PES 2011 Master League Online بتا

T Elite x

کاربر سایت
سلام
pes20113.jpg

به نقل از سایتvg247

کونامی برای فوتبالش pes2011یک نسخه دمو تا4 روز دیگربر روی PsN وXBLعرضه می کند>:d<

ولی شما با رفتن به این سایت http://www.konamisupport.com/mlo_beta/country/

میتونید همین فردا بازی رو تست کنید

باید برید تو سایت ثبت نام کنید و psn idیاxbl gamertagخود رو وارد کنید تا reedem code

رو بهتون بدن تا بازی رو تست کنید

من ثبت نام کردم

آخرین ویرایش:
منم الان ایمیلم رو چک کردم چیزی نفرستاده بودن...:d..

واسه ps3 ها send شده ولی نه برای همه رو xbox هم که تا الان کسی کدی دریافت نکرده :-s
نه والا منم نسخه PS3 رو انتخاب کرده بودم اما چیزی برام نفرستادن هنوز...

کد رو نمیشه دیگه به کسی داد؟؟:دی
اگه میشه یکی برادری کنه به ما هم بده..
ممنون
کُد ها یه بار مصرف...:d...یعنی مثلا من که از یه کُدی استفاده میکنم کسه دیگه ای نمیتونه از کد من استفاده کنه.!! اونجوری بود که دیگه نیاز به ثبت نام نداشت یه نفر کد میگرفت به همه دنیا میداد...:d...

کُد ها یه بار مصرف...:d...یعنی مثلا من که از یه کُدی استفاده میکنم کسه دیگه ای نمیتونه از کد من استفاده کنه.!! اونجوری بود که دیگه نیاز به ثبت نام نداشت یه نفر کد میگرفت به همه دنیا میداد...:d...
آخه من میخوام..........:دی

میگم نکنه سر کاریه:d
هیچ کس کدی دریافت نکرده ما هم دریافت نکردیم:d
پ.ن: کونامی میخواسته طرفدارای مشتاق رو ببینه چقدرن:d
پ.ن2: ما که فیفا بازیم:d

رفتم تو این ایمیل که بره اونا فرستادم که کد رو برام ارسال نوشته بود شما هنوزinbox در ایمیلتون ندارید:دی
برای hotmail inbox ثبت نام کنید:-o اگه کدی هم برام فرستاده شده ......:(( اون دنیاست ولی به جهنم تا دو سه روز دیگه XBL میاد

همون روزی که لینک رو تو ترد بازی PES 2011 کنسول PS3 گذاشتم گفتم 16 اگوست کد رو به ایمیلتون میفرستن . الان برای ما 16 اگوست هست ، باید ببینید 16 اگوست اونا با توجه به اختلاف ساعت کی میشه !
احتمالا فردا Code رو برای بعضی ها میفرستن ( قرعه کشی میشه ) ، خیلی امیدوار نباشین با بازی خدا و کاملی رو به رو بشین !
مطمئنا بازی یه Playble Demo ی دیگه هم داره که 20 روز قبل از عرضه میاد ( مثل سال های گذشته )

دقیقا با بازی خدا و کاملی رو به رو هستیم
شما اول منظور کامنت من رو درک کن بعد بپر سپر بلای PES بشو !
من منظورم این بود که بازی فقط یه مود انلاین داره و بس ! دوستان منتظر بازی افلاین و فرندلی و ... نباشن ! یعنی انتظار دموی کامل نداشته باشن ! این فقط تست بتای بازیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or