PES 2011 | PS3

درود،

امروز Update جدید اومد و چه آپدیت پر ملاتی :d , حجم 40 MB و چیز هایی که اضافه میکنه :

On 15 March, 2011, this update adds the winter transfers and movements up to the end of the January transfer window have been updated for 135 Club teams, 2 national teams kits (Spain and Sweden) and 10 new boots, from Adidas, Nike, Puma and Umbro. The boots news and updated kits is following:​
Update Kits
  • 22px-Flag_of_Spain.svg.png
    Spain (Home and Away update kits)
  • 22px-Flag_of_Sweden.svg.png
    Sweden (Away update kit)
Boots

pes هست
دقت که میکنم از conection ارور میگیره ولی بازیهایه دیگه مشکلی ندارم از dmz حالا چی هست نمیدونم
داداش اگه میتونی id منو اد کن ببینم انجوری هم نمیشه تو پروفایلم هست . دمت گرم

Online > Match Lobby امروز امتحان کردم مشکلی نداره....

ببخشید اگه دیر جواب دادم ... یادم رفت اینجا پست دادم اصلا !

کسی‌ اگه بازی می‌کنه من رو هم ادد کنه
از ۱ شب به بعد هستم فعلا تا سیزدهم ولی‌ بعدش از ۹ شب هستم (به علت دانلود آزاد تا سیزدهم رسما اینترنت داغونه "پارس آنلاین")

1/512
frst831

سلام
بچه ها من نميتونم آنلاين بشم
راهي نيست بشه پچ جديد رو از جاي ديگه با كامپيوتر بگيرم نصب كنم؟ اگه نهنميشه يكي با دستگاه دانلود كنه و رو فلش كپي كنه؟

جايي هست كه بشه بازي هاي psn رو ( از اين ۲۰۰ ۳۰۰ مگي ها) دانلود كرد؟

ممنون ميشم كمكم كنيد

بر بچ یه ارنج توپ میخوام که جلوی حمله تو عمق حریف رو بگیره و خودت بتونی حمله تو عمق بکنی اگه بتونید عکس بزارید ممنون می شم اگه میشه attacking و این چیزارم بگید چطور تنظیم کنم عالی میشه بد بختی بچه ها نمی یان fifa دهنشونو اسفالت کنم :d رو کم کنیه اگه میشه یه ارنج توپ بدید

ميگم تو اين بازي اون آپشني كه ميزان حجومي بودن بازيكنارو(low-medium-high) تعيين ميكردي رو نداره؟چون هرچي گشتم نبود مثل نسخه هاي قبل

چرا داره برو توGAME PLAN چند تا گزینه پایین میاد اون قسمت که عکس یه زمین با یه فلش داخلشه میتونی این تنظمات مثل همیه ATACKING کردن تیم رو و بقیه تنظیمات رو انجام بدید

سلام.دوستان يه سوال دارم.من تازه pes11 رو بازي كردم.ولي به مشكل برخوردم!
هر وقت از گوشه ها يا تو عمق فرار ميكنم بازيكن حريف راحت به من ميرسه و توپ و ميگيره...
يعني اصولا بازيكن صاحب توپ خيلي سرعتش كمه و بازيكن حريف راحت حتي از فاصله هاي خيلي زياد مياد توپ و ميگيره!
واسه شما هم همينجوريه؟ يعني بازي اينجوري شده يا بايد دكمه اي چيزي رو بگيري؟! البته سرعت و ميگيرم ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or