PES 2011 | PS3

CAPITAN MITCHELL من تازه مودم گرفتم میخواهم on line بازی کنم بگو چه جوری با شما یا بچه های خود تون بازی کنم؟:x
راستی شما که اینترتنت خوب دارید تونستید لباس ها را درست کنید؟
wining elevenکی مییاد فرقش با pesچیه؟

باید Add کنید دوستتون رو و توی روم قرار بزارید (دعوت هم میشه کرد)
لباس ها رو ؟ منظورت برزیل هست ؟ ون تیم License نداره ... هرچی باشه توی Patch به صورت خود کار درست میشه مثلا انگلیس درست شد ... حجم Patch حدودا 23MB هست

WE برای آسیا هست ... که لیگ ژاپن هم داره !

آقا بگو چه جوری دانلود کنیم ما که نتو نستیم
چیو ؟ patch رو ؟

به اینترنت وصل باش ... زمانی که بازی رو میزاری بهت پیغام میده که دانلود کنی !

سلام دوستان من پر روز به طور کاملا اتفاقی یک عدد pes 2011 پک واسم فرستاده شد ( داستان داره )
با توجه به اینکه فن فیفا بودیم رفتم که عوضش کنم ولی فیفا پیدا نکردم برا تعویض
در نتیجه یک عدد فیفا 11 برای pc خریدم و اومدم خونه
باز کردم مقایسه کردم دیدم خدایی pes خیلی طبیعی تره ( جدا از زیبایی ها و این چرندیات )
حال فن pes شدم تو 2 روز :d
چند تا سوال
1- نمیشه چیزی دانلود کرد که اسمه این دوستان ایرانیمون و بقیه میزون شه ؟
چون واقعا غیر قابل تشخیص هست که آدم خودش به خواد اسم ها رو تو ادیت تغییر بده
2- نمیشه یه کاری کرد پاس هاش مثل پاست تو عمق نشه ؟ بعضی از پاس ها رو مثل پاس تو عمق میندازه
3- چجوریه میشه آنلاین بازی کرد ؟ من کار های رو مثل رجیستری رو اینا رو انجام دادم
موقعی که داره دنبال یکی دیگه میگرده هیچکس رو پیدا نمیکنه !!!!
4- بماند برای بعد که مزاحم شم :d
ممنون

سلام دوستان من پر روز به طور کاملا اتفاقی یک عدد pes 2011 پک واسم فرستاده شد ( داستان داره )
با توجه به اینکه فن فیفا بودیم رفتم که عوضش کنم ولی فیفا پیدا نکردم برا تعویض
در نتیجه یک عدد فیفا 11 برای pc خریدم و اومدم خونه
باز کردم مقایسه کردم دیدم خدایی pes خیلی طبیعی تره ( جدا از زیبایی ها و این چرندیات )
حال فن pes شدم تو 2 روز :d
چند تا سوال
1- نمیشه چیزی دانلود کرد که اسمه این دوستان ایرانیمون و بقیه میزون شه ؟
چون واقعا غیر قابل تشخیص هست که آدم خودش به خواد اسم ها رو تو ادیت تغییر بده
2- نمیشه یه کاری کرد پاس هاش مثل پاست تو عمق نشه ؟ بعضی از پاس ها رو مثل پاس تو عمق میندازه
3- چجوریه میشه آنلاین بازی کرد ؟ من کار های رو مثل رجیستری رو اینا رو انجام دادم
موقعی که داره دنبال یکی دیگه میگرده هیچکس رو پیدا نمیکنه !!!!
4- بماند برای بعد که مزاحم شم :d
ممنون

تبریک میگم ...

۱ ) قبلا سوال های که مشابه بوده پرسیده شده ... باید کسی که دستی Edit کرده Save رو در اختیار شما بزاره که شما ون Save رو کپی کنید به PS3 ... برای ایران رو نمیدونم کسی انجام داده باشه ولی لباس ها و ... رو میشه که من خودم انجام ندادم

۲ ) این سوال رو متوجه نمیشم ... آخه ۲ جور پاس هست یکی تو عمق یکی معمولی ... عمق رو هرطور بخوای میتونی اندازه گیری کنی ... به هر طرف !!! مثل قبلی نیست این یکی دقت بیشتری میخواد چون واقعی تر شده .که باز ون پاس معمولی رو میشه تو ومق هم داد که تو هر situation باید انجام بدی ..

یک جور دیگه هم هست بلند هست ... L1 و مثلث ... به هر سمت که این هم تو عمق میشه

۳ ) شما Quick Match میرید... بهتره برید : Lobby Match ... اونجا سرور رو انتخاب میکنید ... ایتالیا انگلیس اسپانیا و .... تا کشور های مثل یونان !
زیر قسمت آنلاین میتونید ببینید این گزینه رو ...

• Like
Reactions: ...Sahand...
سلام بچه ها امروز یه اتفاق خیلی جالب واسم اقتاد بازی تمام شد 2 .1 به نفع من تموم شد بعد تا 300 ثانیه نمی شه وارد منوی اصلی شد هر چی دایره می زدم کار نمی کرد در هر صورت ما صبر کردم که خودش بره فکر کردیم مشکل از بازی هستش بعد که ثانیه ها تموم شد وارد منوی اصلی شد و رفنم rating رو نگاه کردم دیدم تغییر نکرده هیچ بازی هم جز 10 بازی آخرم ثبت نشده به نظرتون طرف بازی رو هک نکرده بود ؟!! آخه این چه جورشه دیگه!!

سلام بچه ها امروز یه اتفاق خیلی جالب واسم اقتاد بازی تمام شد 2 .1 به نفع من تموم شد بعد تا 300 ثانیه نمی شه وارد منوی اصلی شد هر چی دایره می زدم کار نمی کرد در هر صورت ما صبر کردم که خودش بره فکر کردیم مشکل از بازی هستش بعد که ثانیه ها تموم شد وارد منوی اصلی شد و رفنم rating رو نگاه کردم دیدم تغییر نکرده هیچ بازی هم جز 10 بازی آخرم ثبت نشده به نظرتون طرف بازی رو هک نکرده بود ؟!! آخه این چه جورشه دیگه!!

یکبارهم برای من پیش آمد ... !!!
البته اون بازی رو من 2-1 باختم... ولی Rating رو ندیدم ... شاید حساب نشده بود !!! :d

نه این مشکل از کونامی هست چون همینطور که گفتم من باختم بازی رو ... ندیدم کسی Cheat بزنه ... !

یکبارهم برای من پیش آمد ... !!!
البته اون بازی رو من 2-1 باختم... ولی Rating رو ندیدم ... شاید حساب نشده بود !!! :d

نه این مشکل از کونامی هست چون همینطور که گفتم من باختم بازی رو ... ندیدم کسی Cheat بزنه ... !

عجب ها کونامی هم با ما سر لج داره!!

عجب ها کونامی هم با ما سر لج داره!!

حدودا ۹۰ تا بازی آنلاین انجام دادم ... تنها باری بود که این اتفاق پیش امد ... خیلی کم پیش میاد ...
اگه مشکلی دارید میتونید به این آدرس mail بدید و گزارش بدید :
en_support@konami-europe.net

همینطور اسم User طرف و روم رو باید بگید و تاریخ و زمان رو ...
اگه Screen Shot داشته باشی که عالی میشه

اگه ندارید که report ندید ... چون ترتیب اثر نمیدن !

تبریک میگم ...

۱ ) قبلا سوال های که مشابه بوده پرسیده شده ... باید کسی که دستی Edit کرده Save رو در اختیار شما بزاره که شما ون Save رو کپی کنید به PS3 ... برای ایران رو نمیدونم کسی انجام داده باشه ولی لباس ها و ... رو میشه که من خودم انجام ندادم

۲ ) این سوال رو متوجه نمیشم ... آخه ۲ جور پاس هست یکی تو عمق یکی معمولی ... عمق رو هرطور بخوای میتونی اندازه گیری کنی ... به هر طرف !!! مثل قبلی نیست این یکی دقت بیشتری میخواد چون واقعی تر شده .که باز ون پاس معمولی رو میشه تو ومق هم داد که تو هر situation باید انجام بدی ..

یک جور دیگه هم هست بلند هست ... L1 و مثلث ... به هر سمت که این هم تو عمق میشه

۳ ) شما Quick Match میرید... بهتره برید : Lobby Match ... اونجا سرور رو انتخاب میکنید ... ایتالیا انگلیس اسپانیا و .... تا کشور های مثل یونان !
زیر قسمت آنلاین میتونید ببینید این گزینه رو ...

ممنون از راهنماییت برم تست کنم آنلاین رو
من بدون L1 + مثلث - ضبدر نمیتونم بازی کنم :d

سلام
آقا من موفق نشدم :(
lobby match رفتم خواستم اینتر شم تو یکی از پیشنهاد ها گفتش شما data pack رو ندارید
رفتم دانلودش کردم البته آپلود رو آف کردم .
از اون موقع هر وقت میزنم بره تو lobby match یا میگه
u are already login
eroor has ...

مشکل از چیست ؟

سلام
آقا من موفق نشدم :(
lobby match رفتم خواستم اینتر شم تو یکی از پیشنهاد ها گفتش شما data pack رو ندارید
رفتم دانلودش کردم البته آپلود رو آف کردم .
از اون موقع هر وقت میزنم بره تو lobby match یا میگه
u are already login
eroor has ...

مشکل از چیست ؟

متن پیغام ارور رو بهم بده کامل بده ...... مرسی !
درضمن یعنی چی اپلود رو Off کردی ؟

یکبار هم مودم رو Reset کن ...

فقط فرق we لیگ ژ اپن داره؟
توگیم پلی وگرافیک فرقی ندارن ؟
مثلا لباس های چلسی درسته؟
میشه فرقweباpesکاملا توضیح بدی ممنون.:d

فرق اساسی ندارن فقط WE نسخه J بازی هست
قدیما یادمه تو WE یه موده سخت تر هم نسبته به آخرین سختیه نسخه PES وجود داشت

مرسی 1سوال دیگه توقسمتedit اونجا که میخوای صورت بازی کن درست کنی قسمتtake photo اندازه ی عکسو نمیفهمم باید چی باشه؟ فقط عکس صورت باید باشه:x

مرسی 1سوال دیگه توقسمتedit اونجا که میخوای صورت بازی کن درست کنی قسمتtake photo اندازه ی عکسو نمیفهمم باید چی باشه؟ فقط عکس صورت باید باشه:x

بله عزیز یه عکس از تمام رخ می خواد بعد اندازشو می تونی تنظیم کنی که روی صورت جا بگیره!!

نه عزیز جان اونی که شما میگی احتیاج به دوربین داره. اون قسمتی را میگم که باید از رو هارد یا فلش عکس بریزی.....حالا مشخصات عکس رو نمی دونم؟;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or