TwistedFate
کاربر سایت
أين تازه اولشه:dسلام ،
منم به تازگی قسمت سوم رو شروع کردم ، خیلی جالبه . موسیقی هاش هم فوقالعادن :bighug:
سلام ،
منم به تازگی قسمت سوم رو شروع کردم ، خیلی جالبه . موسیقی هاش هم فوقالعادن :bighug:
کدوم بازیه روی کارته نوشته ؟![]()
[/
این همین Persona 5 ه دیگه!:dکدوم بازیه روی کارته نوشته ؟
یادم نمیاد
![]()
براش افت داره اون رو نگه داره تو دستش :d
Sarcasm بود به اون اسمه FFاین همین Persona 5 ه دیگه!:d
البته یک از فن ها اومده این عکس رو ویرایش کرده و این نوشته رو جای نوشته ی اصلی گذاشته:d
اصلا هم افت نداره!
استریم Persona 5 و FF XV تو یک روز بودند و تریلراشون هم تو همون یک روز منتشر شدند
ویدیو P5 در عرض یک بیش از یک میلیون بازدید داشته ولی ویدیو FF XV فقط 100 هزار بازدید داشتهb-)
آرمان داشت طعنه میزد پارسا :dاین همین Persona 5 ه دیگه!:d
حالا وسطای بازی میبینی یهو کاشف به عمل میاد که این Morgana هم توی خودش یه آدم داره :d مثل Teddieمورگانا (گربه) نقش خیلی مهمی داره تو داستان
حالا وسطای بازی میبینی یهو کاشف به عمل میاد که این Morgana هم توی خودش یه آدم داره :d مثل Teddie![]()
خوب اين طور كه معلومه وقايع Persona 5 در سال ٢٠١٦ رخ ميده.يعني ٤ سال پس از وقايع P4 Arena.:d
Akhihiko كه تو P4 Arena گفته بود كه مي خواد پليس بشه.از اونجايي كه ٤ سال بعد از وقايع P4 Arena تا به الان پليس شده.Naoto هم كه از همون بچگي كاراگاه بود و هنوز هم هست
شخصيت هاي اصلي هم كه دزد هستند:d
به نظرتون احتمالش هست كه Naoto و Akihiko تو P5 باشند يا نه؟
از نظر من كه احتمالش خيلي زياده:d
هوم...به نظرتون احتمالش هست كه Naoto و Akihiko تو P5 باشند يا نه؟
از نظر من كه احتمالش خيلي زياده:d
باو اینو من جایی ندیدم فقط شماها میگید به خداهوم...فرضیه خیلی جالبیه! یه حسی به من میگه شاید حتی شخصیت های P3 رو ببینیم...
Mitsuru please please please please pleeeeeeeeeeease
![]()
![]()
![]()
![]()
راستی اینا مگه نگفته بودن که داستان P5 از نظر زمانی موازی با P3 یا P4 اتفاق میافته![]()