PES 2011 | PS3

با نوسترا داموس نسبتی داری جناب حرفه ایی؟

آره یه نسبت هایی که دارم!
تو فیفا باید از روی تکنیک و برنامه ریزی بری و بازی رو ببری اما تو pes با رونالدو دستت رو روی سرعت بذار و برو تا آخر گل بزن:laughing:
حالا که میگم آماتور یعنی این!

آره یه نسبت هایی که دارم!
تو فیفا باید از روی تکنیک و برنامه ریزی بری و بازی رو ببری اما تو pes با رونالدو دستت رو روی سرعت بذار و برو تا آخر گل بزن:laughing:
حالا که میگم آماتور یعنی این!
حرفه ای بیا با من بازی کن ببینم چجوری گل میزنی !!!
اماتور ها اینجوری بازی میکنن . حتما فقط با اموتورها بازی میکنی که اینجوری گل میزدی :-"

منم خیلی pes باز بودم ولی دیگه الان اصلا طرفش نمیرم. نمیخوام بگم فیفا خیلی بهتره فقط مشکل pes اینه که همش باید پچ استفاده کنی و هر هفته منتظر پچ جدید باشی و کلا مشکلات زیاد داره. باشگاه ها و لباس ها و ... لایسنس نشدن و واسه همین اصلا حال نمیده

الان دوباره مسولان کونامی میاند 1345674356657تا مطلب میگن و میگند اینا به بازی اضافه شده! اخر سرم میاند همون pes 10 رو جلدش رو عوض میکنند pes11

شرمنده صدرا جان
سلام!
ببين اگر از من بپرسي من تا اون جايي كه يادمه تو 08 يا 09 تو pc فيفا رو بيشتر پسنديدم
ولي ممكنه شما نظرت يه چيز ديگه باشه چون سليقه ها فرق ميكنه

شما ممكنه دوست داشته باشه تو pes مثلا مسي يا رونالدو ورداري همين طور بدويي بري تو گل باهاش
ولي تو فيفا اين طوري نيست
يا ميتوني پيتر چك بذاري دروازه به عنوان يه باگ عمل ميكنه
و يا ...
بدون شك هر 2 بازي باگ هايي دارن ولي فيفا يه سري حركت ها تكنيك هايي داره كه تو بازي تاثير داره
يه گيم پلي داره كه ادمو جذب ميكنه
از زمان كه pes بوده من هنوز نفهميدم اين پايين اسم بازيكن كه ميتوني مثلا حالت هاي دكمه رو انتخاب (مثلا تو ps :مثلث - مربع - دايره - ضربدر )كني چي هست!!!!
يا مثلا هنوز فلسفه تو گل نرفتن پتالتي ها تو سري 10 نفهميدم.
يا مثلا تو ضربه ازاد تا حالا نديدم يكي گل بزنه!

يا تو استيل بازيكن ها تو فيفا دقت كن ببين چقدر شبيه خودشونن
بعد تو pes همه تقريبا عين همن همشون.
از نظر شبيه سازي صورت كه هيچي نگم بهتره

الان دارم بحث ميكنم و هيچ فن بازي در كار نيست
اون با یه بازیکن دویدنت رو قبول دارم.ولی مثلاً تو هم تو فیفا یه کارای باگی میکنی(شوت باگ از وسط زمین!!!)
در مورد دکمه ها هم باید بگم که اونا استراتژی ترکیبت هست.رو دایره بزاری هجومی میشه.رو مربع بزاری تدافعی میشه و رو مثلث و ضربدر هم یه حالتهای دیگه که الان یادم نیست چون رو PS1 بود که من اینکارا رو میکردم و کسی رو اون موقع ندیدم که بدونه اینا چیه!
تو ضربه آزاد من گل میزدم،تو ندیدی خب.:biggrin1:
استیل بازیکنها رو قبول دارم فیفا بهتره ولی توی چهره 100% PES بهتره.
چون داری بحث میکنی منم گفتم یه نقل قولی رو حرفهات بکنم.:biggrin1:
الان فیفا روی کنسول بهتره.روی PC به نظر من PES.
حالا تو شاید روی PC هم با فیفا حال میکنی.
من خودم از بچگی تا پارسال:biggrin1: pes باز بودم ولی دیگه این فیفا 10 که اومد منو جذب کرد:biggrin1:

توی صحبتهای بچه ها یه نکته خیلی تو ذوق میزنه اونم اینه که pes 2010 کاری کرد که طرفدارای pes کاملا نصو بشن.البته از حق نگذریم که خوده fifa 10 عاملی شد که اینجوری شه چون تو ساله 2010 کلا بهتر از رقیبش عمل کرد.صادقانه بگم از ته دل دوس دارم pes امسال بترکونه.اما ea انگار دست بردار نیست و داره نشون میده به هیچ وجه نمیخواد پا پس بکشه تا جایی که اونا دوباره با انتشاره world cup قدرتشونو نشون دادن و این ؟ بزرگ رو تو ذهنه همه ی طرفدارای pes به وجود اوردن که ایا امسال pes میتونه به حریفش برسه یا نه.
بچه ها به نظره خوده من امسال اگه pes خودشو به فیفا نزدیکم بکنه باید خوشحال باشیم
ولی اینکه امسال pes کلا fifa رو کنار بزنه دور از ذهنه.
امیدوارم طرفدارای این فوتبال ناراحت نشن از حرفام.باور کنید من خودمم منتظره روزایه طلایی این فوتبالم که بعید میدونم امسال و پاییز باشه.

اون با یه بازیکن دویدنت رو قبول دارم.ولی مثلاً تو هم تو فیفا یه کارای باگی میکنی(شوت باگ از وسط زمین!!!)
در مورد دکمه ها هم باید بگم که اونا استراتژی ترکیبت هست.رو دایره بزاری هجومی میشه.رو مربع بزاری تدافعی میشه و رو مثلث و ضربدر هم یه حالتهای دیگه که الان یادم نیست چون رو PS1 بود که من اینکارا رو میکردم و کسی رو اون موقع ندیدم که بدونه اینا چیه!

استیل بازیکنها رو قبول دارم فیفا بهتره ولی توی چهره 100% PES بهتره.
چون داری بحث میکنی منم گفتم یه نقل قولی رو حرفهات بکنم.:biggrin1:
الان فیفا روی کنسول بهتره.روی PC به نظر من PES.
حالا تو شاید روی PC هم با فیفا حال میکنی.
سر اين جاهايي كه قرمز شده قبول ندارم
يعني قابل حذم نيست
ببين شوت هاي منو ميتوني از وسط زمين جلشو بگيري ولي اين طوري دويدنو چي؟؟!!
بعدشم اين شوت زدن يه كاري كه خودم انجام ميدم تا حالا خيلي به ندرت ديدم كسي شوت بزنه!!
ولي اون يه كار عام.
ميخواي همه تكل برن اخراج بشن؟؟؟؟
باگ بودن اون دروازه بانو چي ميگي(چك)؟؟؟!!!:biggrin1:

در مورد اون استراتژي يه توضيح ميخوام بدي كه چطور ميشه مثلا هم پوزيشن دفاع بدي هم حمله هم 2 تا ديگه!!؟!!!!
يا تيمت بايد حمله كنه يا دفاع يا هيچكدوم!!!
دقيقا تو فيفا يكي از اين حالت هاست.
ولي اين حرفت كه ديگه خيلي خنده بود!!:biggrin1:
در مورد چهره ميام برات عكس ميزارم كه مثلا كاسياس چه جوريه اين ويدئو رو سرچ كردم نديدم نميدونم!!
خودم عكس ميذارم بعدا
من قبول دارم فيفا 10 pc اشغالي بيش نبود.
ولي 09 كه اولين بار بود چمن 3 بعدي داشت رو قبول ندارم

خيلي مشكلات ديگر هم داره اين konami كه تعداد كمي از تيم ها داراي اسم واقعي هستند.
فن بازي در نميارم چيزي كه عقيدمه نوشتم
درست هم نيست تو اين تاپيك بحث بشه

فعلا که 3 ساله PES دیگه کارایی خودش رو از دست داده ، و EA خیلی خوب پیشرفت کرد.
امسال هم مطمئنم PES حرفی برای گفتن نداره ... در کل بنظرم تا آخر این نسل امیدی بهش نیست!
ضمنا دوستان عنوان تاپیک PES 11 هست ، پس لطفا FIFA_vs_PES رو تموم کنید.

فعلا که 3 ساله PES دیگه کارایی خودش رو از دست داده ، و EA خیلی خوب پیشرفت کرد.
امسال هم مطمئنم PES حرفی برای گفتن نداره ... در کل بنظرم تا آخر این نسل امیدی بهش نیست!
ضمنا دوستان عنوان تاپیک PES 11 هست ، پس لطفا FIFA_vs_PES رو تموم کنید.

این چند وقته زیاد با اطمینان حرف زدن عواقب خوشی نداشته!

این چند وقته زیاد با اطمینان حرف زدن عواقب خوشی نداشته!

وقتی KONAMI از PES سال 2008 با اون تریلرهای دلربا ملت رو سر کار گذاشت ... وقتی سال بعدش میخواست با تغییرات بیاد ولی باز همون فوتبال تکراری رو ارائه داد ... وقتی سال بعدش با اطمینان میگفت بازگشت "پادشاه فوتبال" و وقتی بازی اومد و به عمق فاجعه پی بُردم.
باید به من حق بدی با اطمینان درباره KONAMI و PES حرف بزنم!
اصلا :
"آن چیز که عیان است ، چه حاجت به بیان است"

صدرا من کلا نمی دونم چرا این قدر تند صحبت می کنی. ببینید فکر کنم این رو قبول داشته باشی که من همیشه منصفانه حرف زدم و هیچ وقت مثل بعضی ها که بعضی بازی ها رو تا عرش میبرن و یکهو با کله میان زمین در مورد هیچ بازی نظر ندادم. من تمام مشکلاتی که تو تمام بازی ها دیدم اشاره کردم مثل گرافیک HR و بعضی باگ های GOW و ...... که اینجا جای بحثش نیست. اما در مورد PES باید قبول کنی تو این 3 سال همین جوری داره پشت هم خراب می کنه و بازی بد دست مردم میده. به خودت و 4 نفر دیگه نگاه نکن که این بازی رو الان دوست دارید. 4 تا سایت خارجی برید ببینید کاملا از امتیازهای بازی نسبت به FIFA هم چی مشخص میشه. تازه شماره 10 که فکر کنم تمام PES بازیهای قدیمی این سایت به جز چند نفر متعصب و فن قبول کردند که افتضاح به تمام معنا بوده و شکی هم درش نداشتند. در مجموع من از بازی خوب بدم نمیاد ولی چشمم آب نمیخوره این بازی با این روند به جایی برسه. این خط و این نشون. پاییز می بینمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or