Persona Game Community

Waifu مورد علاقتون؟:D

• Yukari Takeba از P3

رای‌ها: 0 0.0%
  • Mitsuru Kirijo از P3

رای‌ها: 6 37.5%
  • Fuuka Yamagishi از P3

• Aigis از P3

رای‌ها: 1 6.3%
  • Chie Satonaka از P4

رای‌ها: 3 18.8%
  • Yukiko Amagi از P4

رای‌ها: 3 18.8%
  • Rise Kujikawa از P4

• Naoto Shirogane از P4

• Labrys از P4 Arena

• Rei از PQ

• مجموع رای دهنده‌ها
    16
  • نظرسنجی بسته شده است .
یه نکته ای:اینطور که فهمیدم هر نسخه یه تم داستانی خاص داره که جریان حول اون تم و او مسئله میچرحه و اونطور که فهمیدم تم نسخه 2 درباره گناهه! تم اون 4 تا نسخه ی دیگه چیه و چطوری داستان، اون مسئله رو دربر میگیره؟مثلا تو نسخه 2 چطوری شخصیت ها درگیر مسئله گناه و مجازات میشن؟ هدف اصلی بازی چیه؟ الان اینا پرسونا میگیرن که چی بشه؟ داستان چه حرفی برای گفتن به ما (مخاطب ) داره؟امیدوارم سوالام گیجتون نکرده باشه. سعی کردم درست توضیح بدم منظورمو ولی اگه گیج شدین بگین تا بهتر توضیح بدم.
تم نسخه ي ٤ رو ارمين بهتون گفت.
حالا جريان نسخه ي دوم
ببين همون جور كه معاومه اسم اولين نسخه ي P2 "گناه معصومانه" هست.
چند سال قبل از شروع وقايع P2 IS چهار تا بچه ٧،٨ سأله با هم دوست ميشند و هر روز هم ديگر رو تو پارك ملاقات مي كردند.اسم اين چهار تا بچه Tatsuya,Lisa,Eikichi(شخصيت اصلي) و Jun هست.يك روز تو بازي شون با يك دختر ١٢،١٣ سأله به اسم Maya اشنا ميشند و باهاش دوست ميشند.روابط اين ٤ تا بچه با اون يكي دختره به قدري قوي ميشه كه ٤ تا بچه ها Mayaرو به عنوان خواهر بزرگش ميشناختند.
يك روز Maya به ٤ تا بچه ها ميگه قراره خودشون رو عوض كنند و به همين خاطر ديگه نميتونه ٤ تا بچه رو ملاقات كنند.٤ تا بچه ها به شدن ناراحت ميشند و دوست نداشتند كه از پيش شون بره
به خاطر همين Tatsuya,Lisa,Eikichi ميان Maya رو به مدت يك روز توي يك معبد نزديك پاك زنداني كنند تا جايي نره
چند ساعت بعد اون معبد أتيش مي گيره.(هر چند Maya فرار كرده از معبد)
بچه ها ترسيدند و فكر كردند Maya تو اون معبد سوخته و تصميم گرفتند كه ديگه براي هميشه هم ديگر رو ملاقات نكنند.چند سال بعد(شروع وقايع P2 IS)شخصيت اصلي، Lisa,Eikichi هم ديگر رو ملاقات مي كنند ولي هيچ كدوم هم ديگر رو نميشناسند و وقايع چند سال پيش رو يادشون نمياد
يكي از دلايلي كه تيم سازنده اسم اين نسخه رو گذاشته بودند گناه معصومانه به اين خاطر بوده كه تو طول اين همه سال Maya نمرده بود با اين حال بچه ها فكر مي كردند اون مرده و به خاطرش احساس گناه مي كردند.
البته اگه Maya تو اون معبد مي مرد باز يك گناه معصومانه به حساب ميومد چون اون موقع اون ٤ نفر بچه بودند و صد البته أتيش گرفتن اون معبد هم تقصير بچه ها نبود
حالا برسيم به بحثي كه چرا تيم سازنده اسم نسخه ي دوم P2 رو "مجازات أبدي" گذاشته:d

أواخر P2 IS ضد قهرمان اين بازي يعني Nyarlathotep(شيطاني كه از تمامي بدي هاي انسان ها به وجود اومده و به عبارتي ميشه گفت كه او سايه ي تمامي انسانهاست) دنياي انسان ها كاملا او بين ميره(كه اين هم مربوط به خواسته هاي انسان هاي سطحي نگر هست) و Maya رو ميكشه.تنها راهي كه ميشد Philemon(رقيب Nyarlathotep كه از خوبي هاي انسان ها به وجود اومده) همه چيز رو به أوضاع أولش برگردونه اينه شخصيت هاي اصلي رو به يك دنياي موازي ديگه اي بفرسته و شخصيت هاي اصلي بايد هم ديگر رو بايد فراموش كنند.با اين كه فراموش كردن هم ديگه كار سختي براي شخصيت هاي بازي بود ولي اين پيشنهاد Philemon رو قبول كردند.البته به جز Tatsuya!!

تنها شخصي كه در P2 EP وقايع نسخه ي قبلي رو يادشه Tatsuya بوده.چون نمي خواست براي بار ديگه دوستاش رو فراموش كنه
به خاطر همين Nyarlathotep مجازات زيادي براي اين كار Tatsuya گذاشته كه باعث به وجود اومدن حادثه هاي P2 EP ميشه.در واقع حادثه هاي نسخه ي دوم P2 تقصير Tatsuya هستش!(كه البته اين اتفاق هم يك اشاره ديگه براي اسم "گناه معصومانه"هست

حالا این بازی همه شماره هاش برای ویتا هست ؟
نسخه ي يك و P2 IS و Persona 3 Portable براي PSP اومده ميتونيد براي Ps Vita دانلودشون كنيد.P2 EP رو هم مي تونيد در بخش PS1 Classic دانلودشون كنيد.Persona 4 Golden هم كه براي PS Vita هم هست كه اينو ديگه صد در صد ميدونستيد

بعد از کلی گشتن و با بدبختی، تونستم تمام نسخه های این سری رو برای PC پیدا کنم:d
به نظرتون از اولین نسخه شروع کنم یا 2 (یا3 یا4)؟
فعلا دارم 2Eternal punishmen رو میگیرم. گرافیک خیلی برام مهم نیست اگه داستانش راضی کننده باشه ولی یه خورده از گیم پلی نگرانم! (شاید خوشم نیاد)
میتونین یه خورده بیشتر درباره گیم پلی توضیح بدین؟
مثلا مبارزات چجورین؟ با قدرت پرسونا چه کارایی میتونیم بکنیم؟
خودمون باید پرسونا بدست بیاریم یا خود به خود میگیریم؟ (براساس اتفاقات داستانی)

بعد از کلی گشتن و با بدبختی، تونستم تمام نسخه های این سری رو برای PC پیدا کنم:d
به نظرتون از اولین نسخه شروع کنم یا 2 (یا3 یا4)؟
فعلا دارم 2Eternal punishmen رو میگیرم. گرافیک خیلی برام مهم نیست اگه داستانش راضی کننده باشه ولی یه خورده از گیم پلی نگرانم! (شاید خوشم نیاد)
میتونین یه خورده بیشتر درباره گیم پلی توضیح بدین؟
مثلا مبارزات چجورین؟ با قدرت پرسونا چه کارایی میتونیم بکنیم؟
خودمون باید پرسونا بدست بیاریم یا خود به خود میگیریم؟ (براساس اتفاقات داستانی)
من خودم هنوز شماره 1 و 2 رو بازی نکردم :d (البته تازه برای PSP گرفتمشون :-" شماره 1 رو دیشب شروع کردم) اما من خودم با شماره 3، این سری بازی ها رو شروع کردم! در مورد اینکه از کدوم شماره شروع کنی، از نظر من تفاوت چندانی نداره، و چون میگی گرافیک هم برات مهم نیست، خوشبختانه داستان هر نسخه به هم مربوط نمیشه (به غیر از کلیت داستان، که همون استفاده از Persona میشه) برای همون هر نسخه ای رو که شروع کنی با یه داستان جذاب و گیرا طرفی.

اما از لحاظ Game Play، از شماره 3 به بعد Game Play دچار تحول عظیمی شده تا حدی که شماره 3 در بین غول هایی مثل FF بهترین Jrpg سال شد! و صد البته استفاده از Social Linkـها که توی روند داستان خیلی مهمه... من بهت پیشنهاد میکنم که شماره 3 و 4 رو توی اولیت بذاری. چون به شدت درگیرت میکنه! و بعدش میتونی بری سراغ 1 و 2! من خودم همین دیشب شماره 1 رو شروع کردم! و چون یه Persona Fan هستم مطمئنم که داستان جذاب و گیرایی داره و برای همین دارم ادامش میدم. اما اگه با این سری آشنایی نداشتم ممکن بود (احتمال 0% :d ) یه کم بخوره تو ذوقم. اونم فقط به خاطر اینکه Opening زیاد گیرایی نداره! اما شماره 3 و 4 بدون شک از همون اول میخکوبت میکنه پای بازی...

در مورد مبارزات هم باید بگم که Turn Based هستند ولی با جذابیت خیلی بالا. میتونی برای خودت یه Party تعیین کنی و با شرکت توی مبارزات Level Up میشی! اساس مبارزات هم استفاده از Persona و قدرتهاشه. فدرت های Persona از المان های صاعقه، آتش، باد و یخ و همینطور ضربات فیزیکی استفاده میکنه. همینطور جادوهای سیاه و سفید...

اولین Persona رو هم بر اساس داستان به دست میاری ولی بعدش با توجه به Levelـت میتونی Persona های قوی تری به دست بیاری. همینطور میتونی از ترکیب کردن Persona ها، Persona های جدیدی بسازی که این قسمتش خیلی funـه...

آخرین ویرایش:
واقعا شماره 1 و 2 پرسونا رو میتونید بازی کنید؟ من که پیر شدم حوصلم نمیکشه دیگه.
من شماره 1 رو تازه شروع کردم :d و راستش رو بخوای به شدت هم هیجان زدم :-" مخصوصاً شماره 2ـش که پارسا داستانش رو گفت... به نظر خیلی Dark & Mysterious میاد :d

منم دلم خواست بازی کنم ولی... ترجیح میدم Persona 3 Fes رو بازی کنم چون تاحالا نرفتم.
آره دقیقاً... متاسفانه FES برای PSP نیست، تا جاییکه من میدونم و توی نسخه FES داستان بعد از تموم شدن داستان اصلی P3 ادامه پیدا میکنه و با Agis بازی رو ادامه میدی... اسمش هم The Answer هستش!

خوب بچه بودی من تاحالا 3 4 بار رفتم ولی پرسونا رو فقط 4 اونم 2 بار.حالام که پرسونا 5 نمیدونم کی میاد ایشالا که تا اون موقع زورمون برسه یه Ps4 بگیریم بازی کنیم ببینیم چجوریه.من موندم چرا یه Shin Megami Tensei نمیسازن واسه Ps3 یا Ps4 ؟ راستی میدونی که چی خیلی آدمو هیجان زده میکنه تا دلش بخواد دوباره Nocturne رو بره؟ حضور Dante

واقعا شماره 1 و 2 پرسونا رو میتونید بازی کنید؟ من که پیر شدم حوصلم نمیکشه دیگه.

دو شاهکاره باو، از خیلی لحاظر 3 و 4 رو میخوره! 1 چیز خاصی در مقایسه با اینا ( مخصوصا گیم پلیش) نیست
ناکترن هم فوق العادست ولی خیلی سخته! اگه یه نسخه HD بیاد میخرم خرکی بازی میکنم! خیلی فلسفیه، تاحالا هیچ بازی نتونسته مسائلی که تو ناکترن هست رو مطرح کنه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or