PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
من نميدونم تو چه فكري ميكني كه ازين بازي طرفداري ميكني ؟ :biggrin1:

خوبی وقتی تو 2010 این حرکت اصلاح شده بیام بگم نشده..!

90 درصد فیفا فن های PES نمایی که تو اینجور تاپیک ها پست میدن یا اصلا تو این یکی دو ساله PES بازی نکردن یا خونه دوستشون یک دست بازی کردن 4 تا گل خوردن بعد میان نظریه صادر میکنن آخرشم میگن هیچی فیفا نمیشه

آخه شما رو چه به فوتبال برین شوتر تون پر گرافیکتون رو بازی کنید.

تو PES 2010 اصلا امکان نداره با تغییر جهت کسی رو بگزاری جا ..! شما حتما PES 08 بازی کردی.

دوست عزیز، من PES 09 -10 رو بازی کردم اصلا 8 رو بازی نکردم. و این دو تا بازی رو از فیفا خیلی بیشتر بازی کردم. من نمی دونم چطور میگی امکان نداره. من اصلا بازیم رو همین اصل بنا شده! :biggrin1: اصولا با پاس رابطه ای ندارم تو PES ،چون کسایی که پاس میدن (به جز سانتر) رسما سرشون کلاه میره وقتی میشه با موشک های مثل رونی یا کریستیانو رونالدو همه رو جا گذاشت.

ضمنا فکر نکن فقط خودت Gamer تشریف داری.

چیزایی که باید اصلاح بشه تو 11:

1- سانتر های بیش از حد دقیق و سریع که حتما میره اونجایی که می خوای. باید طبیعی بشه.

2- تعادل نسبی باید حتما ببین بازیکنا رعایت بشه.

3- بازی با خود کامپیوتر اعصاب آدم رو خورد می کنه. چون فقط پاس کاری می کنه .!!!

حتماً یه کپی دیگه از فیفا ، فکر کردن دیگه هر چیزیو باید از فیفا کپی کنند دیگه یکم فکر نمیکنند :sick:

شما خودشو ناراحت نکن!
تایید میشه.بهتره کونامی دیگه دست از ساخت فوتبال برداره

کونامی منتظر بود شما و بقیه کارشناسان بازیسنتر تایید کنید!

یه 3 4 نسخه بازی عالی نبوده چه بعضیا یهو شدن کارشناس!

شما خودشو ناراحت نکن!

کونامی منتظر بود شما و بقیه کارشناسان بازیسنتر تایید کنید!

یه 3 4 نسخه بازی عالی نبوده چه بعضیا یهو شدن کارشناس!

خوب عزیزم به نظرت 4نسخه فوتبال که همش افتضاح بوده کمه؟اونم در مقابل فیفایی که روز به روز داره پیشرفت میکنه و طرفدارهاش بیشتر میشن و حتی فنهای درجه یک پرو هم گرایش به سمت فیفا پیدا کردن.
من بازم میگم اگه بازم این حرفهای تکراری و نخ نما شده کونامی به بار نشینه و باز هم همون فوتبال افتضاح این 4سال رو ادامه بده باید یه فکر اساسی بکنن.یا باید به طور کل فوتبال رو بزارن کنار تا انقدر هرساله طرفدارهاش کمتر نشن و مایوس نشن و سرکار نباشن یا واقعا یک برنامه ریزی اساسی داشته باشن تا یه فوتبال ناب تحویلمون بدن.

خوب عزیزم به نظرت 4نسخه فوتبال که همش افتضاح بوده کمه؟اونم در مقابل فیفایی که روز به روز داره پیشرفت میکنه و طرفدارهاش بیشتر میشن و حتی فنهای درجه یک پرو هم گرایش به سمت فیفا پیدا کردن.
من بازم میگم اگه بازم این حرفهای تکراری و نخ نما شده کونامی به بار نشینه و باز هم همون فوتبال افتضاح این 4سال رو ادامه بده باید یه فکر اساسی بکنن.یا باید به طور کل فوتبال رو بزارن کنار تا انقدر هرساله طرفدارهاش کمتر نشن و مایوس نشن و سرکار نباشن یا واقعا یک برنامه ریزی اساسی داشته باشن تا یه فوتبال ناب تحویلمون بدن.

هر سری يه دوره ايی افت پيدا ميکنه!
در ضمن زياد با اطمينان حرف زدن اين روزا عاقبت خوشی نداره و به جای منفی بافی بهتره بريد تو تاپيک فوتبال دوست داشتنی تون!اينجارم ول کنيد!

هر سری يه دوره ايی افت پيدا ميکنه!
در ضمن زياد با اطمينان حرف زدن اين روزا عاقبت خوشی نداره و به جای منفی بافی بهتره بريد تو تاپيک فوتبال دوست داشتنی تون!اينجارم ول کنيد!

صدرا چرا قاطی میکنی؟:confused:اخه این دورش خیلی داره طولانی میشه:biggrin1:من اصلا با اطمینان حرف نزدم فقط گفتم اگه امسالم اش همون اش باشه دیگه واویلا:

صدرا چرا قاطی میکنی؟:confused:اخه این دورش خیلی داره طولانی میشه:biggrin1:من اصلا با اطمینان حرف نزدم فقط گفتم اگه امسالم اش همون اش باشه دیگه واویلا:

آخه هر کی از راه میرسه کارشناس میشه میاد میگه: من شک ندارم فلان میشه نمیدونم کونامی باید فلان کنه همیشه بازی اینجوری میونه و ........

آخه هر کی از راه میرسه کارشناس میشه میاد میگه: من شک ندارم فلان میشه نمیدونم کونامی باید فلان کنه همیشه بازی اینجوری میونه و ........
قربونت برم من کی گفتم شک ندارم:confused::biggrin1:بعدشم منی که از اولین نسخه تا اخرین نسخه فیفا و پرو بازی کردم اگه نظر ندم کی نظر بده:biggrin1:بیخیال بابا.ایشالا که سرکار نیستیم:biggrin1:

خوشم میاد pes اینقدر بزرگه که هنوز نیومده اینجوری بحث روش هست، (با فیفا کاری ندارم کلا)
این نسخه خواهد ترکوند ، با اینکه من به جز انیمیشنها از همه چیزه pes2010 راضی بودم ولی مطمئن هستم
که 2011 خیلی بهتر خواهد شد
به نظره من یه کم از سطحی نگری و نگاه به لعابه بازی کم کنیم، متوجه میشیم این بازی خیلی خوبه
من که 2 تومن بالاش نمیدم و همیشه اورجینالش رو گرفتم( چون خیلی بازی میکنم و فقط با PS3 میرم)

همه موفق باشیم ( PES ای ها و FIFA ای ها )

البته با نسخه آپديت شده pes 10 بيشتر ايرادات بازي از جمله طرح لباش و اسم تيمها بر طرف شده
من خودم اين نسخه بازي و دارم واقعا لذت 2 چندان داره نسبت به pes 10 معمولي

خوشم میاد pes اینقدر بزرگه که هنوز نیومده اینجوری بحث روش هست، (با فیفا کاری ندارم کلا)
این نسخه خواهد ترکوند ، با اینکه من به جز انیمیشنها از همه چیزه pes2010 راضی بودم ولی مطمئن هستم
که 2011 خیلی بهتر خواهد شد
به نظره من یه کم از سطحی نگری و نگاه به لعابه بازی کم کنیم، متوجه میشیم این بازی خیلی خوبه
من که 2 تومن بالاش نمیدم و همیشه اورجینالش رو گرفتم( چون خیلی بازی میکنم و فقط با PS3 میرم)

همه موفق باشیم ( PES ای ها و FIFA ای ها )
دوست من پرو تو این 4سال اصلا بزرگ نبوده بلکه خیلیم زیادی کوچیک بوده:biggrin1:اون چیزی که اینجا خیلی خیلی بزرگه اعصابه خورده بچه های این سایته که دیگه حوصله ای برای شنیدن حرفهای تکراری کونامی ندارن و تقریبا میشه گفت از این حرفها بریدن.
من اصلا موافق این نیستم که بخوایم جدا سازی کنیم و بگیم یه عده فیفایین و یه عده پرویی چون اگه اینجوری بود هیچوفت عده زیادی از اونهایی که به فیفا نگاه هم نمیکردن نمیرفتن طرف فیفاومن اعتقاد دارم فیفا مزد زحماتشو گرفت و پرو هم تاوان عملکرد ضعیفش رو.البته نظر شما محترمه و ایرادی نیست که با پرو حال میکنی فقط خواستم بگم واقعا پرو به یک انقلاب اساسی در ساختارش نیاز داره.این چیزیه که فکر نمیکنم کسی در موردش شک و شبهه ای داشته باشه.

میگ شما به جای USA یوزرتو بکن : united kingdom چون مثل انگلیس دعوا راه میندازی بی خیال شو بازی بد شده اشکال نداره برو اونی که خوبه بازی کن انقدم رو مخ ما دوچرخه سواری خواهشا نکن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or