TwistedFate
کاربر سایت
أين تازه اولشه:dسلام ،
منم به تازگی قسمت سوم رو شروع کردم ، خیلی جالبه . موسیقی هاش هم فوقالعادن :bighug:
سلام ،
منم به تازگی قسمت سوم رو شروع کردم ، خیلی جالبه . موسیقی هاش هم فوقالعادن :bighug:
کدوم بازیه روی کارته نوشته ؟
[/
این همین Persona 5 ه دیگه!:dکدوم بازیه روی کارته نوشته ؟
یادم نمیاد
براش افت داره اون رو نگه داره تو دستش :d
Sarcasm بود به اون اسمه FFاین همین Persona 5 ه دیگه!:d
البته یک از فن ها اومده این عکس رو ویرایش کرده و این نوشته رو جای نوشته ی اصلی گذاشته:d
اصلا هم افت نداره!
استریم Persona 5 و FF XV تو یک روز بودند و تریلراشون هم تو همون یک روز منتشر شدند
ویدیو P5 در عرض یک بیش از یک میلیون بازدید داشته ولی ویدیو FF XV فقط 100 هزار بازدید داشتهb-)
آرمان داشت طعنه میزد پارسا :dاین همین Persona 5 ه دیگه!:d
حالا وسطای بازی میبینی یهو کاشف به عمل میاد که این Morgana هم توی خودش یه آدم داره :d مثل Teddieمورگانا (گربه) نقش خیلی مهمی داره تو داستان
حالا وسطای بازی میبینی یهو کاشف به عمل میاد که این Morgana هم توی خودش یه آدم داره :d مثل Teddie
خوب اين طور كه معلومه وقايع Persona 5 در سال ٢٠١٦ رخ ميده.يعني ٤ سال پس از وقايع P4 Arena.:d
Akhihiko كه تو P4 Arena گفته بود كه مي خواد پليس بشه.از اونجايي كه ٤ سال بعد از وقايع P4 Arena تا به الان پليس شده.Naoto هم كه از همون بچگي كاراگاه بود و هنوز هم هست
شخصيت هاي اصلي هم كه دزد هستند:d
به نظرتون احتمالش هست كه Naoto و Akihiko تو P5 باشند يا نه؟
از نظر من كه احتمالش خيلي زياده:d
هوم... فرضیه خیلی جالبیه! یه حسی به من میگه شاید حتی شخصیت های P3 رو ببینیم...به نظرتون احتمالش هست كه Naoto و Akihiko تو P5 باشند يا نه؟
از نظر من كه احتمالش خيلي زياده:d
باو اینو من جایی ندیدم فقط شماها میگید به خدا یه لینکی چیزی بدید منو راضی کنههوم... فرضیه خیلی جالبیه! یه حسی به من میگه شاید حتی شخصیت های P3 رو ببینیم...
Mitsuru please please please please pleeeeeeeeeeease
راستی اینا مگه نگفته بودن که داستان P5 از نظر زمانی موازی با P3 یا P4 اتفاق میافته