PES 2011 | PS3

البته من دیروز اورجین خریدم .راستی تو این نسخه هم لباس برزیل ابیه نمیدونم چرا اما من خودم edit کردم
در مورد کپی کردن من هنوز دودلم منتظرم ببینم gran turismo 5 کپی میشه یا نه
تا حالا حر چی بازی اومده روی فریمور 3.41 بوده باید ببینیم اینده چی میشه.

مبارک باشه
جالبه ؟!! نمیدونم چرا برزیلش مشگل دار شده؟!!
مثله اینکه برزیل رو هم امسال لایسنس نکردن:d
راستی نقل و انتقالها انجام شده یا باید صبر کنیم تا آپدیتش بیاد؟
-------------------------------------------------------------------------------------
یه نکته هم بگم بهت دوسته من که حواست باشه آپدیته 3.41 به بالا نکنی، چون
چند تا از دوستای من این کار رو کردن و الان به شدت پشیمون شدن;)

البته من دیروز اورجین خریدم .راستی تو این نسخه هم لباس برزیل ابیه نمیدونم چرا اما من خودم edit کردم
در مورد کپی کردن من هنوز دودلم منتظرم ببینم gran turismo 5 کپی میشه یا نه
تا حالا حر چی بازی اومده روی فریمور 3.41 بوده باید ببینیم اینده چی میشه.

سلام دوست عزیز یه لطفی می کنی قیمت PES2011 رو که خریدی برای من پ خ کنی و اینکه بازیش چطوره پیشرفت کرده:)
من الان FIFA11 دارم میخوام PES2011 روهم بگیرم دوستان نظرتون چیه عاقلانست یانه>:d<

دوستان یه لطف کنید یه نظری بدید من الان دارم میرم بخرم \:d/ منتظرم >:d<

Last edited by a moderator:
سلام بچه ها منم الان رفتم PES 2011 رو گرفتم 82 تومن خداییش نسبت به این 3-2 ساله خیلی خیلی پیشرفت کرده هم از نظر گرافیک و هم از نظر گیم پلی KONAMI امسال سنگ تموم کذاشته :x>:d< از فیفا 11 بالاتر نباشه پایین تر هم نیست البته من خودم جفتشو دارم و بازی مینکم نمیشه گفت کدوم بهتره ;)

سلام دوستان عزیز من هرچی میخوام با PES2011 لایو بازی کنم نمیشه ایا تنظیمات خاصی در روتر باید انجام بدم قبلا با PES2010 بدون مشکل لایو بازی میکردم :-/:-o

Last edited by a moderator:
سلام دوستان عزیز من هرچی میخوام با PES2011 لایو بازی کنم نمیشه ایا تنظیمات خاصی در روتر باید انجام بدم قبلا با PES2010 بدون مشکل لایو بازی میکردم :-/:-o

چندتا پست که پشت سر هم بدی بهت اخطار میدن

شاید هنوز سرور ها باز نشده چون قرار بود 3 - 4 روز دیگه بازی عرضه بشه.

دوستان نمیشه مثل قدیم اسم بازیکنان در گوشه تصویر قرار بدیم این طوری بالای سرشون خیلی تو ذوقه)x
این تور دروازه ها رو هم آخر درست نکردن آخه کجای دنیا دروازه این شکلیه:-o

من از بچگیم PES باز بودم به جز پارسال که خیانت کردم و رفتم طرف فیفا و سر بحث با دوستان_ خوشحال بن هم شدیم!:d
ولی خدایی این انیمیشن بازیکنا دیگه خیلی قدیمی شده... من Video review رو که نگا میکردم انیمیشن مصدوم شدن و از زمین پا شدن بازیکن دقیقا همونه که تو 09 بود...
ولی خوب سیستم پاس دهی عالی کار شده اما به هرحال این انیمیشنا تو ذوق میزنه...
خلاصه موندیم تو راهی کدوم رو برگزینیمممم:d

دوست عزيز چرا دوستات پشيمون شدن؟:-/
آخه من هم آپ كردم به 3.50. واسه store
جوابه دقیقش رو باید از خودشون پرسید ولی من فکر کنم چون دیدن کلی باید پوله بازی بدن تازه صبر کنن تا برسه دستشون برای آنلاین هم که قربونش برم با این پینگهایه قشنگ که داریم کلی حرص میخورن جایه کیف کردن:d و کلی چراهای دیگه ...
البته این موضوع به جیبه آدم هم خیلی ربط داره چون اگر پر از پول باشه خیلی از مسائل حل شده هست;)

مبارک باشه
جالبه ؟!! نمیدونم چرا برزیلش مشگل دار شده؟!!
مثله اینکه برزیل رو هم امسال لایسنس نکردن:d
راستی نقل و انتقالها انجام شده یا باید صبر کنیم تا آپدیتش بیاد؟
-------------------------------------------------------------------------------------
یه نکته هم بگم بهت دوسته من که حواست باشه آپدیته 3.41 به بالا نکنی، چون
چند تا از دوستای من این کار رو کردن و الان به شدت پشیمون شدن;)
نه نقل و انتقالات کامل نیست مثلا ابراهیموویچ هنوز تو بارساس یا اوزیل به رئال نیومده که خب البته بعدا پچش میاد درست میشه یا خودتون هم تو قسمت edit درست میکنید

سلام دوست عزیز یه لطفی می کنی قیمت PES2011 رو که خریدی برای من پ خ کنی و اینکه بازیش چطوره پیشرفت کرده:)
من الان FIFA11 دارم میخوام PES2011 روهم بگیرم دوستان نظرتون چیه عاقلانست یانه>:d<

دوستان یه لطف کنید یه نظری بدید من الان دارم میرم بخرم \:d/ منتظرم >:d<

در مورد مقایسه با فیفا که نظری ندارم چون از وقتی یادم میاد فقط winning eleven بازی میکردم
در مورد pes 2011 راستش را بخوای تو چند بازی اول یکم توی ذوقم خورد
اول از مزایای بازی بگم:
گرافیک و انیمیشن های بازی بسیار بهتر شده طراحی صورت بازیکنان خیلی خوب شده .چمن بهتر شده سرعت بازی خوب شده تازه میتونید سرعت را بالاتر هم ببرید .اهنگ های بازی بهتر شده اما هنوز هم خیلی جالب نیست .تیم ها بیشتر شدند لیگ لیبرتادورس هم اضافه شده کلا اینا چیزهای خوب بازی هستند.
اما معایب البته از نظر من:
پاس ها و شوت ها بد شده کاملا دستی شده یکم روی دکمه فشار بیارید توپ به اوت میره باید کاملا دسته را به سمتی که میخواهید شوت یا پاس بدید حرکت بدید دیگه خیلی شبیه سازی واقعی شده برای منی که بالای 10 ساله بازی میکنم یکم سخت هستش .البته این برای اول کار است چون بازی یه reboot کامل هست یکم وقت میبره ادم عادت کنه.
جو ورزشگاه خیلی خشک است این مشکلی هست که تو هر شماره میبینیم و متاسفانه کنامی هیچ راه حلی برای اون ارائه نمیده
پنالتی ها : وای امان از این پنالتی ها روندی که از شماره قبل شروع شد افتضاحه من نمیدونم کدوم احمقی به اینا گفته اینجوری پنالتی ها را در بیارند اول شوت بزنی بعد دسته را حرکت بدی واقعا ایده مسخره ای است.
یک سری مشکلات همیشگی مانند لایسنس نبودن کامل تیم ها و گزارشگر افتضاح هم که سوگلی همیشگی این سری از بازی هاست

اما جمع بندی کلی من اینه که بازی در نگاه اول نا امید کننده به نظر میرسه اما هر چی بازی کنید با شرایط بازی بیشتر اشنا میشید و از بازی بیشتر خوشتون میاد مطمئن باشید.

این بازی رو که ته .. 55 میفروختن! چه جوریاس 82 خریدین !؟
بعد اینکه !!
این موضوع اسم روی هر بازیکن چیه مگه اپشن نداره تغیرش بدین؟!

این بازی رو که ته .. 55 میفروختن! چه جوریاس 82 خریدین !؟
بعد اینکه !!
این موضوع اسم روی هر بازیکن چیه مگه اپشن نداره تغیرش بدین؟!

سلام دوست عزیز 30-20 روزه دیگه قیمتش میکشه پائین مشه همون 60 تومن
اسم بازی کن هارو روی سرشون مینویسه که اونم میشه آفش کرد;)

آخرین ویرایش:
نه نقل و انتقالات کامل نیست مثلا ابراهیموویچ هنوز تو بارساس یا اوزیل به رئال نیومده که خب البته بعدا پچش میاد درست میشه یا خودتون هم تو قسمت edit درست میکنید

در مورد مقایسه با فیفا که نظری ندارم چون از وقتی یادم میاد فقط winning eleven بازی میکردم
در مورد pes 2011 راستش را بخوای تو چند بازی اول یکم توی ذوقم خورد
اول از مزایای بازی بگم:
گرافیک و انیمیشن های بازی بسیار بهتر شده طراحی صورت بازیکنان خیلی خوب شده .چمن بهتر شده سرعت بازی خوب شده تازه میتونید سرعت را بالاتر هم ببرید .اهنگ های بازی بهتر شده اما هنوز هم خیلی جالب نیست .تیم ها بیشتر شدند لیگ لیبرتادورس هم اضافه شده کلا اینا چیزهای خوب بازی هستند.
اما معایب البته از نظر من:
پاس ها و شوت ها بد شده کاملا دستی شده یکم روی دکمه فشار بیارید توپ به اوت میره باید کاملا دسته را به سمتی که میخواهید شوت یا پاس بدید حرکت بدید دیگه خیلی شبیه سازی واقعی شده برای منی که بالای 10 ساله بازی میکنم یکم سخت هستش .البته این برای اول کار است چون بازی یه reboot کامل هست یکم وقت میبره ادم عادت کنه.
جو ورزشگاه خیلی خشک است این مشکلی هست که تو هر شماره میبینیم و متاسفانه کنامی هیچ راه حلی برای اون ارائه نمیده
پنالتی ها : وای امان از این پنالتی ها روندی که از شماره قبل شروع شد افتضاحه من نمیدونم کدوم احمقی به اینا گفته اینجوری پنالتی ها را در بیارند اول شوت بزنی بعد دسته را حرکت بدی واقعا ایده مسخره ای است.
یک سری مشکلات همیشگی مانند لایسنس نبودن کامل تیم ها و گزارشگر افتضاح هم که سوگلی همیشگی این سری از بازی هاست

اما جمع بندی کلی من اینه که بازی در نگاه اول نا امید کننده به نظر میرسه اما هر چی بازی کنید با شرایط بازی بیشتر اشنا میشید و از بازی بیشتر خوشتون میاد مطمئن باشید.

100% موافقم ، واقعا اولش بد تو ذوق میزنه ولی الان که یک هفته هست بازی میکنم
خیلی دارم باهاش حال میکنم
راستی یه پچ هست که میتونید دان کنید و تو save game بریزید که هم بوندسلیگا میاد و هم اسامیه تیم ها و .... درست میشه ، اسامیه تیم ملی ها هم درست شده ( ایرانم درست کردن)
از این آدرس میتونید لینکهایه دانلودش رو ببینید

مسعود ازیل !!!!!!!!!!
به نظر من این pes بهترین pes تا کنون بوده.
گرافیک بسیار خوبش واقعا آدمو مجذوبه خودش می کنه.نحوه ی سانتر کشیدن واقعا عالی و ضربه به توپ عالی شبیه سازی شده.
سیستم منو و صفحه اصلی یسیار زیباست
شبیه سازی بازیکنان به بهترین شکل.
ضربه آزاد سختر و در عین حال به واقعیت نزدیکتر شده.
اسنیل بازیکنان موفع ضربه آزاد زدن خیلی قشنگه:d
دیگه پاس ها مثل قدیم 99 درصد به هم تیمی ها نمیرسه و باید دقت بیشتری کنید که به هیجان بازی اضافه می کنه.
در قسمت training بازیکنان کنار زمین خودشونو گرم می کنند که اولین بار هست من در شبیه ساز فوتبال می بینم
برای اولین بار مربی داخل رختکن با بازیکناش حرف می زنه و تصویررختکن هم نشان داده می شه
دریبلاش واقعا به کار میان.مثل fifa نیست:d
از بین رفتن تعادل بازیکنان هنگام تکل رفتن حریف واقعا زیبا کار شده.
و......................
دیگه چی می خاید از یه شبیه ساز فوتبال؟؟؟!!!!:>:>:>:>:>:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or