PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

ایشالا قراره بیاد ... بد مصب خیلی رو بارسلونا تعصب داره ... جند بار BrokeDown شده ...! پویول هم از این بدتر ...! اگه کسی مد نظر دارید بگید تا به سه سوت بخرمش ...! :d
به جون خودم چیت نزدم ...! کار کردم عرق ریختم اینا رو خریدم ...! :d

سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم انیمیشنهای بازی نسبت به نسخه قبل هیچی پیشرفت کرده؟مثلا انیمیشنهای قهرمانی و تعویض و...

چرا گاهی اتوماتیک خودش تعویض میکنه هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم از کار بندازمش

وقتی داریم دو نفره بازی میکنیم وسط بازی یهو خودش تعویض بازیکن میکنه !!!!!!

موقع حمله حریف، انتخاب دفاعش مثل 2010 همچنان مضخرفه. 2009 از این بابت عالی بود. استیل بازیکن ها بد جوری مسخره است. شوت های تخیلی تبدیل به گل میشه. اصلا گرافیکش اومده پایین تر. اصلا طبیعی نیست. هنوز گرافیک 2010 بهتر از این بود.
دوستان آیا به دلیل این نیست که این نسخه اصلی نیست؟

بچه ها یه باگ اساسی !!!!!!!!!!
تا حالا دیده بودید که تو pes 2011 با دست رو پایی بزنند ؟! حالا میبینید !!!!!!!!!
لینک دانلود : http://www.mediafire.com/?wjb1p3djy36jlvl
اين كه چيزي نيست من تو pes 11 از فاصله 3 متري با استوپ سينه توپو گل كردم بهتر بگم با ضربه سينه توپو گل كردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

مگه تو این نسخه روپاییم میزنه؟=))
با دست آره !!!!!
اين كه چيزي نيست من تو pes 11 از فاصله 3 متري با استوپ سينه توپو گل كردم بهتر بگم با ضربه سينه توپو گل كردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))
خوب اون که باگ نیست ، مثل گل معروفی که الان یادم نیست یکی زد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or