PES 2013 رسما معرفی شد+ اطلاعات جدید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SGT-Amir

کاربر سایت
کونامی رسما PES 2013 را تایید کرد و افزود :

1. دمو بازی در ماه سپتامبر منتشر خواهد شد
2. Debut Trailer بازی فردا می آید!
3. سیستم مورد نیاز

همچنین ناشر بازی یعنی کونامی گفت که بازی در هفته اول سپتامبر منتشر خواهد شد

pes-2013.jpg

سیستم مورد نیاز نسخه PC

• System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

منتظر اطلاعات بیشتر باشید ...

منتظر وعده وعیدهای پوچ و توخالی سازندگان بازی هستیم !
امیدوارم بتونه بازی-ای باشه که قابل رقابت با فیفا باشه . اینجوری پیش بره فیفا هم چون رقیب نداره پیشرفت نمیکنه .
مطمئنم یه زمانی تک تک بچه-های سایت با سری PES و WE زندگی میکردن . ولی الان دیگه گیم پلی آرکید تو بازیه فوتبال جوابگوی بازیباز نیست . بیشتر باید به شبیه ساز نزدیک بشن .
تنها مزیتهایی که PES نسبت به فیفا داره یکی اینه که چهره-ی همه بازیکنها ساخته شده ( هرچند چسبوندن 4تا عکس رو یه صورت کار شاقی نیست ولی اینکه صورت همه بازیکنها نسبتا شبیهشون هست یه مزیت هست 9
یکی دیگه هم هوش مصنوعی بازی هست . فیفا تو نسخه 12 واقعا تو قسمت هوش مصنوعی بد عمل کرد که باعث میشد بازی کسل کننده بشه ولی این مشکل رو حداقل من با 3-4 ساعت بازی کردن PES توش ندیدم .
درکل ما همیشه امیدواریم ولی تو این نسل همیشه ضایع شدیم !

همه بازیکناش مثل هم بودن و کچل بودن و مثل شتر راه میرفتن این بازی رو انجام میدادیم
الان دقیقا بر عکس شده !
اگر واقعا میخوای فوتبال بازی کنی (نه اینکه از پشت محوطه جریمه با مسی و .... شوت کنی و بره تو گل !) برو سمت فیفا تا مزه یک شبیه ساز واقعی رو بچشی !
البته اگر خودت بخوای !
هیچ وقت بادم نمیره که یکی از رفیق ـام که روی PES تعصب عجیبی داشت ،Fifa بازـش کردم به صورتی که فحش لعنت ـه که میفرسته الان به PES !!!!
یکی دیگه هم هوش مصنوعی بازی هست . فیفا تو نسخه 12 واقعا تو قسمت هوش مصنوعی بد عمل کرد که باعث میشد بازی کسل کننده بشه ولی این مشکل رو حداقل من با 3-4 ساعت بازی کردن PES توش ندیدم .
آقا مگه تو PES هوش مصنوعی هم داره ?!:دی
جدای از شوخی این حرف ـت که هوش مصنوعی بد عمل میکنه رو قبول ندارم !
البته اگر به خاطر این میگی هوش مصنوعی خوب نیست جون خیلی سخته باید بگم که تو لجندری بازی نبود که از دست این هوش مصنوعی حرص نخورم !
فوق العاده سخت ـه و دریبل های میزنه این هوش مصنوعی که واقعا جای تعجب داره !!
پ.ن:فکر نکنید دارم نوشابه باز میکنم برا فیفا !:d

آخرین ویرایش:
نه خب بر عکس نشده . شوخی کردین .
در کل اهمیتی نمیدم به فیفا . کاریم به کار کسی ندارم . با یه چیزی که حال میکنم دیگه دنبال چیز دیگه ایی نمیرم . مثلا الان هزار مدل خبر در مورد کنسول جدید ایکس باکس بیاد من تو تاپیکش هم نمیرم . اینم همینه . نمیتونم فیفا بازی کنم . هر چند بهتر باشه .

سلام
امیدوارم این یکی دیگه مثل قبلیاش ناامید کننده نباشه

نیشتو ببند اول:d
باید بگم که محمد جان هیچوقت برای تغییر دیر نیست!:d
منم مثل تو بودم ولی از راهی که عوض کردم خیلی نفع بردم و راضیم!بیا گلم بیا:d.....
نه اصلا واسه فان بازی میکنیم ما . همین خوبه به جان میلاد . اصلا من چشمام رو ببندم میتونم گل بزنم . عادت کردیم دیگه :دی بزار ما سرمون تو کار خودمون باشه :دی

من یه زمانی خیلی فوتبال باز بودم.اونموقع که PES 5 و 6 گل کرده بود.ولی انقدر مزخرف شد که ولش کردم.الان یک سالی میشه که فیفا بازی میکنم واقعا توی هر نسخه اش با نسخه ی قبلی فرق داره ولی PES متاسفانه هیچ گونه فرقی نداره و به معنی واقعی کلمه فقط یه شماره به آخر اسمش اضافه میشه.واقعا همینطوره.
PES یه عیب بزرگی هم که داره اینه که بازی یه روند کاملا خطی ای داره و هیچ انعطافی توی بازی دیده نمیشه و اصلا نمیشه بهش گفت شبیه ساز فوتبال.فقط هر سال طبق عادت سالانشون یه نسخه میدن بیرون.من که چشمم آب نمیخوره چیز خوبی از آب در بیاد البته از خدامه که خوب بشه مثل روزهای قبلش ولی متاسفانه این چند سال نشون داده که خبری نیست

حالا 4 روز دیگه یه دمو میاد از بازی که مسی رو توی ورزشگاه خالی نشون میده که عیسی مسیح بهش پاس میده (ورزشگاه که خالیه کی پاس میده به این؟!) بعد 4 تا دریبل جالب میزنه و تو جهتای مختلف میدوه و خرگوش از توی کلاهش در میاره و ... آخر سر یه توپ نشون میده که روش زده PES 2013 ! الان 4 ساله دارن این مضخرفاتو درست میکنن نمیدونم چطوری هنوز بازیشون خریدار داره ؟!!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟ طرف میاد 50 ساعت تعریف میکنه از هوش مصنوعی بازی و سیستم دفاعی جدید و دروازه بان خدا و کنترل همزمان 10 تا بازیکن و ... آخر سر بازی که اومد میبینی بازیکنا در زمینه ی هوش مصنوعی در حد قارچای سوپر ماریو هم عمل نمیکنن ...
من موندم این ژاپنیا که از صبح تا شب تخیل پرندشون در حال پروازه و دوس دارن توی WC هم رباط فوق تخیلی داشته باشن چرا گیر دادن شبیه ساز فوتبال بسازن !؟؟؟ باو برید فوتبالیستا بسازید خب !
اینبار نظرم راجع به فاجعه ی بعدی کونامی چیزیه که پایین ساختم :
45097051669432868495.jpg

تو عنوان تاپیک طوری گفتین که رسما اعلام شده!! آدم پس فکر میکنه چی اعلام شده! این که دیگه همه ساله هست و هر سال هم گندتر از سال گذشته میشه

وای چه گرافیکی من برای اومدن بازی لحظه شماری میکنم (نوبایه pes باز پس از دیدن تریلر ) >:)

كلا اميدي به اين سري بازي نيس. اصلا اراده اي برا تغيير توش ندارن. مخصوصا انيميشن هاش كه خيلي خشكه و نسل قبليه. خيلي اركيد به نظر ميريه كلا. ادم ياد بازسازي بازيهاي نسل قبل برا نسل جديد ميافته!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or