PES 2011 | PS3

حدودا ساعت ۱۰ صبح، به زمان انگلستان ... احتمال زیاد ۱.۰۲ قابل دانلود میشه ...

یکی میگفت که کونامی همیشه این زمان کار maintenance رو انجام میده...

امیدوارم ... :d

اینو کجا بریزم ؟
یه راهنمایی کن کدوم پوشه رو کجا بریزیم

اول اينكه ميتونين اپشن فايل هاي pes 2011 for ps3 رو از اينجا بگيرين
http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-ps3-dfl-optionfile-2011-version-0-5.html
1) Extract the ps3 Folder
2) Save the ps3 Folder on a USB stick
3) Now on the ps3 go to save data utility
4) You should see your USB with all the files
5) Copy every single file one by one

Last edited by a moderator:
آپدیت آمده ... ولی به دلیل شلوغی سرور ها نمیشه دانلود کرد...

یک نفر گفت که 2GB هست ... حالا نمیدونم طرف درست گفت یا نه ... چون من هنوز نتونستم دانلود کنم ...
PES همیشه باید ضد حال خودش رو داشته باشه ...
این یکی شماره که بهتر از قبلی بوده اینطوری شده ...

-----------

ویرایش : ۱:۲۵ دقیقه ...

تونستم دانلود کنم ... به نظر که ۲ گیگ نمیرسه ... البته از توی بخش Extra's اونجا ... نمیدونم این همون آپدیت هست یا خیر...

فعلا ...

------------
ویرایش : ۱:۴۰
هورا ... ^^

بله این همون آپدیت بود زیر فکر کنم ۳۰ MB بود .... اون جانور که گفت ۲ گیگ هست فکر کنم HIGH بود ...

در هر حال ...

یک سری عکس گرفتم ...
۱ ) از کفش جدید
۲ ) از تیم لیست بارسلونا
۳ ) از لیست رئال مادرید
۴ ) از لیست A.C Milan
۵ ) عکس جدید برای Wallpaper از مسی

آخرین ویرایش:
آپدیت آمده ... ولی به دلیل شلوغی سرور ها نمیشه دانلود کرد...

یک نفر گفت که 2GB هست ... حالا نمیدونم طرف درست گفت یا نه ... چون من هنوز نتونستم دانلود کنم ...
PES همیشه باید ضد حال خودش رو داشته باشه ...
این یکی شماره که بهتر از قبلی بوده اینطوری شده ...
آقا شما میتونی لینک دانلود فایل 420 مگی رو که نسخه pes 11 رو انگلیسی میکنه کجا میشه دانلود کرد البته به غیر از این سه لینکی که دادید چون ف یلتر و خرابه
لطفا

آقا شما میتونی لینک دانلود فایل 420 مگی رو که نسخه pes 11 رو انگلیسی میکنه کجا میشه دانلود کرد البته به غیر از این سه لینکی که دادید چون ف یلتر و خرابه
لطفا

درود،

بنده لینک ندادم برادر ... شما بالاتر رو نگاه کنید .. یک شخص دیگه پست داد ... شما به اشتباه پست من رو نقل و قول کردید

بازی بنده از اول انگلیسی بود :)

در مورده سرعت که میتونید کم و زیادش کنید
ولی در مورده دوربین من که چیزی ندیدم
مگه چشه؟ رو کدوم دوربین بازی میکنید که مشکل دارید
من رو دوربینه Wide بازی میکنم و مشکلی ندارم
اگر میشه یه کم بیشتر توضیح بدید;)
من چون از زمان iss این بازیو بازی میکردم همیشه با دوربین Normal بازی میکنم کلا اعتقادی به دوربین wide ندارم چون بازیکنان اندازه مورچه میشن و این از لذت بازی کم میکنه تا الانم با دوربین مشکلی نداشتم ولی این سری مثل هلیکوبتر شده بعضی مواقع هم توپو گم میکنه:(
سرعت بازیو هم به صورت کلی برای تمام سری های بازی مثال زدم;)

سلام دوستان منم بازی امتحان کردم میخوام نظرم بگم اول از همه بعضی از دوستان واقعا کم لطفا به این بازی و میخواین چشماشون به پیشرفتهای بازی ببندند درست نیست یه بازی با بازی دیگه مقایسه کنیم و ملاک قرار بدیم به نظر من باید هر بازی با شماره قبل خوده همون بازی مقایسه کرد
این بهترین pes بود که تو این نسل امتحانش کردم فوقعالاده بود پیشرفت نکرد پیشرفت نکرد ولی یدفعه امسال به اندازه این 4سال که هیچ حرکتی نکرده بود پیشرفت کرده من خیلی خیلی خوشم امده از بازی نکات خارقالعادش گرافیک بازی و نحوه پاسکاری که به جرات میگم تو هیچ بازی ندیدم من کاملا راضی هستم از این شماره و خوشحالم بعده 4سال دوباره هروز هر شب قراره بزیش کنم به دوستان توصیه میکنم حتما بازی امتحان کنن بعد تمرین کنند یادش بگیرند و بازی با بازیه شرکتا دیگه مقایسه نکنند باید pes2011 نسبت به pes2010 مقایسه کرد که واقعا قابله قیاس نیست و پیشرفتی کرد که ناکامی4 سال از یاده من برد مطمئنم pes2012 به روند رو به رشدش ادامه خواهد داد به هر حال خوشحالم که بالاخره یه pes توپ هم برایه این نسل امد

من چون از زمان iss این بازیو بازی میکردم همیشه با دوربین Normal بازی میکنم کلا اعتقادی به دوربین wide ندارم چون بازیکنان اندازه مورچه میشن و این از لذت بازی کم میکنه تا الانم با دوربین مشکلی نداشتم ولی این سری مثل هلیکوبتر شده بعضی مواقع هم توپو گم میکنه:(
سرعت بازیو هم به صورت کلی برای تمام سری های بازی مثال زدم;)

تست نکردم ولی چون فقط با Wide بازی میکنم مشگلی نداشتم
راستی وایدش خیلی هم موزچه نمیشن مثله قدیما
تستش کن شاید جواب داد;)
سلام دوستان منم بازی امتحان کردم میخوام نظرم بگم اول از همه بعضی از دوستان واقعا کم لطفا به این بازی و میخواین چشماشون به پیشرفتهای بازی ببندند درست نیست یه بازی با بازی دیگه مقایسه کنیم و ملاک قرار بدیم به نظر من باید هر بازی با شماره قبل خوده همون بازی مقایسه کرد
این بهترین pes بود که تو این نسل امتحانش کردم فوقعالاده بود پیشرفت نکرد پیشرفت نکرد ولی یدفعه امسال به اندازه این 4سال که هیچ حرکتی نکرده بود پیشرفت کرده من خیلی خیلی خوشم امده از بازی نکات خارقالعادش گرافیک بازی و نحوه پاسکاری که به جرات میگم تو هیچ بازی ندیدم من کاملا راضی هستم از این شماره و خوشحالم بعده 4سال دوباره هروز هر شب قراره بزیش کنم به دوستان توصیه میکنم حتما بازی امتحان کنن بعد تمرین کنند یادش بگیرند و بازی با بازیه شرکتا دیگه مقایسه نکنند باید pes2011 نسبت به pes2010 مقایسه کرد که واقعا قابله قیاس نیست و پیشرفتی کرد که ناکامی4 سال از یاده من برد مطمئنم pes2012 به روند رو به رشدش ادامه خواهد داد به هر حال خوشحالم که بالاخره یه pes توپ هم برایه این نسل امد

دقیقا منم همین نظر رو دارم
بدونه هیچ مقایسه ای میتونم بگم فقط میتونم با بازیهایه واقعی مقایسش کنم
چون جدا هر چی بیشتر بازی میکنم بهتر یاد میگیرم و بیشتر بهم مزه میده
منم توصیه میکنم اونایی که واقعا PES باز هستن ( نه دوستانی که فقط الکی میخان
بازی رو بکوبن ) قشنگ تمرین کنید و بعد که دستتون راه افتاد لذتش رو ببرید:x

سلام به همه.
از کسایی که برای گرفتن DLC و PATCH KONAMI برای pes11 و یا به هر دلیل دیگه به نسخه FIRMWARE 3.5 آپدیت کردن خواهش میکنم اطلاع بدن که با دسته DS شون مشکلی پیش نیومده؟
شنیدم که بعضی دسته هارو از کار میندازه اصلا دوست ندارم دسته سفید خوشگلمو از دست بدم.
دسته های من:
CECHZC2E , CECHZC2K
از کجا میتونم مطمین شم هیچ اتفاقی نمیافته؟
لطفا کمک کنید:-
s

سلام به همه.
از کسایی که برای گرفتن DLC و PATCH KONAMI برای pes11 و یا به هر دلیل دیگه به نسخه FIRMWARE 3.5 آپدیت کردن خواهش میکنم اطلاع بدن که با دسته DS شون مشکلی پیش نیومده؟
شنیدم که بعضی دسته هارو از کار میندازه اصلا دوست ندارم دسته سفید خوشگلمو از دست بدم.
دسته های من:
CECHZC2E , CECHZC2K
از کجا میتونم مطمین شم هیچ اتفاقی نمیافته؟
لطفا کمک کنید:-
s

درود،

والا دسته من : CECHZC2H مشکلی نیست...
دسته شما اصل سونی نیست ؟؟؟ چرا باید دسته از کار بیوفته ؟

در هر حال ... از جای قائداتا نمیتونی مطمئن بشی .. جز برای کسی پیش آمده که اعلام کرده ...
مثلا همینجا یا فروم اصلی playstation ...

درضمن من هم PATCH رو گرفتم ... خیلی بازیکن ها درست شدن (TRANSFER ها)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or