PES 2011 | PS3

درسته ولی اینترنت هایی که stable نیستن اوصلا کلا نوسان دارن ممکنه 2 ثانیه بازی خوب اجرا شه 7 ثانیه بد دوباره درست شه دوباره خراب شه ولی من تقریبا یه نیمه رو راحت بازی میکنم
حالا امشب دوباره تست میکنم
ایشالله درست شه
تا حالا این ارور رو شما خودت ندیدی ؟ موقع بازی

۱ بار ساعت ۶ بود بازی کردم اینطور شد که Report رو فرستادم برای Konami که گفتم جلو بودم ... و اینطوری شد که افتادم بیرون ... گفتن رسیدگی میکنن که ون باخت روی Manner Icon من تاثیر نزاره !

ولی این ارور شما رو گرفتم چندبار ! ولی مشکل از طرف مقابل بود ! که بازی ها رو 3-0 به نفع من زد :d

آقایون خواستم یه نظر سنجی کنم واسه لیگ pes 2011 کسی حاظره اینکارو انجام بدیم ؟!! می تونیم تو سرور 12 این مسابقات رو انجام بدیم که خلوته دوستان اگه موافق هستن تایپیک رو بزنم!!

آقایون خواستم یه نظر سنجی کنم واسه لیگ pes 2011 کسی حاظره اینکارو انجام بدیم ؟!! می تونیم تو سرور 12 این مسابقات رو انجام بدیم که خلوته دوستان اگه موافق هستن تایپیک رو بزنم!!

I'm in!

نوشته شما بسیار اندک است. تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد می بایست باشد.

من هم هستم
میتونیم قبل از هر بازی خودمون یه بازی دوستانه بذاریم برای تمرین ;) :d

ولی این رئال گند زده تو آنلاین با ozil و kaka و cr.r
همه رئال بر میدارن
ا

من امروز میخواستم خود کشی کنم
دقیقا 90 دقیقه به یارو حمله کردم
یا تیرک بود یا دروازه بانش میگرفت یا میرفت بیرون
بد چی شد ؟؟؟؟
آقا یه ضربه کاشته گل کرد
بگذریم از 2 پنالتی که زدم وسط

منم اعصابم ریخت بهم تا گل زد دستگاه رو از برق کشیدم :d

من امروز میخواستم خود کشی کنم
دقیقا 90 دقیقه به یارو حمله کردم
یا تیرک بود یا دروازه بانش میگرفت یا میرفت بیرون
بد چی شد ؟؟؟؟
آقا یه ضربه کاشته گل کرد
بگذریم از 2 پنالتی که زدم وسط

منم اعصابم ریخت بهم تا گل زد دستگاه رو از برق کشیدم :d

نکن اینکار رو ... اون Manner Icon از همه چی مهم تره ... بهت Rank دیگه نمیدن ... کلا حذف میکنه ... !!!

منم بازی بود ... چندتا تیر زدم ... و ... تو کل بازی هم ون هیچکار نکرد !!! گلی هم که خوردم خودم زدم به خودم ... سانتر کرد ! منم با والدز و پویول قاطی کردم ... ولی بازم forfeit نکردم ...

mgs3جان عکس تو انداختی کیفیتش تو بازی چه جوری بود

خوب بود مثل خود عکس در می یاد چون شبیه سازی نمی کنه همون عکس رو می ندازه رو صورت بازیکن

بابا آموزش پنالتی دانلود نمیکنه!!!!!میگه باید تو رپید شیر accountبسازی)x
ببخشید الان weچنده

65 آخرین قیمت ماله دیروز!!

نکن اینکار رو ... اون Manner Icon از همه چی مهم تره ... بهت Rank دیگه نمیدن ... کلا حذف میکنه ... !!!

منم بازی بود ... چندتا تیر زدم ... و ... تو کل بازی هم ون هیچکار نکرد !!! گلی هم که خوردم خودم زدم به خودم ... سانتر کرد ! منم با والدز و پویول قاطی کردم ... ولی بازم forfeit نکردم ...

یعنی اگر حذف کنه
دیگه نمیشه pes آنلاین بازی کرد ؟

یعنی اگر حذف کنه
دیگه نمیشه pes آنلاین بازی کرد ؟

میتونی بازی کنی ... ولی بهت RANK نمیده ... البته اگه چند بار انجام بدی ... دقیقا نمیدونم چقد ...
تو دفتر چه صفحه " 24 " چک کن !!!

دفترچه توش برای چی میزارن :d نمیخونید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or