PES 2011 Master League Online بتا

T Elite x

کاربر سایت
سلام
pes20113.jpg

به نقل از سایتvg247

کونامی برای فوتبالش pes2011یک نسخه دمو تا4 روز دیگربر روی PsN وXBLعرضه می کند>:d<

ولی شما با رفتن به این سایت http://www.konamisupport.com/mlo_beta/country/

میتونید همین فردا بازی رو تست کنید

باید برید تو سایت ثبت نام کنید و psn idیاxbl gamertagخود رو وارد کنید تا reedem code

رو بهتون بدن تا بازی رو تست کنید

من ثبت نام کردم

آخرین ویرایش:
آفرین آفرین!
تا جایی که من میدنم به همه نمیدن مخصوصا دارندگان xbox که فقط و فقط باید gold باشند. در ضمن این لینک 2-3 روز پیش بود که اومد روی نت و باید اکانت رو میزدین.

یکم هم بهتر صحبت کنید خیلی خوب میشه. ایشون فقط خواستن تذکر بدن بهتون که قوانین سایت چی هست.

چرا اتفاقا به همه میدن به ننه قمر یا ننه خورشید بودنشونم کار ندارن:biggrin1: میدن که بکنیم بازیرو تا مشکلاتشو به کونا می گزارش کنن

بعد از ثبت نام مينويسه که اگه خوش شانس باشيد بتا براتون ارسال ميشه!

در کل اگه پلاس داشته باشيد اين بتا ها و دمو ها براتون تو استور ميآد!

• Like
Reactions: Fëanor
آفرین آفرین!
چوابت دادن کوچولو
اون موقع که تریلر های 3GP رو جای HD مینداختی به یوزر های سایت هم اینقد خوشمره بودی !؟ فک نمیکنم !
پ.ن : تازگی ها هم مد شده یکی میاد تو تاپیک یه چیزی میگه همین که میبینه داره ضایع میشه فرت میزنه پستشو پاک میکنه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
بعد از ثبت نام مينويسه که اگه خوش شانس باشيد بتا براتون ارسال ميشه!

در کل اگه پلاس داشته باشيد اين بتا ها و دمو ها براتون تو استور ميآد!
من بره XBL زدم یه همچین چیزی ندیدم شاید برای شما که رو PSN تست کردید باشه حالا به هر حال تا 4 روز دیگه روxbl وpsn چه ثبت نام کرده باشند یا نکرده باشند میتونن دانلود کنن
ممنون

دوستان خبری نشد ؟
همین 12 دقیقه پیش این شمارش معکوس به پایان رسید و احتمالا به زودی کدها ارسال میشه. فکر نکنم بلافاصله بعد از اتمام شمارش معکوس کدها ارسال بشه چون تا ثانیه آخر میشد ثبت نام کرد و برای همین طی چند ساعت آینده فکر کنم بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or