن توش با همدیگه حرف میزنند :دی اسمش چی بود ؟ آها NA :دی

مارو هم نسخه ی 9 ام این انتی PES نجات داد.:دی

ولی یادش بخیر روزاهایی رو که که فیفا جلوی PES هیچ انی نبود. :دی

مارو هم نسخه ی 9 ام این انتی PES نجات داد.:دی

ولی یادش بخیر روزاهایی رو که که فیفا جلوی PES هیچ انی نبود. :دی
تا نسخه 2006 خیلی خیلی عالی بود ولی بعد اون دیگه pes ، pes نبود و نشد الانم که وضعش معلومه از رو احساس یا تعصب حرف نمزینم چون خودم پی اسو خیلی دوست داشتم ولی تعصب هم حدی داره و از 2009 به بعد دیگه برا همیشه بوسیدمش گذاشتمش کنار ولی امیدوارم باز پی اس به روزای اوجش برگرده و بتونه باز با فیفا رقابت کنه اینجوری خیلی بهتر میشه .

هُنر اون نیست. هُنر اینه که یه سیستم گیم‌پلی داشته باشه که آدم احساس نکنه داره با یه سری هویج متحرک بازی می‌کنه. مساله‌ای که فیفا بهش رسیدگی کرده :دی

----------------------------------------------------------------------------------------------------
100 % تایید میشه هوش مصنوعی بازکنا تو فیفا روز به روز پیشرفت می کنه اونم به لطف سازندگان ولی pes چی به قول دوستون هوش مصنوعی هویج از بازیکنان بیشتره البته گرافیکش هم ضایع میشه قیافه بازیکنا موقع شادی پس از گل بیشتر شبیه زامبی ها میشه :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or