PES 2011 | PS3

نه عزیز جان اونی که شما میگی احتیاج به دوربین داره. اون قسمتی را میگم که باید از رو هارد یا فلش عکس بریزی.....حالا مشخصات عکس رو نمی دونم؟;)

منظورتونو فهمیدم عزیز من خودم یه عکس از خودمو تست کردم که سایزش 72 kb بود رزولشن هم 96 dpi و 400 در 600 بودش!! البته عکس من قدی بودش که اومدم فقط صورتمو انداختم روش!!

پنالتی رو بزن وسط بگیر نگیر داره بیشتر اوقات گل می شه :d از هیچی بهتره چون 2 طرف بخواهی بزنی باید مثل کات توپ 2 تا کلید رو پشت سر هم بزنی که سخته اما اگه اون فیلمه رو می تونستی دانلود کنی می فهمیدی چه جوریه!!! در هر صورت الان درست بادم نیست و وقتشو ندارم اما اگه تونستم تا شب با عکس واسط توضیح می دم!!

سلام..
پنالتی زدن رو تقریبا میشه گفت اینطوریه:
وقتی توی بازی پنالتی میشه و تصویر رو از بالا نشون میده:
مربع رو میزنی، بعدش برای جهتش فلش بالا یا پایین رو میزنی، بعدشم برای کاتش فلش چپ یا راست..
کلا اگه بتونی اون ویدیویی که دوست عزیزمون Captain Mitchell قرار داده رو دانلود کنی فوق العاده هستش.. هر PESبازی باید اون ویدیو رو حتما ببینه.. ;)

• Like
Reactions: Captain Mitchell
یعنی میشه دیگه !!! :d با بشکه بازی میکنی تو نو کمپ !
من همه رو آزاد کردم :p

ایول حالا دشکه با حالتره یا شکلات ؟

آقا انگار قسمت نیست من آنلاین بازی کنم
یه 12 13 تا آنلاین زدم بعد از اون وسط بازی این ارور رو میده و میاد تو منو سرور

a this match will now be abs ....

بقیش رو تا میام بنویسم میره !

ایول حالا دشکه با حالتره یا شکلات ؟

آقا انگار قسمت نیست من آنلاین بازی کنم
یه 12 13 تا آنلاین زدم بعد از اون وسط بازی این ارور رو میده و میاد تو منو سرور

a this match will now be abs ....

بقیش رو تا میام بنویسم میره !

من Pillow رو بیشتر از همه دوست دارم !

سوال بعدی ... ببین توی قسمت :
Online > Ranking Match Results > Ranking Match Results > اینجا به شما ۲۰ تا بازی آخر رو نتیجه رو نشون میده !

نتیجه 3-0 رو به نفع شما زده یا ون طرف ...
چون اگه از طرف شما باشه یک ارور Connection Lost بهت میده ... ولی هیچ به این ایراد اشاره نکردی ... !

چون امکان داره با کسی که بازی میکنید اون رفته باشه وسط بازی ... یا شما بخاطر اینترنت شما ... و ...

در هر حال نتیجه ها رو ببین توی ون جای که گفتم

من Pillow رو بیشتر از همه دوست دارم !

سوال بعدی ... ببین توی قسمت :
Online > Ranking Match Results > Ranking Match Results > اینجا به شما ۲۰ تا بازی آخر رو نتیجه رو نشون میده !

نتیجه 3-0 رو به نفع شما زده یا ون طرف ...
چون اگه از طرف شما باشه یک ارور Connection Lost بهت میده ... ولی هیچ به این ایراد اشاره نکردی ... !

چون امکان داره با کسی که بازی میکنید اون رفته باشه وسط بازی ... یا شما بخاطر اینترنت شما ... و ...

در هر حال نتیجه ها رو ببین توی ون جای که گفتم

خیلی جالب بود
تمامی بازی هایی که من حلو بودم وسطش این ارور رو داده بود یک هیچ یا 2 هیچ برده بودم
ولی اونایی که عقب بودم رو باختم
تا وسط های بازی بدون هیچگونه لگ یا کوچکترین اذیتی میاره یهو بد میشه و میاد بیرون

آخرین ویرایش:
خیلی جالب بود
تمامی بازی هایی که من حلو بودم وسطش این ارور رو داده بود یک هیچ یا 2 هیچ برده بودم
تا وسط های بازی بدون هیچگونه لگ یا کوچکترین اذیتی میاره یهو بد میشه و میاد بیرون

یک پیشنهاد بدم ...
تو ساعت های مثل ۱۰ به بعد بازی کنید ... کلا بهتره ...

این هم بخاطر این هست که اینترنت شما stable نیست ...شاید هم دلیل دیگه داشته باشه که من نمیدونم ...

خیلی جالب بود

وسط بازی طرف کلآ quit game زده :)) دیده باخته بوده فکر کرده با این کار از ریتینگش کم نمی شه و باختشم ثبت نمی شه غافل از اینکه با اینکار 3.0 به نفع طرف مقابل می زنه و از ریتینگشم کم می شه تازه این که چیزی نیست کن من وسط نیم اول وقت اضافه بودم بعد 2 تا گل پشت سر هم زدم طرف دسته رو گذاشت رفت منم راحت بازی کردم نیمه دوم وقت اضافه 2 تا گل دیگه زدم 4.0 بازی رو بردم در هر صورت این ربطی به پینگ و سرعت نداره از ساعت 1 یا 2 بعد ظهر که اداره ها تعطیل می شن راحت می تونی بازی کنی تا صبح ساعت 7 که اداره ها باز می شن!!!

یک پیشنهاد بدم ...
تو ساعت های مثل ۱۰ به بعد بازی کنید ... کلا بهتره ...

این هم بخاطر این هست که اینترنت شما stable نیست ...شاید هم دلیل دیگه داشته باشه که من نمیدونم ...

درسته ولی اینترنت هایی که stable نیستن اوصلا کلا نوسان دارن ممکنه 2 ثانیه بازی خوب اجرا شه 7 ثانیه بد دوباره درست شه دوباره خراب شه ولی من تقریبا یه نیمه رو راحت بازی میکنم
حالا امشب دوباره تست میکنم
ایشالله درست شه
تا حالا این ارور رو شما خودت ندیدی ؟ موقع بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or