PES 2011 | PS3

دوسته عزیز شما تو training که برید لیسته تمامه دریبل ها هست
برای نمونه L2 رو نگه دار و R3 رو 2 بار بزن ببین چی میشه:d
در هر صورت لیست رو ببین و همونجا تمرین کن
البته بگم که این بازی به قدری درگیر و سخت شده که رو موده سختش
خیلی کم میشه از این کارا کرد;)

درست میگی ... درگیری فیزیکی خیلی زیاد شده ... !!
ولی اگه دریبل رو بزنی واقعا میتونی رد بشی ... به خصوص با کسی بازی کنی ... !
جز مساله Pressing که اگه درست اجرا کنی تنها راه حلش اینه که ... مثل ژاوی تو بارسلونا از پاس های تو عمق بلند استفاده کنی ... کلا دفاع طرف پاشیده میشه :d البته اگه گوش بفرستی از کنار میشه دریبل زد البته بستگی به هوش طرف مقابل داره ...

کاشکی آنلاین میزدی :d زنده نمیزاشتم شما رو !

-------

تو جواب ون دوستمون اگه مشکل داری با زدن دکمه .. میتونی تو Feint Link بری اونجا دریبل ها رو بزاری ولی پیشنهاد میدم برای هر طرف ۱ دونه بزاری ... چون سیرک که نیست ... زمین بازی هست ...
که با L1 و R بالا، پایین، چپ، راست ... و ... :d

درست میگی ... درگیری فیزیکی خیلی زیاد شده ... !!
ولی اگه دریبل رو بزنی واقعا میتونی رد بشی ... به خصوص با کسی بازی کنی ... !
جز مساله Pressing که اگه درست اجرا کنی تنها راه حلش اینه که ... مثل ژاوی تو بارسلونا از پاس های تو عمق بلند استفاده کنی ... کلا دفاع طرف پاشیده میشه :d البته اگه گوش بفرستی از کنار میشه دریبل زد البته بستگی به هوش طرف مقابل داره ...

کاشکی آنلاین میزدی :d زنده نمیزاشتم شما رو !

درست میگی دوسته من
البته من بیشتر با یک دو و پاسکاری رد میکنم چون با چلسی بازی میکنم
متاسفانه لایو فعلا میسر نیست شایدم خوشبختانه ، چون میکشتی مارو:d

• Like
Reactions: Captain Mitchell
بدون شرح ... :d

P.S : راستی کسی که بنده رو اد میکنه لطف کنه تو پیغام هم نام کاربریش رو تو بازی سنتر بهم به ... که اد کنمش... مرسی !

Attachments

• DSC00158.jpg
    DSC00158.jpg
    102 KB · مشاهده: 16
بچه ها توی game plan قسمتی نیست که بشه برای بازیکنا تعریف کنی که در چه جهت هایی حرکت کنن یادمه توی سریهای قبلش بود ؟!

منم پیدا نکردم !
ولی وقتی رو Setting بازیکن بری با مربع ... میتونی پست ر عوض کنی ولی ون چیزی که شما میگی رو من تو این ورژن پیدا نکردم !!! :-s

یه سوال من تو مستر لیگ چطوری توپ رو عوض کنم ؟؟؟؟تو سری های قبلی میرفتم تو آپشن اونجا میشد ولی الان نیست ؟؟من چه کار کنم

نه نمیشه ... تو General منظور شما هست که تو این ورژن نیست ! قبلی بود !

بچه ها توی game plan قسمتی نیست که بشه برای بازیکنا تعریف کنی که در چه جهت هایی حرکت کنن یادمه توی سریهای قبلش بود ؟!

دوسته عزیز تو این نسخه چون هوش مصنوعی بالاتر هست و تعریفه گیم پلن
هم خیلی کامل شده حتما نیازی به این موردی که میفرمایید ندیدن
هر چند که تو نسخه های قبلی هم خیلی کارایی نداشت
شما میتونی به صورته خیلی کامل تک تکه دقایقه بازی رو برنامه ریزی کنی

موفق باشید

میگم تو این قسمتی که میشه بزاری مثلا از دقیقه فلان تا فلان توپ بلند ارسال بشه سه تا گزینه هست یکی loading یکی training و یکی دیگه هم یادم نیست.میخواستم بدون فرق این سه تا چیه؟

درود،

آموزش زدن ضربه آزاد ( از فاصله های مختلف ) و زدن پنالتی رو براتون میزارم ... که یاد بگیرید

آموزشش هم روی دسته PS3 هست و آموزش کاملا قابل یاد گیری هست حتی برای کسایی که انگلیسی بلد نیستن !...
http://rapidshare.com/files/427935079/PES_2011__Ultimate_Free_Kick___Penalties_Tutorial.flv

حدودا 50MB هست که آپلود کردم ...

برای باز کردن فرمت FLV هم :
http://rapidshare.com/files/427936498/flvplayer_setup.rar

تشکر هم یادتون نره :d

• Like
Reactions: Mahdi Co
CAPITAN MITCHELL من تازه مودم گرفتم میخواهم on line بازی کنم بگو چه جوری با شما یا بچه های خود تون بازی کنم؟:x
راستی شما که اینترتنت خوب دارید تونستید لباس ها را درست کنید؟
wining elevenکی مییاد فرقش با pesچیه؟

آخرین ویرایش:
CAPITAN MITCHELL من تازه مودم گرفتم میخواهم on line بازی کنم بگو چه جوری با شما یا بچه های خود تون بازی کنم؟:x
راستی شما که اینترتنت خوب دارید تونستید لباس ها را درست کنید؟
wining elevenکی مییاد فرقش با pesچیه؟

we هم هفته پیش اومد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or