PES 2011 | PS3

ميگم اين مستر ليگم براي خودش اوضايي هستا.من رئالو برداشتم سرمايه اوليم 280 ميليون بود كه همون اول فصل حدود 130 تاش براي حقوق بازيكنا و چيزاي ديگه ميره.تو طول فصلم كه زياد نميشه در امد كسب كرد موندم براي اين فصل كه بايد حقوق بازيكنا رو بدم بايد چيكار كنم؟چون يه بارم قبلا همينطور شد.فصل بعد كه خواستم حقوق بازيكنارو بدم game over شدم.راهي چيزي بلد نيست كسي؟

ميگم اين مستر ليگم براي خودش اوضايي هستا.من رئالو برداشتم سرمايه اوليم 280 ميليون بود كه همون اول فصل حدود 130 تاش براي حقوق بازيكنا و چيزاي ديگه ميره.تو طول فصلم كه زياد نميشه در امد كسب كرد موندم براي اين فصل كه بايد حقوق بازيكنا رو بدم بايد چيكار كنم؟چون يه بارم قبلا همينطور شد.فصل بعد كه خواستم حقوق بازيكنارو بدم game over شدم.راهي چيزي بلد نيست كسي؟
سعی کن پول بدست بیاری. اسپانسرها اولش بهت اعلام میکنن که در چه شرایطی بهت جایزه میدن:دی مثلا برد تو خانه ی حریف و اینا. آخر فصل هم کم آوردی، بازیکن بدرد نخور داشتی، بفروش. منظورم بازیکنای آشغالی که هیچ کس نمیخره نیست، بازیکنایی که نسبتا خوبن ولی به کارت نمیاد. اینا رو بفروش.

اگه فوتبال باز هستی و یه چند سالی یه نسخه رو بازی میکنی بهت توصیه میکنم از یه تیم ضعیف شروع کنی و بیای بالا تا طعم خرید مسی و .. بچشی و مشکل حقوق هم نخواهی داشت ! ;)

مسابقات pes11 و fifa11

بروبچس pes باز : یه خبر توپ: جدیدا یه سایت باز شده مسابقات pes11 و fifa11 رو به صورت جدی برگزار می کنه بعدشم مثل بقیه جاها نیست که سالی یه بار باشه این هر روز واسه یه تعدادی مسابقه برگزار می کنه و مسابقاتش اکثرا 16 تیمه ی حذفی یعنی باید 4تا بازی و ببری تا قهرمان شی اگه دوم یا سومم بشی بازم جایزه می گیری خیلی توپه بیاین بریم شرکت کنیم

www.pimatch.ir

ممنون میشم یکی update آخری که فکر کنم 1.3 هست رابگذارد.(BLES01021)
و کسی اینجا چیزی برای درست کردن لباس تیم های لیگ انگلیس نداره؟

درود،

امروز خبرش رو خوندم نمیدونم چندروز پیش هم آمده بود یا نه ...

آپدیت جدید ۱۵ این ماه میلادی میاد ... ( حدودا ۷ روز دیگه )

متن خبر :

The update will be available to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users from March 15th, and updates a number of elements to the full game. Winter transfers and movements up to the end of the January transfer window have been updated for 135 Club teams, while Spain’s new kit and the Swedish national team’s away kit have been added. Ten new boot styles from adidas, NIKE, PUMA and Umbro have also been added.​
http://www.pesfan.com/news/9561994/PES-2011:-New-DLC-revealed/

اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده

من خیلی از بازی ها رو راحت آنلاین بازی میکنم ولی این بازی هر چی serch میکنه کسی رو پیدا نمیکنه بازی کنم
حالا باید کاره خاصی رو تو تنظیمات انجام بدم یا واسه شما هم همینطوریه ؟:(

اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده

من خیلی از بازی ها رو راحت آنلاین بازی میکنم ولی این بازی هر چی serch میکنه کسی رو پیدا نمیکنه بازی کنم
حالا باید کاره خاصی رو تو تنظیمات انجام بدم یا واسه شما هم همینطوریه ؟:(

عزیز جان، Quick رو انتخاب نکن ... برو تو Lobby, اونجا ببین حریفت اگه خالی بود Join شو ...

به همین راحتی !

عزیز جان، Quick رو انتخاب نکن ... برو تو Lobby, اونجا ببین حریفت اگه خالی بود Join شو ...

به همین راحتی !

داداش وقتی test networking میکنه فقط میزاره quick رو انتخاب کنم وگرنه همه رو تست کردم
آخه نتمم در نوبه ی خودش بد نیست 1mg
حالا نمیدونم چرا نمیزاره وارده lobby بشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or